- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #4.981
benim opu gunumde de aynen ıkısı vardı.
canını sıkma ama bu isi surekli yapan doktorlar.
sen yıne ıcın rahat edecekse transferıne doktorunu cagır tabı ama opuda bır uyuyup bır uyanacaksın zaten.
Transfer günü çok stresli olacağım hele o sıkışıklık durumu acayip düşündürüyor en azından doktorum olsun da rahat edeyim diyorum. Opuda bir de hemşire mi oluyor canım? Kaç kişi giriyor toplamda?
opuda doktor bır de 3 hemsıre falan vardı sanırım tatlım.
yok o kadar buyuk sorun degıl ınan bana , tutarsın . beynını oyle sartlıyorsun .
ben kı ınanılmaz tuvalete gıderım sıklık anlamında , ben bıle dayandım .
ama ılk transferımde cok fazla su ıcmısım mve ıkı kere transfer masasından kalkıp tuvalete gıttım :)
kızlar merhaba... vefasız ben geldim :)
mesajlar o kadar çok ki okumak imkansız herkes iyidir inşallah... Rabbim yardımcınız olsun.. incitanesi tuvalet olayını yazmışsın.. hazır olmanız adına ben de yazayım inşallah transfer edilecek bol bol sağlıklı embriyo olur... yine de zor bir işlemdi benim için mesanem küçücük olduğundan anında sıkıçıyordum ama rahmimi itecek kadar şişmediğini söylüyorlardı içtiğim suyun hesabı yok 2litreyi geçmiştir kesin... o kadar sıkışıktımki anlatamam :) doktor işlem yaparken adamın üstüne başına kaçırırım diye ödüm kopmuştu da bana işlem incesi birazcık tuvalete gitmeme izin vermişlerdi :) ilem sonrası hareketsiz durun yatın diyorlar gelip altınıza lazımlık koyuyorlar.. tam bir kabus yap yap bitmiyo kadından utanıyorsun ortalık kokuyo kalkamıyorsun biranönce bitsin istiyorsun bu işkence ama mutluluktan da uçuyorsun içine koymuşlar canlarını aklın hep onlarda çişini yaparken bile ya onlara birşey olursa diye paranoyaklaşıyorsun... ahhh inşallah hepiniz bunları yaşayıp birer ikişer kavuşursunuz kuzulara... hepiniz için duacıyım... Allaha ne kadar şükretsem az... yazamasam da aklımda olduğunuzu bilin kızlar
hepinizi öpüyorum
Açıklama için teşekkür ederim canım. İşte o işlem sırasında bir şey olur diye feci korkuyorum. En can sıkıcı kısmı bu gerçekten. Senden bahsediyoruz ara sıra, tek yumurta ve ikizler :) Benim de 3 yumurtam alınacak, inşaallah kaliteli çıkarlar. Allah sana yavrularını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşaallah canım.
buarada transferde doktorunuzdan başka hemşireler ve embriyolog da oluyor.. ahh o embriyolog.. halasinirleniyorumtek embriyo yasası çıkmamıştı benim tedavide ama benim tek sağlam embriyoçıkmıştı.. o heyecanlı anda embriyolog benim sevincimi kursağımda bıraktı.. erken blastmış benim embriyo ben bu iyi birşey deyip sevinmiştim.. öylesevinme tek embriyotransferinde şans çok azdediydi.. gidip yüzüne tek embriyodan ikizlerim oldu hıyar herif demeyi çok isterdim.. bir de doçentti üstelik bu adam.. şimdi hastalara ne diyor acaba...( bu işi yapan uzmanların işini iyi yapmak kadar Allah inancı da olmalı içlerinde ki böyle saçmalamasınlar... Rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok.. benim faceden bir arkadaşım var tek yumurta üçüzü oğulları var... Rabbimtek birsperm ve tek biryumurtadan işte böyle üç evlat veriyor.. istatistikler bahane..
kızlar çenem düştü iyice.. benim canavarlar kalkar şimdi gidip yemek ısıtmam lazım
sevgiler
sağol canım... hiiiç korkacak birşey yok.. bol boldua edin.. çok rahatlatıyor.. tam transfer anında ayetelkürsü okumuştum ben... herşeyin hayırlısı olsun canım bak motive olsun resimlerini de ekleyim sıpaların öyle gideyim senin de böyle olcak inşallah
Eki Görüntüle 323567
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
dün dışardaydım uğrayamadım.özledim sizleri
daha önceden buraya yazmıştım dedin.ben sık sık uğrarım buraya aktif olmasada.seninle karşılaştıkmı acaba?
benim için söylediğin güzel sözler için de çok teşekkür ederim.inşallah sizlerde kucaklarınızda bebeklerinizle yazarsınız buraya.
