Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Delikız hayırlı uğurlu olsun maşallah çok güzel merak ettik seni burda
İnşallah pozitif sonucuda alırsın canım
Darısı bizlerin başına

Delikız süper bir haber bu.Maşallah canım ... İnşallah ikiz olur sonra diğer ikisini koyarsınız. Ne güzel 4 sebi...:16:
sağolasın :38:
ay sorma eşim dyorki ikiz olursa bi kaç sene sonra diğerini de koydururuz bi ikiz daha olur:1:
iyi dedim bari ilk ikzler erkek diğerleri de kız olsun da 2 kız 2 erkek kapatalım biz bu olayı:1:
ay inş. bu tutsun da bakalım gerisini düşünemiyorum ..
yalnız hepsi aynı cinsiyet olursa o da var :1:
eşime ben de dedimki artık bunlar ikiz olursa bi dahakine tek koydururuz:1:
amaaannn neleri düşünüyoruz daha fol yok yumurta yok diyeceğim de fol da var yumurta da :1:
hele o günlere gelelim de ,ben şuan için bi taneye de razıyım valla ,keşke olsun da ..
herşey güzel gidiyor şimdilik ama ben yine de temkinliyim ..
hani başkası olsa çok umutlanır ama ben kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum..
en azından çok laylay lom değilim ..
hiç değilse arkada var derim o da teselli olur ..
ne bileyim ben baştan beri hep temkinli oldum umutlanmadım çok fazla ve çok şükür iyi gitti ..
şimdi de o modda gitmek istiyorum..
hayırlısı ALLAHtan ..

Delikız hayırlı uğurlu olsun maşallah çok güzel merak ettik seni burda
İnşallah pozitif sonucuda alırsın canım
Darısı bizlerin başına

sağolasın:38:
biliyorum merak ettiğnizi o yüzden eve geldiğimde daha duşa girmeden size yazdım valla:1:
5 gündür duş almadım annemde :1:
koktum resmen :1:
ama orda hasta olurum diye korktum biraz ,evimde arındım paklandım çok şükür ,inş. çok çabuk geçer bu süreç de hayırlısı ile hayırı haberlere kavuşurum..
eğer hayrlı sı ile pozitif görürsem size sürtünmek istiyorum ama ankarada olanınız da yokki:1:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn inş.:29:

sağolasın :38:
ay sorma eşim dyorki ikiz olursa bi kaç sene sonra diğerini de koydururuz bi ikiz daha olur:1:
iyi dedim bari ilk ikzler erkek diğerleri de kız olsun da 2 kız 2 erkek kapatalım biz bu olayı:1:
ay inş. bu tutsun da bakalım gerisini düşünemiyorum ..
yalnız hepsi aynı cinsiyet olursa o da var :1:
eşime ben de dedimki artık bunlar ikiz olursa bi dahakine tek koydururuz:1:
amaaannn neleri düşünüyoruz daha fol yok yumurta yok diyeceğim de fol da var yumurta da :1:
hele o günlere gelelim de ,ben şuan için bi taneye de razıyım valla ,keşke olsun da ..
herşey güzel gidiyor şimdilik ama ben yine de temkinliyim ..
hani başkası olsa çok umutlanır ama ben kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum..
en azından çok laylay lom değilim ..
hiç değilse arkada var derim o da teselli olur ..
ne bileyim ben baştan beri hep temkinli oldum umutlanmadım çok fazla ve çok şükür iyi gitti ..
şimdi de o modda gitmek istiyorum..
hayırlısı ALLAHtan ..

biliyorum merak ettiğnizi o yüzden eve geldiğimde daha duşa girmeden size yazdım valla:1:
5 gündür duş almadım annemde :1:
koktum resmen :1:
ama orda hasta olurum diye korktum biraz ,evimde arındım paklandım çok şükür ,inş. çok çabuk geçer bu süreç de hayırlısı ile hayırı haberlere kavuşurum..
eğer hayrlı sı ile pozitif görürsem size sürtünmek istiyorum ama ankarada olanınız da yokki:1:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn inş.:29:

