Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar, maşallah ne güzel paylaşımlar olmuş...
Akasya ağlattın beni mesajınla canım ne güzel yazmışsın. Artık ben bu topiktekilerin ermiş kişiler olduğunu düşünmeye başladım.

Nazefsa tebrik ederim ilkinde olmuş maşallah...

Delikız tatlı bir heyecan görüyorum. Ben de olumlu düşünüyorum hamilee haberini duymak istiyorum.

İnci kuzum inşallah güzel haberler vereceksiniz...
İnşallah bebişini seveceğin günler de gelecek...

Hazade beklenmeyen tarih ne zaman?

Aydan güzel haberlerle gel inşallah.

Şifa kuzum sen nasılsın hazırlık var mı beslenme şekli filan...

Merve nerede kızllar?

Rana canım 4. tüp epey çokmuş inşallah bu sefer hemen olur yaz buraya...

Maiumut canım sen nasılsın?

Lave canım oğluş geliyormuş Allah sizlerin de güzel kalbine göre versin.

Hituci dönmüşsün eve. Kızçelere de değişiklik olmuş.

Ben zor bir yolculuk sonrası İstanbuldayım yarın dr ye gidiyorum...

Oyyy kıyamam :16: Ağlama sen.. Hep gül.. :1: çok ağladık buralarda. Artık hep beraber gülelim. Hep mutlu haberler olsun.. :8::21::21::54:

chnb bende tam senin ismini gördüm sana yazacaktım.
inşallah hayırlısıyla sağlıkla oğluna kavuşursun.serklajda sorunsuz olur inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.

Oyyy kıyamam :16: Ağlama sen.. Hep gül.. :1: çok ağladık buralarda. Artık hep beraber gülelim. Hep mutlu haberler olsun.. :8::21::21::54:

Canım sağ ol inşallah hep güleriz...aCILar olgunlaştırmış bizi ...

chnb bende tam senin ismini gördüm sana yazacaktım.
inşallah hayırlısıyla sağlıkla oğluna kavuşursun.serklajda sorunsuz olur inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.

Amin inşallah canım. aRTIK rahatlama zamanımız olsun inşallah...

Delikız tatlı bir heyecan görüyorum. Ben de olumlu düşünüyorum hamilee haberini duymak istiyorum.

Ben zor bir yolculuk sonrası İstanbuldayım yarın dr ye gidiyorum...
hoşgeldin ,çok şükür yolu atlattın hayırlısı ile ..
evet bir heyecan var ki sorma:1:
bu arada sen hatayda mı oturuyorsun :1:
inş. hayırlısı ile güzel haberlerle dönersin doktordan...
bir de birbirimize mail adreslerimizi verelim yaaa sonra haberleşemiyoruz bazen :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaaarrrrr çook teşekkür edderrimmmmm rabbim size ve tüm isteyenlerede verecektir inşallah..bizde gittik hediyemizi aldık geldik şimdi:) bu arada kızlar hamile kalıyorsun evet ama ondan sonrası daha zor.Düne kadar keseyi takıyordum kafaya allaha şükür gördük,ama şimdide kalp atışlarını taktım bu hep böyle gidecek heralde elimize alana kadar :)bu arada arkadaşlarım sizde azıcık bahsedin kaç gün var testinize kaç embriyo koyuldu belirtileriniz neler?birde hamile olanlar siz ne durumdasınız?:16:

Bnm şimdilik tek görünüyo kese ..doktorum düşük riskin yok dedi ama ben yinede korkuyorum..birde kızlar bilginiz varmı bilmiyorum ama soruyum ben,genetik ayıklama yapılan gebeliklerde boş gebelik riski dahamı düşük?şimdide kafayı ona taktım:1:

Bnm şimdilik tek görünüyo kese ..doktorum düşük riskin yok dedi ama ben yinede korkuyorum..birde kızlar bilginiz varmı bilmiyorum ama soruyum ben,genetik ayıklama yapılan gebeliklerde boş gebelik riski dahamı düşük?şimdide kafayı ona taktım:1:

kızlaaaarrrrr çook teşekkür edderrimmmmm rabbim size ve tüm isteyenlerede verecektir inşallah..bizde gittik hediyemizi aldık geldik şimdi:) bu arada kızlar hamile kalıyorsun evet ama ondan sonrası daha zor.Düne kadar keseyi takıyordum kafaya allaha şükür gördük,ama şimdide kalp atışlarını taktım bu hep böyle gidecek heralde elimize alana kadar :)bu arada arkadaşlarım sizde azıcık bahsedin kaç gün var testinize kaç embriyo koyuldu belirtileriniz neler?birde hamile olanlar siz ne durumdasınız?:16:
çok kafana takma öylemi böylemi diye ,yoksa iice içinden çıkamazsın ,biraz da kaderci olup hayırlısını dilemek lazım ..
ben pgt ile tüp bebek yaptırdım.
transferimin 7.günü bugün..
cumartesi günü test yapmayı düşünüyorum inş.
bir belirtim yok sadece arada kasıklarımda iğne batırılmış gibi oluyor hepsi o ,göğüslerim şiş ama öyle çok değil ...
bana da 2 embriyo koyuldu 1.kalite dediler.
bekliyorum işte ..

biraz önce ankaraya din isleri yüksek kuruluna telefon etmistim belki okumusunuzdur genetik tani caiz mi degilmi diye hassasiyetimvardi

ne dediler peki ?
bence caiz olmalı neden olmasın bu da bir hastalık sonuçta biz de tedavi oluyorz.
zaten ALLAHın takdirinde bizim hastalıklı çocuk doğurmamız varsa o herşekilde olur..
Biz sadece tedbir alıyoruz yoksa gerisi tamamen ALLAHIN TAKDİRİ oluyor ki.

