Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sağol canım teşekkürler
Ya inşallah sağlıklıdır erkekin
Aman bu doktorlarda yani illa insanın içine kurt düşürecek uff

Merhaba kızlar, Sabah Arda Bey geldi bir arkadaşın paylaştığı serklaj videosunu göndermiştim bunun esprisini yaptık. Oradaki dr lere personele hastamız olacağı operasyonun videosunu izlemiş dedi. Sizin ekibi Doktorum programına çıkarmak lazım gibi şeyler söyledi. Serklajı Cem beyle yapacaklarmış öğrendim. Sonra dr operasyonun risklerini de özetledi. Bayılttılar beni... Odama getirdiler operasyon 3 saat sürmüş. Eşim ve görümcem çok endişelenmiş. Biraz düşmüştü yüzleri kötü bir şey mi oldu dedim yoksa. Yok dediler. İkindi gibiydi galiba dr geldi. Zor bir operasyonmuş. Önceki sezaryen dikişim rahime mi yapışmış onu ayırmışlar doğru anladımsa kafam hala tam yerine gelmedi...Şu an karnım davul gibi gaz dolmuş çok ağrı yapıyor bir de 7 gün sonda takacakmışım berbat bir şey bu...sEZARYEN AMELİTATI GİBİ ZOR. gÖBEK ÜSTÜ ALTI SAĞI SOLU bantlı duruyor...

Ahh Ablam yaa çok geçmiş olsun sabret sık dişini biraz daha
Hadi çok şükür bunuda atlattın sayılır yinede
Allah sabır şifa versin sana.
Hep dualarımızdasın Allah'ın izniyle
Allah yardımcın olsun
İnşallah sağlıklı bi şekilde sende Erkekine kavuşacaksınnn

chnb cim büyük geçmiş olsun tatlım inşaAllah bundan sonra hamileliğinin tadını çakaracan.

çok geçmiş olsun ,inş. bu acılarını unutr bir an önce toparlanırsın..
bir nevi ameliyat oldun tabi bu sıkıntıları yaşaman normal ama zamanla geçecektir inş.
RABBİM acilen şifa versin hem sana hem bebeğine ..

Canımcım çok geçmiş olsun. Bunu da atlattın şükür.. Allah başka sıkıntı vermesin.. Bundan sonrası su gibi geçsin inşş...

Sağ olun arkadaşlar. Bugun hastaneden çıkıyoruz 4 gibi. Ağrım çok ...

Sağ olun arkadaşlar. Bugun hastaneden çıkıyoruz 4 gibi. Ağrım çok ...

Canım ağrının çok olacağını düşünerek dün gelmedik. Bugün de sen çıkıyorsun. İnci ile görüşmüştük. Eğer İstanbul'da olursan eve gelmeye karar vermiştik. Haberleşiriz yine. Sen iyice iyileş de.. Gelemesek de gönüller bir.. İstanbul'da doğum yaparsan erkekinin sevmeye geliriz Dualarımız seninle..

Canım benim çokkk geçmiş olsunnn zordu ama çok şükür atlattın şükürler olsunnn

sagoll mattikaa çoook t.ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

büyük bi ihtimal canım..acaba bana niye vermedi ki?merak ettim şimdik:)

sanırım 3 ay kullanılacak bu ilaç ..
hastaneleri araştırdım da rtalama muayene ücreti 150-200 arası ..
çok fazla yaa,bir de 15 günde bir o para verilirmi ..
belki ben kontrolü devlette yaptırıp sadece doğumu özelde yapabilirim diyorum..
bizim arkadaş sağlıkçı o mesela hep devlete gitti kontrolde devlete çok güveniyordu ama doğumuna yakın bi hastaneyle anlaştı özelde doğurdu ,bence mantıklı aslında ama bakalım

bak medicananın ücreti 75 civarı aklında bulunsun.bende doguma kadar özele gidicem çünkü ücret ödemiyorum dogumuda devlette yapıcam çünkü medacana normal doguma 3.500 sezeryana 5000 dedi çok pahalı yani 8.ayıma kadar oraya gidicem.bide cnm ogumu heryerde yaptırrısın amakontrollerini ii bi hastanede yaptır.sen genart volkan beye mi gidiyorsun normalde ?

yok aradım 175 gibi bi fiyat söyledi
ben de tam tersine doğumu devlette yapmam çünkü normal doğum düşünüyorum devlette adam muamelesi görmüyorsun hem de normal doğum isen..
yok volkan baltcı genetikçi ben sadece kese için gideceğim tüp bebek merkezine sonra orayla işim bitiyor yeni doktor bulmam lazım orası sadece tüp bebek üzerine çünkü

175 çok fazla yaa ssklısın demi? Bnmde banka bütün tetktleri muayene ücretlerini herşeyi ödüyor ama dogumun çok az kısmını ödüyor bizde altından kalkamayız çok fazla valla ..lokman hekim,mesa hastanesi için falan ne düşünüysun oradada dogum 700 tlymiş..

evet ssklıyım ..
etlik lokman hekimi de düşünüyorum aslında bi bakacağım araştıracağım .
daha doğrusu kalp atışı için mecbur bi doktora gideceğim etlik lokman hekime gideyim diyorum beğenirsem orda devam ederim diyorum ama kalabalıkmı nasıl bilmiyorum hiç ..
deneyip görmek lazım
etlik lokman hekimde fiyatlar uygunmuş sanırım ..

evet ssklıyım ..
etlik lokman hekimi de düşünüyorum aslında bi bakacağım araştıracağım .
daha doğrusu kalp atışı için mecbur bi doktora gideceğim etlik lokman hekime gideyim diyorum beğenirsem orda devam ederim diyorum ama kalabalıkmı nasıl bilmiyorum hiç ..
deneyip görmek lazım
etlik lokman hekimde fiyatlar uygunmuş sanırım ..

benm arkadaşım sincan lokman hekime gidiyordu sürekli ama çok kalabalık devletten farkı yok diyorduu..epey maddiyat zorlayacak bizi zaten tüp bebek +pgt ye 7500 gitti :)bizim bebekler sanki altın kaplama yaww:)

benm arkadaşım sincan lokman hekime gidiyordu sürekli ama çok kalabalık devletten farkı yok diyorduu..epey maddiyat zorlayacak bizi zaten tüp bebek +pgt ye 7500 gitti :)bizim bebekler sanki altın kaplama yaww:)

sincan öyle imiş evet ama etlik nasıl bilmiyorum belki etlik daha farklıdır ,bakmak lazım işte ,aynen yaaa ,bakalım nasıl olacak hayırlısı olur inş.
ben işte muayenelere para vermektense doğuma o parayı saklamak istiyorum çünkü devlette muayene cihazlar daha iyi aslında ve devlette her türlü vaka ile karşılaşıyor doktorlar o açıdan iyi bence devlet..
doğumda da yenidoğan yoğun bakım olması lazım gittiğin hastanede .
aman karışık işler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…