Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kasık ağrısından ala belirti mi olur:1:
inş seninledir bebişin, yarın merakla beklicez haberini..

Ah canım o heyecanı en iyi bilenlerdeniz. Ben inanıyorum ki kızlar hamileyim yazacaksın buraya. Umutla bekliyoruz güzel haberini. Dualarımız seninle... Bu arada kasık ağrısı güzel bir belirti :34:

Gerçekten miiiiii, daha önce kasık ağrım olmamıştı hiç, bende üzülüyordum kendi kendime bu sefer de olmadı galiba diye, ama genede fazla umutlanmak istemiyorum, allahım hayırlısı neyse onu versin....

Mattika sen nasılsın, bebişin nasıl? Herşey yolunda galiba, dr lar hep en kötü senaryo yu söylüyorlar maalesef ama inanıyorum ben sağlıcakla gelecek bebişim :)

iyiyim çok şükür.. biraz temizlik yaptım dinleniyoruz oğluşumla..
dr. kalbinin açısı bozuk damarlarını net göremedim delik olabilir vs. dedi ama umursamıyoruz artık.
maşallah kıpır kıpır:emir_bebek:
kim ne derse desin sağlıkla gelicek inş.

senin de yarın pozitifini alıcaz inş. sonra hamilelik muhabbeti yaparız:1:

Gerçekten miiiiii, daha önce kasık ağrım olmamıştı hiç, bende üzülüyordum kendi kendime bu sefer de olmadı galiba diye, ama genede fazla umutlanmak istemiyorum, allahım hayırlısı neyse onu versin....

benim için kasık ağrısı klasik bi belirtidir ama bu belirti işi karışık. dediğin gibi çok da anlam yüklememek lazım.
hayırlısıyla seninle bebeğin..

Belirti işi kişiden kişiye değişiyor ama kasık ağrısının genelde iyi bir anlamı olduğunu biliyorum. Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin... Herşey güzel olacak inşaallah...

Kızlar merhabalar,
1 günüm kaldı hiç heyecanlanmamaya fazla ümitlenmemeye çalıştım ama bugün başaramadım.
Bir heyecan sardı, hiçbir belirti de yok arada kasıklarım ağrıyor sadece,
bilemiyorum inşallah bu sefer ümitlerim boşa çıkmaz, hem bu sefer eşim de çok hevesli, offfff of

Delikız ikizlerin sağlıcakla gelişsin inşallah, diğer hamile arkadaşlar allah yardımcınız olsun,
inşallah yarın bende katılırım aranıza..
Chnb neler yaşamışsın çok üzüldüm bundan sonra inşallah daha sıkıntısız geçer hamileliğin...
Akasyam, İncim, Hazadem, Laveguem, diğer ismini yazamadığım bütün arkadaşlar destekleriniz için çok çok teşekkür ederim.
Allah cümlenizden razı olsun, inşallah birgün hepimizin kucakları dolacak..

Yarın öğleye doğru kan veririm sanırım öğleden sonra çıkar sonuçlarım, size yazarım mutlaka..

Herkese selamlar.....
hoşgeldin ..
benim de kasık ağrım olmuştu
hatta bi gece uyuyamadım ağrıdan
meğer yerleşiyormuş bıdıklarım
kasık ağrısı ve kasıklarda iğnelenme varsa iyiye işaret merak etme
inş. yarın senden de bir pozitif gelecek ...
sağolasın darısı başına inş.
mutlaka haber ver bize

Aydancım senın ıcın cok heyecanlıyım. Ben beklıyordum dayanamayıp bugun yaparsın dıye ama dayanmıssın .
Umuyorum , tum kalbımle de ıstıyorum hamıle kalmanı hayırlısıyla.
Kasık agrısı guzel bır sey benım de bıldıgım kadarı ıle. Ama ben hamıle kaldıgımda adet belırtısınden farklı hıc bır seyım olmamıstı.
ınsallah guzel haberlerle gel.

Mattıkacım sen artık hamılelıgının keyfını cıkarmaya basladın :16:sonuna kadar da yaşa guzelım en guzelıyle. Cok stres cektın , cok düşündün.
Hislerinin seni doğru yönlendirdiğini de düşünüyorum. Umuyorum kazasız belasız alacaksın yavrunu kucagına.

Delıkız bak senı unutmuyorum. Bu ısı kıvırdın :34:ama senınle hala ılgılenıyorum. Senın de belırtın yokmus. Buyuk sans bence bulantın olmaması vesaıre.
Bunyen zaten pek algılamıyormus bu tur seylerı :1:o halde ters gıden bır sey yok. Asayıs berkemal ıcerıde .

