Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hatırladığım kadarıyla bana pgt yapıldığında 3 tane sağlıklı embriyo bulunmuştu ama bunlardan biri benimle aynıydı yani taşıyıcı olabileceği söylendi...tabi hiçbiri tutmadı o ayrı mesele...zaten ben genetik merkzi ve yaptırdığım yerle ilgili bir sürü sorun yaşadım...belkide buda bir yalandı...şimdi inan o kadar kızıyorum ki aklıma gelince...neyse üzerinden bayağı bir zaman geçti belkide ben yanlş hatırlyorumdur

taşıyıcılık derken hasta olmuyo taşıyıcı olan, çocuk sahibi olmak isteyene kadar bi sorun da yaşamaz.
oğluna test mi yaptırdın da taşıyıcı çıktı, ben de normal denedim hamileyim şimdi. doğunca test yaptırmayı düşünmüyorum. ama eşim yaptırırım diyo.

hatırladığım kadarıyla bana pgt yapıldığında 3 tane sağlıklı embriyo bulunmuştu ama bunlardan biri benimle aynıydı yani taşıyıcı olabileceği söylendi...tabi hiçbiri tutmadı o ayrı mesele...zaten ben genetik merkzi ve yaptırdığım yerle ilgili bir sürü sorun yaşadım...belkide buda bir yalandı...şimdi inan o kadar kızıyorum ki aklıma gelince...neyse üzerinden bayağı bir zaman geçti belkide ben yanlş hatırlyorumdur

hele zaman geçtiyse fish ile bakılmıştır, taşıyıcının ayırt edilmesi mümkün değil bu yöntemle.
ne bileyim birden ilgilendim çünkü pgt taşıyıcıyı seçebilse normal denemeyi istemezdim heralde.

sendeki sorun 14-21 translokasyon mu?

Son düzenleme:
canım tabiki hasta olmuyor sonuçta bizde taşıyıcıyız...oğlumda taşıyıcı çok şükür bir sorun yok...hatta sorun şimdiden kendini belli eden yaşıtlarından daha aktif ve daha zeki olması...bunu gören herkes farkediyor...ben 4,5 aylık hamileyken amniyosentez yaptırdım...eğer istanbuldaysan mutlaka ama mutlaka atıl yüksele yaptır...nişantaşında yeri...hiçbir sorun yaşamadık...ne olduğunu anlamadık bile...sadece için rahat etsin..evet bendede 14-21 translokasyon

Son düzenleme:
canım tabiki hasta olmuyor sonuçta bizde taşıyıcıyız...oğlumda taşıyıcı çok şükür bir sorun yok...hatta sorun şimdiden kendini belli eden yaşıtlarından daha aktif ve daha zeki olması...bunu gören herkes farkediyor...ben 4,5 aylık hamileyken amniyosentez yaptırdım...eğer istanbuldaysan mutlaka ama mutlaka atıl yüksele yaptır...nişantaşında yeri...hiçbir sorun yaşamadık...ne olduğunu anlamadık bile...sadece için rahat etsin

amniyosentez yaptırmadık biz. ya nasip dedim, babası gibi taşıyıcıysa da değilse de aldırmayacağımdan yaptırmadık.
inş sağlıkla doğduğunda da kanda kromozom testi fln yaptırmam gibi geliyo.

dediğim gibi translokasyonsa taşıyıcıyı da sağlıklıdan sayıyolar. ayırt edilemiyor.
bu yüzden hiç malesef deme, tedavin tutsa oğlun taşıyıcı olsa ne kadar üzülceksen o kadar üzül.
nerde yapılmıştı senin pgt?