Hadi inşallah test günün ne zaman:26:
5 Günün mü kalmış oldu şimdi
İyi duş almalar sana
Sen En iyisi İstanbul'a gel çoğumuz buradayız:1:

Hadi inşallah test günün ne zaman:26:
5 Günün mü kalmış oldu şimdi
İyi duş almalar sana
Sen En iyisi İstanbul'a gel çoğumuz buradayız:1:
yok test günüm tam bir hafta sonra pazar günü ama o gün kan testi olmuyor pazartesi sabahtan gideceğim inş.
olsun ben burdan da sürtünürüm size ,dua ederim :29:

yok test günüm tam bir hafta sonra pazar günü ama o gün kan testi olmuyor pazartesi sabahtan gideceğim inş.
olsun ben burdan da sürtünürüm size ,dua ederim :29:

Ay tühh pazar gününe denk gelmiş
canım ya neyse bundada vardır bir hayır muhakkak
İnşallah bebeklerin seninledir şuan ikizlerinnnn:emir_bebek::emir_bebek:
Allah razı olsun duların için çok sağol
Sen hamile sayılırsın artık dua et bize:)

Ay tühh pazar gününe denk gelmiş
canım ya neyse bundada vardır bir hayır muhakkak
İnşallah bebeklerin seninledir şuan ikizlerinnnn:emir_bebek::emir_bebek:
Allah razı olsun duların için çok sağol
Sen hamile sayılırsın artık dua et bize:)
evet sorma çok kötü denk geldi..
eşime o gün illa baktırmam lazım bi yer bulmam lazım diyorum ..
sanki o gün baktırsan sonuç değişecekmi sabret strese girme az kaldı inş. diyor..
12.gün test yaptır dedi doktor bana ,sizde de öylemiydi..
ikiz ya da tekiz bi siftah edelim de hayırlısı ile inş.
ben size de çok dua edyorum ..
benim işlerim güzel gitikçe sanki sizin de güzel gidiyor gibi geliyor bana ,size de umut olmayı istiyorum gerçekten..
yok testte pozitifgörmedikçe hamile değilim :1:
ama dua ediyorum ,RABBİM isteyen herkesin kucağını en kısa zamanda doldursun çifter çifter..
hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inş.:16:

Delikız çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah canım, darısı başıma ve bekleyen bütün arkadaşlarıma olsun inşallah :))))

Kızlar, benimde sanırım Çarşamba Opu olacak büyük ihtimalle, Perşembe'ye kalır mı bilmiyorum, 12 büyüyen yumurta saydılar son kontrollümde inşallah kalitelidirler... Sonra bekleyiş.........
Hiç heyecanlı değilim biraz gerginim sadece, git gel git gel çok yoruldum üstelik :(
İlk fırsat bulduğumda yazarım size

Hepinizi öpüyoruuuuummm...

iyi akşamlar kızlar, ben de büyük ihtimalle haziran ayında ankaraya gidip genartla görüşeceğim pgt hakkında,
inşallah güzel sonuçlar güzel haberler alırım, belki ben de katılırım aranıza pgt li olarak :)

canım transferin hayırlı olsun inş pozitif sonucu alırsın bizlerede ümit olursun :49::49::49:
maşallah herşey çok güzel olmuş gün saymaya başlayalım artık:52::52:
bende lucrin iğneme başladım 10ünite vurunuyorum her akşam adetimi dört gözle bekliyorum dogum kontrol hapımda bugün bitti nezaman adet olucam bakalım:10::10:

Delikız çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah canım, darısı başıma ve bekleyen bütün arkadaşlarıma olsun inşallah :))))

Kızlar, benimde sanırım Çarşamba Opu olacak büyük ihtimalle, Perşembe'ye kalır mı bilmiyorum, 12 büyüyen yumurta saydılar son kontrollümde inşallah kalitelidirler... Sonra bekleyiş.........
Hiç heyecanlı değilim biraz gerginim sadece, git gel git gel çok yoruldum üstelik :(

aydancım herşey rast gitsin inşaallah. Haklısın gidip gelmek çok yoruyor insanı. Hastaneye yakın bir yerlerde mi kalıyorsun? Ben o dönemde 60 km yol katediyordum günde. Yumurta sayın çok güzel. Güzel haberlerini bekliyoruz :16:

iyi akşamlar kızlar, ben de büyük ihtimalle haziran ayında ankaraya gidip genartla görüşeceğim pgt hakkında,
inşallah güzel sonuçlar güzel haberler alırım, belki ben de katılırım aranıza pgt li olarak :)