Chnbcım sen de atlattın zor gunlerı ınsallah . Bundan sonrasında sen de mattıka gıbı karnındakının keyfını cıkaracaksın.

ıncıcım canım sen nasılsın? Aranızda en son tedavı olacak olan benım dedın , benı üzdün :5:

Akasyacım sen de bır sure yok oluyormussun. Eylul gıbı bır tarıh koymussun . Belkı denk gelırız bellı mı olur ?

Hazadecım senın su soyledıgın tup bebek yontemınden bır sey anlamasam da hosuma gıttı. Anladıgım su mu; dogal yumurtalar daha kalıtelı olur o yuzden dogal toplayıp dolluyorlar ve pgt yapıyorlar. Bunu da toplu yapıyorlar. Ay ay toplayıp bır anda pgt yapıyorlar.

Delıkız bak senı unutmuyorum. Bu ısı kıvırdın :34:ama senınle hala ılgılenıyorum. Senın de belırtın yokmus. Buyuk sans bence bulantın olmaması vesaıre.
Bunyen zaten pek algılamıyormus bu tur seylerı :1:o halde ters gıden bır sey yok. Asayıs berkemal ıcerıde .

.

ay nazar değiyormuş başlıyormuşum kusmaya :1:
şimdlik böyle inş.böyle devam eder hep ..
darısı da başınıza olur inş.
eylül ayında pek bi hareketli olacak burası bence
bayramı da arkada bırakıp rahat rahat mis gibi bismillah deyip başlayacak herkes
ben de inş.bıdıklarımla eşlik edeceğim size heyecanınıza :16:
valla şimdi başlasanız diyordum ne güzel olurdu diyordum ama en hazır hissettiğiniz anda başlamanız en normali tabiiki
eğer yarın aydandan da pozitif gelirse ayağımı sürttüğüme ispat olacak ona göre :1:
artık herkes peşpeşe başlarsa tedaviye karışmam :1:
güzel şeyler olacak bence ilerleyen günlerde inş.:16:
sen de arada bi yazıp çıkıyorsun daha sık uğra lütfen

laveque sağolasın, ben yine çok düşünüyorum da oğlum hareket ettikçe mutlu oluyorum kafam dağılıyo..
allah sağlıkla kavuşturur inş ama bu duyguyu yaşadığıma da şükrediyorum, sonu ne olursa olsun..

delikız çok bulantılı bi tip olmıcaksın anlattığına göre ama zaten daha erken bulantı vs. için.
genelde 7.haftada başlar böyle şikayetler..
bazılarının hamile kaldığı gün başlıyomuş tabi o bünye meselesi artık

laveque sağolasın, ben yine çok düşünüyorum da oğlum hareket ettikçe mutlu oluyorum kafam dağılıyo..
allah sağlıkla kavuşturur inş ama bu duyguyu yaşadığıma da şükrediyorum, sonu ne olursa olsun..

delikız çok bulantılı bi tip olmıcaksın anlattığına göre ama zaten daha erken bulantı vs. için.
genelde 7.haftada başlar böyle şikayetler..
bazılarının hamile kaldığı gün başlıyomuş tabi o bünye meselesi artık
ay ne güzel yaa inş. biz de kıpırdanmalarını hissederiz sağlıcakla ilerde:nazar::nazar:
gerçekten çok güzel bir duygu
inş. herkes tadacak bu duyguyu burada sırayla :nazar::nazar::nazar:
yaa şubat anneleri topiği var benim dışımda herkeste şikayetler var hem de benden daha küçük haftalardalar :1:
ay neyse ben susayım dillendirmeyeyim
zaten pazar gününden itibaren 7.haftaya gireceğim inş.
artık haftaya başlarsa başlar başlamazsa başlamaz sanırım:1:

kızlar çok şükür opuyuda atlattım 10adet yumurtam çıkmış inş sağlıklı olur hafif ağrılarım var geçecek inş şimdi kulağım telefonda sağlıklı embiriyo haberinide alsam içim biraz daha rahatlayacak.:26:

kızlar çok şükür opuyuda atlattım 10adet yumurtam çıkmış inş sağlıklı olur hafif ağrılarım var geçecek inş şimdi kulağım telefonda sağlıklı embiriyo haberinide alsam içim biraz daha rahatlayacak.:26:

geçmiş olsun rana
geçer o ağrılar yarına bişeyin kalmaz dinlen yeter
çok güzel rana maş. :nazar: inş. bi tane çıksa o bile yeter
haber geldikçe yaz bize de tamammı
sakin olmaya çalış

dualarımız seninle :16:

geçmiyor yaa evde de işte de geçmiyor:)))
evet aynen ben de aynı şeyleri hissediyorum valla
ben 55 im şuanda
yok yaa o kadar kilo almam dikkat ederim ben
boş kilonun ne anlamı var

aynen caımm vvalla boş kilonun hiç bir anlamı yokben 12 kilo almayı hedefliyorum ama hayırlısı bakalım :)bu arada ekledim cnm seni ama özel msj gönderemiyorum 100 msjım dolamadıgı için :)

işe gittiğime göre namazımı da kıldım ben hep. evde yatsam bile namazı bırakmak olmaz. hiç biyerin tutmuyosa gözünle kılmak gerekiyo.

