- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #4.941
Tedavi olan ve tedavi aşamasında olan arkadaşlarım size bir şey sormak istiyorum. Bu süreci ailenizle paylaştınız mı, paylaştıysanız tedavi süresince size yaklaşımları nasıldı?
Ben salı başladım, ondan sonra cuma, cumartesi ve bugün gittim. Yarın da var. Arada 2 gün boşluk bırakıyorlar sanırım. Çok güzel bir şey doktorunla bu şekilde yakın olman, kendini çok rahat hissediyorsundur eminim. Sen sağlık nedeniyle istiyorsun tamam da bunlar zevk için istiyor neymiş erkek olmazsa ailede aile çökermiş. Tövbe ya Rabbim...
Canım bugün adet oldum. 17 ocak sabahına uçak bileti aldık:))Canim sen simdi ne zaman bilet aldin ve gidiyorsun?
Bir anlatir misin bana? 10. Gun falan demissin ben tam hesap yapamadim.
Canim benim ablam kocasi ve nnem babam biliyordu. Benim ilk tedavim olmamasindan dolayi benim tercihim uzerine bu kou acilmadi hic. Destekleri bu konuyu bana acmamalari oldu . Biraz ters benimki yani.konusarak degil konusmamayi basararak destek oldular.
oyle be guzelim herkesin derdi ayri. Bunu yasamayan bilemez. Biz cok ayri bir dunyanin icerisindeyiz. Amacimiz o kadar farkli ki ve korkularimiz, endiselerimiz, her an artarak atan kalp atislarimiz. Bunu kimse anlayamaz.
Kızlar bu kadar kısa zamanda ben hepinizi o kadar çok sevdim ki... Çocuk sahibi olmayı ne kadar çok istiyorsam inanın sizin de evlatlarınızı kucağınıza almanızı o kadar çok istiyorum. Hep dualarımdasınız...
Canım ben de çok sevdim seni kardeşim gibi. Sıcakkanlısın...
Sağol canım. Sana isminle, canım, tatlım diye hitap ediyorum ayıp etmiyorum değil mi? Yaşça benden büyüksün, ablamsın... Ablacım da diyebilirim :)
Canim sen yumurta toplamayi hesaplayarak ucak biletini aldin o zaman oyle mi?
Senin kisa protokol mu olacak? Bugun adet oldum diyorsun o zaman yarin ignelere mi baslayacaksin?
Yoo tup bebegi soylemek tabiki ayip degil, oyle bir sey dusunemem zaten ... Benim kacinci denemem . Ben ilk denedigimde herkese duyurmustum, 4 asilamami herkes biliyordu ama sonra her olumsuz deneme sonrasi o haber verdigim herkese olmadi haberii vermek cok agir gelmeye basladi. O yuzden de artik kimseye bilgi vermemeyi tercih ediyorum. Cunku sagolsunlar ariyorlar, soruyorlar, yumurtalar buyumus mu , toplama ne zaman. Onlar icin bunlar sorulacak sorulara ama benim onu anlatmaya halim yok ki. O yuzden soylemiyorum. Anneme bile soylemem aslinda ama istanbula gidip geliyorum soylememem olmaz cunku herdun defalarca konusuruz .
Ben de hepinizi cok sevdim kizlar. Ben de hepimizi icin guzel seyler istiyor ve diliyorum.
Yarın e2,lh, prolaktin mi bakılacak bana? Ona göre mi iğne dozu belirleniyordu?
Yok canım niye ayıp olsun. Baştaki frekans önemli öyle demek istiyorsan öyle de:))
Evet canım tahminen öyle tahmin ettik. Erken büyürse yandık. Kısa sanırım canım. Drm antogonist demişti.Açıklamaya baktım kısa protokoldeki bilgiler...Umarım erken büyümezler promosyon bileti aldık yanar o zaman. Tatil dönemi pek bilet de bulunmuyor...
Evet canım onlara göre belirleniyor. Benim dozu düşürdüler bugün, gerçi çoğu kişiye göre başlangıç dozum da düşüktü. Puregon mu verecekler acaba gonal f mi? İğne için birini bulabildin mi?
Tamam ben öyle demeye devam edeyim o zaman :) Dua edelim erken büyümesin. Kısa protokol kısa :)
Canım bilmiyorum. İğne ambulden mi çelkiliyor yoksa pıhtılaşma iğneleri gibi mi? Bir de 4te gideceğim. Ne zaman tahlil belli olacak da iğne olacağım... İğneleri drm kendi yapacak. Ama her gün çağırmayacaksa nasıl olacak bilmiyorum gerçi hastane yakın eve yürüme 10 - 15 dakika filan...
Amin canım...
