- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.041
Benim aldığımda 30 ovulasyon, 10 tane de gebelik testi vardı. 49+ 6 kargo parası. 55 gibi oldu. Eczanede en uyduruk gebelik testi 3 tl filan düşününce internet ekonomik oluyor...
Gitti gidiyordan bakıyorum şuan
Sen hangi siteden almıştın nesrin abla:26:
Evet 10 aydır korunuyorduk geçen ay ilkti korunmasızEvet canım hamile kalma olasılığı. Sorun yoktur bence. Ben de hemen acaba kürtajda sorun mu var diye düşünmüştüm.. Nur Hanım kürtaj olmuşsun rahim filmi isteyebiliriz demişti... Şükür kürtajdan kaynaklı sorun yokmuş. Senin ilk ayın mıydı korunmasız?
selam kızlar nasılsınız?
selam kızlar nasılsınız?
Evet 10 aydır korunuyorduk geçen ay ilkti korunmasız
Annemde diyoki o kadar ay korundun vücudun bellki öbür aya hazır olacak hamilelik için diyo
Olabilir mi acaba?Kürtajdan kaynaklı sorun olsaydı anlaşılırdı galiba
Çünkü kürtajdan sonra kaç kere muayene oldum doktorlar bi sorun yok demişti
Hoşgeldin canım iyiyiz çok şükğr sen nasılsın?
Evet 10 aydır korunuyorduk geçen ay ilkti korunmasız
Annemde diyoki o kadar ay korundun vücudun bellki öbür aya hazır olacak hamilelik için diyo
Hoşgeldin canım iyiyiz çok şükğr sen nasılsın?
Evet bende giremedim bir iki gün siteye girince ilk işim bu topiği açıp okumak oluyorhoşbulduk kaç gündür giremedim bayaa yazmışsınız gene :)
Teşekkür ederim Nesrin ablacığım sorularımı cevapladığın için
Allah razı olsun senden Ne muradın varsa versin Rabbim
Hadi Allah'a emanet olun sen ve bebeğin
Bu arada oğluna söyledin mi hamile olduğunu:26:
ya işte adet düzenine bağlı, benim yumurtlama günleri öyle net belirtim olmaz, adet döngüm uzun biraz 32-33 fln. hesaplayınca olmadı hiç.Mattika canım bazı arkadaşlar diyorki yumurtladığın an yumurta sadece 12 saat yada 24 saat yaşarmış
Böyleyse eğer yandım ben çoktan geçti.Senin dediğin nasıl
Hala bir umut varmı acaba:26:
göbek deliğinin hemen sağı ve solu acımıyo gibi işteEvet haklısın söylememe konusunda öyleyse...
Ben de göbeğin sağ tarafından yaptırdım alışacağız artık ilk gün koldan yaptılar...
Canım eczanede sor ne kadar diye pahalı olabilir sonra netten bak ya da Mattika gibi dene. gERÇİ VAJİNAL UZAYAN AKINTI DÖNEMİ YUMURTLAMA DÖNEMİ AYRICA...
ben sana söylemiştim bunu boşa taktın sen sağlıklı yumurtluyosun diye.nORMALDE YILDA BİR İKİ KEZ OLABİLİRMİŞ BU NORMALMİŞ ASLINDA. aMA BENİM AMH DEĞERİM MENOPOZ SINIRI ÇIKINCA BEN TAKINTI YAPMIŞTIM BU MESELEYİ. sEN GENÇSİN PEK OLMUYORDUR BENCE. gERÇİ SAĞLIKLI ÇİFTLERDE YÜZDE 30 CİVARIYMIŞ HER AYKİ İHTİMAL...
neyle korunuyodun? doğum kontrol hapı flnsa 3 ayda ancak düzeliyo hormonlarEvet 10 aydır korunuyorduk geçen ay ilkti korunmasız
ya işte adet düzenine bağlı, benim yumurtlama günleri öyle net belirtim olmaz, adet döngüm uzun biraz 32-33 fln. hesaplayınca olmadı hiç.
kafama göre takıldım hatta seyrek çalışma vardı bu hamile kalışımda.
göbek deliğinin hemen sağı ve solu acımıyo gibi işte
ben sana söylemiştim bunu boşa taktın sen sağlıklı yumurtluyosun diye.
neyle korunuyodun? doğum kontrol hapı flnsa 3 ayda ancak düzeliyo hormonlar
Merveciğim selamlar .. Lave canımm sana da selamNasılsınız ? Keyifler iyi mi ? İnci geldi mi hiç ? Doktora gidecekti merak ettim doktor ne dedi :26: Ben de başka bir genetik uzmanına daha gittim. Sonuç aynı. Kimse net birşey söyleyemiyor Belirsizlik devam ediyor. Ama SET UP ücreti bu doktorda da düşük. 1000-1500 TL arası dedi. Valla insan ne düşüneceğini şaşırıyor... Doktorların elindeyiz. Ne derlerse onu yapıyoruz. En iyisi neresiyse oraya gitmeye çalışıyoruz. Bu arada kazıklanıyor muyuz aynı işleme kat be kat fazla para mı ödüyoruz belli değil
arkadaşlar benimde 2 negatif aşılama,2 negatif tüp bebek deneyimim var maalesef...karyotip analizinde eşimde sorun yok,bende mozaizm çıktı,% 4 oranında 47 xxx ,çıktı,ankarada muhterem bahçe yaptı,tabii ki pgt önerdi .. şimdi faktörle ilgili sonuçları bekliyorum....son denemyi umut tüp bebekte ulun bey yaptı,testleri de o istedi zaten....
cumartesi günü randevumuz var dr la,ama ben umut ta yaptırıp yaptırmama konusunda emin değilim...neler yapmalıyım,kafam çok karışık,ne önerirsiniz? forumu okuyorum ama 160 sayfa falan okudum,bayağı fikir sahibi oldum,fakat bitmiyor,zamanım da az kaldı,lütfen bana bir fikir verin...
akasya merhabalar...sen bayağı gezmişsin,senin sorunun neydi?ben daha çok yeni öğrendim,geçen hafta memorial a mail atmıştım,cumhur beyle telefonda konuştuk yaklaşık 20 dakika,çok olumlu geldi bana ama son rapor hakkım var,memorial da bu hakkımı kullanabilir miyim bilmiyorum,ama pek sanmıyorum...kafam çok karışık,ankara da da yaptırabilirim,
akasya merhabalar...sen bayağı gezmişsin,senin sorunun neydi?ben daha çok yeni öğrendim,geçen hafta memorial a mail atmıştım,cumhur beyle telefonda konuştuk yaklaşık 20 dakika,çok olumlu geldi bana ama son rapor hakkım var,memorial da bu hakkımı kullanabilir miyim bilmiyorum,ama pek sanmıyorum...kafam çok karışık,ankara da da yaptırabilirim,
Benim genetik bir hastalığım var. Bu hastalığım bebeğe geçmesin diye tüp bebek yaptırıyorum. %50 risk var dediler bize. Memorial'ın SGK ile anlaşması yok. Rapor geçmiyor. Ama raporlu gelenlere indirim yapılıyor diye biliyorum. Acıbadem'in falan da SGK anlaşması yok. Medikal Park SGK anlaşmalı. Ama tabii insan içine sinen yere yaptırmalı:26:
Merhaba kızlar hepinize günaydın 3 kürtaj ve 2 tüp bebekden sonra 3. kes tüp bebek tedavisine başladım Lucrin verdi cem ben hergün yapıcam adete kdr bu defa uzun protokol deniycez bakalım ne olur banada dua edin ben sizlere herzaman ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?