Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

maşallah oğluna canım. sen teslim olmuşsun, allah yüzünü güldürmüş, oğluna sağlıklı kardeşler de versin inş.

inşallah canım ama kardeşe nedense cesaretim yok...yaşım 29...ve yaş ilerledikçe risk artıyor...tabi rabbim bilir...bakalım saol yinede...inşallah sende hayırlısıyla dünyaya getirirsin bebeğini

Öğreneceksin koçumm daha kırk fırın ekmek yemen lazım:27:
Ya dedin ya hani bu gece rahat uyku uyuyacam diye onu dedim
Simge yazdı yaa :3: ben de önceden aynıydım :28: bir mesaj bile bana nasıl umut olurdu o gece huzurlu uyurdum diye :34: bende Simge ye yazdım canım sende bizim umudumuza umut kattın bende bu gece sayende huzurlu uyuyacağım dedim :31::16:

Simge yazdı yaa :3: ben de önceden aynıydım :28: bir mesaj bile bana nasıl umut olurdu o gece huzurlu uyurdum diye :34: bende Simge ye yazdım canım sende bizim umudumuza umut kattın bende bu gece sayende huzurlu uyuyacağım dedim :31::16:

Tamam canım anlamişko:54:

İlk öğrendiğimde ne kadar çok üzülmüştüm evliliğim bitecek zannetmiştim
O zamanlar ne kadar çocuksu düşünüyormuşum
Meğersem insanın yaşı değil yaşadıkları olgunlaştıryomuş kendisini
Çok şükürki hemen ramazan ayı gelmişti ruhum nasıl huzura ermişti:14:
:31::29:

Öğreneceksin koçumm daha kırk fırın ekmek yemen lazım:27:
Ya dedin ya hani bu gece rahat uyku uyuyacam diye onu dedim
:27: :42::34:

iyi geceler kızlar ben yatayım..
simge yine gel arada, böyle eskilerden birini aramızda görmekten mutlu oluyoruz.
güle güle tatlım hayırlı huzurlu geceler :3::16:

Kesinlikle destek konusunda çok haklısın
Buradaki arkadaşlarımı o kadar çok seviyorumkii
Sanki aramızda çok farklı kuvvetli bi bağ var anlatılmaz...
İyiki açmışsın bu topiği:16:
bende hepinizi çok seviyorumm :54:

hepinize umutlu ve mutlu geceler tatlı rüyalar diliyorum...arada uğrarım yine...ama siz sorularınız olursa yazın...seve seve cevaplarım
amin canım aminn tamam özel mesaj yoğunluğun olabilir artık hazırlıklı ol :9::29::54:

günaydın güzel anne adayları bizde bi anne adayı olduğumuz için ANNELAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN:5:inşallah seneye hepimiz birer anne olarak bu topikte buluşuruz:127::123:

hiç sağlıklı çıkmadı canım, sonraki ay doğal hamile kaldım.
transfer olamadığımdan bişey diyemicem, dr en az bi hafta dinlen demişti ama.
bana da sayı çok iyi dediler ama sayının çok olmasının kaliteyi düşürdüğünü düşünüyorum, şans artıyo gibi sayı arttıkça ama.
ilaçsız tüp bebek yapılıp pgt yapılsa keşke bizim gibilere, ayda sadece 1-2 yumurta ile. ama teknoloji ve imkanlar buna uygun değil.

hayırlısı olsun canım pgt ile hamile kalınca da oluyo taşıyıcı. eğer olmayacak olsa normal denemezdik.
tamamen nasip.

evet doktor da bana aynısını dedi .
ben dedimki çok yumurtam yok mu yoksa dedim ,o da hayır tam ayarında ne çok ne fazla dedi ,hem çok olması iyi birşey değil önemli olan kaliteli olması dedi ..
ya yeni bir sistem çıkmış tvde vardı ..
kadının kendi yumurtasından ilaçsız iğnesiz yumurta ürettirip tüp bebek yapıyorlarmış ..

pgt yapıldığında sayısına bakılıyo kromozomların.
eşimde kromozom sayısı normal, ama bi parçanın yeri yanlış.
onun gibi taşıyıcı bi embryoya pgt yapıldığında sayı yine normal çıkıyo.
bu yüzden taşıyıcının ayırt edilmesi mümkün değil, translokasyonlar için.

