Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

herkeze merhaba...chnbcim tedavin başlamış hayırlı olur inşallah buarada doğum günün kutlu olsun mutlu seneler diliyorum...arkadaşlar çok seviniyorum topiği acayip ilerlettiniz ve tedavi olan bi çok kişi var şuan,birbirinize olan desteğiniz hayranlık uyandırıyor...
Allahın izniyle birgün tek tek vereceksiniz mutlu haberleri....umuyorum,gönülden diliyorum,inşallah benim yaşadığım bu güzel bu mucize duyguyu sizlerde yaşayın..............

hayırlı sabahlar kızlar maşallahınız var ne güzel topiği açınca sayfalar ilerlemiş oluyor ve büyük bir zevkle okuyorum. benimde cuma günü randevum var ama bugün adetim leke tarzında gelmeye başladı yarın tam anlamıyla olurum ilk gün yarın olmuş olur değilmi? bugünü saymamam gerek... bu konuda hep kafam karışıyor şöyle birden bire başlamaz benim adetim 1-2 gün leke gelir sonra kanamam olur...

merhaba anggel inşallah Rabbim bu mutluluğu bizlere de nasip etsin canım ..

iİnşallah canım cuma başlayacağım eğerki adedim bugün tam anlamıyla başlarsa pek zannetmiyorum ama o zaman perşembe gidebilirim... bugün izne çıkıyorum yarın Allah nasip ederse istanbuldayız..

merhaba tatlım ,

hayırlısı olsun . evet soktugu gunu 1. gun olarak sayıyorlarmıs, ben Memoriala sormustum .

merhaba kızlar dünkü yazdığım mesajı bulamadım ne kadar çok yazmışsınız helal valla... topik topik olalı böyle yazışma görmemiştir :)
ama hatırladığım kadarıyla opuda sıkışıklık olup olmadığını sormuştunuz... opu yani yumurta toplamada bana genel anestezi yapıldı öyle çiş olayı falan yok yani transferde bol su içip mesane şişiriliyor ki mesane rahmi itsin doktor rahmi daha net görsün ve tam istediği yere yani embriyonun tutunma şansının en yüksek olduğu yere yerleştirsin...
benimkiler hazır öğlen uykusuna yatmışken okuyum ben de biraz :)
sevgiler

Amin canım inşaallah...

Bugün ilk günün tatlım. Perşembe gününe aldır randevunu, 3.gün oluyor bir şey farketmez o zaman. Hadi şimdiden hayırlı olsun.

Son zamanlarda çok yazıyoruz O zaman ben doldurabildiğim kadar doldurayım

Kızlar yarın opu'ya giriyorum nasip olursa. Çok heyecanlıyım. 3 yumurta alınacak, inşaallah hepsi istenilen gibi çıkar. Dualarınızı eksik etmeyin.

slm arkadaşlar ben pgt ile hamile kaldım şimdi 16 haftalık hamileyim çok şükür herşey yolunda büyük ihtimal kızım olacak. rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatsın..dualarınızda unutmayın..

slm arkadaşlar ben pgt ile hamile kaldım şimdi 16 haftalık hamileyim çok şükür herşey yolunda büyük ihtimal kızım olacak. rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatsın..dualarınızda unutmayın..

Allah bağışlasın canım. Allah tamamına erdirsin. Darısı bizlere olsun inşaallah.

çok sağol canım umutsuz olmayın. rabbim imtihan ediyor inşallah sizlerde yazarsınız hamişş olduğunuzu dualarım sizinle

Evet bu da bizim imtihanımız. Allah razı olsun asudecim. Birbirimizi en iyi yine bizler anlıyoruz... Allah emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşaallah.

inci tanesi yumurta toplaman hayırlı olsun inşallah sürprizler olur üçden fazla toplanır... benim 12 tane oluşmuştu 11 toplandı 5 tanesi döllendi 4 tanesi pgtye girebildi onlardan da tek sağlıklı çıktı ama sadece iki yumurtası toplanıp ikisi de sağlıklı çıkanlar olabiliyor.. ya da tek embriyoyla üçüz doğuran da.. bu işler tamamen nasip işi.. allahım inşallah sana da nasip etmiştir.. en az iki sağlıklı embriyon olur inşallah

asude Allah tamamına erdirsin, bakın işte nasıl da artıyor bebişsayımız inşallah...
bana merkez merkez dolaşırken bir doktor siz fertilsiniz kısırlık değil sizin sorununuz demişti... bu cümle hiç gitmez aklımdan.. bu cümle gerçekten çok motive edici...
unutmayın pgtciler pgt dışında başka birsorun olmadığı sürece kendinizi asla kısır olarak görmeyin.. öyle ki bebişleriniz olunca istediğiniz sayıda daha olmasın hamile kalmayım diye korunmayı bile düşüneceksiniz

Amin canım amin. Yumurta sayısı fazla ama diğerleri çok küçükmüş. Nasibimde varsa olacak biliyorum... Biliyor musun ben tüp bebek konusunda ender vakalardan biriymişim :) Şükür ki ne eşimin ne de benim çocuk sahibi olma konusunda bir problemimiz yok. Taşıdığım genetik hastalığın bebeğime geçmemesi için bu yolu deniyoruz ve ben sorun olmamasına rağmen hiçbir zaman doğal yoldan hamile kalamayacağım, buna mecburum.

canım çok ilginç gerçekten durumlarımız.. biz de istesek de normal yoldan gebe kalmayacağız ama bu gebe kalamayacağımız anlamına gelmiyor... işte şükredilecek nokta bu gebekalamama sorunumuz yok çok şükür ve sağlıklı embriyobulunduğu takdirde bu nedenle tutunma şansı da fazla oluyor

inşallah o kocaman üç yumoşun üçü de embriyo olur.. peki sana 1den fazla embriyoolursa yine de tek mi transfer edecekdoktor

Evet çok şükür sorunumuzu biliyoruz ve bunun tedavisi var. İnşaallah canım, dua et benim için. Doktorum bir şey söylemedi. Duruma bakılacak sanırım. Perşembe günü az çok belli olur. Döllenme işlemi başarılı olursa büyük ihtimalle cumartesi günü transfer olacak.

morgenrotcum merhaba canım ,

sen nasıl moral verıyorsun bıze boyle? ben de tam tersını dusunmeye baslamıstım bılıyor musun? sebepsiz dendigi zamanlar kendimi infertıl olarak gormuyordum , ama su anda cocugu olmayan bırı olarak goruyorum , cunku ıyı kalıtede yumurta uretemıyorum , bu da benım boyle dusunmemem sebep oluyor.

INCICIM CANIM, VALLA YUZDUN YUZDUN KUYRUGUNA GELDIN .
HEYECANLI MISIN?
BEN HEYECANLIYIM SENIN ADINA .

Son düzenleme:

ne guzel ):):,ınsallah Asude'cim , bizler de en kısa zamanda kavusacagız bebeklerımıze.

kacıncı denemende bulundu ve sorun nedır acıklayabılır mısın?

Hem de nasıl. O kadar karışık ki duygularım... Yarını hayırlısıyla bir atlatsak bu kez de döllendi mi döllenmedi mi derdine düşeceğim. Ne zor işlermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…