$536591_420233457997288_1616128851_n.webp Tayyip amca müsade var mı :23:

Son düzenleme:
ne dediler peki ?
bence caiz olmalı neden olmasın bu da bir hastalık sonuçta biz de tedavi oluyorz.
zaten ALLAHın takdirinde bizim hastalıklı çocuk doğurmamız varsa o herşekilde olur..
Biz sadece tedbir alıyoruz yoksa gerisi tamamen ALLAHIN TAKDİRİ oluyor ki.

iki sorum vardi

1-genetik taninin caizmi degilmi diyeyani allahla ortak calisiyomusum gibi bi duygu oluyo bende bu embriyodan hücre alip inceleyince dedim fetva bölümüydü zaten cevab olarakda tedavi amacli yapildigi icin sakinca yok dedi dedim kizimi yalniz kalmasini istemiyom ruhum tek cocugu istemiyo dedim bana bu yesil isik dedim o da sonucta ruh üflenmedigi icin sakinca yok dedi

2- embriyolarin imha edilme sorunu merkez gercektende güvenebilecegimiz bi yerolmali dedi eger güvenliyse sorun degil dedi süphe ediyorsaniz anlasma imzalayin dedi öyle oldugu halde kötü amacli yapiliyisa vebal onlara ait dedi . bu gercektende güzel bi duygu yillardir kipirdiyamadim yerimde gidip gitmemekte terettüt ettim tabi bu arada yine düsüklerde ayri bi aci ama böyle bi cevap aldigim icin cik sevincliyium egerki trombositlerimde normal seviyeye yükseldiyse meorialde güveniyse agustosta inseallah bende bASLAMAK ISTIYORUM TEDAVIME DUA EDIN NOLUR

iki sorum vardi

1-genetik taninin caizmi degilmi diyeyani allahla ortak calisiyomusum gibi bi duygu oluyo bende bu embriyodan hücre alip inceleyince dedim fetva bölümüydü zaten cevab olarakda tedavi amacli yapildigi icin sakinca yok dedi dedim kizimi yalniz kalmasini istemiyom ruhum tek cocugu istemiyo dedim bana bu yesil isik dedim o da sonucta ruh üflenmedigi icin sakinca yok dedi

2- embriyolarin imha edilme sorunu merkez gercektende güvenebilecegimiz bi yerolmali dedi eger güvenliyse sorun degil dedi süphe ediyorsaniz anlasma imzalayin dedi öyle oldugu halde kötü amacli yapiliyisa vebal onlara ait dedi . bu gercektende güzel bi duygu yillardir kipirdiyamadim yerimde gidip gitmemekte terettüt ettim tabi bu arada yine düsüklerde ayri bi aci ama böyle bi cevap aldigim icin cik sevincliyium egerki trombositlerimde normal seviyeye yükseldiyse meorialde güveniyse agustosta inseallah bende bASLAMAK ISTIYORUM TEDAVIME DUA EDIN NOLUR

gördünmü bak bana sorsaydın keşke benimle aynı cevabı vermişler:1:
yani mantığımızı çalıştırırsak buluruz doğruyu zaten.
şimdi insanlar kanser olunca ne yapalım tedavi olmayıp bekleyelim öleceksek ölürüz mü desinler ..
biz elimizden geleni yapacağız gerisi zaten ALLAHIN takdiri ,ALLAH zaten istemese bizim yaptırdığımız genetik tanılar bi işe yaramaz ki yine tutmyacaksa tutmaz yani ..
bismillah de başla..
hayırlısı ALLAHtan

gördünmü bak bana sorsaydın keşke benimle aynı cevabı vermişler:1:
Yani mantığımızı çalıştırırsak buluruz doğruyu zaten.
şimdi insanlar kanser olunca ne yapalım tedavi olmayıp bekleyelim öleceksek ölürüz mü desinler ..
Biz elimizden geleni yapacağız gerisi zaten allahın takdiri ,allah zaten istemese bizim yaptırdığımız genetik tanılar bi işe yaramaz ki yine tutmyacaksa tutmaz yani ..
Bismillah de başla..
Hayırlısı allahtan

ne bıleyım canım kımı ınsan böyle konulara hassas kımı degıl bu topıktekılerde bıldıgım kadarıyla bızım gıbı derın düsünüyolar sen kıme sordun yanı nereye sordun

Back
X