- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #10.881
hazade sen adet oldun mu? Ben hala olmadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hava bozuk, kasvetli. Tam bizim ruh halimizi anlatıyor...
hazade sen adet oldun mu? Ben hala olmadım.
hazade ve incim keşke şu adet gecikmesi iyiya işaret olarak geri dönse size
araştırdınız mı peki ? tedaviden sonra e fazla kaç gün gecikirmiş şu gıcık adetneyse başta sağlık olsun
![]()
ben test gününden 2 gün evvel adet olmuştumŞifacım geçen 2 tedavimdede böle olmuştu gecikmiştim iğnelerde oluo ... Bizde artık pozitif imkanı 0 ancak bu regleden sonra doğal yolla olma olasılığı yüksek, ben 2,tedavide hamile kaldım fakat yine kürtaj olmuştum
ben test gününden 2 gün evvel adet olmuştumyinede adetli adetli test günümde test yaptırmıştım
umut dünyası işte
geçmiş olsun tatlım kürtaj olmak eminim zordur
Rabbim bu kez sıkıntısız sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşşş
evet işte umut dünyasıİnşallah canım dediğin gibi umut dünyası işdee ya çok zor vallahi düşünsene yaa adet oluosun görüosun gene umutla test gününü bekliosan ben olsam bende bekler yapardım Allah yardımcımız olsun vallahii zor işimiz
Hayır canım bende olmadım sen bu ay korunucakmısın canım???
hazadecim ben evlendiğimden beri korunuyorum. Korunmak zorundayım maalesef.
incim nasılsın tatlım toparlandın mı biraz canım![]()
Daha iyiyim canım şükür. Sağolasın. Olmadığı fikrine kendimizi ne kadar çabuk alıştırırsak o kadar çabuk toparlanırız.
canım hayırlısı olsun evet zor ama en azından sen atlattın sayılır bendaha yeni başlicam korkuyorum çok buseferde olmassa diye uyku bile uyuyamıyorum rabbim yardımcımız olsun tatlım![]()
Başlarken hepimizde oluyor canım bu korkular. Senin pgt gibi bir sıkıntın yok çok şükür. Pgt tüp bebekten daha beter bir stres. İnşaallah olacak, bol dua ve sabır başka çaresi yok...
evet canım haklısın duadan başka bişi gelmiyor elden canım bendede rezerv azlığı var ya yumurtalar oluşmassa diye çok korkuyorum geçen sefer öyle olmuştu sadece 5 yumurta onunda 2 si kaliteliydi şimdi ne olur bilmiyorum![]()
merhaba arkadaşlar teşekkür ederim güzel temennileriniz için;delikız sende demi mozaiklik var...
chnb cim yoksa hamilemisin çok mutlu oldum nasıl gidiyor...