Hakkında hayırlısı olsun yamanas. Sizdeki sorun nedir?

canım transferin hayırlı olsun inş pozitif sonucu alırsın bizlerede ümit olursun :49::49::49:
bende lucrin iğneme başladım 10ünite vurunuyorum her akşam adetimi dört gözle bekliyorum dogum kontrol hapımda bugün bitti nezaman adet olucam bakalım:10::10:

Hadi hayırlısı :) İnşaallah sizlerle hamile sayımızda artış olur :31:

benim 3 gebelik kaybım var, 4. için normal yolla deneyemeceğim sanırım, kromozom analizlerimizde (25 bantta bakıldı) bir problem yok ama daha ayrıntılı bakılması gerekiyormuş sanırım, mozaik durumu olabiliyormuş, bir de pıhtılaşma var bende, genartla görüşüp tüm tahlillerimii yaptırmak istiyorum kromozomlarda bir problem çıkarsa pgt yapılmak zorunda kalacak sanırım...

Allah'ım yardımcın olsun. Benim 2 denemem oldu. İkincisinde ben de tüm kromozomlara baktırdım. Değişik kromozom bozuklukları da çıktı, gözüm korktu. Pgt'nin maliyeti gerçekten çok yüksek hele tüm kromozom analizinde. Oğlun için gerçekten çok üzüldüm. Kendimi senin yerine koydum :( Hastalıklarımız aynı olmasa da benziyor. Dua edeceğim senin için canım.

teşekkür ederim canım. benim dualarımda sizinle olacak. allahım bu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah.

darısı inş. tüm topiktekilerin başına..
hadi bakalım senin de az kalmış ..
hayırlısı ile kocamannnnn yumurtaların olur ,kaliteli çıkar :16:
ben gidip gelirken hiç gerilmedim aslında ,gayet sakin hayatıma devam ettim ,asıl bekleyiş opudan sonra ,sağlam çıkacakmı ,çıktıktn sonra da tuttumu heyecanı.
beni tedavi yormadı çok şükür ,gayet rahat atlattım .
ankarada olmamın da etkisi var tabi..
muayeneye taksiyle gittim hep geç kalmamak gerilmemek için..
sen de gerilme ,rahat olunca daha güzel oluyor herşey.
bir de ben kendime söz vermiştim gerilmeyeceğim diye,çünkü stres yumurtaları etkiliyor ,ne kadar rahat olursan yumurtaların o derece güzel olur ..
mutlaka yaz buraya merak ediyoruz biz de :16:
ALLAH işini rast getirsin inş.
hoşgeldin..
inş. peşpeşe güzel haberler alırız sen de bunlardan biri olursun :16:

şimdilik iyi ama bakalım artık hayırlısı ,elimizden geleni yaptık gerisi ALLAHIN TAKDİRİ..
birbirimize dua edelim dualarda buluşalım ki hepimiz muradımıza erelim inş.
senin de tedavin hayırlı olsun hadi bismillah

benim 3 gebelik kaybım var, 4. için normal yolla deneyemeceğim sanırım, kromozom analizlerimizde (25 bantta bakıldı) bir problem yok ama daha ayrıntılı bakılması gerekiyormuş sanırım, mozaik durumu olabiliyormuş, bir de pıhtılaşma var bende, genartla görüşüp tüm tahlillerimii yaptırmak istiyorum kromozomlarda bir problem çıkarsa pgt yapılmak zorunda kalacak sanırım...

