- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.141
İyi oldu sanki büyümüyorlar gibi hissettim. İnternette dün tarnsfer videosu izledim. Canım bir de her yumurta gibi görünen yumurta çıkmayabiliyormuş boş da olabiliyor yazıyordu bir yerde. İnşallah sorun yaşamam. Stres başladı bende de...
Güzel haber alırsam ben de izleyeyim :) Allah korusun. Hepsi yumurta çıksın inşaallah. Benim zaten topu topu 3 tane varopu'dan sonraki stres tedavi sırasındaki stresten daha fazlaymış. Transfer sonrasını düşünemiyorum... Aslında stresi boşuna yapıyoruz, bunun farkındayız ama engel olamıyoruz işte. Şu an hepimiz için herşey belli olsa da düşünmekten kendimizi alamıyoruz.
Öyle ya... Benim bir de şu korkum var eşim ya sperm veremezse( Dr ye sordum tüp bebek için cinsel perhiz süresi yok. O mikro enjeksiyon için geçerli dedi... Sen 3-5 demiştin sanırım.
Canım ben biraz uzanacağım. Ağrım var azcık. Son 1,5 saat :18: Dua et bana. Öpüyorum seni.
İnci ben bilmiyorum canım umarım her şey iyi gider...
canım beni şukadar yumurtadan şukadarı döllendi diye arıyorlardı.bukadar ayrıntı söylemiyorlardı.polar bady gördülerse diğeri ne tam olarak bilemitorum ama onuda görürler inş.hücre sayısınımı söylediler acaba?
Canını sıkma canım.mesela yarın hücre sayısına bakacaklar.dört hücre olan olur ,üç hücre olan olur ama o üç hücre olan da gün içerisinde bölünür dört hücre olur.canını sıkma onlar her an gelişme halindeler.inşallah herşey yolunda gider.
Yarın arayın dediler. Bugün nasıl geçer şimdiEşim de kötü oldu, telefonda çok ağladım Hayırlısı hayırlısı diyoruz ama üzülmeden edemiyoruz. Rabbime sığınıyorum. O, herşeyin en iyisini bilir...
canım benim seni çok iyi anlıyorum.evet zaman geçmek bilmiyor.dışarı çık bence canım.kendini oyalacak bişey bul.gez alışveriş yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?