inşallah sizde benim gibi tuvalete gitmeye vakit bulamazsınız
canım benim bende size teşekür ederim o güzel dostluğunuzu benimlede paylaştığınız ve dertlerimi dinlediğiniz için.
canım sayı önemli gibi görünüyo ama hepimiz biliyoruz ki herşey nasip.eğer Allah bu tedavinde çocuk sahibi olmayı nasip etmişse sana kim yada ne engel olabilir???
inşallah canım inşallah.
genel anestezi yapılıyo çoğu merkezde.benim üzerimde atletimde vardı.yani ameliyat önlüğünün altında sadece atletim vardı.merkezden merkeze değişiyor sanırım uygulama.
sadece ailemle paylaştım canım.lavequenin dediği gibi saolsun düşünüp arıyorlar gelişmeleri öğrenmek için.olumsuz giden bi durum oldumu açıklama yapmak zor oluyo.
bu arada chnb canım sende de alıntı yapmıştım silinmiş galiba.buraya yazayım.uçak biletini yumurta toplamaya göre almışsın ama son kontrolleri merkezin yapmak isteyebilir ve seni erken çağırabilir.umarım herşey yolunda gider...
Günaydın canlarım. Bugünkü hastane kontrolümü de bitirdim hamdolsun. Akşama çatlatma iğnemi vurup çarşamba toplama işlemine gireceğim nasip olursa. Başka bir doktor yapacakmış, moralim bozuldu biraz. Transfer için kendi doktoruma rica ettim, ona inşaallah o gelir. 3 yumurtam var. Büyük ihtimalle 3.gün transferi olacak. Hala inanamıyorum ve çok korkuyorum...
canım ben cuma günü hastane olacağım kısmet olursa tanışırız inşallah... sen bitirdin maşallah darısı bizlerin başına hayırlısıyla...
amin canım, inş hepimiz eninde sonunda vericez güzel haberleri.
İnciciğim dediğin yere baktım. Maalesef bizim hastalığın testi yokHiç şaşırmadım.
Kızlar bu akşam çatlatma iğnelerimi vuruyorum. Yarın yine gideceğim. Yumurta toplamadan sonra da çağırma durumu oluyor mu? Bir de bir form dolduracağım söylendi. Ne olabilir bu form?
canım merhaba ,
hadı hayırlısı olsun tatlım.
kım gırecekmıs opuna? ısım soylemıslerdır. yumurta toplama ıcın de kendı doktorunun gırmesını ısteyebılırsın bence .
heyecan yuksek duzeydedır tabı . en rahat gun yarın :) ben bayılıyorum catlama ıgnesı yapıldıktam sonrakı gune .
ama memorıalda bır seye sasırmıstım. catlama ıgnesı yapıldıktan sonrakı gun de kan testı ıcın cagırmıslardı .
ne guzel bugun ıgne yok derken yıne ıgnesız bos gunum gecmemıstı.
chnb ne yaptın tatlım?
kızlar merhaba... vefasız ben geldim :)
mesajlar o kadar çok ki okumak imkansız herkes iyidir inşallah... Rabbim yardımcınız olsun.. incitanesi tuvalet olayını yazmışsın.. hazır olmanız adına ben de yazayım inşallah transfer edilecek bol bol sağlıklı embriyo olur... yine de zor bir işlemdi benim için mesanem küçücük olduğundan anında sıkıçıyordum ama rahmimi itecek kadar şişmediğini söylüyorlardı içtiğim suyun hesabı yok 2litreyi geçmiştir kesin... o kadar sıkışıktımki anlatamam :) doktor işlem yaparken adamın üstüne başına kaçırırım diye ödüm kopmuştu da bana işlem incesi birazcık tuvalete gitmeme izin vermişlerdi :) ilem sonrası hareketsiz durun yatın diyorlar gelip altınıza lazımlık koyuyorlar.. tam bir kabus yap yap bitmiyo kadından utanıyorsun ortalık kokuyo kalkamıyorsun biranönce bitsin istiyorsun bu işkence ama mutluluktan da uçuyorsun içine koymuşlar canlarını aklın hep onlarda çişini yaparken bile ya onlara birşey olursa diye paranoyaklaşıyorsun... ahhh inşallah hepiniz bunları yaşayıp birer ikişer kavuşursunuz kuzulara... hepiniz için duacıyım... Allaha ne kadar şükretsem az... yazamasam da aklımda olduğunuzu bilin kızlar
hepinizi öpüyorum
buarada transferde doktorunuzdan başka hemşireler ve embriyolog da oluyor.. ahh o embriyolog.. halasinirleniyorumtek embriyo yasası çıkmamıştı benim tedavide ama benim tek sağlam embriyoçıkmıştı.. o heyecanlı anda embriyolog benim sevincimi kursağımda bıraktı.. erken blastmış benim embriyo ben bu iyi birşey deyip sevinmiştim.. öylesevinme tek embriyotransferinde şans çok azdediydi.. gidip yüzüne tek embriyodan ikizlerim oldu hıyar herif demeyi çok isterdim.. bir de doçentti üstelik bu adam.. şimdi hastalara ne diyor acaba...( bu işi yapan uzmanların işini iyi yapmak kadar Allah inancı da olmalı içlerinde ki böyle saçmalamasınlar... Rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok.. benim faceden bir arkadaşım var tek yumurta üçüzü oğulları var... Rabbimtek birsperm ve tek biryumurtadan işte böyle üç evlat veriyor.. istatistikler bahane..
