- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.081
Merhaba arkadaşlar, herkes iyidir umarım. Cumartesi hastanedeydim. Bu ay başlama kararı aldık. İnşaallah hayırlı olur. Dualarınızı bekliyorum, çok ihtiyacım var... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnciciğim hayırlı olsun canım. Dualarım seninle.. Bu sefer inşallah herşey çok daha iyi olacak.. Ben de bugün Nur Hanımla yazıştım. Prolaktin yüksekliği için ilaç verdi. Senin durum nasıl ? Düşmüş mü ?
Allah razı olsun akasyam. Sen de başladın dostinexe o zaman :) Ben tedavi günü gittiğimde bakılacak prolaktine.
Ben moralman şuan için iyiyim bu defa kendimi kasmıycam ve bbildigin rahat olucam çünkü 2 tedavimdede çok ağladım herkese söledim bu defa sadece kk. arkadaşlarım bilio :)benim uzun protokol olucak bu defa histereskopi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı bakalım herşeyin hayırlısı....Amin canım amin inşaallah. Kısa protokol olacak. Sen nasılsın?
İnciiiiiiiiiii, hayırlı olsun bu adetle başlayacaksın demek. Ayrıntılı yazsana Nur Hanımla neler konuştun...
Hazade sen pgt yaptıracaksın di mi kim yapacaktı pgtni hayırlı olsun...
Akasyacığım gönlün neredeyse orada yaptır. İndirim yapılamaz mı biraz sor istersen?
Bu arada mozaik bir arkadaş sormuş. Mozaik var mı diye? Öncelikle yüzde 4 mü 40 mı? Yüzde 4 ise 46 xxx çok iyi bence doğal da bile şans yüksek sağlıklı açısından. Mozaik seninle aynı olan Angel vardı. O da 46 xxx mozaikti. Bir kez Konyada pgt denedi. Sağlıklı embriyo çıkmadı transfer olmadı. Birkaç düşüğü vardı doğal yoldan. Pgtden sonra doğal hamile kaldı şu an doğmuştur bu aralar. Amniyo da yaptırmadı ultrasondasağlıklı görünüyordu oğlu...Belki de erkek olduğu için sorun da yoktur.
Benim eşim mozaik. Yüzde 50 46 xy, yüzde 48 47xyy, yüzde 2 48 xyy.
Biz 3 ay kadar önce pgt denedik 4 embriyo incelendi 2 si sağlıksız 2 si sağlıklı çıktı ama transfer günü gelişimleri durdu malesef...
Evet canım ben de başlayacağımHaftada birgün yarım demiş. Sanırım çok düşük doz vermiş. Ya da ilaç çok ağır :26: Bu arada cuma günü sigarayı da bıraktım. Zor günler yaşıyorum Her konuda sonsuz duaya ihtiyacım var anlayacağınız...
Evet canım ben de başlayacağımHaftada birgün yarım demiş. Sanırım çok düşük doz vermiş. Ya da ilaç çok ağır :26: Bu arada cuma günü sigarayı da bıraktım. Zor günler yaşıyorum Her konuda sonsuz duaya ihtiyacım var anlayacağınız...
Akasyaa seni rüyamda gördüm, ikizlerin oluyordu
Allah hayra çıkarsın...
seninde tedavin hayırlı olsun cnm dilerim allahım emeklerinin karşılığını veriri ikiz olur :)
Ben moralman şuan için iyiyim bu defa kendimi kasmıycam ve bbildigin rahat olucam çünkü 2 tedavimdede çok ağladım herkese söledim bu defa sadece kk. arkadaşlarım bilio :)benim uzun protokol olucak bu defa histereskopi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı bakalım herşeyin hayırlısı....
Ayy kızlarrr yaaaaa . Ne desem bilemedim.. Çok tatlısın İnciciğim...Çok isterim. Ama bana 2 tane olsa da embriyo 2 tane koymayacaklar. Yani taşıyamam diye. Ama tabii ki Allah'ın hikmetinden sual olunmazmış. Bugünlerde çok dua ediyorum. Hepimiz için.. Mucizeni göster diyorum.. Belki senin rüyan ile bana haber vermiştir.Haberci bir rüyadır inşallahhh
1 tanesi bölünüp ikiz olur belki :) Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat(lar) versin hepimize inşaallah canım.
Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar da tek , çift , kız, erkek hiç farketmez.İnciciğim bu arada tam olarak ne zaman başlıyorsun ? Adetin 2. günü yakın bir tarih mi ? Ben şu SET UP'ı yaptırmadan hçbirşey yaptıramıyorum.En az 2 ay beklemedeyim.. Bu arada OHSS riski bende de var. Umarım olmaz. Okuduğum kadarıyla çok zor bir durummuş.
Ayın 20si gibi canım. Daha var :) Sen işlemi başlattın mı? Evet ya beni de bir korku aldı. İnşaallah olmayız.
Benim eşim mozaik. Yüzde 50 46 xy, yüzde 48 47xyy, yüzde 2 48 xyy.
çok üzüldüm canım,belki bende de öyle olacak...angel a ulaşabilsem keşke,sanırım durumumuz aynı,ama benim hiç gebeliğim olmadı,bayan dr da az önce olmaz zaten falan deyince moralim iyice bozuldu...ben merkez konusunda da endişeliyim,sen nerde yaptırdın tedavini?
Allahım hayırlısını versin cnm elbetteki öle ...İnşallah canım.. Hepimizin güzel bebişleri olsun. Size ikişerbana tek olsun da sağlıklı olsun o da yeter
Allah yardımcın olsun canım. İnşaallah güzel haberler alacağız.
Cuma günü annem ve babam memleketten gelecekler. Kardeşim zaten burada yaşıyor. Cumartesi gidip onların kanını vereceğiz. Ben de bu hafta SET UP ücretini ayarlayamaya çalışıyorum. Malum çok yüksekOnu da ayarlarsam cumartesi ödemeyi yapıp tüm kanları ABD'ye göndeririz. Gitmesi gelmesi Cumhur Bey'in bizi çağırması derken haziran ayının ortası ya da sonunu bulur gibime geliyor. Geç olsun da güç olmasın...
Allahım hayırlısını versin cnm elbetteki öle ...
İnşallah cnm ben bu defa inanıyorum bakın hepimiz çok mutlu olucaz bu arada şirketteki arkadaşımın çikolata kistleri vardı yaa haimle şuan tüp bebek ilk denemede tuttu çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?