- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.161
inci kendini üzsen de iş olacağına varıyor. umutla dua et, rabbim duyar elbet.
aslında döllendikleri belli olunca onlar arardı, aramalarını bekleseydin, ayrıntılar daha da üzüyo sanki bizi
canım bugün birdaha bakacaz dedilerse akşama yine arayın.para veriyorsunuz okadar niye aradınızmı diyecekler.
canım merhaba ,Öyle ya... Benim bir de şu korkum var eşim ya sperm veremezse( Dr ye sordum tüp bebek için cinsel perhiz süresi yok. O mikro enjeksiyon için geçerli dedi... Sen 3-5 demiştin sanırım.
Güzel haber alırsam ben de izleyeyim :) Allah korusun. Hepsi yumurta çıksın inşaallah. Benim zaten topu topu 3 tane varopu'dan sonraki stres tedavi sırasındaki stresten daha fazlaymış. Transfer sonrasını düşünemiyorum... Aslında stresi boşuna yapıyoruz, bunun farkındayız ama engel olamıyoruz işte. Şu an hepimiz için herşey belli olsa da düşünmekten kendimizi alamıyoruz.
Haklısın üzülünce maalesef elimize bir şey geçmiyor. Bizim aramamızı istiyorlar, keşke kendileri arasa ama o telefonu beklemek de çok zor...
Orası öyle canım ama şimdi kadın yarın arayın dedi. Eşime de öyle demiş. Eşime aratırım belki. Ben cesaret edemiyorum.
İğneye gideceğim canım. Bir kaç saat geçsin de gideyim. İnşaallah iyi olur herşey.
Incı cekınecek hıc bır sey yok .
Arayıp ogrenmek senın en dogal hakkın .
yarın dedıyse bugun ararsın var mı bır gelısme merak ettım dersın .
hatta ben olsam senın yerıne arardım dollenmenın kosulu olan 1. polar body olusmus , dıger dedıgınızı anlayamadım derdım kafayı yıyıp acaba o ne o ne dıye soracagıma.
Ama Mttikanın dedıgı gıbı detaylara gırdıkce daha cok uzuluyoruz ama elımızde degıl hele pgt yapılacak bır tedavıde detay bılmezsen olmuyor.
canım benım,
su an ıcınde kopan ırtınaları , içindeki telası burada olan herkes gıbı ben de cok ıyı anlıyorum .
ama luten bır otur, derın nefes al ve sakınles.
ne yaparsan yap degısmeyecek olan .
ne olur bunu dusun . sakın ol, ve bekle sabırla.
Selam kizlar
Incicim canim Rabbim yardimcin olsun ins benimde oyle olmustu opudan sonra2. gun aldik guzel dolleniyor demislerdi icini ferah tut canim ahhhh bilmezmiyim gel gitleri benim bir altin yumurtam coook yakisikli bir erkek oldu R abbim ins sizlerede versin yakisikli guzel cimcimeler takip ediyorum ama yazmaya firsatim olmuyor coook yogunum bu aralar dr gidip geliyorum.
Ve moralim sifir hormonlarim tavan yapmis inanin buyuk soook yasadim illa bebek diye degilde saglikta söz konusu baya bir yiprandim bu aralar gogsumden suphelendiler sukur temiz cikti ama surekli gözetim altinda olucam fsh hormonum 7.2 48 olmus daha doktorumla gorusemedim neden bu kadar yuksek cikti anlamis degilim yani bu demeek menepoz yasim daha okadar ileride degil kemik erimesi olabiliyor saskin ve uzgunum ne yapalim Rabbim saglik versin ins
Sinavdayiz inanin Rabbim herkese sabir versin sagliktan ötesi yoookkkkkkk
Gelincikten haber varmi?Canim kardeslerim inanin hep duamdASINIZ RABBIM BIZLERI SEVINDIRDI INS SIZLERIDE SEVINDIRSIN
Yuce rabbim dualarimizi kabul amellerimizi makbul eylesin selam ve duayla Allaha emanet olunuz.
Incim senin icin özel dua okuyacam ins sizlerde bizlere dua edin sevgiler
İnciciğim olumlu düşünmeye çalış. Belki 1 günde döllenmiyordur. An ben an değişiyordur. Yarım saat - 1 saat için de bile olumluya dönebilir. Biliyorum çok zor ama kendini başka şeylerle oyala. kafanı dağıt. Film izle, sevdiğin bir arkadaşın varsa onunla dışarda görüş. Bunlar iyi gelecektir. İnşallah iyi haberlerini alacağız.
Benim durumumu düşün. ne kadar umudum kırıldı. Mutasyonu bulamayabiliriz deyince yıkıldım resmen. Artık para da umrumda değil. Ama bu beklemek ve stres insanı mahfediyor. Ben 1978 doğumlu olduğumdan hastalığın tipi için herhangi bir tahlil yapılmamıştı. Sadece en hafif çeşidi demişlerdi. Ben de bugüne kadar böyle bir araştırmaya girmemiştim. Şimdi yapılan testte COL1A1'de mutasyonu bulamadılar. COL1A2'ye bakacaklar. İki tane daha test var. Onlara da bakılacak. Bulunamazsa kötü sooon... O zaman ne yaparım bilmiyorum..
Hafta içi Kanuni Sultan Süleyman Hastanesini bir daha arayacağım. SGK sevki ile bu testleri yaptırıp yaptıramayacağım konusunda doktor bilgi verecek. Laboratuvarla görüşmem gerek demişti. Eğer SGK ödemeyecekse Cumhur Bey ile görüşeceğim. Fİyat araştırması isteyeceğim. Ona göre karar veririm.
Bebeği thalasemi hastası doğan arkadaşa da çok üzüldüm. ne kadar yıkıcı olduğunu tahmin edebiliyorum. Bebeği doğurup doğurmayacağın kararı insanı mahfeder. Acaba arkadaş bebeği aldırdı mı ?? Yazdıklarından bir sonuç çıkaramadım.
Kızlar bu progesteron iğnelerini nerede yaptırsam? Sağlık ocağı mı hastane mi? Sağlık ocağı hafta sonu kapalı oluyor. Bir de enjektör alayım mı yoksa gittiğim yerde kendileri verir mi?
Bugün opu odasında nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum. İğne vurulduktan sonraki kısım sanki yok :) Uyanmamı ve odaya çıkışımı bile hayal meyal hatırlıyorum.
:)) acayip bir şey orda verilen anestezi ben sanki diğerleri gibi değildebilinç vardı biraz.. yani uykudaki kadar .. rüya görmüştüm ben.. hem de farmville oynuyordum o sıra kümesten yumurtalarımı topluyordum rüyamda.. uyandığımda anlattım gülmekten karnımız ağrımıştı eşimle :)).
Allah'ıma şükürler olsun döllenme olmuş. Kızlar elim ayağım titriyor resmen. Hastaneden aradılar ve bölündüğünü söylediler, bundan sonra takipte olacaklarmış.
gözün aydın canım çok sevindiminşallah hayırlısıyla transferinde yapıldımı heyecanlı bekleyiş başlayacak....
Ah canım sabahtan beri gözümün yaşı dinmedi. Şimdi aradılar kendime geldim. Sen ne yaptın? İstanbul'dasın değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?