- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.741
Tünaydın kuzummmmmmhazadem günaydın
İnşallahhh bir daha negatif görmeyizzinş. onun da pozitif olur ,her hafta bir pozitif görsek ne güzel olur değilmi
3 gün erken adet oldum. Karnımın, bacaklarımın ağrısından mahvoldum
İnci geçmiş olsun Aydan trannsfer olmuş sanırım kaç embriyo?
Ben de yatıyorum bu operasyon çok yıprattı beni Allah sağlıkla tamamlamızı nasip etsin... Amin...
Ben de yatıyorum bu operasyon çok yıprattı beni Allah sağlıkla tamamlamızı nasip etsin... Amin...
zordur tabi zor olmaz mı ama çok şükür geçti artık günden güne daha ii olacaksın inş.İnci geçmiş olsun Aydan trannsfer olmuş sanırım kaç embriyo?
Siz pozitif görünnnn bende çikolatalarımı alayımmm
zordur tabi zor olmaz mı ama çok şükür geçti artık günden güne daha ii olacaksın inş.
akasya ya 1 embriyo sağlıklı çıktı onu transfer etttiler
inş.gzel haberlerle dönecek
aklın fikrin milkalarda
Delikız ağzın bal yesin şekerimAllah mı söyletti nee İnşallahh inşallahhh.. Hehehehe
Delikız ağzın bal yesin şekerimAllah mı söyletti nee İnşallahh inşallahhh.. Hehehehe
zordur tabi zor olmaz mı ama çok şükür geçti artık günden güne daha ii olacaksın inş.
akasya ya 1 embriyo sağlıklı çıktı onu transfer etttiler
inş.gzel haberlerle dönecek
aklın fikrin milkalarda
ayyy hakkaten yaaa akasya şimdi farkettim hem de biliyormusun inanmıyorum ,ALLAH söyletmiştir belkide kimbilir,ay bi de senden duyarsak tamamdır kendimi ermiş ilan edeceğim
bu arada bana dua edin yarın kese günüm heyecanlıyım :18:
Canımmm inşallah keseyide görüceksinnnn ikinci keseyidee dualarımızdasınnnn
şimdilik tek dedi doktor
yarın zaten ikiz ise görünmez bence de bakalım hayırlısı ALLAHtan yeterki sağlıklı olsun da
şimdilik tek dedi doktor
yarın zaten ikiz ise görünmez bence de bakalım hayırlısı ALLAHtan yeterki sağlıklı olsun da
geçmiş olsun sıcak su torbası koymayı denesene ,bi de bir tane ağrı kesici alıp vur kafayı yat biraz dinlen olmazmı
Tünaydın kuzummmmmm
İnşallahhh bir daha negatif görmeyizz
Canım ben daha olmadımm biz birlikdemi olmuştukk??
Aman dikkat et sakın üşütmee
ayyy hakkaten yaaa akasya şimdi farkettim hem de biliyormusun inanmıyorum ,ALLAH söyletmiştir belkide kimbilir,ay bi de senden duyarsak tamamdır kendimi ermiş ilan edeceğim
bu arada bana dua edin yarın kese günüm heyecanlıyım :18:
bu arada kızlar bende çok korkuyorum bugün biraz yürüdüm yoruldum azıcık bebegime bişi olmuşmudur?bide bilginiz varmı kalp atışları duyulduktan sonra düşük riski azalıyormu?herşey bitti şimdide ya bebegimin kalbi durursa diyorum allaa allah kafayı bozdum ben :)
canımmm yarın giderken unutma idrara çok sıkışık ol tamammıı öbür türlü kese zor görünür bitanem küçük oldugu için.. :)
bu arada kızlar bende çok korkuyorum bugün biraz yürüdüm yoruldum azıcık bebegime bişi olmuşmudur?bide bilginiz varmı kalp atışları duyulduktan sonra düşük riski azalıyormu?herşey bitti şimdide ya bebegimin kalbi durursa diyorum allaa allah kafayı bozdum ben :)
sıkışık gel demediler belki de vajinal bakar belli olmaz
aa olurmu yürüyeceksin tabiki çok olmamakla birlikte yürümende sakınca yok kan akışı olması lazım otur otur kan gitmez iice kan akışı azalır kendini yorma yeter yoksa yürüyüşün çok uzun olmadıktan sonra bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
benim bildiğim 8.haftadan sonra düşük riskinin çok azaldığı ..
sürekli kötü şeyler getirme aklına ferah olmaya çalış ..
ALLAhtan ben 2-3 hafta sonra tatile çıkacağım kafam dağılacak o zaman inş.zaman da geçer.
bi de sana 15 gün sonra gel demişler ama ilk başlarda ayda bir çağırıyorlarmış sanırım sende neden öyleki
canımm bana doktorum idrara sıkışık gel daha rahat gideriz dedi ve dogru döyledi karından ultrosonla idrara sıkışıkken gördük bebegimi..valla tatil emnm çok ii gelir sana hem kafanı dagıtır hemde bi güzel eglenirsiniz :)canıım bu sefer 15 gün sonra gidicem ondan sonra ayda bir oluyor doktorum öyle dedi zaman geçtikçe arayı uzatıyorlar ..bana kalsa hergün gidicemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?