25 hücre çok az en az 50 olmalı ..
tekrardan yaptır bence de ,ben de mozaiğim..
genart a da ne çok giden var :1:
ben mi sürükledim acep :1:
hakkında hayırlısı olsun inş.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn..
bugün kasıklarıma ufacık batmalar oluyor ara sıra..
hayırdır inş.:26:

darısı inş. tüm topiktekilerin başına..
hadi bakalım senin de az kalmış ..
hayırlısı ile kocamannnnn yumurtaların olur ,kaliteli çıkar :16:
ben gidip gelirken hiç gerilmedim aslında ,gayet sakin hayatıma devam ettim ,asıl bekleyiş opudan sonra ,sağlam çıkacakmı ,çıktıktn sonra da tuttumu heyecanı.
beni tedavi yormadı çok şükür ,gayet rahat atlattım .
ankarada olmamın da etkisi var tabi..
muayeneye taksiyle gittim hep geç kalmamak gerilmemek için..
sen de gerilme ,rahat olunca daha güzel oluyor herşey.
bir de ben kendime söz vermiştim gerilmeyeceğim diye,çünkü stres yumurtaları etkiliyor ,ne kadar rahat olursan yumurtaların o derece güzel olur ..
mutlaka yaz buraya merak ediyoruz biz de :16:
ALLAH işini rast getirsin inş.

hoşgeldin..
inş. peşpeşe güzel haberler alırız sen de bunlardan biri olursun :16:

şimdilik iyi ama bakalım artık hayırlısı ,elimizden geleni yaptık gerisi ALLAHIN TAKDİRİ..
birbirimize dua edelim dualarda buluşalım ki hepimiz muradımıza erelim inş.
senin de tedavin hayırlı olsun hadi bismillah

25 hücre çok az en az 50 olmalı ..
tekrardan yaptır bence de ,ben de mozaiğim..
genart a da ne çok giden var :1:
ben mi sürükledim acep :1:
hakkında hayırlısı olsun inş.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn..
bugün kasıklarıma ufacık batmalar oluyor ara sıra..
hayırdır inş.:26:

Delikız ;

Gözün aydın canımmm :16: çok güzel haberlerle gelmişsin. 2 transfer, 2 dondurulmuş. Harika bir sonuç.. Batmaları kafaya takma. Vücudunu çok dinlememeye çalış. Batmalar çok normal. Olumlu işaret de olabilir :34: Hadi bakalım pozitif de gelecek Allah'ın izniyle..:nazar::emir_bebek:

Delikız ;

Gözün aydın canımmm :16: çok güzel haberlerle gelmişsin. 2 transfer, 2 dondurulmuş. Harika bir sonuç.. Batmaları kafaya takma. Vücudunu çok dinlememeye çalış. Batmalar çok normal. Olumlu işaret de olabilir :34: Hadi bakalım pozitif de gelecek Allah'ın izniyle..:nazar::emir_bebek:

ALLAH RAZI OLSUN akasya:38:
evet bi geldim pir geldim galiba:1:
haberler şimdilik güzel ama herşey nasip artık ..
yok hiç dinlemiyorum kendimi de bugün ilk kez hissettirdi de ondan ilgimi çekti:1:
duanı esirgeme :16:

ALLAH RAZI OLSUN akasya:38:
evet bi geldim pir geldim galiba:1:
haberler şimdilik güzel ama herşey nasip artık ..
yok hiç dinlemiyorum kendimi de bugün ilk kez hissettirdi de ondan ilgimi çekti:1:
duanı esirgeme :16:

Dualarım seninle canım.. Sen de dualarını esirgeme.. Ayyy yaaa herkes dileğine kavuşsun istiyorum. :16:Bu topikteki tüm arkadaşlar, hatta bebek dileyen, gizli gizli dua eden, ağlayan herkes bebeğini kucağına alsın inşallahhh... :nazar::nazar::emir_bebek:Allah herkesin yüzünü güldürsün... Amiinnnn

Dualarım seninle canım.. Sen de dualarını esirgeme.. Ayyy yaaa herkes dileğine kavuşsun istiyorum. :16:Bu topikteki tüm arkadaşlar, hatta bebek dileyen, gizli gizli dua eden, ağlayan herkes bebeğini kucağına alsın inşallahhh... :nazar::nazar::emir_bebek:Allah herkesin yüzünü güldürsün... Amiinnnn
aynen ben de aynı şeyleri hissediyorum biliyormusun ..
herkes hamile kalsın istiyorum..
RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün hem de 3er 5 er :1:

Back
X