- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.041
merhaba tatlım ,
hayırlısı olsun . evet soktugu gunu 1. gun olarak sayıyorlarmıs, ben Memoriala sormustum .
Bugün ilk günün tatlım. Perşembe gününe aldır randevunu, 3.gün oluyor bir şey farketmez o zaman. Hadi şimdiden hayırlı olsun.
kızlar benim şimdi kafam karıştı bugün ilk gün mü sayacam öyleyse randevuyu perşembeye almam gerek ama kan yok kahve akıntı var akşama gelirmi bilmiyorum. cuma günü için semra hanımdan randevu almıştım perşembe günü yok izin günüymüş mecburen başka bir doktorla görüşeceğim...
zor tatlım tabı zor olmaz mı ?
yarın kolay bır gun ama , su gıbı gecer. sonrasında baslıyor stres.
ben bu arada dun gece hepimiz icin okudum yasin .
Allah kabul eder ınsallah.
kızlar benim şimdi kafam karıştı bugün ilk gün mü sayacam öyleyse randevuyu perşembeye almam gerek ama kan yok kahve akıntı var akşama gelirmi bilmiyorum. cuma günü için semra hanımdan randevu almıştım perşembe günü yok izin günüymüş mecburen başka bir doktorla görüşeceğim...
gelıncık merhaba canım ,
sımdı bugun sokerse yarın 2. gunun olur. ama sökmezse Persembe 2. gunun olur.
bu arada 2 veya 3. gun gel derler hep.
bence bır hastaneyı ara ılla Semra Hanımla gorusmek ıstıyorsan , onlara de , 3. gun de olur mu dıye ( kı olur dıyeceklerdır).
laveque yazmış tatlım. En güzeli hastaneyle görüşmek. Onlar daha sağlıklı bilgi verirler.
aradım hastaneyi kızlar dediğiniz gibi normal kanama başladığı günü 1. gün olarak sayıyorlarmış... cuma günü hastanedeyim inşallah...
İnciciğim sen yarın Operasyona giriyorsun. Ben de test sonucumu öğreneceğim. İstanbul'un farklı hastanelerinde ikimiz de aynı amaç için çabalıyor olacağız. Çok ilginç geliyor bana. Film tadında.. Hayatın ne kadar garip olduğunu ve Allah'ın ne kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Neyse Akasya iyice sıyırdı demeyin :)
Allah kabul etsin canım.zor tatlım tabı zor olmaz mı ?
yarın kolay bır gun ama , su gıbı gecer. sonrasında baslıyor stres.
ben bu arada dun gece hepimiz icin okudum yasin .
Allah kabul eder ınsallah.
hayırlısı olsun canım.Allahım emeklerinizi boşa çıkamasın.hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.aradım hastaneyi kızlar dediğiniz gibi normal kanama başladığı günü 1. gün olarak sayıyorlarmış... cuma günü hastanedeyim inşallah...
hayırlı güzel haberlerle gel inşaallah canım.İnciciğim sen yarın Operasyona giriyorsun. Ben de test sonucumu öğreneceğim. İstanbul'un farklı hastanelerinde ikimiz de aynı amaç için çabalıyor olacağız. Çok ilginç geliyor bana. Film tadında.. Hayatın ne kadar garip olduğunu ve Allah'ın ne kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Neyse Akasya iyice sıyırdı demeyin :)
İnciciğim sen yarın Operasyona giriyorsun. Ben de test sonucumu öğreneceğim. İstanbul'un farklı hastanelerinde ikimiz de aynı amaç için çabalıyor olacağız. Çok ilginç geliyor bana. Film tadında.. Hayatın ne kadar garip olduğunu ve Allah'ın ne kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Neyse Akasya iyice sıyırdı demeyin :)
Allah tamamına erdirsin canım.sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin rabbim minik bebeğine.slm arkadaşlar ben pgt ile hamile kaldım şimdi 16 haftalık hamileyim çok şükür herşey yolunda büyük ihtimal kızım olacak. rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatsın..dualarınızda unutmayın..
birbirimizden haberdar olmamız ne güzel yaaa valla çok hoşuma gitti.öpüyorum incicimmm.Hituci yazmıştı, kaçırmış olabilirsiniz. Ufaklıklar diş çıkarıyormuş bir de sütten kesildikleri için biraz zorluk varmış. Hitucimiz onlarla uğraşıyor... Arada gelip okuyor ama.
kan nekadar önemli bilemiyorum ama benim gittiğim merkez hiç aksatmadan bakıyordu yada bulunduğum şehirde yaptırıyordum.hatta bir seferinde hastanenin labaratuvarı çalışmıyordu.özel bir labda yaptırdım.Chnbcim kafani karistirmak istemem canim ancak kan testi yapilmali bence. Cunku e2 yukseliyor biz bu igneleri vuruldukca ve yumurta catlatmadan once e2 degeriin belli seviyeler arasinda olmasi gerekiyor. Mesela bazen nadir de olsa cok yukselebilyor ve o zaman zcatlatmiyorlar cunku ohss riski olusabiliyor. Dr elbet en iyisini bilir ama tecruelerimden soyluyorum.
Hituci sen ne diyorsun canim ?
çabuk büyümesi için değilde yumurtalar kaliteli olsun diye dymuştum ve hergün yemiştim.Bu aradatedavide bal çörekotu tarçın yapsak hızlı mı büyütür.2. günü başlanıyormuş bu karışıma başlasak mı?
Peki eşi nasıl gönderecekler o arada yumurta toplama işlemi yok mu? Benim kesin veremez. Spermiyogramda bile evde destekle oldu hemen hastaneye götürdük:))
canım bunu hastaneyle görüş istersen.öğleden önce bi işlemle öğleden sonra başka bi işlemle uğraşıyor çoğu merkez.şu saat gelsem olurmu diye.Sağ ol canım benim... Bir de yumurta toplama illa sabah erken miolmalı. Mesela biz uçak biletini 17 ocak sabah 8.30 a aldık.10 da İstanbuldayız. 11 de hastaneye gitsek olmaz mı mesela...
Kızlar cuma günü dip köşe temizlik yapmayı düşünüyorum. Toplama işleminden sonra çok ağrı oluyor mu ona göre ayarlayayım kendimi.
Htucicim iyi olduguna sevindim . Sen de yeni bir doneme girdin yani artıkmeme yok , , artık bolbol yemek hazırlayacaksın onlara .
%20 geri aldım canım , yani 280 eur geri verdiler. pgt icin 2100 usd odemem gerekiyordu onu eksik odedim tatlım.
Htucicim iyi olduguna sevindim . Sen de yeni bir doneme girdin yani artıkmeme yok , , artık bolbol yemek hazırlayacaksın onlara .
%20 geri aldım canım , yani 280 eur geri verdiler. pgt icin 2100 usd odemem gerekiyordu onu eksik odedim tatlım.
kayda değer bir ağrın olmuyor ama çok yorma kendini bence.
INCICIM benım agrım oluyor ilk gun baya oluyor , ikinci gun azalıyor ama yıne dıp temel temızlık yapamazdım herhalde.
yatmıyorum oyle yatak dosek ama agrı oluyor.
ama kısıden kısıye degısıyor bu . benım 2. opumda cok az agrı olmustu. ılkı ve sonuncusu agrılıydı bıraz.
ama hıtucının dedıgı gıbı kayda deger degıl ama bence cok hareket etme sen yıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?