Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hazade ve incim keşke şu adet gecikmesi iyiye işaret olarak geri dönse size :49::31:

araştırdınız mı peki ? tedaviden sonra e fazla kaç gün gecikirmiş şu gıcık adet :19: neyse başta sağlık olsun :29::nazar::16::16:

Son düzenleme:
hazade ve incim keşke şu adet gecikmesi iyiya işaret olarak geri dönse size :49::31:

araştırdınız mı peki ? tedaviden sonra e fazla kaç gün gecikirmiş şu gıcık adet :19: neyse başta sağlık olsun :29::nazar::16::16:

Şifacım geçen 2 tedavimdede böle olmuştu gecikmiştim iğnelerde oluo ... Bizde artık pozitif imkanı 0 ancak bu regleden sonra doğal yolla olma olasılığı yüksek, ben 2,tedavide hamile kaldım fakat yine kürtaj olmuştum

Şifacım geçen 2 tedavimdede böle olmuştu gecikmiştim iğnelerde oluo ... Bizde artık pozitif imkanı 0 ancak bu regleden sonra doğal yolla olma olasılığı yüksek, ben 2,tedavide hamile kaldım fakat yine kürtaj olmuştum
ben test gününden 2 gün evvel adet olmuştum :53: yinede adetli adetli test günümde test yaptırmıştım :31: umut dünyası işte :30: geçmiş olsun tatlım kürtaj olmak eminim zordur :5: Rabbim bu kez sıkıntısız sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşşş

ben test gününden 2 gün evvel adet olmuştum :53: yinede adetli adetli test günümde test yaptırmıştım :31: umut dünyası işte :30: geçmiş olsun tatlım kürtaj olmak eminim zordur :5: Rabbim bu kez sıkıntısız sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşşş

İnşallah canım dediğin gibi umut dünyası işdee ya çok zor vallahi düşünsene yaa adet oluosun görüosun gene umutla test gününü bekliosan ben olsam bende bekler yapardım Allah yardımcımız olsun vallahii zor işimiz

İnşallah canım dediğin gibi umut dünyası işdee ya çok zor vallahi düşünsene yaa adet oluosun görüosun gene umutla test gününü bekliosan ben olsam bende bekler yapardım Allah yardımcımız olsun vallahii zor işimiz
evet işte umut dünyası :31: amin tatlım amin çok zor işimiz var :5::31:

selam arkadaşlar ben uzun zamandır fırsat bulupta giremiyorum topiğe...ama bayağı ilerlemiş sayfalar...şaşırdım doğrusu...ben bu sayfayı açtığımda çok ama çok umutsuzdum...hatta o kadar umutsuzdumki benden bir tane daha yok sanıyordum...bebek sahibi olmak imkansız geliyordu artık...ama inanın bana ben bile rabbimin izniyle tabi anne olduysam hiç umudunuzu kaybetmeyin....bend sorun bir değldi çünkü....eşimde sperm morfolojisi,bende hem pko hemde genetik taşıyıcılık hepsi bir arada...birinden kurtarsam diğeri bırakmıyordu...ama sonunda muradıma erdim...şimdi o günleri sadece içimde hafif bir ürperti ile hatırlıyorum...rabbime şükürler olsun...inşallah sizede en yakın zamanda annelik nasip eder...hiç düşünmeyin ve stres yapmayın...biliyorum çok zor ama ben bunu size aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum...yoksa günlerce ağlayıp sabaha kadar uyumadığım günlerin inanın bana bir faydası olmadı...işimi dahada zorlaştırdı...ne zamanki aman olursa olur olmazsa olmaz dediğim anda doğal yolla hamile kaldım...şimdi oğlum benim için mucize...inşallah sizin mucizenizde çok kısa zamanda gelir ve bulur sizi

Daha iyiyim canım şükür. Sağolasın. Olmadığı fikrine kendimizi ne kadar çabuk alıştırırsak o kadar çabuk toparlanırız.

canım hayırlısı olsun evet zor ama en azından sen atlattın sayılır bendaha yeni başlicam korkuyorum çok buseferde olmassa diye uyku bile uyuyamıyorum rabbim yardımcımız olsun tatlım:5:

canım hayırlısı olsun evet zor ama en azından sen atlattın sayılır bendaha yeni başlicam korkuyorum çok buseferde olmassa diye uyku bile uyuyamıyorum rabbim yardımcımız olsun tatlım:5:

Başlarken hepimizde oluyor canım bu korkular. Senin pgt gibi bir sıkıntın yok çok şükür. Pgt tüp bebekten daha beter bir stres. İnşaallah olacak, bol dua ve sabır başka çaresi yok...

Başlarken hepimizde oluyor canım bu korkular. Senin pgt gibi bir sıkıntın yok çok şükür. Pgt tüp bebekten daha beter bir stres. İnşaallah olacak, bol dua ve sabır başka çaresi yok...

evet canım haklısın duadan başka bişi gelmiyor elden canım bendede rezerv azlığı var ya yumurtalar oluşmassa diye çok korkuyorum geçen sefer öyle olmuştu sadece 5 yumurta onunda 2 si kaliteliydi şimdi ne olur bilmiyorum:5:

evet canım haklısın duadan başka bişi gelmiyor elden canım bendede rezerv azlığı var ya yumurtalar oluşmassa diye çok korkuyorum geçen sefer öyle olmuştu sadece 5 yumurta onunda 2 si kaliteliydi şimdi ne olur bilmiyorum:5:

Canım benim ilk tedavimde de rezervim iyi olmasına rağmen 3 yumurta oluşmuştu. Bunlar nasip işleri. Bizler elimizden geleni yapıyoruz, son karar Rabbimin. O isterse tek bir yumurta ile de çocuğuna kavuşursun. Takdir-i ilahi...

merhaba arkadaşlar teşekkür ederim güzel temennileriniz için;delikız sende demi mozaiklik var...
chnb cim yoksa hamilemisin çok mutlu oldum nasıl gidiyor...

Back
X