- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.021
herkeze merhaba...chnbcim tedavin başlamış hayırlı olur inşallah buarada doğum günün kutlu olsun mutlu seneler diliyorum...arkadaşlar çok seviniyorum topiği acayip ilerlettiniz ve tedavi olan bi çok kişi var şuan,birbirinize olan desteğiniz hayranlık uyandırıyor...
Allahın izniyle birgün tek tek vereceksiniz mutlu haberleri....umuyorum,gönülden diliyorum,inşallah benim yaşadığım bu güzel bu mucize duyguyu sizlerde yaşayın..............
Kizlar merhaba,
INCICIM catlamani yaptin , yakmiyor degil mi? 2 doz mu yaptirdilar? Carsamba sabahi hersey bitecek, yani cogu insallah. Sikisiklik durumu basina gelince cekiliyor. Allah gucunu veriyor canim endise etme. Benim eski tedavilerde surgu koyuyorlardi, transferden sonra hemen tuvalete gidiyorduk yuruyerek. Surgu meselesi biraz evet sikici. Odada yalniz olursan yine bir derece ama yumurta toplamada bi odada 2 kisiydik biz, aramizda perde vardi. Bu arada kisa tedavi ne guzel hemen bitiyor. Ben de insallah bu sefer kisa protokol olacagim. Uzunda tam 1 ay igne yaptim ben gobekten, bitmediBu arada sen baya az doz yapmissin canim herhalde genclik var serde Benim puregon gunluk dozum 225 idi.
CHNBCIM ilk igneni bugun yaptin, hadi hayirlisi olsun. Kan bugun almadilar mi ? Gerci 1 haftaonce baktilarsa bugun almamis olabilirler ama mutlaka igneleri yapmaya basladiktan sonra yumurta kontrolune gittiginde test yaparlar mutlaka kim ona gore dozunu ayarlayacaklar .
MORGENROTCUM evet gel arada ugra bize . Morale ihtiyacimiz oluyor . Hele ben baya bir kotuydum bir aralar, simdi daha iyiyim ama yine umut fukarasiyim ne yazik ki.bebislerin cok tatli, Allah hep guzel gunlerii gostersin insallah. Darisi bizlerin basina.
GELINCIK canim sen de Cuma gunu mu basliyorsun?
HITUCI guzel arkadasim nerelerdesin? Iyi misin?
hayırlı sabahlar kızlar maşallahınız var ne güzel topiği açınca sayfalar ilerlemiş oluyor ve büyük bir zevkle okuyorum. benimde cuma günü randevum var ama bugün adetim leke tarzında gelmeye başladı yarın tam anlamıyla olurum ilk gün yarın olmuş olur değilmi? bugünü saymamam gerek... bu konuda hep kafam karışıyor şöyle birden bire başlamaz benim adetim 1-2 gün leke gelir sonra kanamam olur...
herkeze merhaba...chnbcim tedavin başlamış hayırlı olur inşallah buarada doğum günün kutlu olsun mutlu seneler diliyorum...arkadaşlar çok seviniyorum topiği acayip ilerlettiniz ve tedavi olan bi çok kişi var şuan,birbirinize olan desteğiniz hayranlık uyandırıyor...
Allahın izniyle birgün tek tek vereceksiniz mutlu haberleri....umuyorum,gönülden diliyorum,inşallah benim yaşadığım bu güzel bu mucize duyguyu sizlerde yaşayın..............
hayırlı sabahlar kızlar maşallahınız var ne güzel topiği açınca sayfalar ilerlemiş oluyor ve büyük bir zevkle okuyorum. benimde cuma günü randevum var ama bugün adetim leke tarzında gelmeye başladı yarın tam anlamıyla olurum ilk gün yarın olmuş olur değilmi? bugünü saymamam gerek... bu konuda hep kafam karışıyor şöyle birden bire başlamaz benim adetim 1-2 gün leke gelir sonra kanamam olur...
merhaba kızlar dünkü yazdığım mesajı bulamadım ne kadar çok yazmışsınız helal valla... topik topik olalı böyle yazışma görmemiştir :)
ama hatırladığım kadarıyla opuda sıkışıklık olup olmadığını sormuştunuz... opu yani yumurta toplamada bana genel anestezi yapıldı öyle çiş olayı falan yok yani transferde bol su içip mesane şişiriliyor ki mesane rahmi itsin doktor rahmi daha net görsün ve tam istediği yere yani embriyonun tutunma şansının en yüksek olduğu yere yerleştirsin...
benimkiler hazır öğlen uykusuna yatmışken okuyum ben de biraz :)
sevgiler
slm arkadaşlar ben pgt ile hamile kaldım şimdi 16 haftalık hamileyim çok şükür herşey yolunda büyük ihtimal kızım olacak. rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatsın..dualarınızda unutmayın..