üzülmemin sebebi oğlumun taşıyıcı olması değil canım onunda maalesef bizim yaşadıklarımızı yaşayacak olması...tabi belli olmaz o zaman teknoloji neleri getirir...yoksa taşıyıcı olması benim içn bir problem değil hatta biz eşimle onun şakasını bile yapıyoruz...oğlum tamamen benim genlerimi taşıyor diye...sağlıklı olması zaten benim için mucize...çünü benim down sendromlu bir kardeşim vardı...ne demek olduğunu ve zorluğunu yakından biliyorum...tabi allah verseydi razı olacaktık...ben amniyosentezi sadece acabalardan kurtulmak için yaptırdım...sağlıksız olduğunu bilsem bile aldırmazdım...kaderime yine razı olurdum

keşke hergün girebilsem umudunuza umut katsam...bunun ne demek olduğunu çok ii biliyorum...birisinin bir yorumu bile o gün rahat bir yku sebebiydi benim için...ben normal yolla hamile kalamıyordum kalsamda genetik sorun yüzünden down sendromlu olma ihtimali yüksekti...ama çok şükür doğal yolla hamile kaldım ama maalesef oğlumda benimle aynı kaderi paylaşıyor...çünkü oda taşıyıcı...ama bunada şükür diyorum....inşallah burdaki herkese rabbim en kısa zamanda annelik duygusunu tattırır..en önemlisi dua aman eksik etmeyin
canım benim çok memnun oldum tanıştığıma bugününü bizlere ayırmışsın ççok sağol :29::16: evet hakikaeten bu gece sayende huzurla uyuyacağım :31::29: yaşamayan bizleri anlayamaz :29: önemli olan oğluşunun sağlıklı olması şükür ki taşıyıcıymış :nazar::emir_bebek:

bendeki sorun 14 ve 21.kromozomlardaydı...inanın bana hatırlamak dahi istemiyorum çünkü bununla ilgili ben çok şey yaşadım...yanlış yapıldı bazı testler vs.

inşallah en yakın zamanda hepiniz muradınıza kauvuşursunuz...sizleri öyle iyi anlıyorumki...eski günlerim geliyor aklıma...ama inşallah sizde benim gibi unutur ve bir an önce anne olursnuz

taşıyıcılık pgt yöntemiyle yapıldığı zaman çok düşük bir ihtimal...o seçeneği sana bırakıyorlar...yani biraz nasiplikten çıkıyor...doktor sana soruyor en azından bende öyle olmuştu...bir anlamda embriyolarda genetik bir testten geçiyor tıpkı bizim gibi
bende fmf (ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım 1 ay oluyor öğreneli :28: 2. tedavimde pgt yaptıracağım kısmetse eylül ayı gibi :34:

evet bazen kime neye inanacağımızı şaşırıyoruz :5:

canım tabiki hasta olmuyor sonuçta bizde taşıyıcıyız...oğlumda taşıyıcı çok şükür bir sorun yok...hatta sorun şimdiden kendini belli eden yaşıtlarından daha aktif ve daha zeki olması...bunu gören herkes farkediyor...ben 4,5 aylık hamileyken amniyosentez yaptırdım...eğer istanbuldaysan mutlaka ama mutlaka atıl yüksele yaptır...nişantaşında yeri...hiçbir sorun yaşamadık...ne olduğunu anlamadık bile...sadece için rahat etsin..evet bendede 14-21 translokasyon
maşallah çok sevindim herşeyin başı sağlık :46::nazar: oğluşunu yerime öp tatlım seni de öptüm kocamn inşallah fırsatın oldukça tekrar görüşürüz arayı açmadan :29::54:

canım benim çok memnun oldum tanıştığıma bugününü bizlere ayırmışsın ççok sağol :29::16: evet hakikaeten bu gece sayende huzurla uyuyacağım :31::29: yaşamayan bizleri anlayamaz :29: önemli olan oğluşunun sağlıklı olması şükür ki taşıyıcıymış :nazar::emir_bebek:

bende fmf (ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım 1 ay oluyor öğreneli :28: 2. tedavimde pgt yaptıracağım kısmetse eylül ayı gibi :34:

maşallah çok sevindim herşeyin başı sağlık :46::nazar: oğluşunu yerime öp tatlım seni de öptüm kocamn inşallah fırsatın oldukça tekrar görüşürüz arayı açmadan :29::54:

