Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Güzel haber alırsam ben de izleyeyim :) Allah korusun. Hepsi yumurta çıksın inşaallah. Benim zaten topu topu 3 tane var opu'dan sonraki stres tedavi sırasındaki stresten daha fazlaymış. Transfer sonrasını düşünemiyorum... Aslında stresi boşuna yapıyoruz, bunun farkındayız ama engel olamıyoruz işte. Şu an hepimiz için herşey belli olsa da düşünmekten kendimizi alamıyoruz.

Öyle ya... Benim bir de şu korkum var eşim ya sperm veremezse( Dr ye sordum tüp bebek için cinsel perhiz süresi yok. O mikro enjeksiyon için geçerli dedi... Sen 3-5 demiştin sanırım.

Öyle ya... Benim bir de şu korkum var eşim ya sperm veremezse( Dr ye sordum tüp bebek için cinsel perhiz süresi yok. O mikro enjeksiyon için geçerli dedi... Sen 3-5 demiştin sanırım.

Konuşursun canım, öyle bir durum olursa rica edersin hemşireden sen de girersin. Doktor bana 3-4 gün demişti. Biz de ona göre ayarladık canım. Her doktor farklı bir şey söylüyor.

Canım ben biraz uzanacağım. Ağrım var azcık. Son 1,5 saat :18: Dua et bana. Öpüyorum seni.

Son düzenleme:
Kızlar kötüyüm Hastaneyi aradım, döllenme işleminin iki işaretinden biri olan polar body i gördük diğerini(ismini söyledi ama hatırlayamıyorum) göremedik dedi. Gün içinde tekrar bakılacak, yarın arayın dedi. Neyin nesi bu??? Offfff kafayı yicem

günaydın herkese hayırlı sabahlar...
inci inşallah herşey yolunda gider canım benim hayırlısıyla...
Sabırsızlıkla haber bekliyorum.

canım beni şukadar yumurtadan şukadarı döllendi diye arıyorlardı.bukadar ayrıntı söylemiyorlardı.polar bady gördülerse diğeri ne tam olarak bilemitorum ama onuda görürler inş.hücre sayısınımı söylediler acaba?
Canını sıkma canım.mesela yarın hücre sayısına bakacaklar.dört hücre olan olur ,üç hücre olan olur ama o üç hücre olan da gün içerisinde bölünür dört hücre olur.canını sıkma onlar her an gelişme halindeler.inşallah herşey yolunda gider.

Yumurtalardan ikisi olgunlaşmış, işte ne döllendi ne de döllenmedi diyemiyoruz diyor. Bugün hiç geçmez bana. İlaçlarınızı alın diyor. Ben bu moralle gidip bir de nasıl iğne vurdurayım. Tam kaçıncı günde belli oluyordu peki döllenip döllenmediği?

bugün belli olur canım döllenip döllenmediği.ama yarın ararlar herhalde seni.zarar görmesinler diye çok sık bakmıyorlar.

Yarın arayın dediler. Bugün nasıl geçer şimdi Eşim de kötü oldu, telefonda çok ağladım Hayırlısı hayırlısı diyoruz ama üzülmeden edemiyoruz. Rabbime sığınıyorum. O, herşeyin en iyisini bilir...

canım benim seni çok iyi anlıyorum.evet zaman geçmek bilmiyor.dışarı çık bence canım.kendini oyalacak bişey bul.gez alışveriş yap.

inci kendini üzsen de iş olacağına varıyor. umutla dua et, rabbim duyar elbet.
aslında döllendikleri belli olunca onlar arardı, aramalarını bekleseydin, ayrıntılar daha da üzüyo sanki bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…