- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.061
evet canım.zaten doymuyorlardı da aparatif oluyordu.artık aparatif içinde bişeyler hazırlamam gerek:)
Ben de seni öpüyorum canım, fındıkları da öpüyorum :) Unutturma işleminin iyi gitmesine sevindim :) Uyku da en kısa zamanda düzene girer inşaallah. Gündüz uykuları nasıl peki?
inşaalla canım.gündüz uykuları fena değil canım.1,5-2 saat uyuyorlar.bende sizlerin böyle uykusuzum diye yazmanızı istiyorum.duy allahım.bir yetmez ikişer üçer ver canım arkadaşlarıma hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda inşallah.
inşaalla canım.gündüz uykuları fena değil canım.1,5-2 saat uyuyorlar.bende sizlerin böyle uykusuzum diye yazmanızı istiyorum.duy allahım.bir yetmez ikişer üçer ver canım arkadaşlarıma hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda inşallah.
Canım pgt için sana embriyo başı mı demişlerdi?
amin canım benim ...
saglıklı , hayırlı evlat (lar) nasip etsin insallah.
biz de '' hituci ya bugun cok uykusuzum, gece 5 kere kalktım'' diyelim ...
hatta sonra diyelim ki bu cocuk meme emmiyor bize akıl versene diyelim .
amin canım benim ...
canım evet embryo bası dedıler bana.
kova falan tasırsın tatlım , sorun olmaz.
inşaallah canım inşaallah.şimdi çıkmam gerek arada gelir bakarım öptüm hepinizi...
herkeze merhaba...chnbcim tedavin başlamış hayırlı olur inşallah buarada doğum günün kutlu olsun mutlu seneler diliyorum...arkadaşlar çok seviniyorum topiği acayip ilerlettiniz ve tedavi olan bi çok kişi var şuan,birbirinize olan desteğiniz hayranlık uyandırıyor...
Allahın izniyle birgün tek tek vereceksiniz mutlu haberleri....umuyorum,gönülden diliyorum,inşallah benim yaşadığım bu güzel bu mucize duyguyu sizlerde yaşayın..............
Ben de 300lük kullandım. 1 şişesi bana 3 gün gitti. 2 kutu kullandım, son gün hariç 133 yaptım son gün 125 yaptım. Canım sanırım onun yumurta sayısıyla ilgisi yok. Büyüklükleriyle ilgisi var. Bana Nur Hanım yumurta sayın iyi demişti, 3 tanesi büyüdü.
Evet çok pahalı. Dozunu biliyor musun? Ben şu ana kadar toplam 655 lira ödemişim. Cetrotide ile ovitrell'i 60 liradan aldım ikişer kutu.
Ben 6 gün kullanmışım canım. Az önce de çatlatma iğnelerini vurdum. Yumurtan yeterli büyüklüğe ulaşana kadar vuruyorsun puregonları.
merhaba tatlım ,
hayırlısı olsun . evet soktugu gunu 1. gun olarak sayıyorlarmıs, ben Memoriala sormustum .
merhaba kızlar dünkü yazdığım mesajı bulamadım ne kadar çok yazmışsınız helal valla... topik topik olalı böyle yazışma görmemiştir :)
ama hatırladığım kadarıyla opuda sıkışıklık olup olmadığını sormuştunuz... opu yani yumurta toplamada bana genel anestezi yapıldı öyle çiş olayı falan yok yani transferde bol su içip mesane şişiriliyor ki mesane rahmi itsin doktor rahmi daha net görsün ve tam istediği yere yani embriyonun tutunma şansının en yüksek olduğu yere yerleştirsin...
benimkiler hazır öğlen uykusuna yatmışken okuyum ben de biraz :)
sevgiler
Kızlar yarın opu'ya giriyorum nasip olursa. Çok heyecanlıyım. 3 yumurta alınacak, inşaallah hepsi istenilen gibi çıkar. Dualarınızı eksik etmeyin.
slm arkadaşlar ben pgt ile hamile kaldım şimdi 16 haftalık hamileyim çok şükür herşey yolunda büyük ihtimal kızım olacak. rabbim sizlerede bu duyguyu yaşatsın..dualarınızda unutmayın..