ben 10 kilo aldım şu anda, bulantım oldu ama kusma olmadı, bulantıyı da yiyerek bastırdım hep.
16.haftadan sonra bulantı bitti çılgın bi iştah var şimdi de.
neyse ki yaz geldi sıcakta su içmekten bişey yenmiyo

bakalım siz kaç alcaksınız:1:
35 çok fazla tabi ama başa gelen çekiliyo işte

aynen dediginiz gibi valla başa gelen çekilir :)siz kaç haftalıksınız şimdi ?? :nazar:

aynen caımm vvalla boş kilonun hiç bir anlamı yokben 12 kilo almayı hedefliyorum ama hayırlısı bakalım :)bu arada ekledim cnm seni ama özel msj gönderemiyorum 100 msjım dolamadıgı için :)
bizim arkadaş sadece 9 kilo aldı maş. tosun gibi de doğurdu
önemli olan bebeği iyi besleyecek eşyler yemek her bulduğunu yemek değil
dikkat edilirse bünye de elverişli ise normal kilo ile tamamlanır inş.
ama kilo umrumda değil hayırlısı ile sağlıkla doğurayım da kilo en son iş :ssz:
mesaj daha çok yaz o zaman da dolsun nazefsa :1:

geçmiş olsun canım, inş bol bol sağlıklı çıkıcak..

aynen dediginiz gibi valla başa gelen çekilir :)siz kaç haftalıksınız şimdi ?? :nazar:
26.haftayı bitirdik.. son 3 ayımız işte.

ben de hep böyle planlar yapıyodum ama hamile olduğumu öğrenmeden bile aşırı bi iştah vardı bende.
eşim hayret ediyodu yediklerime:27:
o iştahla az bile aldım aslında. hormonlar ele geçiriyo insanı hamilelikte.

ya sorma aylardır bi 100 mesajı dolduramadım :1:bu arada doktorum 4 hafta sonra ikili test yapacagını söyledi haftaya perşembede kontrolüm var inş..zaman çok çabuk geçiyor vallahi delikız bi bakmışsın bebişlerimiz dogmuş onlar hakkında konuşmaya başlamışız inşallah..:46:senn dogum şubata geliyor degilmi canımm bakarsın aynı günde dogarlar :38:arkadaş olurlar :52:

geçmiş olsun canım, inş bol bol sağlıklı çıkıcak..

26.haftayı bitirdik.. son 3 ayımız işte.

ben de hep böyle planlar yapıyodum ama hamile olduğumu öğrenmeden bile aşırı bi iştah vardı bende.
eşim hayret ediyodu yediklerime:27:
o iştahla az bile aldım aslında. hormonlar ele geçiriyo insanı hamilelikte.

cnmm maşallah diyim o zaman normal almışsınnn tebrikler:46:ayy bizde bi o haftalarımıza gelseydik..hele bide benm sürekli korkularım var midem bulanmıyo acaba bebegin kalbimi durdu falan filan:1: elimde olsa evede bir tane ultrason cihazı alcam anca bakıcam :52: bu arada cnm snn hiç böle korkuların oldumu olduysa kaçıncı haftada atlattın ?gerçi çevremdekiler hep diyo bebegin kalbinin durması kolay bişey degil ,senin bebekler genetige gitti saglıklılar diyolar ama işte anne yüregi :43:

delikiz nasilsin nasil gidiyo bulantilar icin sanki erken bence

nezafse sende hamislermizdensin sen tüp yaptirdin demi ama pgtli mi

mattika selam canim yavas yavas yaklasiyosun kucaklamiya pasaniminsaalla

cnbh da insallah bu günlerde hayirlisiyla rahatlar

aydannnnn seninle karsilasmadik ama insallah allah yüzünü güldürür

rana masallah iyi yumis sayin enaz iki adet saglikla cikip sana tutunur insallahSORUNUNUZ NEYDI KADERDASIM

laveg
inci
akasyave diger arkadaslar selam sizede

tahlillerim kan sonuclarim icin dua edin nolur
bi firsatimdogdu tüp icin allahim duysun sesimizi amin

Back
X