• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayat canım inşallah toplama işlemin rahat geçer,bundan sonrası için de transferin en güzel şekilde tamamlanır bebeğine kavuşursun.ben ignemi ilaclarimi genelde ayni saatlerde yapmaya calisiyorum ama tabi biraz saat oynamasindan da birsey olmaz.
Bir saat erken yapacam canm.Bişey olmazmis.Dr bir de bakarken asistanına sol 16 11 sağ 16 11 gibi bişey söyledi ne demek acaba?Bir de canm transferden sonra kaç iğne yapılıyor.?Daha doğrusu kendimizin yapacağı değil de dışardan yaptiracagimmiz kaç tane?Tedavimizi kimse bilmediği için transferden sonra toplu taşıma aracı sakıncalı olur galiba,ticari taksi dikkat çeker, arabamız şu an yok.Simdiden transfer sonrasını düşünüyorum.:işsiz:Herkes bilse sorun değil de kimse bilmiyor.O kadar soru soruyorum ki sizlere bunları hemşireye sorsam beni gördüğü an kaybolur herhalde.:ruh:Ama çok güzel ilgileniyorlar o ayrı. .:KK14:

Bir saat erken yapacam canm.Bişey olmazmis.Dr bir de bakarken asistanına sol 16 11 sağ 16 11 gibi bişey söyledi ne demek acaba?Bir de canm transferden sonra kaç iğne yapılıyor.?Daha doğrusu kendimizin yapacağı değil de dışardan yaptiracagimmiz kaç tane?Tedavimizi kimse bilmediği için transferden sonra toplu taşıma aracı sakıncalı olur galiba,ticari taksi dikkat çeker, arabamız şu an yok.Simdiden transfer sonrasını düşünüyorum.:işsiz:Herkes bilse sorun değil de kimse bilmiyor.O kadar soru soruyorum ki sizlere bunları hemşireye sorsam beni gördüğü an kaybolur herhalde.:ruh:Ama çok güzel ilgileniyorlar o ayrı. .:KK14:
Canim o sol 16 11 dedigi yumurtalarin mm buyuklugu,kontrol ediyo bakiyo ne kadar buyumusler.benim transfer gunu hemsire ve bir hafta sonrasinda toplamda iki igne kalcadan yapildi pruluton depot diye bir igne.ben transfer gununden bir gun once cok gec saate kadar kati birsey yemedim cunku ertesi gun transfere zaten sıkışık gireceksin birde büyük tuvalet sorun olsun istemedim Allah a sukur olmadı da.transfer günü yatağa getirildikten yarım saat sonra kalkabilirsiniz deniyo ben iki saat yatakta kaldım tabi idrar içinde surgu istedim.kalktıktan sonra dikkatli yürüyüp otobüsle eve gidip dinlenme moduna geçtim.bizde de sadece anlamlar biliyo harici kimseye söylemedim belli bir aşamaya gelmeden de soylemicem,insanlar çok acımasız olabiliyorlar bazen.

Canim o sol 16 11 dedigi yumurtalarin mm buyuklugu,kontrol ediyo bakiyo ne kadar buyumusler.benim transfer gunu hemsire ve bir hafta sonrasinda toplamda iki igne kalcadan yapildi pruluton depot diye bir igne.ben transfer gununden bir gun once cok gec saate kadar kati birsey yemedim cunku ertesi gun transfere zaten sıkışık gireceksin birde büyük tuvalet sorun olsun istemedim Allah a sukur olmadı da.transfer günü yatağa getirildikten yarım saat sonra kalkabilirsiniz deniyo ben iki saat yatakta kaldım tabi idrar içinde surgu istedim.kalktıktan sonra dikkatli yürüyüp otobüsle eve gidip dinlenme moduna geçtim.bizde de sadece anlamlar biliyo harici kimseye söylemedim belli bir aşamaya gelmeden de soylemicem,insanlar çok acımasız olabiliyorlar bazen.
Aynen canm bazı meraklı insanlara laf vermek istemiyorum.Transferden hemen sonra ilk iğne hastanedeyken yapılıyor o zaman,diğeri de bir hafta sonraysa yavaşca yormadan giderim yani hassas davranmaya gerek kalmayacak değil mi?

Aynen canm bazı meraklı insanlara laf vermek istemiyorum.Transferden hemen sonra ilk iğne hastanedeyken yapılıyor o zaman,diğeri de bir hafta sonraysa yavaşca yormadan giderim yani hassas davranmaya gerek kalmayacak değil mi?
Canim bende kalcadan toplamda 2 igne yapildi ama sanada ayni protokol uygulanir mi bilinmez?kimisi daha fazlada yaptiriyor.mutlaka kalcadan igne verilir diye düşünüyorum ama kac kere kac günde bir onu ancak doktorun bilir.Yok canım normal gündelik hayatını yasa öyle çok aşırı hassas da davranmana gerek yok.dikkatli olsan yeter.