inci tanesi yumurta toplaman hayırlı olsun inşallah sürprizler olur üçden fazla toplanır... benim 12 tane oluşmuştu 11 toplandı 5 tanesi döllendi 4 tanesi pgtye girebildi onlardan da tek sağlıklı çıktı ama sadece iki yumurtası toplanıp ikisi de sağlıklı çıkanlar olabiliyor.. ya da tek embriyoyla üçüz doğuran da.. bu işler tamamen nasip işi.. allahım inşallah sana da nasip etmiştir.. en az iki sağlıklı embriyon olur inşallah
asude Allah tamamına erdirsin, bakın işte nasıl da artıyor bebişsayımız inşallah...
bana merkez merkez dolaşırken bir doktor siz fertilsiniz kısırlık değil sizin sorununuz demişti... bu cümle hiç gitmez aklımdan.. bu cümle gerçekten çok motive edici...
unutmayın pgtciler pgt dışında başka birsorun olmadığı sürece kendinizi asla kısır olarak görmeyin.. öyle ki bebişleriniz olunca istediğiniz sayıda daha olmasın hamile kalmayım diye korunmayı bile düşüneceksiniz
zor tatlım tabı zor olmaz mı ?
yarın kolay bır gun ama , su gıbı gecer. sonrasında baslıyor stres.
ben bu arada dun gece hepimiz icin okudum yasin .
Allah kabul eder ınsallah.
İnciciğim sen yarın Operasyona giriyorsun. Ben de test sonucumu öğreneceğim. İstanbul'un farklı hastanelerinde ikimiz de aynı amaç için çabalıyor olacağız. Çok ilginç geliyor bana. Film tadında.. Hayatın ne kadar garip olduğunu ve Allah'ın ne kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Neyse Akasya iyice sıyırdı demeyin :)
Allah tamamına erdirsin canım.sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin rabbim minik bebeğine.
birbirimizden haberdar olmamız ne güzel yaaa valla çok hoşuma gitti.öpüyorum incicimmm.
kan nekadar önemli bilemiyorum ama benim gittiğim merkez hiç aksatmadan bakıyordu yada bulunduğum şehirde yaptırıyordum.hatta bir seferinde hastanenin labaratuvarı çalışmıyordu.özel bir labda yaptırdım.
yumurtalar toplanmadan son kez mutlaka baktırılmalı ohss ihtimalina karşı.
çabuk büyümesi için değilde yumurtalar kaliteli olsun diye dymuştum ve hergün yemiştim.
canım bunu hastaneyle görüş istersen.öğleden önce bi işlemle öğleden sonra başka bi işlemle uğraşıyor çoğu merkez.şu saat gelsem olurmu diye.
bu arada laveque iyiyiz canım hamdolsun.hatta daha iyiyiz.memeyi unutuyorlar yavaş yavaş.ama gece uykumuz yine düzensiz.
merak ettiğin için teşekkürler.
sen nasılsın?sana bişey sorcaktım unutmadan yazayım.transfer olmadığı için merkezden para aldınmı?aldıysan kaç tl.?
amin canım benim ...
Kızlar ben de çıkıyorum. Uzanacağım biraz. Öpüyorum hepinizi.
Canım nasıl yani 300lük dozun hepsini bir günde mi yapıyor? Şişe bitiyor mu tek seferde? İğneler bende şişlik ve gaz yapmıştı ama söylediklerin de yan etkiler arasında diye biliyorum.
Canım ben pek bakmadım bir şırınga gibi kalem gibi şeyi gördüm. 300 lük yapıyorum dedi canım. Valla ne bileyim. Dr min daha nce de tüp tedavisi yaptığını gördüm de niye öyle çok bilemedim...
Yarına yumurta takibi yapar değil mi? 2 günde bir sanırım...
O bence ilacın toplam dozunu söylemiştir. Niye sormadın benim dozum kaç diye :) Merak ettim vallahi.
Yapabilir. Ne güzel her gün yapmıyor, ben bugün bile muayene oldum. Yarın opu'ya girmeden de bakılacakmış.
Canım ben öyle anladım 300 lük vuruyorum dedi. Dediğin gibi toplamı mı dedi ki? İçinde 300 den fazla olur sonra kalanları birleştireceğim dedi. 300 çok değil mi o zaman çok hızlı büyürler ohss olur o zaman... Cahillik zor...
2-3 günde bir demişti. Yarın baksın...
Bence toplamdır o. 300 çok fazla. Evet kalanları birleştiriyorlar. Sen yarın de ki bana kaç doz vuruyorsunuz, hepsini mi yoksa 150-200 civarı mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?