Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben 2saat önce çıktım hastaneden. Çıkmadan bebeğe ve rahim ağzı uzunluğuna baktı dr m. Bebek iyi şükür...Rahimağzı uzunluğum yine 3 cm. Daha 9. haftada3 cm e inmesi beni çok üzdü. Arda bey yaserklaj yapmazsatakip edelim dersededim yapar dedi dr hanım.Benim mucizem... Bu sefer inşallah sorun yaşamam...

normalde kaç olması gerekiyo rahim ağzının?

delikızdan ve birdaha bi arkadaş vardı ya tedavide olan (nickini unuttum :23:) ne haberler var kızlar :28::52::16::16::16:

Günaydın kızlar, topik sessizleşmiş... Nasılsınız? Delikızla Aydandan haber yok galiba...

Hiçde bileee vallahiii anca beraber kanca beraber :16:

Şaka bir yana en az yılbaşına kadar deneyemeyiz canım belki daha da ileri gider bu süre. Nasip...

Ben 2saat önce çıktım hastaneden. Çıkmadan bebeğe ve rahim ağzı uzunluğuna baktı dr m. Bebek iyi şükür...Rahimağzı uzunluğum yine 3 cm. Daha 9. haftada3 cm e inmesi beni çok üzdü. Arda bey yaserklaj yapmazsatakip edelim dersededim yapar dedi dr hanım.Benim mucizem... Bu sefer inşallah sorun yaşamam...

Geçmiş olsun canım. Bozma moralini. Bugünlere kadar geldin çok şükür. Bundan sonra da güzel devam edecek Allah'ın izniyle...

herkese merhabalar..
bugün çok şkür evime döndüm..
transfer gününden başlayayım isterseniz:1:
gider gitmez sonucum ıkmıştı doktor hemen konuştu odasına alıp..
içeri girerken kalpten gidecektim.
hemen sağıklı varmı dedim doktora ..
olmazmı 4 tane demesinmi sevinçten çığlık atasım geldi.
8 yumurtam pgt ye girmiş .
4 ü sağlıklı çıktı çok şükür..
2 sini transfer ettiler ,2 si de donduruldu.
diğerleri yalnız yüzde yüze yakın hastalıklı imiş.
birinde trizomi ,diğerinde turner vardı .
hayatımda yaşadığım babaşka bir duyguydu transfer..
ekranda embriyoyu transfer ederken gösteriyorlar..
embriyoyu bıraktıkları anda yukarı doğru tırmanmaya başladı ve ben onu ekranda gördüm .
ağladım ,kendimi anne gibi hissettim..
doktorum maş.bak tırmanmaya hemen başladı dedi ..
çok farklı bir duyguydu o anı hayatım boyunca unutmaycağım buna eminim..
normalde hastaları yarım saat bekletiyorlar beni 2 saat yatırdı doktor..
senden çok umutluyum ,yumurtaların da 1.kalite dedi ,uzun yatırmak istedi beni hastanede...
bilmiyorum doktor özel bi ilgi gösterdi bana ama hayırlısı aartık..
sonra tabi anneme gittim ..
çarşamba günü verdikleri iğneyi vurulmak için çıktım dışarı mecburen ..
15 dakikalık mesafedeki sağlık ocağına gittim geldim..
onun dışında hep evde idim ..
yatak döşek modunda yatadım ..
ama hep uzandım tv izledim..
vc ve yemek yeme dışında pek dolaşmadım ..
ama günde on kere vc ye gidiyor 5-6 öğün de yemek yiyordum:1:
sabahları süt peynir yumurta bol domates salatalıklı öğlenleri ve akşamları sebze ,ara öğünlerde azar azar meyve ve kuruyemiş yedim ..
bol su içtim..
ilk 1-2 gün su içmeme rağmen strestenmidir nedir kabızlık yaşamadım ama kabızlığa yaklaşıyordum nerdeyse çok az zorlandım ama inş. bişey olmamıştır..
haftaya pazar test günüm ama inş.pazartesi sabahtan test yaptırmaya gideceğim..
durumum bu ..
bir belirtim yok henüz gebelikle ilgili ,bu biraz tedirgin edyor beni ama hayırlısı ALLAh tan..
dualarınız esirgemeyin bende ..
hepinize ayrıca teşekkür ediyorum beni merak ettiğiniz içn..:38:

süper olmuş delikız,Allahım darısı benim başıma inşallah...bak dualarımız kabul oldu gördün mü?inanmıyorum,2si de donduruldu demek,seni öyle çok merak ettim ki,hatta dedim keşke tlfnu olsaydı,hatta geçen gün eşim bile seni sordu,dedim transferi oldu,net yok evde ,haber gelmedi henüz diye...Allahım inşallah test günü pozitif sonucu alırsın,inşallah benim de böyle olur...

süper olmuş delikız,Allahım darısı benim başıma inşallah...bak dualarımız kabul oldu gördün mü?inanmıyorum,2si de donduruldu demek,seni öyle çok merak ettim ki,hatta dedim keşke tlfnu olsaydı,hatta geçen gün eşim bile seni sordu,dedim transferi oldu,net yok evde ,haber gelmedi henüz diye...Allahım inşallah test günü pozitif sonucu alırsın,inşallah benim de böyle olur...
inş. turkuaz darsı başına inş.
hüç üzülme sıkılma ,sağlam çıkacakmı diye strese girme ,bak sağlam çıkabiliyor işte herşey nasip kısmet işi ,en azndan bunu görebilmek bile mucize..
bende yarısı sağlam çıktı bu büyük bir oran aslında..
inş. seninki de öyle olur..
inş. dua et pozitif de çıksın böylece ikimiz de mutlu oluruz :38:
yumurta kalitesi için mutlaka ne gerekiyorsa ye ben onlara çokdikkat ettim ,ondan mı yumurtalar kaliteli oldu bilmiyorum amasen de uy bence ..
ben her gün bol bol fındık ,badem ,fıstık ,kuru incir yedim ...
özellikle incir 7-8 tane yiyordum her gün ..
az kaldı inş. bakalım neler olacak göreceğiz ..
demekki umutsuzluğa kapılmak gerekmiyor ,RABBİM isteyince herşey olabiliyor inş.
eğerki pozitifle de sonuçlanırsa bizim hastalıktan olan arkadaşlara da çok büyük umut olacak inş.
duanı esirgeme

inş. turkuaz darsı başına inş.
hüç üzülme sıkılma ,sağlam çıkacakmı diye strese girme ,bak sağlam çıkabiliyor işte herşey nasip kısmet işi ,en azndan bunu görebilmek bile mucize..
bende yarısı sağlam çıktı bu büyük bir oran aslında..
inş. seninki de öyle olur..
inş. dua et pozitif de çıksın böylece ikimiz de mutlu oluruz :38:
yumurta kalitesi için mutlaka ne gerekiyorsa ye ben onlara çokdikkat ettim ,ondan mı yumurtalar kaliteli oldu bilmiyorum amasen de uy bence ..
ben her gün bol bol fındık ,badem ,fıstık ,kuru incir yedim ...
özellikle incir 7-8 tane yiyordum her gün ..
az kaldı inş. bakalım neler olacak göreceğiz ..
demekki umutsuzluğa kapılmak gerekmiyor ,RABBİM isteyince herşey olabiliyor inş.
eğerki pozitifle de sonuçlanırsa bizim hastalıktan olan arkadaşlara da çok büyük umut olacak inş.
duanı esirgeme

hep duamdasın inan,ben de şu bal,tarçın çörekotu karışımını yiyorum,incir takviyesi yapmam lazım,bayağıdır yemedim,tabii ilaçlarımı içiyorum,kesinlikle çok büyük bir umut olacağız,mozaikler diye bir topik bile açabiliriz,ben de pazartesi merkezi arayıp ilaç reçetesini isteyeceğim almak için,eğer bir aksilik çıkmaz ve değerlerim iyi olursa haftaya pazar adet olursam pazartesi doktora gidip gel derse ankara ya geleceğim,sen de pozitif haberini almış olursun inşallah o gün..kim bilir belki karşılaşırız bile,belli mi olur?

