Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben de seni öpüyorum canım, fındıkları da öpüyorum :) Unutturma işleminin iyi gitmesine sevindim :) Uyku da en kısa zamanda düzene girer inşaallah. Gündüz uykuları nasıl peki?

inşaalla canım.gündüz uykuları fena değil canım.1,5-2 saat uyuyorlar.bende sizlerin böyle uykusuzum diye yazmanızı istiyorum.duy allahım.bir yetmez ikişer üçer ver canım arkadaşlarıma hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda inşallah.

Amin amin amin...

amin canım benim ...

saglıklı , hayırlı evlat (lar) nasip etsin insallah.
biz de '' hituci ya bugun cok uykusuzum, gece 5 kere kalktım'' diyelim ...
hatta sonra diyelim ki bu cocuk meme emmiyor bize akıl versene diyelim .

amin canım benim ...

Edit :)

Son düzenleme:
amin canım benim ...

inşaallah canım inşaallah.şimdi çıkmam gerek arada gelir bakarım öptüm hepinizi...

Sağ olasın canım. Çok heyecanlı geçiyor günlerim. Boşlukta gibiyim... Benim de yumurtam fazla olmayacak inşallah sağlıklı bulanacak ve döllenecek bir embriyom olur. Zaten ben fazla embriyo olsundan ziyade döllenecek sağlıklı embriyom olsun diliyorum. Çok saçma mı düşünüyorum bilmiyorum ama ben telef olan embriyolar için de üzülüyorum. Onlar da sanki bir can gibi geliyor nedense hep bana...

Bu arada evet topik gerçekten çok hoş. Bir ara yazılmayan günler olurmuş maşallah şimdi her gün yazıyoruz burada sürecimizi...

Canım dr ye sordum. 300 lük yazıyorama bunun içine daha fazla koyarlardiyor. 300 lüğü de yapıyormuş. Niye bu kadar çok ki? Senin dozun 2 katından bile fazla...

merhaba tatlım ,

hayırlısı olsun . evet soktugu gunu 1. gun olarak sayıyorlarmıs, ben Memoriala sormustum .

Hım ben bilmiyordum bunu ama Allahtan benim bu sefer hemen kanamayla başladı...

Sağ ol Morgenrot... Maşallah onalra da...

Kızlar yarın opu'ya giriyorum nasip olursa. Çok heyecanlıyım. 3 yumurta alınacak, inşaallah hepsi istenilen gibi çıkar. Dualarınızı eksik etmeyin.

Ah canım benim. Şimdiden kolay gelsin inşallah güzelce atlatacaksın...

slm arkadaşlar ben pgt ile hamile kaldım şimdi 16 haftalık hamileyim çok şükür herşey yolunda büyük ihtimal kızım olacak. rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatsın..dualarınızda unutmayın..

Maşallah... Nerede tedavi oldun canım? İlk seferde tuttu mu?
Nasıl bir süreç geçirdin?

Evet güzel demiş. Ben 4 gebelik yaşadım hepsi doğal. Gerçi 3 kaybım var ama hamile kalıyorum doğal yolla.Peki doğal yolla hamile kalıyorum diye embriyonun tutma şansı daha mı çok?

zor tatlım tabı zor olmaz mı ?
yarın kolay bır gun ama , su gıbı gecer. sonrasında baslıyor stres.

ben bu arada dun gece hepimiz icin okudum yasin .
Allah kabul eder ınsallah.

Allah razı olsun canım benim...

İnşallah sorun bulunmuştur...

Canım bugün 2.iğnemi oldum yine test yapılmadı ama bu drm daha önce tüp bebek takibi yapmış. Bilemiyorum canım...

Canım büyüdüler maşallah yakında daha rahat edersin.Oynarlar birbiriyle. Ben çok çektim hep gidecek birilerini aradık...

amin canım benim ...

Amin binlerce kez aminnnnnnnnnn...

Kızlar ben de çıkıyorum. Uzanacağım biraz. Öpüyorum hepinizi.

Ben de öptüm seni canım...

Canım nasıl yani 300lük dozun hepsini bir günde mi yapıyor? Şişe bitiyor mu tek seferde? İğneler bende şişlik ve gaz yapmıştı ama söylediklerin de yan etkiler arasında diye biliyorum.

Canım nasıl yani 300lük dozun hepsini bir günde mi yapıyor? Şişe bitiyor mu tek seferde? İğneler bende şişlik ve gaz yapmıştı ama söylediklerin de yan etkiler arasında diye biliyorum.

Canım ben pek bakmadım bir şırınga gibi kalem gibi şeyi gördüm. 300 lük yapıyorum dedi canım. Valla ne bileyim. Dr min daha nce de tüp tedavisi yaptığını gördüm de niye öyle çok bilemedim...

Yarına yumurta takibi yapar değil mi? 2 günde bir sanırım...

Canım ben pek bakmadım bir şırınga gibi kalem gibi şeyi gördüm. 300 lük yapıyorum dedi canım. Valla ne bileyim. Dr min daha nce de tüp tedavisi yaptığını gördüm de niye öyle çok bilemedim...

O bence ilacın toplam dozunu söylemiştir. Niye sormadın benim dozum kaç diye :) Merak ettim vallahi.

O bence ilacın toplam dozunu söylemiştir. Niye sormadın benim dozum kaç diye :) Merak ettim vallahi.

Canım ben öyle anladım 300 lük vuruyorum dedi. Dediğin gibi toplamı mı dedi ki? İçinde 300 den fazla olur sonra kalanları birleştireceğim dedi. 300 çok değil mi o zaman çok hızlı büyürler ohss olur o zaman... Cahillik zor...

Yapabilir. Ne güzel her gün yapmıyor, ben bugün bile muayene oldum. Yarın opu'ya girmeden de bakılacakmış.

2-3 günde bir demişti. Yarın baksın...

Bence toplamdır o. 300 çok fazla. Evet kalanları birleştiriyorlar. Sen yarın de ki bana kaç doz vuruyorsunuz, hepsini mi yoksa 150-200 civarı mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…