kızlar çenem düştü iyice.. benim canavarlar kalkar şimdi gidip yemek ısıtmam lazım
sevgiler
sağol canım... hiiiç korkacak birşey yok.. bol boldua edin.. çok rahatlatıyor.. tam transfer anında ayetelkürsü okumuştum ben... herşeyin hayırlısı olsun canım bak motive olsun resimlerini de ekleyim sıpaların öyle gideyim senin de böyle olcak inşallah
Eki Görüntüle 323567
36 SAAT içinde toplanıyor değil mi?
Ya canım bugün bana hiç test yapmadılar. 10 gün önce yapmışlardı onu hocaya demiş iğne vurdular bugün pregon...
Canım akşam 5.buçuk 6 gibi muayene etti solda 3 tane sağda net değil ama 3 tane gibi dedi... Tam anlayamadı acaba sonra mı anlaşılır.Şimdiden yumurtalıklarıma arada basınç oldu psikolojiktir değil mi?
Maşallah...
Bu arada sıkışıklık durumu transferde geçerli değil mi? Yumurta toplamada değil...
Bugün iğnemi dr m yaptı ben hep kendim yaparım çünkü hastalareksik doz ya dayanlış uygulayabiliyorlar dedi. Ben zaten vuramama kendime...
Çok heyecanlandım. Ama bana galiba hiç test yapmayacaklar doğrudan hep iğne yapacaklar sanırım. Biraz endişelendim. Ama dr m biliyor nasıl olsa...
Bu akşam 20.45'te yapacağım, çarşamba ya 8.45'te ya 9.45'te alacaklarmış, telefonda söyledi de tam anlamadım yarın yine soracağım. 36-38 saat içinde alınması gerekiyormuş. Tahlil yapmadan puregonun dozunu nasıl ayarladılar peki? İlk muayenede pek anlaşılmıyor. İğneleri oldukça büyüyüp kendilerini gösteriyorlar. Evet canım sadece transferde geçerli sıkışıklık durumu. Hadi senin başlangıcın da hayırlı olsun canım. Güzel güzel yumoşlar olsun inşaallah :)
Canım 300 lük ama hepsini vurmadı. Önceki teste göre. Anlamadım dediki Cem Beye sordum. Bilmiyorum nedenini... Snırım çok yok benim yumurtam... Ama istatistikler geçerli değil. Bulacağız inşallah altın yumurtayı... Senin kaçıncı gün toplANMIŞ oluyor o zaman...
Bu ilaçlar pahalı. Bir kutusu 300 progen 175 lira. İndirimle 3 kutu 500 tl ye indi. Kaç kutu gider. Şimdilik 3 kutu aldık sonra yine alacağız...
Bu iğne 7-8 gün mü vurulacak pregon yani?
Ben de 300lük kullandım. 1 şişesi bana 3 gün gitti. 2 kutu kullandım, son gün hariç 133 yaptım son gün 125 yaptım. Canım sanırım onun yumurta sayısıyla ilgisi yok. Büyüklükleriyle ilgisi var. Bana Nur Hanım yumurta sayın iyi demişti, 3 tanesi büyüdü.
Evet çok pahalı. Dozunu biliyor musun? Ben şu ana kadar toplam 655 lira ödemişim. Cetrotide ile ovitrell'i 60 liradan aldım ikişer kutu.
Ben 6 gün kullanmışım canım. Az önce de çatlatma iğnelerini vurdum. Yumurtan yeterli büyüklüğe ulaşana kadar vuruyorsun puregonları.
Anladım canım benim... Sağ olasın sen deneyimli ben acemi:))
Bekliyoruz güzel haberlerini...
Ah be canım başlarda ben de öyleydim, operasyonlar konusunda hala acemiyim :) Ben gördüklerim, yaşadıklarımdan aydınlatırım seni
chnbcim bence yarın sor doktoruna. Cem Bey'e neyi sormuş, neden tahlil yapılmadı? Merak ettim açıkçası. Bir de kaç doz vuruldun bugün biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?