Canim bende kalcadan toplamda 2 igne yapildi ama sanada ayni protokol uygulanir mi bilinmez?kimisi daha fazlada yaptiriyor.mutlaka kalcadan igne verilir diye düşünüyorum ama kac kere kac günde bir onu ancak doktorun bilir.Yok canım normal gündelik hayatını yasa öyle çok aşırı hassas da davranmana gerek yok.dikkatli olsan yeter.
Tamm canm çok teşekkür ederim..:KK36:

Tra
nsferden snr ne ignesi ben olmamistim

Ahh panikli panikli nickin bana da uyuyor sanki.Şu evreleri inşallah sağsalim mutlu bir şekilde atlatiriz.Herşeyi kafama takiyor um evham yapıyorum, acı eşiğim düşük olmasına rağmen kendi kendime iğne yapıyorum boşa gitmesin inşallah. Normalde iğne fobim var_dı.Artık aştım sanki.
Bende ne fobiler vardı bi bilsen.. Bu da benim 18 yılı çocuksuz geçirmeme mal oldu:( .. Düşün .. Koskoca 18 yıl ..benimde acı eşiğim düşüktür kan verirken bile yığılacak gibi olurdum .. Ama şimdi Allah Tarafından bi güç geldi hiç bişey beni korkutmuyor ... Bırakamam dediğim ilacımı bi anda kestim ..ve çok şükür iyiyim .. Hayal edemediğim günler yaşıyorum.. Allah'a binlerce şükür..gerçekten Herşeyin bi vakti saati varmış.. Benim biraz uzunmuş vakti hepsi bu..:( yapamam edemem dediğin şeyleri yaşarken buluyorsun kendini zamanı gelince .. Herşeyin başı sabır mış.. Allah'ım hepimize sağlıkla o günleri gösterir inşallah .. Hepimizin hayırlı zeki sağlıklı evlatları olur.. Aminnn

İnşallah verdiğin emeğin karşılığını alırsın canm.Sağlıklı güzel bir doğumun olur,evladın eşinle hayatın tadını doya doya çıkarırsın.Ben uzun zaman önce kan aldiracaktim ama çok panik yaptım 10 tane soru sordum belki hemşireye. Artık hemşire sen nasil doğum ettin diyerek tepki gösterdi. Birkere de dr da Afedersin alttan muayene olacam kaç gün öncesinden strese girmiştim ama bu son zamanlarda tedaviden dolayi o şekilde oluyor ve hiç heyecan bile olmuyor,zamanla alisiyoruz bir çok şeye. Emeklerimiz boşa gitmesin inşallah..
Bende ne fobiler vardı bi bilsen.. Bu da benim 18 yılı çocuksuz geçirmeme mal oldu:KK43: .. Düşün .. Koskoca 18 yıl ..benimde acı eşiğim düşüktür kan verirken bile yığılacak gibi olurdum .. Ama şimdi Allah Tarafından bi güç geldi hiç bişey beni korkutmuyor ... Bırakamam dediğim ilacımı bi anda kestim ..ve çok şükür iyiyim .. Hayal edemediğim günler yaşıyorum.. Allah'a binlerce şükür..gerçekten Herşeyin bi vakti saati varmış.. Benim biraz uzunmuş vakti hepsi bu..:KK43: yapamam edemem dediğin şeyleri yaşarken buluyorsun kendini zamanı gelince .. Herşeyin başı sabır mış.. Allah'ım hepimize sağlıkla o günleri gösterir inşallah .. Hepimizin hayırlı zeki sağlıklı evlatları olur.. Aminnn

Merhaba kızlar test günüm pazartesi ama dayanamadım evde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah kan testi de güzel çıkar da Allahım bu sefer yavruları mızı saglikla hayirla kucagimiza almayi evimize getirmeyi nasip eder
Ayyy harika kacinci gun bugun canim hadi bakalim hayirli olsun allah tamamina erdirsin insalllahh

İnşallah hamileyimdir canlarim 8.günüm bugün pazartesi kan tahlili bakılacak ama dayanamadım yaptim şimdi de diger sayfada arkadaş evde ilk yaptığı test pozitif çıkmıştı şimdi ikinci defa yspmis bişey çıkmamış çok şaşırdım yarın test günü inşallah hamiledir böyle şeyler de olabiliyor mu daha önce duydunuz mu

hally .!.:
Merhaba kızlar test günüm pazartesi ama dayanamadım evde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah kan testi de güzel çıkar da Allahım bu sefer yavruları mızı saglikla hayirla kucagimiza almayi evimize getirmeyi nasip eder
Tebrik ederim insallah diğer testlerdede pozitifi ggörürsünüz

İnşallah hamileyimdir canlarim 8.günüm bugün pazartesi kan tahlili bakılacak ama dayanamadım yaptim şimdi de diger sayfada arkadaş evde ilk yaptığı test pozitif çıkmıştı şimdi ikinci defa yspmis bişey çıkmamış çok şaşırdım yarın test günü inşallah hamiledir böyle şeyler de olabiliyor mu daha önce duydunuz mu
Canim sen nerde tedavi olmustun sorun
neydisizdeki birde siz kayserilimisiniz bende
diğerttedavilerinimi Acibademde turgut beye oolmuştum yyanliz bu sefer orayi düşünmüyorum sirf ailem orda diye orada yaptirdim

Back
X