- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #4.961
canım ben cuma günü hastane olacağım kısmet olursa tanışırız inşallah... sen bitirdin maşallah darısı bizlerin başına hayırlısıyla...
Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Eğer bu test sonucunda mutasyon bulunamadıysa 2. bir test yaptırmam gerekiyor. Ancak bu testler epey pahalıNerden baksan 3.500 -4000 arası. Yani daha tüp bebeğe bile başlamadan epey masraf altına gireceğiz. Ücretsiz yapabilmem için de bana yardımcı olabilecek bir devlet hastanesi bulmam gerekecek. En kötüsü de işten izin almanın zorluğu Allah yardımcımız olsun...
incimm nasılsın cnm
İyiyim şükür canım, sen nasılsın?
bende iyiyim cnmm gittinmi doktora inş. güzel haberler almışsındır
Gittim canım. Çarşamba opu'ya giriyorum nasip olursa. İnşaallah güzel olur herşey...
Gittim canım. Çarşamba opu'ya giriyorum nasip olursa. İnşaallah güzel olur herşey...
İnciciğim Çapa genetik birimi bana bu testleri yapamadığını, yurtdışına göndereceğini ve ücretini benim ödemem gerektiğini söylemişti. Detam'dan hiçkimse bahsetmedi. Hastane içerisinde bir birim mi bu ? Linki ya da telefonu var mı sende ?
hayırlı güzel sonuçların gelsin canım inş.
Allah razı olsun mattikacım. Amin inşaallah... Allah'ım senin de güzel haberlerini almayı nasip etsin hayırlısıyla...
İnciciğim dediğin yere baktım. Maalesef bizim hastalığın testi yokHiç şaşırmadım.
Günaydın canlarım. Bugünkü hastane kontrolümü de bitirdim hamdolsun. Akşama çatlatma iğnemi vurup çarşamba toplama işlemine gireceğim nasip olursa. Başka bir doktor yapacakmış, moralim bozuldu biraz. Transfer için kendi doktoruma rica ettim, ona inşaallah o gelir. 3 yumurtam var. Büyük ihtimalle 3.gün transferi olacak. Hala inanamıyorum ve çok korkuyorum...
Kızlar bu akşam çatlatma iğnelerimi vuruyorum. Yarın yine gideceğim. Yumurta toplamadan sonra da çağırma durumu oluyor mu? Bir de bir form dolduracağım söylendi. Ne olabilir bu form?
canım merhaba ,
hadı hayırlısı olsun tatlım.
kım gırecekmıs opuna? ısım soylemıslerdır. yumurta toplama ıcın de kendı doktorunun gırmesını ısteyebılırsın bence .
heyecan yuksek duzeydedır tabı . en rahat gun yarın :) ben bayılıyorum catlama ıgnesı yapıldıktam sonrakı gune .
ama memorıalda bır seye sasırmıstım. catlama ıgnesı yapıldıktan sonrakı gun de kan testı ıcın cagırmıslardı .
ne guzel bugun ıgne yok derken yıne ıgnesız bos gunum gecmemıstı.
canım formu ben okumadım ama anestezı alacaksın ya onun ıcın ımzalatıyorlar dıye bılıyorum .
Funda Hanım veya Müstecep Bey girecekmiş. Bak yazarken de gerildim :18: Transfer için kendi doktorumu isteyeceğim kesinlikle. Yarın söyleyeceğim bakalım ne diyecekler. Evet ya iğnesiz gün geçmedi bir de bu soğukta her gün banyo yapmak çok zor
benim opu gunumde de aynen ıkısı vardı.
canını sıkma ama bu isi surekli yapan doktorlar.
sen yıne ıcın rahat edecekse transferıne doktorunu cagır tabı ama opuda bır uyuyup bır uyanacaksın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?