Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnciciğim inşallah her şey çok güzel olsun. Dualarım seninle canım...

Günaydın ben yeni üyeyim yeni katıldım ama sürekli okuyordum yazılarınızı nasılsınız arkadaşlar.bende yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.belki birilerinize faydam olur.

ben yeni üyeyim merhaba evet bu işte sterese asla yer yok ama heepimiz sonuçları merak ettiğimiz için oluyor.hepimizin yaşayacağı şeyler önceden belli.allah herşeyin hayırlısını versin cümlemize.

merhabalar ben yeniyim. Bende ankarada araştırdım en iyisi volkan bey ve muhtereme bey ikiside dalında çok iyi

arkadaşlar bende pgt yaptırıcam.şuana kadar 2 tüp bebek denememiz oldu başarısız. Ayrı kliniklerde yptırdım olmadı. Sonradan dondurulmuşlardan trasfer yapıldı oda olmadı. En son kendiliğinden 2 ay sonra hamile kaldım ama 8 haftalık ken karnımda öldü . Kalp atışı olmadı yani .anlayamadılar. Ankaraya gidiyorum hep. Ankaranın en ünlü doktoru kendisi. Tüp bebeği yapan ilk doktorlardan. En son teknoloji kullanılıyor. Ama tek sorun çok yoğunlar. Kürtaj patolojiye gitti. Kromozom eksikliği çıktı sonuçta. Ve doktor kromozom tahlillerini istedi eşimin ve benim. Tahlillerimiz çok şükür temiz çıktı. şuan dondurulmuş embriyolarım olduğu için işi riske atmamak için embriyolara pgt uygulanacak. Embriyoların genetiğinde birşey varmı diye. Ona göre sağlıklı olanlar trasfer edilecek. Inşallah sağlıklıdırlar . 21 ocak 2012 tranfer olabilir şuan bilemiyorum. Belki olmayacak.sonuçlara göre . Bol dua edin arkadaşlar. Yarın hatim bağışlıycam. Cümlemize dua edeceğim. Cümlemize rabbim nasip etsin.herşeyin önce hayırlısını istiyoruz.bunlar birer imtihan. Sabredeceğiz inşallah.birbirimize destek olacağız.

Kizlar ben geldim. Hastanedeyim hala. Telefonun sarji bitmeden haber edeyim dedim. Cok sukur iyiyim. 3 yumurtam alindi. Aksama detayli yazarim. Esim ilaclari almaya indi. Yarim saate ayriliriz. Dua edin ucu de hayirlisiyla dollensin. Opuyorum sizi.

Kizlar ben geldim. Hastanedeyim hala. Telefonun sarji bitmeden haber edeyim dedim. Cok sukur iyiyim. 3 yumurtam alindi. Aksama detayli yazarim. Esim ilaclari almaya indi. Yarim saate ayriliriz. Dua edin ucu de hayirlisiyla dollensin. Opuyorum sizi.

hosgeldin tatlımmmmm...
edıyoruz tabı ,insallah 3u de dollenecek guzelim .

laveque canım moral olmak adına değil aslında gerçek bu... herşey Allahın takdiri bu yola baş koyan kişi herşeyi birkenara bırakıp Ona sığınacak.. O istediği an olmayacak hiç bir şey yok.. Rabbim hepinize nasipetsin.. çok zor birşeyevlat sahibi olmak gecen gündüzüne karışıyor ama evin tadı tuzu zaman zaman da biberi onlar :) Allahım evlerinizi tatlandırsın inşallah... şöööyle ikiz üçüz olsun ki hele tadından yenmesin :))

hituci anacım faceten de görüşemiyoruz kapalı birgrubunuz var maaşallah ikizanneleri toplanmışsınız :) Allah muhabbetinizi artırsın.. fıstıkları sütten kesmişsin Allah kolaylıklar versin... ben günde iki kere emziriyorum saatini biliyor sıpalar "anne meme" diye ağlayıp duruyorlar.. süt de süt olsa yok denecek kadar az... ben de yazın annemlere gidince kesecem nasipse :)

incitanesi opuda ağrı olabiliyor.. bence ev işi falan yapma kendini yorma, bol bol meyve ye dinlenkendini şımart bu aralar... Allahın izniyle embriyolar döllenip transfer gerçekleşeceği zaman dinç olman daha iyi olur... ve de belki biliyorsundur transferden sonrası için evde ananas bulundur :))

ismini anamadığım foruma yeni katılan arkadaşlara sevgiler hepinizi öpüyorum...

eskilerden hiç ses yok buarada simge, güneş, zümmin. dağlar, ..... o kadar çok kişiyiz ki.. bu arada olefin vardı hatırlıyor musunuz o da hamiş hem de ikiz :) inşallah onun gebeliği de sorunsuz devam ediyordur göremiyorum forumlarda ne zamandır

İnciciğim inşallah her şey çok güzel olsun. Dualarım seninle canım...

Sağol canım.

Rabbim hakkında hayırlısını versin Naciye. Hoşgeldin aramıza :)

inş güzel geçmiştir, bol ve sağlıklı yumurta toplanmıştır.
akşama öğrenirim artık ben, okula gidicem şimdi.

