- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.101
sağol canım gen art tüp bebk merkezinde oldu. Ama çok rahattım sadece sağlam emriyo elde edildi 2 tane dediklerinde heyecanlandım. çok umut bağlamak istemedim ama rabbim kısmet etti. çok rahat olun hiç kasmayın kendinizi. Olacaksa oluyor strese gerek yok . çünkü hamiş olunca yeterince stres edilecek şey var. Hepinizi öpüyorum dualarım sizinle..
canım o zaman volkan baltacı değil mi? Benim istanbulda olacak ama genetik kısmını volkan baltacı yapacak. Ilkte çıkmış ne güzelpeki kaç yumurtan oluştu ve kaçı toplandı kaçı embriyo oldu kaçı pgt ye gitti? çok sordum ama...
Canım dr me güveniyorum sanırım dozlar kişiden kişiye değişiyor. Umarım her şey yolunda gider...
doktordan doktora değişiyor demekki. Bakalım bizim doktor ne diyecek...
Evet canım almış olurum. Sonucu aldığımızda eşimin ailesi de burada olacak :26:
Bunu bilen biri varsa cevaplayabilir mi arkadaşlar? Ben tam emin değilim.
özel hastaneler gerçekten ateş pahası.
Allah yardımcınız olsun canım. Hangi hastane? Pgt'de embriyo başına fiyat alınıyor bildiğim. Merkezden merkeze farklılık gösteriyor demekki.
ıncıcım nasılsın?????
Merak edıyorum , hadı gel ve yaz artık.
Cıkmıssındır hastaneden dıye dusunuyorum .
Kizlar ben geldim. Hastanedeyim hala. Telefonun sarji bitmeden haber edeyim dedim. Cok sukur iyiyim. 3 yumurtam alindi. Aksama detayli yazarim. Esim ilaclari almaya indi. Yarim saate ayriliriz. Dua edin ucu de hayirlisiyla dollensin. Opuyorum sizi.
cANIM O ZAMAN vOLKAN bALTACI DEĞİL Mİ? bENİM iSTANBULDA OLACAK AMA GENETİK KISMINI vOLKAN Baltacı yapacak. İlkte çıkmış ne güzelpeki kaç yumurtan oluştu ve kaçı toplandı kaçı embriyo oldu kaçı pgt ye gitti? Çok sordum ama...
evet volkan baltacı doktorum benden 15 yumurta toplandı. 6 sağlam yumurta çıktı 4 tane döllendi. fakat 2 tanesi pgt de sağlam çıkmadı 2 tane sağlam çıktı ..2 taneyi bana transfer ettiler 1 tanesi tuttu. ama beim içim çok rahattı. yani düşün transferden 1 gün sonra mecburen otobüs yolculuğu yaptım 10 saat. kalbini ferah tut. volkan hocaya güven . Allah hayırlısıyla verecek inşallah..mutlu haberlerinizi duyacağım hepinizin inşallah..
İnciciğim inşallah her şey çok güzel olsun. Dualarım seninle canım...
arkadaşlar bende pgt yaptırıcam.şuana kadar 2 tüp bebek denememiz oldu başarısız. Ayrı kliniklerde yptırdım olmadı. Sonradan dondurulmuşlardan trasfer yapıldı oda olmadı. En son kendiliğinden 2 ay sonra hamile kaldım ama 8 haftalık ken karnımda öldü . Kalp atışı olmadı yani .anlayamadılar. Ankaraya gidiyorum hep. Ankaranın en ünlü doktoru kendisi. Tüp bebeği yapan ilk doktorlardan. En son teknoloji kullanılıyor. Ama tek sorun çok yoğunlar. Kürtaj patolojiye gitti. Kromozom eksikliği çıktı sonuçta. Ve doktor kromozom tahlillerini istedi eşimin ve benim. Tahlillerimiz çok şükür temiz çıktı. şuan dondurulmuş embriyolarım olduğu için işi riske atmamak için embriyolara pgt uygulanacak. Embriyoların genetiğinde birşey varmı diye. Ona göre sağlıklı olanlar trasfer edilecek. Inşallah sağlıklıdırlar . 21 ocak 2012 tranfer olabilir şuan bilemiyorum. Belki olmayacak.sonuçlara göre . Bol dua edin arkadaşlar. Yarın hatim bağışlıycam. Cümlemize dua edeceğim. Cümlemize rabbim nasip etsin.herşeyin önce hayırlısını istiyoruz.bunlar birer imtihan. Sabredeceğiz inşallah.birbirimize destek olacağız.
inş güzel geçmiştir, bol ve sağlıklı yumurta toplanmıştır.
akşama öğrenirim artık ben, okula gidicem şimdi.
hosgeldin tatlımmmmm...
edıyoruz tabı ,insallah 3u de dollenecek guzelim .
laveque canım moral olmak adına değil aslında gerçek bu... herşey Allahın takdiri bu yola baş koyan kişi herşeyi birkenara bırakıp Ona sığınacak.. O istediği an olmayacak hiç bir şey yok.. Rabbim hepinize nasipetsin.. çok zor birşeyevlat sahibi olmak gecen gündüzüne karışıyor ama evin tadı tuzu zaman zaman da biberi onlar :) Allahım evlerinizi tatlandırsın inşallah... şöööyle ikiz üçüz olsun ki hele tadından yenmesin :))
hituci anacım faceten de görüşemiyoruz kapalı birgrubunuz var maaşallah ikizanneleri toplanmışsınız :) Allah muhabbetinizi artırsın.. fıstıkları sütten kesmişsin Allah kolaylıklar versin... ben günde iki kere emziriyorum saatini biliyor sıpalar "anne meme" diye ağlayıp duruyorlar.. süt de süt olsa yok denecek kadar az... ben de yazın annemlere gidince kesecem nasipse :)
incitanesi opuda ağrı olabiliyor.. bence ev işi falan yapma kendini yorma, bol bol meyve ye dinlenkendini şımart bu aralar... Allahın izniyle embriyolar döllenip transfer gerçekleşeceği zaman dinç olman daha iyi olur... ve de belki biliyorsundur transferden sonrası için evde ananas bulundur :))
ismini anamadığım foruma yeni katılan arkadaşlara sevgiler hepinizi öpüyorum...
eskilerden hiç ses yok buarada simge, güneş, zümmin. dağlar, ..... o kadar çok kişiyiz ki.. bu arada olefin vardı hatırlıyor musunuz o da hamiş hem de ikiz :) inşallah onun gebeliği de sorunsuz devam ediyordur göremiyorum forumlarda ne zamandır
evet volkan baltacı doktorum benden 15 yumurta toplandı. 6 sağlam yumurta çıktı 4 tane döllendi. fakat 2 tanesi pgt de sağlam çıkmadı 2 tane sağlam çıktı ..2 taneyi bana transfer ettiler 1 tanesi tuttu. ama beim içim çok rahattı. yani düşün transferden 1 gün sonra mecburen otobüs yolculuğu yaptım 10 saat. kalbini ferah tut. volkan hocaya güven . Allah hayırlısıyla verecek inşallah..mutlu haberlerinizi duyacağım hepinizin inşallah..
Canım çok sevindim senin adına buraya sık sık yaz bize tecrübelerini anlar olur mu? Böyle güzel haberler okuyunca seviniyoruz...
İnciciğim şükür bitti. İnşallah çok güzel olacak her şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?