- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.721
Merhaba kızlar, Sabah Arda Bey geldi bir arkadaşın paylaştığı serklaj videosunu göndermiştim bunun esprisini yaptık. Oradaki dr lere personele hastamız olacağı operasyonun videosunu izlemiş dedi. Sizin ekibi Doktorum programına çıkarmak lazım gibi şeyler söyledi. Serklajı Cem beyle yapacaklarmış öğrendim. Sonra dr operasyonun risklerini de özetledi. Bayılttılar beni... Odama getirdiler operasyon 3 saat sürmüş. Eşim ve görümcem çok endişelenmiş. Biraz düşmüştü yüzleri kötü bir şey mi oldu dedim yoksa. Yok dediler. İkindi gibiydi galiba dr geldi. Zor bir operasyonmuş. Önceki sezaryen dikişim rahime mi yapışmış onu ayırmışlar doğru anladımsa kafam hala tam yerine gelmedi...Şu an karnım davul gibi gaz dolmuş çok ağrı yapıyor bir de 7 gün sonda takacakmışım berbat bir şey bu...sEZARYEN AMELİTATI GİBİ ZOR. gÖBEK ÜSTÜ ALTI SAĞI SOLU bantlı duruyor...
chnb çok çok geçmiş olsun canım. Dün aradım seni, eşindi sanırım telefona çıkan. Konuşacak durumda değildin. İyi olduğunu öğrendim. İnşaallah oğluna sağlıcakla kavuşursun.
mervecim sana da geçmiş olsun güzelim. İyi misin biraz daha?
canım tel şehriyeli tavuk çorbası çekti ,hemen yapmam lazım akşam
Hemen yap hemenn ahh yakın olsaydık ben sana yapardım
Getirirdim valla
yanına da pilav cacık yapacağım ..
eskiden akşamları geçiştirirdik eşimle salata meyve kuruyemiş çay filan
ama artık karnımdakini doyurmam lazım o yüzden güzelce beslenmem gerek
dışardan hiçbirşey yemiyorum hazır meyve suyu bile içmiyorum
herşey doğal
sütüm bile pastörize günlük süt
ilk üç ay anneden beslenmiyormuş gerçi amaOhh ne güzel olur şöyle sarımsaklı naneli
Kız benimde canım çekti uff ne yemek yapsam diye düşünüyodum
İyi yapıyosun canım iyi beslen
Dikkat et kendine
Yiğenimizide iyi bak
yanına da pilav cacık yapacağım ..
eskiden akşamları geçiştirirdik eşimle salata meyve kuruyemiş çay filan
ama artık karnımdakini doyurmam lazım o yüzden güzelce beslenmem gerek
dışardan hiçbirşey yemiyorum hazır meyve suyu bile içmiyorum
herşey doğal
sütüm bile pastörize günlük süt
Merhaba kızlar, Sabah Arda Bey geldi bir arkadaşın paylaştığı serklaj videosunu göndermiştim bunun esprisini yaptık. Oradaki dr lere personele hastamız olacağı operasyonun videosunu izlemiş dedi. Sizin ekibi Doktorum programına çıkarmak lazım gibi şeyler söyledi. Serklajı Cem beyle yapacaklarmış öğrendim. Sonra dr operasyonun risklerini de özetledi. Bayılttılar beni... Odama getirdiler operasyon 3 saat sürmüş. Eşim ve görümcem çok endişelenmiş. Biraz düşmüştü yüzleri kötü bir şey mi oldu dedim yoksa. Yok dediler. İkindi gibiydi galiba dr geldi. Zor bir operasyonmuş. Önceki sezaryen dikişim rahime mi yapışmış onu ayırmışlar doğru anladımsa kafam hala tam yerine gelmedi...Şu an karnım davul gibi gaz dolmuş çok ağrı yapıyor bir de 7 gün sonda takacakmışım berbat bir şey bu...sEZARYEN AMELİTATI GİBİ ZOR. gÖBEK ÜSTÜ ALTI SAĞI SOLU bantlı duruyor...
amanda aman miniğin canı çekmeye başlamış bileçok iyi ediyorsun canım zaten hormonlandık bundan sonrası bari dogal beslensin kuzular
Kızlar Aydan'ın test günü ne zaman :26: Aydancığım okuyorsan eğer dualarımız seninleİnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunacak... Bizi haberdar etmeyi unutma
Aydan'ın test günü 14 haziran kızlar. 6 gün kaldı
inş onun da pozitif olur
inş. onun da pozitif olur ,her hafta bir pozitif görsek ne güzel olur değilmiAydan'ın test günü 14 haziran kızlar. 6 gün kaldı
geçmiş olsun sıcak su torbası koymayı denesene ,bi de bir tane ağrı kesici alıp vur kafayı yat biraz dinlen olmazmı3 gün erken adet oldum. Karnımın, bacaklarımın ağrısından mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?