Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnci geçmiş olsun Aydan trannsfer olmuş sanırım kaç embriyo?
Ben de yatıyorum bu operasyon çok yıprattı beni Allah sağlıkla tamamlamızı nasip etsin... Amin...

Ben de yatıyorum bu operasyon çok yıprattı beni Allah sağlıkla tamamlamızı nasip etsin... Amin...

bir tane sağlıklı çıkmış canım, onu transfer etmişler, inş sağlıkla tutunur..

kıyamam sana resmen ameliyat oldun, bebeğin nasıl iyi mi ?

Canım yaşadıkların hiç kolay değil. Nerden baksan sezeryan gibi bir ameliyat atlattın. ALlah'a çok şükür geçti bitti. Biraz daha iyi misin? Oğluşun da iyidir inş..

Canım vallahi ben hastaneyi aradım iyi old. sölediler cebin olmadıgı için arayamadım tekrar çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla yawruna kavuşursunnn

zordur tabi zor olmaz mı ama çok şükür geçti artık günden güne daha ii olacaksın inş.
akasya ya 1 embriyo sağlıklı çıktı onu transfer etttiler
inş.gzel haberlerle dönecek

Siz pozitif görünnnn bende çikolatalarımı alayımmm

aklın fikrin milkalarda

Delikız ağzın bal yesin şekerim Allah mı söyletti nee İnşallahh inşallahhh.. Hehehehe

ayyy hakkaten yaaa akasya şimdi farkettim hem de biliyormusun inanmıyorum ,ALLAH söyletmiştir belkide kimbilir,ay bi de senden duyarsak tamamdır kendimi ermiş ilan edeceğim
bu arada bana dua edin yarın kese günüm heyecanlıyım :18:

Delikız ağzın bal yesin şekerim Allah mı söyletti nee İnşallahh inşallahhh.. Hehehehe

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah akasyamada 1 tane transfer ediceklerrr pozitif alıcaz oda bana milka göndericekkkk

Canımmm inşallah keseyide görüceksinnnn ikinci keseyidee dualarımızdasınnnn

bu arada kızlar bende çok korkuyorum bugün biraz yürüdüm yoruldum azıcık bebegime bişi olmuşmudur?bide bilginiz varmı kalp atışları duyulduktan sonra düşük riski azalıyormu?herşey bitti şimdide ya bebegimin kalbi durursa diyorum allaa allah kafayı bozdum ben :)

geçmiş olsun sıcak su torbası koymayı denesene ,bi de bir tane ağrı kesici alıp vur kafayı yat biraz dinlen olmazmı

Sağolasın. İlaç almadan geçti şükür, uyudum da biraz iyi oldu.

Tünaydın kuzummmmmm

İnşallahhh bir daha negatif görmeyizz

Canım ben daha olmadımm biz birlikdemi olmuştukk??
Aman dikkat et sakın üşütmee

Evet tedaviden sonra aynı günlerde olmuştuk hemen hemen. Ben bu kez 3 gün erken oldum. Dengem şaştı

Sağol canım. Sen nasılsın? Ağrıların azaldı mı?

Allah yardımcın olsun

Bir şey olmaz Allah'ın izniyle, içini ferah tut

canımmm yarın giderken unutma idrara çok sıkışık ol tamammıı öbür türlü kese zor görünür bitanem küçük oldugu için.. :)

sıkışık gel demediler belki de vajinal bakar belli olmaz

aa olurmu yürüyeceksin tabiki çok olmamakla birlikte yürümende sakınca yok kan akışı olması lazım otur otur kan gitmez iice kan akışı azalır kendini yorma yeter yoksa yürüyüşün çok uzun olmadıktan sonra bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
benim bildiğim 8.haftadan sonra düşük riskinin çok azaldığı ..
sürekli kötü şeyler getirme aklına ferah olmaya çalış ..
ALLAhtan ben 2-3 hafta sonra tatile çıkacağım kafam dağılacak o zaman inş.zaman da geçer.
bi de sana 15 gün sonra gel demişler ama ilk başlarda ayda bir çağırıyorlarmış sanırım sende neden öyleki

canımm bana doktorum idrara sıkışık gel daha rahat gideriz dedi ve dogru döyledi karından ultrosonla idrara sıkışıkken gördük bebegimi..valla tatil emnm çok ii gelir sana hem kafanı dagıtır hemde bi güzel eglenirsiniz :)canıım bu sefer 15 gün sonra gidicem ondan sonra ayda bir oluyor doktorum öyle dedi zaman geçtikçe arayı uzatıyorlar ..bana kalsa hergün gidicemde :)

Bir şey olmaz Allah'ın izniyle, içini ferah tut [/QUOTE]

inşallah cnmm valla allahın izniyle..ne kadar ferah tutmaya çalışsam ister istemez korku var..

ben yürüyüşe çıkınca ferahlıyorum temiz hava iyi geliyor
ne zmandır çıkmadım ilk zamanlar bişey olur diye
ama günde yarım saati aşmamak koşuluyla bence yürümek iyi bile gelir
ben sabah arar sorarım olmazsa ona göre suyumu içerim sabahtan gidene kadar
bazıları vajinal bakıyor da ondan
hep yeni eve yeni bebk olsun istiyorduk çok şükür oluyor galiba..
ramazan bayramına da yeni evimize taşınacağız inş.
çok şükür RABBİME inş. böyle devam eder herşy hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…