Sifam neden öyle dedin:26:

üzülmemin sebebi oğlumun taşıyıcı olması değil canım onunda maalesef bizim yaşadıklarımızı yaşayacak olması...tabi belli olmaz o zaman teknoloji neleri getirir...yoksa taşıyıcı olması benim içn bir problem değil hatta biz eşimle onun şakasını bile yapıyoruz...oğlum tamamen benim genlerimi taşıyor diye...sağlıklı olması zaten benim için mucize...çünü benim down sendromlu bir kardeşim vardı...ne demek olduğunu ve zorluğunu yakından biliyorum...tabi allah verseydi razı olacaktık...ben amniyosentezi sadece acabalardan kurtulmak için yaptırdım...sağlıksız olduğunu bilsem bile aldırmazdım...kaderime yine razı olurdum

maşallah oğluna canım. sen teslim olmuşsun, allah yüzünü güldürmüş, oğluna sağlıklı kardeşler de versin inş.

Taşıyıcı olduğumu İlk öğrendiğimde hastaneden gelir gelmez hemen interneti açmıştım
PGT Yazmıştım google ye hemen bu topik çıkmıştı
O zamanlr toydum bu pgt ne ya diyodum hiçbir şey anlamıyodum
Allah senden razı olsun Simge arkadaşımız iyiki bu konuyu açmıssın iyiki

eminim teknoloji daha da ilerleyecek hiç takma kafana tatlım :3::29: aynen Rabbimden gelene her daim razıyız :nazar: her şey gönlümüzce olsun inşallah sıkıntısızca :31::16:

canım benim ne demek...sizi ancak yaşayan anlar tabi...yoksa dışarıdan akıl vermesi çok kolay insanlara...rabbim sizede nasip etsin inşallah

hadi hayırlısı...ilk kez duyuyorum ama sakın üzülme umudunu kaybetme...çünkü imkansız diye birşey yok ben kendimde bunu gördüm...2 aşılama 2 tüp bebekten sonra...

öperim canım...darısı hepinize...soruların olursa msj gönder gördüğümde cevaplarım...ii geceler

Taşıyıcı olduğumu İlk öğrendiğimde hastaneden gelir gelmez hemen interneti açmıştım
evet iyiki bu topik var ben halaa toyum koçumm benimm :27:

Sifam neden öyle dedin:26:
hangisini tatlım :26:

İlk öğrendiğimde ne kadar çok üzülmüştüm evliliğim bitecek zannetmiştim
O zamanlar ne kadar çocuksu düşünüyormuşum
Meğersem insanın yaşı değil yaşadıkları olgunlaştıryomuş kendisini
Çok şükürki hemen ramazan ayı gelmişti ruhum nasıl huzura ermişti:14:

iyi geceler kızlar ben yatayım..
simge yine gel arada, böyle eskilerden birini aramızda görmekten mutlu oluyoruz.

demekki allah hepimize aynı kaderi vermiş...çünkü bende senin yaptığını yaptım...ama fazla birşey bulamadığım için kendim açtım...ama şimdi daha da arttı...birbirinizin desteği en iyi psikologtan daha etkili inan bana

demekki allah hepimize aynı kaderi vermiş...çünkü bende senin yaptığını yaptım...ama fazla birşey bulamadığım için kendim açtım...ama şimdi daha da arttı...birbirinizin desteği en iyi psikologtan daha etkili inan bana

Kesinlikle destek konusunda çok haklısın
Buradaki arkadaşlarımı o kadar çok seviyorumkii
Sanki aramızda çok farklı kuvvetli bi bağ var anlatılmaz...
İyiki açmışsın bu topiği:16:

Back
X