- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.081
Sorarım canım zaten alışık sorularıma...
Heyecan doruktadır di mi?
Fazlasıyla... Sabah 8.00'de hastanede olacağız, 8.30'da alacaklar beni. Ondan sonra ayrı bir stres döllendi mi döllenmedi mi diye.
ne guzel ):):,ınsallah Asude'cim , bizler de en kısa zamanda kavusacagız bebeklerımıze.
kacıncı denemende bulundu ve sorun nedır acıklayabılır mısın?
mrb arkadaşlar. benim ilk tüp bebek denememdi. sağlıklı 2 ebriyo elde edildi fakat birisi tuttu oda 16 haftalık şükür. şimdi onu usg ile izlerken heyecanlanıyorum. çekiyorum besmelemi ve hepinize dua ediyorum. bizim sorunumuz 16qh+ sorunumuz vardı ve bu büyük oranda % 98 gibi vardı. umutsuz olmayın...
Sorma SORMA CANIM. bENİM KASIKLARIM ŞİMDİDEN AĞRIYOR CANIM YA...
mrb arkadaşlar. benim ilk tüp bebek denememdi. sağlıklı 2 ebriyo elde edildi fakat birisi tuttu oda 16 haftalık şükür. şimdi onu usg ile izlerken heyecanlanıyorum. çekiyorum besmelemi ve hepinize dua ediyorum. bizim sorunumuz 16qh+ sorunumuz vardı ve bu büyük oranda % 98 gibi vardı. umutsuz olmayın...
chnbcim bu rahim ağzı uzunluğunu nasıl ölçüyorlar?
Canım hamileyken olan ölçümler en doğru ölçümlerdir. 12. haftadan itibaren ölçtürmek lazım. Vajinal ölçüm daha doğru. Şöyle düşün bir balon hayal et. Balonun şişirildiği bir kaç cm lik ucunu rahim ağzı uzunluğu kabul et. Balonu da rahim. Balon yani rahim bebek büyüdükçe büyüyor ve balonun uç kısmı kısalmaya başlıyor. İleri haftalarda normal. Ama rahimağzı yetmezliğiolanlarda bu balonun uç kısmı yani arahimağzı uzunluğu daha çabuk kısalıyor ve bebek erken doğuyor. Ben 25 haftalık oğlumu bu sebeple erken doğurdum işte. Bunun için serklajj denilen dikiş atılıyor rahime...
Sağolun kızlar. Temizlikte eşim de yardımcı olur. O gün sadece camlar için birini çağıracağım. Su kovalarını falan ben taşıyorum kadına. Bir sorun teşkil etmez umarım.
Canım ben pek bakmadım bir şırınga gibi kalem gibi şeyi gördüm. 300 lük yapıyorum dedi canım. Valla ne bileyim. Dr min daha nce de tüp tedavisi yaptığını gördüm de niye öyle çok bilemedim...
canım puregondan bahsediyorsun sanırım,bende günlük puregonu 300 yapıyordum...tedavi olumsuz oldu biliyosun istanbul memoriale gittiğimde semra hanım bu dozu beğenmedi tekrar tedavi olsaydım mikro doz gidecektik yani daha az...doz yüksekte azda olsa sağlıklı embriyo çıkıp çıkmamasının bununla ilgisi yok tabi...
Yapabilir. Ne güzel her gün yapmıyor, ben bugün bile muayene oldum. Yarın opu'ya girmeden de bakılacakmış.
O bence ilacın toplam dozunu söylemiştir. Niye sormadın benim dozum kaç diye :) Merak ettim vallahi.
Ayni benim saatimde gidiyorsun sen de. Bitti gitti. Evet sonrasi stres. Dollenecek insallah canim.Fazlasıyla... Sabah 8.00'de hastanede olacağız, 8.30'da alacaklar beni. Ondan sonra ayrı bir stres döllendi mi döllenmedi mi diye.
Acayip stres var :18:
mAŞALLAH CANIM. Nerede yaptırdın peki? Genetikçi kimdi?
Bir de her muayenede rahimağzı uzunluğunuzu ölçtürün herkese tavsiye ederim benim bu sebeple ileri hafta kaybım var o yüzden herkese tedbir amaçlı söylüyorum:))
Canım 300 çok mu yüksek doğru bir doz değil mi anlamadım ben?
canım puregondan bahsediyorsun sanırım,bende günlük puregonu 300 yapıyordum...tedavi olumsuz oldu biliyosun istanbul memoriale gittiğimde semra hanım bu dozu beğenmedi tekrar tedavi olsaydım mikro doz gidecektik yani daha az...doz yüksekte azda olsa sağlıklı embriyo çıkıp çıkmamasının bununla ilgisi yok tabi...
sağol canım gen art tüp bebk merkezinde oldu. ama çok rahattım sadece sağlam emriyo elde edildi 2 tane dediklerinde heyecanlandım. çok umut bağlamak istemedim ama rabbim kısmet etti. Çok rahat olun hiç kasmayın kendinizi. olacaksa oluyor strese gerek yok . çünkü hamiş olunca yeterince stres edilecek şey var. hepinizi öpüyorum dualarım sizinle..
dr.lar birbirlerinin tedavilerini kötülemeseler ölürler zaten.
canım bence kendi dr.una güven.
ben 225 le başladım 3. günden sonra 300 e çıkardı. duruma göre tedavi sürecinde değerlendirilcek bişey bu.
semra hanım angel in tedaviyi yapsa gerek görüp aynı doza çıkarcaktı belki. tedaviyi yapmadan yorumun anlamı yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?