Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tedavi olan ve tedavi aşamasında olan arkadaşlarım size bir şey sormak istiyorum. Bu süreci ailenizle paylaştınız mı, paylaştıysanız tedavi süresince size yaklaşımları nasıldı?

Canım benim kızkardeşim ve halam biliyor. Annemler bilmiyor. Biz anneme çoğu şeyi söylemeyiz üzülmesin diye. Daha ilk düşüğümde düşün anneme söylemedik görümcem gelip hastaneye altıma sürgü tuttu. Anneme düşünce söyledik çünkü metanetli değil, çok çabuk çöküyor onun benisakinleştireceği yere ben onu sakinleştirmem lazım. Yine oğlumda erken doğum riskiyle hastaneye yattım halamın oğlunun sünneti için Edirneden İstanbula gitmiştik. Hastanelik oldum düğüne gidemedim anneme eşinin midesi bozulmuş, şimdi hastayken düğüne gitmek olmaz diye gelemedi dediler. Sonra baktık iş ciddi dedik şükür doğmadı zamanında doğdu oğlum. 3. de de hastande yatarken 24+5 suyum gelmişti. Annem arıyor iyiyiz diyoruz. Bbebek doğunca mecbur dedik ama cenazeye çağırmadık malum nendenden. 4. dhamilelğimi demedim doğal olarak düştüğünü de bilmiyor. Tüp bebeği de bilmiyor:))

Yani sık olmuş sonraları...

Canim sen simdi ne zaman bilet aldin ve gidiyorsun?
Bir anlatir misin bana? 10. Gun falan demissin ben tam hesap yapamadim.
Canım bugün adet oldum. 17 ocak sabahına uçak bileti aldık:))

Leave onlar da seni üzmemek için konuşmamışlar. Ben annemle konuşmam eş dostla konuşurum ve bu meseleyi gurur meselesi yapmadım hiç. Tüp bebek de normal bir şey. Bazıları hala gizlemeyi tercih ediyor...

Canım ben de çok sevdim seni kardeşim gibi. Sıcakkanlısın...

Canim sen yumurta toplamayi hesaplayarak ucak biletini aldin o zaman oyle mi?
Senin kisa protokol mu olacak? Bugun adet oldum diyorsun o zaman yarin ignelere mi baslayacaksin?
Yoo tup bebegi soylemek tabiki ayip degil, oyle bir sey dusunemem zaten ... Benim kacinci denemem . Ben ilk denedigimde herkese duyurmustum, 4 asilamami herkes biliyordu ama sonra her olumsuz deneme sonrasi o haber verdigim herkese olmadi haberii vermek cok agir gelmeye basladi. O yuzden de artik kimseye bilgi vermemeyi tercih ediyorum. Cunku sagolsunlar ariyorlar, soruyorlar, yumurtalar buyumus mu , toplama ne zaman. Onlar icin bunlar sorulacak sorulara ama benim onu anlatmaya halim yok ki. O yuzden soylemiyorum. Anneme bile soylemem aslinda ama istanbula gidip geliyorum soylememem olmaz cunku herdun defalarca konusuruz .

Ben de hepinizi cok sevdim kizlar. Ben de hepimizi icin guzel seyler istiyor ve diliyorum.

Sağol canım. Sana isminle, canım, tatlım diye hitap ediyorum ayıp etmiyorum değil mi? Yaşça benden büyüksün, ablamsın... Ablacım da diyebilirim :)

Yok canım niye ayıp olsun. Baştaki frekans önemli öyle demek istiyorsan öyle de:))

Evet canım tahminen öyle tahmin ettik. Erken büyürse yandık. Kısa sanırım canım. Drm antogonist demişti.Açıklamaya baktım kısa protokoldeki bilgiler...Umarım erken büyümezler promosyon bileti aldık yanar o zaman. Tatil dönemi pek bilet de bulunmuyor...

Yarın e2,lh, prolaktin mi bakılacak bana? Ona göre mi iğne dozu belirleniyordu?

Yarın e2,lh, prolaktin mi bakılacak bana? Ona göre mi iğne dozu belirleniyordu?

Evet canım onlara göre belirleniyor. Benim dozu düşürdüler bugün, gerçi çoğu kişiye göre başlangıç dozum da düşüktü. Puregon mu verecekler acaba gonal f mi? İğne için birini bulabildin mi?

Tamam ben öyle demeye devam edeyim o zaman :) Dua edelim erken büyümesin. Kısa protokol kısa :)

Canım bilmiyorum. İğne ambulden mi çelkiliyor yoksa pıhtılaşma iğneleri gibi mi? Bir de 4te gideceğim. Ne zaman tahlil belli olacak da iğne olacağım... İğneleri drm kendi yapacak. Ama her gün çağırmayacaksa nasıl olacak bilmiyorum gerçi hastane yakın eve yürüme 10 - 15 dakika filan...

Tamam ben öyle demeye devam edeyim o zaman :) Dua edelim erken büyümesin. Kısa protokol kısa :)

Amin canım...