3 yumurtacık toplandı mattikacım. Hayırlı olur inşaallah.

hosgeldin tatlımmmmm...
edıyoruz tabı ,insallah 3u de dollenecek guzelim .

İnşaallah bitanem inşaallah.

Sağol canım bilgiler için.

Kızlar o kadar garip bir ruh hali içindeyim ki... Ne kadar zormuş Girerken ağladım çıktım ağladım, sulugöz oldum çıktım. Hafif ağrım var. Ağrıdan ziyade feci bir mide bulantım var. Bir geçiyor bir başlıyor. Yarın inşaallah güzel haberler alabilirim. Çok zormuş çok

morgenrot valla sabah bende aynı şeyi düşündüm görüşemiyoruz bu kızla nezamandır diye.
çocukları sütten keserken memeyi siyah göz kalemiyle boyadım.kendileri almak istemedi.gece de emdikleri için biraz sorun oldu ama atlattık şükür.sen gece emzirmiyorsan işin daha kolay.birde keseceksen çok geç kalma.yani iki yaşına bırakma.akılları nekadar ererse okadar zor oluyor unutmaları.

Naciye arkadaşım geçmiş olsun. İnşallah bundan sonra güzel olur her şey... Bu arada size 20 hücrede mi 100 hücrede mi bakıldı preferik kandakromozom analizine. BuradaAngel arkadaşımıza 20 de bakılmış normal denmiş. 100 de baktırmış sonra sorun olmuş o bana dediydi ben 100 de baktırdım o yüzden...

İnciciğim geçmiş olsun arkadaşım. Bugün aklım hep sendeydi. Şükür sağ salim atlatmışsın. 3 yumurta olmasına sakın üzülme. Önemli olan yumurta sayısı değil ; sağlıklı embryo bulunması. Tek yumurta ile de olabilir. Sen yüreğini ferah tut.

Bu arada ben de hastaneye gittim. Maalesef korktuğum başıma geldi Mutasyonu bulamamışlar. Diğer testi yaptırmam gerekiyormuş. Ancak hastanenin anlaşması yokmuş. Özelde kendiniz yaptıracaksınız dedi. Ücreti 4000-6000 TL arası. O kadar üzüldüm ki. Daha tüp bebeğe başlamadan aksilikler başladı. Bu olaylar yüzünden devletten nefret ettim. Avrupa'da hiçbir hastanın böyle hastane hastane gezdiğini ve kaderine terk edildiğini sanmıyorum. Avrupa'da şakır şakır yapılan testler bizim ülkemizde yapılamıyor. O teknik donanımımız yok. Alınan kanlar yurtdışına gönderiliyor ve orada test ediliyor. Biz de bu yüzden yüksek rakamlar ödüyoruzTek suçum Türkiye'de doğmak.. Cam kemik hastası olmak

Kızlar daha da kötüsü benim hastalığın bazı tipleri çok ender rastlanıyormuş. Ve mutasyonu çözülemeyen tipler varmış. Doktor'a dedim ki " Mutasyonu bulamazsanız ne olacak " yapacak birşey yok dedi. Mutasyon bulunamadan tüp bebek yapılamazmış. Bu durumda %50 riski alıp ; normal yoldan denersiniz dedi. Ben nasıl alırım bu riski ?? Nasıl kıyarım bebeğime Çookk üzgünüm çoookkkkk

İnciciğim geçmiş olsun arkadaşım. Bugün aklım hep sendeydi. Şükür sağ salim atlatmışsın. 3 yumurta olmasına sakın üzülme. Önemli olan yumurta sayısı değil ; sağlıklı embryo bulunması. Tek yumurta ile de olabilir. Sen yüreğini ferah tut.

Bu arada ben de hastaneye gittim. Maalesef korktuğum başıma geldi Mutasyonu bulamamışlar. Diğer testi yaptırmam gerekiyormuş. Ancak hastanenin anlaşması yokmuş. Özelde kendiniz yaptıracaksınız dedi. Ücreti 4000-6000 TL arası. O kadar üzüldüm ki. Daha tüp bebeğe başlamadan aksilikler başladı. Bu olaylar yüzünden devletten nefret ettim. Avrupa'da hiçbir hastanın böyle hastane hastane gezdiğini ve kaderine terk edildiğini sanmıyorum. Avrupa'da şakır şakır yapılan testler bizim ülkemizde yapılamıyor. O teknik donanımımız yok. Alınan kanlar yurtdışına gönderiliyor ve orada test ediliyor. Biz de bu yüzden yüksek rakamlar ödüyoruzTek suçum Türkiye'de doğmak.. Cam kemik hastası olmak

Kızlar daha da kötüsü benim hastalığın bazı tipleri çok ender rastlanıyormuş. Ve mutasyonu çözülemeyen tipler varmış. Doktor'a dedim ki " Mutasyonu bulamazsanız ne olacak " yapacak birşey yok dedi. Mutasyon bulunamadan tüp bebek yapılamazmış. Bu durumda %50 riski alıp ; normal yoldan denersiniz dedi. Ben nasıl alırım bu riski ?? Nasıl kıyarım bebeğime Çookk üzgünüm çoookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…