Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

O listede istenilenleri ben de yaptırdım ama işte ilaç dozu için her gün kan alıyor hastane mesela. İlaçları bitirdim, yarın bile vereceğim kan. Yarın vurulurken bir bak dozuna bakalım kaçmış. Perhiz için yine 3-4 gün dedi doktor. Ne eksik ne fazla olmamalıymış. Eş veremiyorsa örnek isterse karısını yanında gönderiyorlarmış. Yok canım bildiğim kadarıyla yapılmayacak.

Canım dr me mesaj yazdım bakalım ne diyecek... Yarın dozu da bir sorayım bakayım...

Ben İstanbula gidince malesef bilgisayara giremem. Görümcemin var odasında ve pek kullanmıyor. Bana telefonunu gönder ararım sizi bari(

Peki eşi nasıl gönderecekler o arada yumurta toplama işlemi yok mu? Benim kesin veremez. Spermiyogramda bile evde destekle oldu hemen hastaneye götürdük:))

Özelden atıyorum canım numaramı.

Peki eşi nasıl gönderecekler o arada yumurta toplama işlemi yok mu? Benim kesin veremez. Spermiyogramda bile evde destekle oldu hemen hastaneye götürdük:))

Önce sperm alımı gerçekleşiyormuş. Sonra seni hazırlıyorlarmış. Rica edersen gönderirler.

Son düzenleme:
Özelden atıyorum canım numaramı.

Önce sperm alımı gerçekleşiyormuş. Sonra seni hazırlıyorlarmış. Rica edersen gönderirler.

Sağ ol canım benim... Bir de yumurta toplama illa sabah erken miolmalı. Mesela biz uçak biletini 17 ocak sabah 8.30 a aldık.10 da İstanbuldayız. 11 de hastaneye gitsek olmaz mı mesela...

İnci bir arkadaşım da Prof Cemil Akgülün hastasıydı Tüp yaptırdı o da yaptırmamış o testleri.Muayenehanesine gidip muayene oluyormuş ona göre veriyormuş ilacı...

Sağ ol canım benim... Bir de yumurta toplama illa sabah erken miolmalı. Mesela biz uçak biletini 17 ocak sabah 8.30 a aldık.10 da İstanbuldayız. 11 de hastaneye gitsek olmaz mı mesela...

Rica ederim canım :) Çatlatma iğnenin saatine bağlı. ğneden 36-38 saat sonra toplanmalıymış. Ama hituci de yazmıştı, son kontrolleri hastane yapmak isteyebilir. Belki yumurtaların geldikten 1-2 gün sonra gelişimini tamamlar. Bu haftaki gidişata bak bakalım.

Kizlar merhaba,

INCICIM catlamani yaptin , yakmiyor degil mi? 2 doz mu yaptirdilar? Carsamba sabahi hersey bitecek, yani cogu insallah. Sikisiklik durumu basina gelince cekiliyor. Allah gucunu veriyor canim endise etme. Benim eski tedavilerde surgu koyuyorlardi, transferden sonra hemen tuvalete gidiyorduk yuruyerek. Surgu meselesi biraz evet sikici. Odada yalniz olursan yine bir derece ama yumurta toplamada bi odada 2 kisiydik biz, aramizda perde vardi. Bu arada kisa tedavi ne guzel hemen bitiyor. Ben de insallah bu sefer kisa protokol olacagim. Uzunda tam 1 ay igne yaptim ben gobekten, bitmedi Bu arada sen baya az doz yapmissin canim herhalde genclik var serdeBenim puregon gunluk dozum 225 idi.

CHNBCIM ilk igneni bugun yaptin, hadi hayirlisi olsun. Kan bugun almadilar mi ? Gerci 1 haftaonce baktilarsa bugun almamis olabilirler ama mutlaka igneleri yapmaya basladiktan sonra yumurta kontrolune gittiginde test yaparlar mutlaka kim ona gore dozunu ayarlayacaklar .

MORGENROTCUM evet gel arada ugra bize . Morale ihtiyacimiz oluyor . Hele ben baya bir kotuydum bir aralar, simdi daha iyiyim ama yine umut fukarasiyim ne yazik ki.bebislerin cok tatli, Allah hep guzel gunlerii gostersin insallah. Darisi bizlerin basina.