Ben uyuyayım sabah 6.45 te kalkıyorum...
daha önceden buraya yazmıştım dedin.ben sık sık uğrarım buraya aktif olmasada.seninle karşılaştıkmı acaba?Bu arada ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum. İyiki tanıdım sizleri...
Açıkçası bu topikte yazışacağım da aklıma hiçgelmezdi. İlk bebeğin düşeceği anlaşılınca dr m pgt den bahsetti. Baktım burayı buldum. Yazdım sorunu . Bbek düştü sonuç 46 xx geldi bana aitmiş meğer sonraları öğrendim. Sonra uğramadım epey. Gerçekler anlaşılınca aylar sonra yazmaya başladım. Ve eskiden burası pek aktfdeğildi yakın dönemde tedavisi olan çok olunca şenlendi. Güzel dostluklar kuruldu. En çok da Hituciye hayranım. Benim sorunum bitti değip bizi hiç yalnız bırakmadı...
canım benim bende size teşekür ederim o güzel dostluğunuzu benimlede paylaştığınız ve dertlerimi dinlediğiniz için.Ben de senin gibiydim. Uzun bir süre önce yazmıştım buraya bilgi almak amaçlı hatta hituci'yle msn de konuşmuştuk bana fazlasıyla bilgi vermişti. Sonra bir ara koptum iş güç derken yazamadım bir de çocuk işini erteleyince uzaklaştım biraz. Sonra geldim yine, topik bayağı hareketliydi. Evet hituci gerçekten mükemmel biri. Dediğin gibi bizi hiç yalnız bırakmadı, tecrübeleriyle bizi aydınlattı. 2 minik çocukla ne kadar zor olsa da burayı ihmal etmedi. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum sana hituci canım benimHepinizi çok seviyorum
canım sayı önemli gibi görünüyo ama hepimiz biliyoruz ki herşey nasip.eğer Allah bu tedavinde çocuk sahibi olmayı nasip etmişse sana kim yada ne engel olabilir???Kızlar sabah hastaneye gittim. Doktorum 3 tane yumurtamın iyi olduğunu diğerlerinin küçük olduğunu söyledi. Sayının az olmasına bakma önemli olan kalite dedi. 3 bana çok az geldiİnşaallah üçü de olgunlaşır. Dua edin benim için. Yarın yine gideceğim. Büyük ihtimalle çarşamba toplanacak.
chnb canım bu arada şu 40 yumurta meselesini Nur Hanım da söyledi. Bazı kişilerden o kadar toplanabiliyormuş ama bunlardan hiç kaliteli çıkmadığı da oluyor dedi. 1 tane yumurtası olup hamile kalan 40 tane yumurtası olup hamile kalamayan hastalar var dedi.
inşallah canım inşallah.Bu arada kendimi altin yumurtlayacak olan tavuk olarak nitelendirmeye karar verdim. O bir yumurta altin olacak insallah , duzgun olacak ve ben altin yumurtlayan tavuk olacagim
genel anestezi yapılıyo çoğu merkezde.benim üzerimde atletimde vardı.yani ameliyat önlüğünün altında sadece atletim vardı.merkezden merkeze değişiyor sanırım uygulama.Bu arada doktorunla sürekli irtibat halinde olman çok güzel :)
Kızlar bir şey soracağım. Toplama işleminde genel anestezi mi yapılıyor? Bir de üzerimizde sadece ameliyat önlüğü mü oluyor?
sadece ailemle paylaştım canım.lavequenin dediği gibi saolsun düşünüp arıyorlar gelişmeleri öğrenmek için.olumsuz giden bi durum oldumu açıklama yapmak zor oluyo.Tedavi olan ve tedavi aşamasında olan arkadaşlarım size bir şey sormak istiyorum. Bu süreci ailenizle paylaştınız mı, paylaştıysanız tedavi süresince size yaklaşımları nasıldı?
İnciciğim Allah'ın izniyle yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. En başından beri duacının. Hiç korkma arkadaşım. Moralini yüksek tut. Herşey iyi olacak.. Rahatça atlatacaksın. Biz neleri aştık ; bunu da aşarız. Dualarımız seninle.. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Eşimin iş durumuna göre alacağım. Muhtemelen çarşamba ya da perşembe olacak. Ben de çok heyecanlıyım. :18:Bir traftan da mutasyon bulunamadıysa ne yaparım diye düşünüyorum.
Ne güzel canım ya, bu dönem insanın fazlasıyla desteğe ihtiyacı oluyor... Gelincik belki karşılaşırız seninle hastanede :)
Eşimin iş durumuna göre alacağım. Muhtemelen çarşamba ya da perşembe olacak. Ben de çok heyecanlıyım. :18:Bir traftan da mutasyon bulunamadıysa ne yaparım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?