• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah hamileyimdir canlarim 8.günüm bugün pazartesi kan tahlili bakılacak ama dayanamadım yaptim şimdi de diger sayfada arkadaş evde ilk yaptığı test pozitif çıkmıştı şimdi ikinci defa yspmis bişey çıkmamış çok şaşırdım yarın test günü inşallah hamiledir böyle şeyler de olabiliyor mu daha önce duydunuz mu
Valla ilkinde çıkıp ikincisinde çizgi c ikmayani duymadım, ama kanda gorupte idrar da çizgi c ikmayani gördüm.sende silik de olsa çıkmışsa bence hamilesin . Birde o arkadasin yaptigi test bozukda olabilir kimbilir.sen icini ferah tut.

Merhaba kızlar test günüm pazartesi ama dayanamadım evde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah kan testi de güzel çıkar da Allahım bu sefer yavruları mızı saglikla hayirla kucagimiza almayi evimize getirmeyi nasip eder
Keşke defalarca beğenebilsem okadar mutlu oldum.:KK49::KK71:Maşallah canm hayırlı uğurlu olsun,inşallah hersey umdugundan daha güzel ilerlesin,Allah sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarını kucağına almayi nasip etsin.:dua::anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar:

Canim sen nerde tedavi olmustun sorun
neydisizdeki birde siz kayserilimisiniz bende
diğerttedavilerinimi Acibademde turgut beye oolmuştum yyanliz bu sefer orayi düşünmüyorum sirf ailem orda diye orada yaptirdim
Genart ta oldum tedavimi normal yolla iki gebeligim ikisindede bebeklerimiz böbrek hastası olarak doğdu ve doğumdan sonra kaybettik sonra volkan hocayı araştırıp buldum hastalığı o tespit etti pgt yapıldı bu günlere geldik ailem de kayseri de doğumu nasip olursa orda yapmak istiyorum kim var kim iyidir hangi hastaneye gitmek laxim hiç bilmiyorum inşallah Rabbim bizleri iyi drlarla karsilastirsin

Valla ilkinde çıkıp ikincisinde çizgi c ikmayani duymadım, ama kanda gorupte idrar da çizgi c ikmayani gördüm.sende silik de olsa çıkmışsa bence hamilesin . Birde o arkadasin yaptigi test bozukda olabilir kimbilir.sen icini ferah tut.
İnşallah ikinci test bozuktur o arkadaşın kimse negatif görmesin inşallah ben hep ıyiyi düşünüyorum inşallah hersey güzel olur aklıma sen geldin demiştim ya sana erkenden test yapınca bende erkenden ysparmisim diye :olamaz:

Keşke defalarca beğenebilsem okadar mutlu oldum.:KK49::KK71:Maşallah canm hayırlı uğurlu olsun,inşallah hersey umdugundan daha güzel ilerlesin,Allah sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarını kucağına almayi nasip etsin.:dua::anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar:
Aminnnnnn canım :KK200::KK200:
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün maddi manevi kolaylik versin inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlara sahip olalım doya doya sevelim buyutelim seninde burdan güzel haberlerini duyalim inşallah :KK36:

Aminnnnnn canım :KK200::KK200:
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün maddi manevi kolaylik versin inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlara sahip olalım doya doya sevelim buyutelim seninde burdan güzel haberlerini duyalim inşallah :KK36:
İnşallah canm inşallah..Topicte hamile olmayan kalmasın..:KK9::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::nazar::nazar:

y, post: 46467802, member: 182029"]Genart ta oldum tedavimi normal yolla iki gebeligim ikisindede bebeklerimiz böbrek hastası olarak doğdu ve doğumdan sonra kaybettik sonra volkan hocayı araştırıp buldum hastalığı o tespit etti pgt yapıldı bu günlere geldik ailem de kayseri de doğumu nasip olursa orda yapmak istiyorum kim var kim iyidir hangi hastaneye gitmek laxim hiç bilmiyorum inşallah Rabbim bizleri iyi drlarla karsilastirsin[/QUOTE]
Canim rabbim güzel günler göstersin inşallah bizde ankaraya genartta tedavi görmek için gittiğimizde hamile oldugumu ogrendim volkan hocayla gorusememistik sonra 10 haftalıkken kürtaj oldum tekrar tedavi için ankara zor olur diye memlekete gidelim orda yaptiralim diye düşünmüştük ordada yaptirdigimizda saglikli embriyo cikmadi. Simdi ya ankara yada istanbulu düşünüyoruz. Rabbim hakkimizda hayirli olani vrrsin

y, post: 46467802, member: 182029"]Genart ta oldum tedavimi normal yolla iki gebeligim ikisindede bebeklerimiz böbrek hastası olarak doğdu ve doğumdan sonra kaybettik sonra volkan hocayı araştırıp buldum hastalığı o tespit etti pgt yapıldı bu günlere geldik ailem de kayseri de doğumu nasip olursa orda yapmak istiyorum kim var kim iyidir hangi hastaneye gitmek laxim hiç bilmiyorum inşallah Rabbim bizleri iyi drlarla karsilastirsin
Canim rabbim güzel günler göstersin inşallah bizde ankaraya genartta tedavi görmek için gittiğimizde hamile oldugumu ogrendim volkan hocayla gorusememistik sonra 10 haftalıkken kürtaj oldum tekrar tedavi için ankara zor olur diye memlekete gidelim orda yaptiralim diye düşünmüştük ordada yaptirdigimizda saglikli embriyo cikmadi. Simdi ya ankara yada istanbulu düşünüyoruz. Rabbim hakkimizda hayirli olani vrrsin[/QUOTE]
Merkeze karar vermek çok zor ben çok şükür memnun kaldım Aysun hanim var ona gittim hep bayan olduğu için de çok rahat ediyorsun saolsun hep ilgilendi volkan beyle de randevu alıp gittiğimiz için görüşmede sıkıntı olmadı 15embriyodan 3tanesi sağlıklı çıktı bizimde inşallah seninde bol bol sağlıklı embriyolar in çıkar

H
Genart ta oldum tedavimi normal yolla iki gebeligim ikisindede bebeklerimiz böbrek hastası olarak doğdu ve doğumdan sonra kaybettik sonra volkan hocayı araştırıp buldum hastalığı o tespit etti pgt yapıldı bu günlere geldik ailem de kayseri de doğumu nasip olursa orda yapmak istiyorum kim var kim iyidir hangi hastaneye gitmek laxim hiç bilmiyorum inşallah Rabbim bizleri iyi drlarla karsilastirsin
Hally cok cok mutlu oldum canim genartta bi kez daha tam yürekle inandim ya coj sevindim

Ferda kıs senin işyerindeki arkadaş geldi aklıma .. O ne yaptı hamile mi devam ediyor mu hamileliği merak ettim:)

Ferda kıs senin işyerindeki arkadaş geldi aklıma .. O ne yaptı hamile mi devam ediyor mu hamileliği merak ettim:)
evet canım ediyormuş işten ayrıldı çok görüşmüyorum ama heralde doğumuna az kaldı. ya bu arada aklıma zeynep geldi uzun zamandır yazmıyor haberi olan var mı ?

Back
X