GELINCIK canim sen de Cuma gunu mu basliyorsun?

HITUCI guzel arkadasim nerelerdesin? Iyi misin?

İnci bir arkadaşım da Prof Cemil Akgülün hastasıydı Tüp yaptırdı o da yaptırmamış o testleri.Muayenehanesine gidip muayene oluyormuş ona göre veriyormuş ilacı...

Allah Allah. Ben kan değerlerine göre doz ayarlanıyor sanıyorum. Merkezden merkeze fark mı ediyor acaba? Bu arada aldım numaranı :)

Merhaba canım. Hafif yandı geçti. İğne yerlerim bir yere değince acımaya başladı :) Evet tatlım 2 doz yaptım. 2 kişi olması kötü gerçekten. Zaten stresli oluyor insan bir de bir başkası olunca iyice gerilir. Benim beklediğimden çok çabuk bitti. Keşke her iğne göbek iğnesi gibi olsa canım ya, diğerleri aklıma geldikçe kötü oluyorum. Bilmem, doktorum bu dozu verdi. 137,5'tu ama ya 133 yapacaktım ya 141 arası yok, öyle olunca 133 yaptık. Bir mesajımda yazmıştım, benim içime senin ikizlerin olacakmış gibi doğuyor :)

Dr her gün yumurtaya bakmayacakmış. Nur Hanım ne demişti dedi dr m. Sayı demedi ama yaşına göre az dedi dedim. Sanki 6dan az olacak benim de... İnşallah erken olmaz yoksa uçak biletlerie yanarım valla...

Sağ ol canım almadılar... Dr de pek net göremedi aslında 3 tane solda gördü ama sağ da net değil...

Allah Allah. Ben kan değerlerine göre doz ayarlanıyor sanıyorum. Merkezden merkeze fark mı ediyor acaba? Bu arada aldım numaranı :)

Canım bilemiyorum...

Hituci yazmıştı, kaçırmış olabilirsiniz. Ufaklıklar diş çıkarıyormuş bir de sütten kesildikleri için biraz zorluk varmış. Hitucimiz onlarla uğraşıyor... Arada gelip okuyor ama.

Chnbcim kafani karistirmak istemem canim ancak kan testi yapilmali bence. Cunku e2 yukseliyor biz bu igneleri vuruldukca ve yumurta catlatmadan once e2 degeriin belli seviyeler arasinda olmasi gerekiyor. Mesela bazen nadir de olsa cok yukselebilyor ve o zaman zcatlatmiyorlar cunku ohss riski olusabiliyor. Dr elbet en iyisini bilir ama tecruelerimden soyluyorum.

Hituci sen ne diyorsun canim ?

Canim sen her seyi goze al cunku catlatmaignen yumurtalarinin buyumesine bagli ve catlatma ignesinden 36 saat sonra yaparlar toplamayi.

Ben her gidişimde muayene oluyorum. Benim de yumurtalarım solda toplanmış. Sayım 3 ama artık takılmıyorum yeter ki iyi çıksın hepsi.

Mesaj yazdım gidişata göre e2 bakabilirim yazmış Cem Beyle her gün görüşüyorlar...

Canim sen her seyi goze al cunku catlatmaignen yumurtalarinin buyumesine bagli ve catlatma ignesinden 36 saat sonra yaparlar toplamayi.

Evet keşke almasaydık biletleri...

Ben her gidişimde muayene oluyorum. Benim de yumurtalarım solda toplanmış. Sayım 3 ama artık takılmıyorum yeter ki iyi çıksın hepsi.

Haklısın canım benim... Sayı önemli değil sanırım. Allahın takdiri önemli...

Bu aradatedavide bal çörekotu tarçın yapsak hızlı mı büyütür.2. günü başlanıyormuş bu karışıma başlasak mı?

Baksınlar baksınlar :) Sağlık olsun canım, giden biletler olsun. Yavru(ları)n gelsin de :) İkizin olurmuş

chnbcim o kürü bilmiyorum ama bazı kürler hormonlara ters etki edebiliyormuş aman dikkat et.
Ben kaçıyorum kızlar, sabah yine yollara düşeceğim. Öpüyorum sizleri. Herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…