Puregon kullanıyorum ben. Özel kalemi var. Kalemin içine sıvı dolu minik şişeyi koyup ucuna iğneyi batırıyorsun. Çok ufak bir iğne zaten. Çıkardığında kanamıyor bile. Bu iğneler her gün yapılıyor canım. Her akşam aynı saatte gitmen gerekecek o zaman. Saat konusunu konuştun mu doktorunla? Yarın geç olursa salı başlarsın iğnelere önemli değil.

Ben uyuyayım sabah 6.45 te kalkıyorum...

Aynı saatte kalkacağım :) İyi geceler canım.

günaydın herkese hayırlı sabahlar...
dün dışardaydım uğrayamadım.özledim sizleri

daha önceden buraya yazmıştım dedin.ben sık sık uğrarım buraya aktif olmasada.seninle karşılaştıkmı acaba?
benim için söylediğin güzel sözler için de çok teşekkür ederim.inşallah sizlerde kucaklarınızda bebeklerinizle yazarsınız buraya.
inşallah sizde benim gibi tuvalete gitmeye vakit bulamazsınız

canım benim bende size teşekür ederim o güzel dostluğunuzu benimlede paylaştığınız ve dertlerimi dinlediğiniz için.

canım sayı önemli gibi görünüyo ama hepimiz biliyoruz ki herşey nasip.eğer Allah bu tedavinde çocuk sahibi olmayı nasip etmişse sana kim yada ne engel olabilir???

Bu arada kendimi altin yumurtlayacak olan tavuk olarak nitelendirmeye karar verdim. O bir yumurta altin olacak insallah , duzgun olacak ve ben altin yumurtlayan tavuk olacagim
inşallah canım inşallah.

Bu arada doktorunla sürekli irtibat halinde olman çok güzel :)

Kızlar bir şey soracağım. Toplama işleminde genel anestezi mi yapılıyor? Bir de üzerimizde sadece ameliyat önlüğü mü oluyor?
genel anestezi yapılıyo çoğu merkezde.benim üzerimde atletimde vardı.yani ameliyat önlüğünün altında sadece atletim vardı.merkezden merkeze değişiyor sanırım uygulama.

Tedavi olan ve tedavi aşamasında olan arkadaşlarım size bir şey sormak istiyorum. Bu süreci ailenizle paylaştınız mı, paylaştıysanız tedavi süresince size yaklaşımları nasıldı?
sadece ailemle paylaştım canım.lavequenin dediği gibi saolsun düşünüp arıyorlar gelişmeleri öğrenmek için.olumsuz giden bi durum oldumu açıklama yapmak zor oluyo.

bu arada chnb canım sende de alıntı yapmıştım silinmiş galiba.buraya yazayım.uçak biletini yumurta toplamaya göre almışsın ama son kontrolleri merkezin yapmak isteyebilir ve seni erken çağırabilir.umarım herşey yolunda gider...

Günaydın canlarım. Bugünkü hastane kontrolümü de bitirdim hamdolsun. Akşama çatlatma iğnemi vurup çarşamba toplama işlemine gireceğim nasip olursa. Başka bir doktor yapacakmış, moralim bozuldu biraz. Transfer için kendi doktoruma rica ettim, ona inşaallah o gelir. 3 yumurtam var. Büyük ihtimalle 3.gün transferi olacak. Hala inanamıyorum ve çok korkuyorum...

Hitucim çok haklısın, dediğiniz gibi nasibimde varsa hiçbir şey engel olamaz... Dualarınızı eksik etmeyin. Korku ve heyecan had safhada :18:

İnciciğim Allah'ın izniyle yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. En başından beri duacının. Hiç korkma arkadaşım. Moralini yüksek tut. Herşey iyi olacak.. Rahatça atlatacaksın. Biz neleri aştık ; bunu da aşarız. Dualarımız seninle.. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Allah razı olsun canım benim. Gerçekten kuyruğuna geldim hala inanamıyorum. Duygularım karmakarışık...
Sen izin alabildin mi bu hafta için?

Eşimin iş durumuna göre alacağım. Muhtemelen çarşamba ya da perşembe olacak. Ben de çok heyecanlıyım. :18:Bir traftan da mutasyon bulunamadıysa ne yaparım diye düşünüyorum.

Eşimin iş durumuna göre alacağım. Muhtemelen çarşamba ya da perşembe olacak. Ben de çok heyecanlıyım. :18:Bir traftan da mutasyon bulunamadıysa ne yaparım diye düşünüyorum.

Dualarımdasın her zaman. İnşaallah bulunmuştur ama bulunamadıysa bir test şansın daha var değil mi?

Ne güzel canım ya, bu dönem insanın fazlasıyla desteğe ihtiyacı oluyor... Gelincik belki karşılaşırız seninle hastanede :)

canım ben cuma günü hastane olacağım kısmet olursa tanışırız inşallah... sen bitirdin maşallah darısı bizlerin başına hayırlısıyla...

Rabbim inşallah kaygılarından kurtarsın canım zor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…