tek gen hastalıkları ya da başka sorunları bilmiyorum, ben kendi durumumuzu araştırdım.
yanlış mı biliyorum acaba? simge sen hangi yöntemle pgt yaptırdın?

hımm ben de tam bu taşıyıcı ne demek diyordum ...
bu arada bizimki de fish ile bakılıyormuş ..
doktora sordum ben de ,o da senin hastalığın için 24 şura hiç gerek yok ,çünkü sendeki sayısal bozukluk ama illa istersen 24 şur yaptırabilirsin de ama boşa para vermiş olursun dedi bana ...
demekki taşıyıcılık farklı bizimki farklı olyr :44:
ALLAHIM araştırınca daha neler çıkacak bakalım ,ya aslında çok aşırı araştırmak da insnaı yoruyor gerçekten ,bi noktadan sonra araştırmayı da kesmek lazım sanırım yosa iyice psikopata sarıyor insan :ssz:

[QUOTE=delikiz1982;24561946
MERHABA CANIM

bana yazdılarını ancak şimdi okudum,çok tatlısın ya,cidden bana umut verdin,aslında bende seninle aynı zamanlarda karşılaşmaktan çok memnunum,keşke daha güzel bir durumda karşılaşsaydık ama her işte bir hayır vardır.sen bana umut olacaksın inşallah,durumumuz aynı,merkezimiz bile aynı.cidden güzel bir şey bu.bazen cvp yazmasam da hep takip ediyorum seni,insanın yalnız olmadığını bilmesi bile ne büyük bir nimet...senin dediğin gibi "Allahın yanlış işi olmaz" bu söz de çok hoşuma gitti ayrıca belirtmek isterim...
canım ben bu mozaikliği duyunca zaten büyük bir şok yaşadım,hatta yıkıldım,ben sakarya dayım,ailem ankarada,hemen izin alıp doktorlarla konuşmak için geldim,biraz daha kabullendim durumu,ne bileyim sırf kafamı dağıtmak için yüzmeye gidiyorum,unutayım biraz diye,dışarda çok vakit geçiriyorum ki,evde sarmayım diye, burda sizlerle konuşuyorum,zaten durumumu kimse bilmiyor, ama tam ben hadi unutayım,biraz moralim düzelsin derken hooop bu AMH çıktı,düşük çıkacağını zaten tahmin ediyordum ama bu kadar beklemiyordum...
yani bu bizim imtihanımız onu çok iyi anladım,bu son birkaç aydır yaşadıklarım da benim bu imtihandaki durumumu gösterecek,Allah büyüktür,ne bileyim,bunlar insanı güçlü kılıyor belki de,hepsinin yaşanması lazımmış,yaşıyoruz....tek dileğim inşallah hepimiz seneye bu zamanlar anneler gününü evlatlarımızla beraber kutlarız,biz de anne oluruz inşallah...Rabbim yardımcımız olsun....

