Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ne guzel ):):,ınsallah Asude'cim , bizler de en kısa zamanda kavusacagız bebeklerımıze.

kacıncı denemende bulundu ve sorun nedır acıklayabılır mısın?

mrb arkadaşlar. benim ilk tüp bebek denememdi. sağlıklı 2 ebriyo elde edildi fakat birisi tuttu oda 16 haftalık şükür. şimdi onu usg ile izlerken heyecanlanıyorum. çekiyorum besmelemi ve hepinize dua ediyorum. bizim sorunumuz 16qh+ sorunumuz vardı ve bu büyük oranda % 98 gibi vardı. umutsuz olmayın...

mAŞALLAH CANIM. Nerede yaptırdın peki? Genetikçi kimdi?

Bir de her muayenede rahimağzı uzunluğunuzu ölçtürün herkese tavsiye ederim benim bu sebeple ileri hafta kaybım var o yüzden herkese tedbir amaçlı söylüyorum:))

Sorma SORMA CANIM. bENİM KASIKLARIM ŞİMDİDEN AĞRIYOR CANIM YA...

Hayırlısıyla geçeriz bu sınavı da inşaallah. Hepimizin teker teker ikişer ikişer gelsin bebişleri inşaallah...

Ne kadar güzel, ilk deneme ve bebeğin seninle. Allah tamamına erdirsin canım.

chnbcim bu rahim ağzı uzunluğunu nasıl ölçüyorlar?

Canım hamileyken olan ölçümler en doğru ölçümlerdir. 12. haftadan itibaren ölçtürmek lazım. Vajinal ölçüm daha doğru. Şöyle düşün bir balon hayal et. Balonun şişirildiği bir kaç cm lik ucunu rahim ağzı uzunluğu kabul et. Balonu da rahim. Balon yani rahim bebek büyüdükçe büyüyor ve balonun uç kısmı kısalmaya başlıyor. İleri haftalarda normal. Ama rahimağzı yetmezliğiolanlarda bu balonun uç kısmı yani arahimağzı uzunluğu daha çabuk kısalıyor ve bebek erken doğuyor. Ben 25 haftalık oğlumu bu sebeple erken doğurdum işte. Bunun için serklajj denilen dikiş atılıyor rahime...

Anladım canım sağol.

Kızlar dualarınızı eksik etmeyin. Yarın güzel haberlerle gelirim inşaallah. Hepinizi çok seviyor ve öpüyorum

İnciciğim yüreğini ferah tut. Kuş gibi gidip kuş gibi ferahlamış olarak döneceksin. Allah'ın izniyle de güzel haberlerini alacağız. Sen benim idolümsün Benden önce sen geçiyorsun bu yollardan. Senin deneyimlerin, umutların bana da güç ve moral veriyor. Çocuk sahibi olma isteğim ve cesaretim artıyor.. Tüm güzel dualarım, dileklerim seninle.. Rabbim yardımcın olsun.. Sevgiler...

Sağolun kızlar. Temizlikte eşim de yardımcı olur. O gün sadece camlar için birini çağıracağım. Su kovalarını falan ben taşıyorum kadına. Bir sorun teşkil etmez umarım.

canım ağrı oluyor hiçbişi yapmak istemiyosun...bence ağır kova kaldırma kanama olabilir yeni yumurtan toplanmış kanayabilir,ağır kaldırırsan rahimde sarkma da olabilir hatta adet zamanı bile ağır kaldırmayın diyorlar rahimde sarkma olabilirmiş....
dualarımızdasın umarım herşey yolunda gider...

Canım ben pek bakmadım bir şırınga gibi kalem gibi şeyi gördüm. 300 lük yapıyorum dedi canım. Valla ne bileyim. Dr min daha nce de tüp tedavisi yaptığını gördüm de niye öyle çok bilemedim...

canım puregondan bahsediyorsun sanırım,bende günlük puregonu 300 yapıyordum...tedavi olumsuz oldu biliyosun istanbul memoriale gittiğimde semra hanım bu dozu beğenmedi tekrar tedavi olsaydım mikro doz gidecektik yani daha az...doz yüksekte azda olsa sağlıklı embriyo çıkıp çıkmamasının bununla ilgisi yok tabi...

Canım 300 çok mu yüksek doğru bir doz değil mi anlamadım ben?

Yapabilir. Ne güzel her gün yapmıyor, ben bugün bile muayene oldum. Yarın opu'ya girmeden de bakılacakmış.

Opuya girmeden de mi bakacaklarmis? Bana opu oncesi bakmamislardi. Memorialda cok kan aliniyor , son bes gun her gun aliyorlar. Benim izmirdeki tedavimde de ilk gunler uc gunde bir kan aliyorlardi. Hic iki gun ust uste gittigimi bilmem.
O bence ilacın toplam dozunu söylemiştir. Niye sormadın benim dozum kaç diye :) Merak ettim vallahi.

bence de toplam dozduro . 300 zannetmiyorum. Gerci bana da 225 doz vuruluyordu, 300 de cok mantiksiz gorunmuyor oyle bakinca. 300 lugun icinden 425 ml cikiyor yaklasik.

Fazlasıyla... Sabah 8.00'de hastanede olacağız, 8.30'da alacaklar beni. Ondan sonra ayrı bir stres döllendi mi döllenmedi mi diye.
Ayni benim saatimde gidiyorsun sen de. Bitti gitti. Evet sonrasi stres. Dollenecek insallah canim.
Acayip stres var :18:

haklisin olur tabi stres. Ama sakin olmaya gayret et. Sans senden yana olsun yarin tatlim .

sağol canım gen art tüp bebk merkezinde oldu. ama çok rahattım sadece sağlam emriyo elde edildi 2 tane dediklerinde heyecanlandım. çok umut bağlamak istemedim ama rabbim kısmet etti. Çok rahat olun hiç kasmayın kendinizi. olacaksa oluyor strese gerek yok . çünkü hamiş olunca yeterince stres edilecek şey var. hepinizi öpüyorum dualarım sizinle..

Canım 300 çok mu yüksek doğru bir doz değil mi anlamadım ben?

dr.lar birbirlerinin tedavilerini kötülemeseler ölürler zaten.
canım bence kendi dr.una güven.
ben 225 le başladım 3. günden sonra 300 e çıkardı. duruma göre tedavi sürecinde değerlendirilcek bişey bu.
semra hanım angel in tedaviyi yapsa gerek görüp aynı doza çıkarcaktı belki. tedaviyi yapmadan yorumun anlamı yok bence

cANIM O ZAMAN vOLKAN bALTACI DEĞİL Mİ? bENİM iSTANBULDA OLACAK AMA GENETİK KISMINI vOLKAN Baltacı yapacak. İlkte çıkmış ne güzelpeki kaç yumurtan oluştu ve kaçı toplandı kaçı embriyo oldu kaçı pgt ye gitti? Çok sordum ama...

Canım dr me güveniyorum sanırım dozlar kişiden kişiye değişiyor. Umarım her şey yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…