delikız hoşgeldin güzel haberlerinle birlikte :) Maşallah yarı yarıya sağlıklı çıkmış. Dondurulmuş olması da çok iyi. İnşaallah pozitifi de görürsün.

hep duamdasın inan,ben de şu bal,tarçın çörekotu karışımını yiyorum,incir takviyesi yapmam lazım,bayağıdır yemedim,tabii ilaçlarımı içiyorum,kesinlikle çok büyük bir umut olacağız,mozaikler diye bir topik bile açabiliriz,ben de pazartesi merkezi arayıp ilaç reçetesini isteyeceğim almak için,eğer bir aksilik çıkmaz ve değerlerim iyi olursa haftaya pazar adet olursam pazartesi doktora gidip gel derse ankara ya geleceğim,sen de pozitif haberini almış olursun inşallah o gün..kim bilir belki karşılaşırız bile,belli mi olur?
sağol ALLAH RAZI OLSUN :38:
aaa ne güzel başlayacaksın hayırlısı ile inş.
hadi bakalım ..
evet pazartesi gelirsen karşılaşırız orda belki :1:
durumun belli olsun da haberleşiriz olmazsa :34:

delikız hoşgeldin güzel haberlerinle birlikte :) Maşallah yarı yarıya sağlıklı çıkmış. Dondurulmuş olması da çok iyi. İnşaallah pozitifi de görürsün.

sağolasın inci:16:
evet güzel haberlerle geldim çok şükür inş. hep böyle güzel haberler veririm.
amin inş..:38:

hadi bakalım ..

durumum netleşsin haberleşiriz ,
delikız 5 gün mü rapor verdiler?bir de raporda ne yazıyordu?işyerindekilerin anlayacağı bir şey yazmıyorlardır inş..
yarın işe başlayacak mısın?

hadi bakalım ..

durumum netleşsin haberleşiriz ,
delikız 5 gün mü rapor verdiler?bir de raporda ne yazıyordu?işyerindekilerin anlayacağı bir şey yazmıyorlardır inş..
yarın işe başlayacak mısın?
ben genarttan rapor almadım o yüzden ordan kaç gün veriyorlar bilmiyorum hiç ,ben bir tanıdıktan sağlık ocağından aldım 5 gün rapor ..
yarın inş. işe başlayacağım ..
eşim gereksiz yere rapor alma ,nasılsa doktor normal hayatına dön dedi ,hele de böyle bir iş için hem rapor alıp hem devletten maaş alacaksın günah olur dedi ,bu konularda çok hassastır keyfi yere rapor alınmasını sevmez ,çok şükür ben de iiyim,bi de iice hasta moduna girmek istemiyorum ,normal hayata alışayım istiyorum o yüzden yarın işbaşı inş.

ben genarttan rapor almadım o yüzden ordan kaç gün veriyorlar bilmiyorum hiç ,ben bir tanıdıktan sağlık ocağından aldım 5 gün rapor ..
yarın inş. işe başlayacağım ..
eşim gereksiz yere rapor alma ,nasılsa doktor normal hayatına dön dedi ,hele de böyle bir iş için hem rapor alıp hem devletten maaş alacaksın günah olur dedi ,bu konularda çok hassastır keyfi yere rapor alınmasını sevmez ,çok şükür ben de iiyim,bi de iice hasta moduna girmek istemiyorum ,normal hayata alışayım istiyorum o yüzden yarın işbaşı inş.

merhaba arkadaşım, hayırlısı olsun, bana genart hakkında bilgi verebilir misin, hatta özelden de yazarsan daha detaylıca çok sevinirim...

delikız harika bir haber bu.sanki benim içime doğmuştu embriyoların artacağı ve dondurulacağı.şimdi dualarımız güzel embriyoların bebek olarak annelerine gelmeleri.rabbim tamamına erdirsin.

Delikız süper bir haber bu.Maşallah canım ... İnşallah ikiz olur sonra diğer ikisini koyarsınız. Ne güzel 4 sebi...:16:

Back
X