delikiz1982;24561946 MERHABA CANIM bana yazdılarını ancak şimdi okudum .!.:
biliyormusun insan ihtimalleri düşündükçe hayattan beziyor o yüzden ihtimalleri çok da düşünmemek gerek ..
araştırmakan her gün yeni birşey öğreniyoruz bi açıdan iyi oluyor ama bi açıdan da kafamız iice karışıyor .
neyi yapacağımızı şaşırıyoruz bu durumda..
ilk önce kaç yumurtam olacak ,sonra kaçı toplanacak ,kaçı sağlam çıkacak bu streslere giriyorsun ayrı ayrı ,sonra transfer olsan bile tutacakm ı tutmayacak mı ..
bir değil ki stres bin tane..
hepsine ayrı yarı üzülsek sanırım yaşayamaz hale geliriz..
öyle veya böyle biz bu hastalığa yakalandık ..
ağlasak zırlasak tepinsek de elimize bişey geçmeyecek .bununla yaşamyı öğrenip hayatı kendimize zehir etmemenin yolunu bulmak zorundayız..
ben böyle yazıyorum belki ben daha kötü olacağım gün gelecek ama bu işin doğrusu bu ..
seni bilmiyorum ama benim için çok daha farklı oldu herşey..
çünkü bu zamana kadar ufak da olsa bi sorun çıksaydı alışkın olurdum ama sorunu bırak herşey süper gidiyordu ..
herşeye süper deniyordu ,böyle bir durumda bendeki şok iki katı arttı ..
bir de haberi aldığımda kayınvlidemdeydim ..
teli kapatırken ne yapacağımı şaşırdım
görümcem kaynım içerki odada ,ağlayamadım bile resmen içime akıttım ,eşimi aradım hemen gel beni al diye ,üzerimde eşofmanlarımla bindim arabaya ,uzak bi yere çek dedim ağlayarak ..
o an bin türlü şey geçiyor kafandan ama ağlayıp da için boşalınca diyorsun ki ,önünde kocaman bir hayat var ,mutlu olmaya çalışmak da tek yolun.
ne dertleri olan insanlar var onları düşün..
işte o onoktada dili bağlanıyor insanın..
dünyada en şanssz kendini gördüğün anda şükretmeye başlıyorsun e dua ediyorsun haline..
bugüne de şükür diyorsun ..
tedaviye başlamadan daha kötüsün ama tedavi başladık.ça yeniden kabarıyor insanın umutları ..
hayat yeniden normale dönüyor.
vurduğun iğneler heyecanladırıyor seni ,hayal kurmaya başlıyorsun yeniden ..
hayatın kedisi böyle zaten ,umudun kırılana kadar hayal kurarsn ,umut kırılınca bi süre sendelersin ama tekrar başlarsın hayal kurmaya ..
istediğini elde edene kadar hayat hep hayallerle sürüüüüppp gider..
en azından hayallerimiz var buna da şükür.
ya hayal edemeyecek bir derdimiz olsaydı işte o zaman en kötüsü olurdu diye düşünüyorum...
HEPSİ SINAV GERÇEKTEN ..
HERŞEY SINAVI YAPANIN TAKDİRİ.
Biz sadece öğrenciyiz ..
Sınavdan geçmeyi hepimize nasip etsin RABBİM..
AMİNNNNNNNN..

anne ve anne adaylari anneler gününüz kutlu olsun....:16: topik almis basini gitmis gecmisi okuyamadim 1 haftadir evde insaat var giremiyorumda..

allaha emanet ikisi de.. durum çok mu ciddi acaba? yoksa tedbir olsun diye mi?
benim de kasılmalarım var dünden beri, her aşaması zor bu işlerin.. allaha emanetiz.

Kanaması yokmuş. Tedbir amaçlı, burada daha rahat hissediyorum diyor. 12.haftada İstanbul'a gelecek dikiş için. Aman dikkat et. Allah korusun seni de chnb'yi de yavrularınızı da...

[QUOTE=delikiz1982;

Yazdıkların çok doğru,buna da şükür...İnşallah her şey bizim için,hepimiz için güzel olur...
öncelikle senin tedavin elbette,inşallah yumurta sayın biraz daha artar ve en önemlisi en az 2 tanesi sağlıklı çıkar da,transfer sürecine geçmiş oluruz...bu arada sen daha önce sormuşsun ama ben yazmayı unuttum,benim 2.tedavide 11 yumurta oluştu,9 u sağlam çıktı,alıntı yapmışsın ya benim AMH değerim çok düşük olmasına rağmen çok şükür aslında oluşan yumurta sayısı iyiydi..cidden anlamak zor bu işleri..
inşallah senin pgt ye giren yumurta sayısı çok olur,bu arada yediklerine dikkat ediyor musun?
bu bal,çörekotu,tarçın vb. şeylerden yiyor musun?orda bayan incir kürü falan yapmış,bilmiyorum ki,yapsak mı bizde...
herşey senin pgt ye bağlı,gerçi ikimiz için belki de çok farklı sonuçlar elde edeceğiz ama ben senin pgt sonucunu çok merak ediyorum..
bu arada doktora ne zaman gideceksin?

Kanaması yokmuş. Tedbir amaçlı, burada daha rahat hissediyorum diyor. 12.haftada İstanbul'a gelecek dikiş için. Aman dikkat et. Allah korusun seni de chnb'yi de yavrularınızı da...

aman tedbir amaçlı olsun da. dikiş var bi de onun. allah yardımcısı olsun.
ben de kendimi yormuşum sanırım, dinlenince azaldı.

Back
X