Allah bağışlasın canım. Allah tamamına erdirsin. Darısı bizlere olsun inşaallah.
çok sağol canım umutsuz olmayın. rabbim imtihan ediyor inşallah sizlerde yazarsınız hamişş olduğunuzu dualarım sizinle
inci tanesi yumurta toplaman hayırlı olsun inşallah sürprizler olur üçden fazla toplanır... benim 12 tane oluşmuştu 11 toplandı 5 tanesi döllendi 4 tanesi pgtye girebildi onlardan da tek sağlıklı çıktı ama sadece iki yumurtası toplanıp ikisi de sağlıklı çıkanlar olabiliyor.. ya da tek embriyoyla üçüz doğuran da.. bu işler tamamen nasip işi.. allahım inşallah sana da nasip etmiştir.. en az iki sağlıklı embriyon olur inşallah
asude Allah tamamına erdirsin, bakın işte nasıl da artıyor bebişsayımız inşallah...
bana merkez merkez dolaşırken bir doktor siz fertilsiniz kısırlık değil sizin sorununuz demişti... bu cümle hiç gitmez aklımdan.. bu cümle gerçekten çok motive edici...
unutmayın pgtciler pgt dışında başka birsorun olmadığı sürece kendinizi asla kısır olarak görmeyin.. öyle ki bebişleriniz olunca istediğiniz sayıda daha olmasın hamile kalmayım diye korunmayı bile düşüneceksiniz
canım çok ilginç gerçekten durumlarımız.. biz de istesek de normal yoldan gebe kalmayacağız ama bu gebe kalamayacağımız anlamına gelmiyor... işte şükredilecek nokta bu gebekalamama sorunumuz yok çok şükür ve sağlıklı embriyobulunduğu takdirde bu nedenle tutunma şansı da fazla oluyor
inşallah o kocaman üç yumoşun üçü de embriyo olur.. peki sana 1den fazla embriyoolursa yine de tek mi transfer edecekdoktor
inci tanesi yumurta toplaman hayırlı olsun inşallah sürprizler olur üçden fazla toplanır... benim 12 tane oluşmuştu 11 toplandı 5 tanesi döllendi 4 tanesi pgtye girebildi onlardan da tek sağlıklı çıktı ama sadece iki yumurtası toplanıp ikisi de sağlıklı çıkanlar olabiliyor.. ya da tek embriyoyla üçüz doğuran da.. bu işler tamamen nasip işi.. allahım inşallah sana da nasip etmiştir.. en az iki sağlıklı embriyon olur inşallah
asude Allah tamamına erdirsin, bakın işte nasıl da artıyor bebişsayımız inşallah...
bana merkez merkez dolaşırken bir doktor siz fertilsiniz kısırlık değil sizin sorununuz demişti... bu cümle hiç gitmez aklımdan.. bu cümle gerçekten çok motive edici...
unutmayın pgtciler pgt dışında başka birsorun olmadığı sürece kendinizi asla kısır olarak görmeyin.. öyle ki bebişleriniz olunca istediğiniz sayıda daha olmasın hamile kalmayım diye korunmayı bile düşüneceksiniz
canım çok ilginç gerçekten durumlarımız.. biz de istesek de normal yoldan gebe kalmayacağız ama bu gebe kalamayacağımız anlamına gelmiyor... işte şükredilecek nokta bu gebekalamama sorunumuz yok çok şükür ve sağlıklı embriyobulunduğu takdirde bu nedenle tutunma şansı da fazla oluyor
bu arada ben normal yoldan da hamıle kalamadım hıc: 11 yıllık evlıyım. tek hamılelıgım dondurulmuslarla yasadıgım kımyasal gebelık. benım durumum sankı bıraz garıp ? gersı esımde de morfolojı sorunu var ve dogal hamıle kalmamayı ona baglıyorum ama cok uzun bır sure tabı .
inşallah o kocaman üç yumoşun üçü de embriyo olur.. peki sana 1den fazla embriyoolursa yine de tek mi transfer edecekdoktor
slm arkadaşlar ben pgt ile hamile kaldım şimdi 16 haftalık hamileyim çok şükür herşey yolunda büyük ihtimal kızım olacak. rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatsın..dualarınızda unutmayın..
morgenrotcum merhaba canım ,
sen nasıl moral verıyorsun bıze boyle? ben de tam tersını dusunmeye baslamıstım bılıyor musun? sebepsiz dendigi zamanlar kendimi infertıl olarak gormuyordum , ama su anda cocugu olmayan bırı olarak goruyorum , cunku ıyı kalıtede yumurta uretemıyorum , bu da benım boyle dusunmemem sebep oluyor.
INCICIM CANIM, VALLA YUZDUN YUZDUN KUYRUGUNA GELDIN .
HEYECANLI MISIN?
BEN HEYECANLIYIM SENIN ADINA .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?