Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

chnbcim nasıl geçti doğum günün? :) Bugün babamın da doğum günü

Ya, babanın doğum gününü kutlarım. Evdeydik. Öğrencilerimin mesajları mutlu etti beni. Sıradan bir gündü ama heyecanlıydım.Üzüldüğüm haberler oldu. Diğer topikten arkadaşın önceden 6 aylık erken doğumu vardı hamileydi yeniden 18 haftalık 3 gün önce erken doğmuş 4.5 aylık üzüldüm. Bir de dr mle mesajlaştık. Onun da tüp bebek yaptırdığı hastasının 1 yaşındaki çocuğunun üstüne ufo düşmüş ölmüş çocuk üzüldüm...

Bir de bugün ikiz doğum yaptırmış hem de normal...

Sağol canım. Arkadaşına, miniğe çok üzüldüm Ufo olayına şaşırdım, nerede nasıl düşmüş. Allah ailesine sabırlar versin. Melek olarak gitti cennete... Arkadaşın tüp bebekle mi hamile kalmıştı? Çok üzücü ya. Allah sabırlar versin... İkiz ve normal, ne güzel... Allah onları bağışlasın ailesine...

Canım evet arkadaşın tüp bebekti ama nerede yaptırdı bilmiyorum. Diğer topikten aradayazıyordu...

Evet ufo çok üzücü olmuş...

İkizler de erken olmuşlar biraz ama iyilermiş:))

Sen neler yaptın?

Çok zor ya Allah yardımcısı olsun... Allah sabırlar versin... İkizler genelde erken doğarmış, iyi olmalarına sevindim :) İkizi taşıması zor, doğurması zor, onlara bakması zor ama herşeye değerdir eminim. Evdeydim ben de. Sabah hastaneye gidip geldik. Uyudum biraz. Eşim ütü yaptı, sonra yemek yapıp yedik :) Şimdi de oturuyoruz. Sabah yine erken kalkıp hastaneye gideceğiz. Yaklaştıkça heyecan da artıyor... Allah yardımcımız olsun.

Bu arada doktorunla sürekli irtibat halinde olman çok güzel :)

Kızlar bir şey soracağım. Toplama işleminde genel anestezi mi yapılıyor? Bir de üzerimizde sadece ameliyat önlüğü mü oluyor?

Kızlar bir şey soracağım. Toplama işleminde genel anestezi mi yapılıyor? Bir de üzerimizde sadece ameliyat önlüğü mü oluyor?

Evet canim genel ama kisa sureli bir uyuma. Yani verdikleri ilac damardan ve hafif.
Sadece ameliyat onlugu canim , dogrudur

Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyayım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün adet oldum. Besmeleyle tedaviye başladım. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Amin..

canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlı bir evlat getirsin...Rabbim günlüne göre versin...

çok üzücü gerçekten rabbim böyle acılar göstermesin ufonun böyle birşeye yol açabileceği hiç aklımıza gelmez ama kaderin önünüde geçilmez işte ... Allah ailesine sabır versin melek olup cennete uçtu şimdi o...

Tedavi olan ve tedavi aşamasında olan arkadaşlarım size bir şey sormak istiyorum. Bu süreci ailenizle paylaştınız mı, paylaştıysanız tedavi süresince size yaklaşımları nasıldı?

Az önce bir topiğe denk geldim gelmez olaydım. Kızları olup da erkek bebek için tüp bebek veya aşılama düşünenler. İnanamıyorum gerçekten inanamıyorum. Okurken gözlerim doldu, kendimi düşündüm sizleri düşündüm çırpınışlarımızı düşündüm... Biz burada sağlık sağlık diye yırtınırken bir takım şahıslar cinsiyet derdine düşmüş. İçim cayır cayır yanıyor olacak mı olmayacak mı diye. Doğal yoldan hiçbir zaman hamile kalamayacağım mecburen, niye? Çocuğum sağlıklı olsun diye. Böyle insanları gördükçe kan beynime sıçrıyor resmen. Bu tarz düşüncelere sahip biriyle yüz yüze gelsem çok fena yaparım gerçekten. Nasıl sinirlendim akşam akşam!

Kaçıncı günden sonra böyle her gün çağırıyorlar? Bugün de gitmiştin di mi?

Canım dr m benden 3 yaş büyük. Erken doğumudan beri biliyor beni.Düşüğümde de hep destek oldu. Facede yazışıyoruz çok sık. O takibimi yapacak Cem Beyin arkadaşı. Sağ olsun.Adaşın hem de...

canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlı bir evlat getirsin...Rabbim günlüne göre versin...

Sağ ol canım...Cümlemize...

Evet ya nasıl üzüldüm sorma...

Allah Allah bunun için tüp bebek yasal değil. Ben de kız koyun diyeceğim şayet yeterli sayı olursa ama erken doğarsa kızların yaşama şansı daha çok diye... Gerçi yasal değil dinler mi dr bilmem...

Tedavi olan ve tedavi aşamasında olan arkadaşlarım size bir şey sormak istiyorum. Bu süreci ailenizle paylaştınız mı, paylaştıysanız tedavi süresince size yaklaşımları nasıldı?

evet canım ben şimdiye kadar olan tüm tedavilerimi ailemle paylaştım bize hep destek oldular eşiminde benimde ailemin hep desteği gördük sağolsunlar....

Ben salı başladım, ondan sonra cuma, cumartesi ve bugün gittim. Yarın da var. Arada 2 gün boşluk bırakıyorlar sanırım. Çok güzel bir şey doktorunla bu şekilde yakın olman, kendini çok rahat hissediyorsundur eminim. Sen sağlık nedeniyle istiyorsun tamam da bunlar zevk için istiyor neymiş erkek olmazsa ailede aile çökermiş. Tövbe ya Rabbim...

evet canım ben şimdiye kadar olan tüm tedavilerimi ailemle paylaştım bize hep destek oldular eşiminde benimde ailemin hep desteği gördük sağolsunlar....

Ne güzel canım ya, bu dönem insanın fazlasıyla desteğe ihtiyacı oluyor... Gelincik belki karşılaşırız seninle hastanede :)

Son düzenleme:
Canim sen simdi ne zaman bilet aldin ve gidiyorsun?
Bir anlatir misin bana? 10. Gun falan demissin ben tam hesap yapamadim.

Canim benim ablam kocasi ve nnem babam biliyordu. Benim ilk tedavim olmamasindan dolayi benim tercihim uzerine bu kou acilmadi hic. Destekleri bu konuyu bana acmamalari oldu . Biraz ters benimki yani.konusarak degil konusmamayi basararak destek oldular.

oyle be guzelim herkesin derdi ayri. Bunu yasamayan bilemez. Biz cok ayri bir dunyanin icerisindeyiz. Amacimiz o kadar farkli ki ve korkularimiz, endiselerimiz, her an artarak atan kalp atislarimiz. Bunu kimse anlayamaz.

Kızlar bu kadar kısa zamanda ben hepinizi o kadar çok sevdim ki... Çocuk sahibi olmayı ne kadar çok istiyorsam inanın sizin de evlatlarınızı kucağınıza almanızı o kadar çok istiyorum. Hep dualarımdasınız...

Allah akıl fikir versin bunlara inan diyecek başka bir şey bulamıyorum. Şükretmek yerine neler düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…