- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #12.841
Canım selam ,
İnci de ben de tek gen hastalığından pgt yaptıracağız. Sanırım Thalesemi de tek gen hastalığı. Ama birebir thalesemi olan bir çift henüz buraya yazmadı. Yalnız benim bir akrabam var. Kadın da erkek de taşıyıcı idi. Bilmeden evlendiler ve maalesef ilk çocukları hasta doğdu.Şimdi o çocuğun iyileşebilmesi için Thalesemi olmayan bir çocuk daha yapacaklar .Onlar da Memorial'da tedavi görecekler..
akasyacım aynen benımde ten gen hastalıgı bızde bılmıyorduk canım 2006 yılında evlendık arastırma yapılmadı ben esımde sperm azlıgı nedenı ıle catlatma hapı falan kullandım esım amelıyat falan oldu tesaduf eserı annemın dr annemde bulunca butun aıle bıreylerı ıncelensın dedı sonra bende cıktı esınde baktırsın tup bebk dusuyosanız deyınce hersey ortaya cıktı cok uzuluyodum bebısım olmuyo dıye dememkı varmıs bır hayır canım bızımde boyleımıs sınavımız rabbım en kısa zamanda hepımızı hayırlı evlat sahıbı etsın benımde aynen oyle bır tanıdıgım var ılk cocouk hasta dıgerı onu kurtarmak olacak olan devlet boyle hastalara rapor verıyo cocouk olana bızım ıcın rapor yok canım cocogumuz olmadıgı ıcın hayırlısı ne dıgeyyılım senın ılk denenmenmı olucak haberleselım bırbırımızden canım