- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #12.861
aaa ne güzel bak bu doktor da aynı şeyleri söylemiş .
ben de genelde bi kaç doktora mail atar sorarım huyumdur
okuyunca benim de içim çok ferahladı çok şükür yapılanlar doğru imiş ve herşey normalmiş çok sevindim
inş. yakın zamanda da topralayacaksın
dualarımım seninle
heyy ben yazınca herkes kaçıyormu ne![]()
Canım çok sağ ol rahatladım biraz.Yok kız niye kaçalım.

yanlış anlamadım canım, türkiyede bikaç ay yumurta toplayıp biriktirme var ama ilaçsız olanı yok henüz.
ilaçsız çok mantıklı geliyo bana.
pgt de hiç sağlıklı çıkmayınca dr daha önceki düşüklerinizin nedeni bu, sakın doğal denemeyin yine düşük olur demişti.
ama doğal yolla 3. hamile kalışımda gebelik oluşurken pgt ile kaçıncıda olucaktı allah bilir.
ilaçsız tedavi olsa ihtimal çok yükselirdi.
İlaçsız üretilen yumurtaların sağlıklı çıkma bence de fazla. Tüp bebeklerde pgt siz düşük sayısı neden çok oluyor bundan. Ben diyorum pgt yaptırmadan benim sağlıksız embriyolarım konulsaydı düşecekti. Cumhur bey de sizin yaşınızda sağlıklı insana yapılsa aynı çıkardı demişti...
Merhaba
Dun yumurtalarim toplandi 10 tane yumurtam olusmus bugun genart dan aradilar.7 si dollenmis 5 i olgunmus persembe gunu de pgt ye giricek sizce bu sayi iyi mi yeterli mi bilemedim cok tedirgin oldum.cuma gunu de cagiricaklarmis pgt den cikmasini bekliycekmisiz ona gore transfer olucakmisim.hic pgt den cikmama ihtimali varmi ki en zor kismi bu sanirim ne oldugunu bilememek ve beklemek
Beklemek zor gerçektten. Dualarımız seninle çıkacak inşallah...
Hayırlı olsun tedavinAhh ahh cnm biliorum zordur tabikki keşke kafana göre iş bulabilsen n güzel olur ...
Ewet cnm bahçeçide deniycem inşallah ama tabikki şimdi deil eylül sonrası bakalım hayırlısı canım yaaa
Ewet cnm farklı yöntem bakalım hayırlısı n zaman başlarım bilemiorum ama tatail sonrası düşünüorumm
ikili test temiz çok şükür hiç korkma cnm içini ferhahh tut herşey çok güzel olucak ben inanıorumm.
Ewet ilaçsız çok daha sağlıklı ve iyi bakalım cnm işde bana ilaçlı deniycek ama sanırım 2-3 ay topluycak tabi maliyet n olur bilemiorum :18::18::18:
Canım merhaba hiç tedirgin olma 5 iyi bir sayı kaliteli 1 tane bile sana yeter inşallah emeklerin boşa gitmezz sağlıkla yavrunu kucagına alırsınn