Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

HAMET

cnmm evet bende tüp +pgt ile ilk denememde hamile kaldım.şimdi 2 aylık oldu sıpam :)rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inş cnm snn ne sorun vardı ?genetikmi ?

İNŞ. HAZADEM az kaldı şafak 3 :nazar::nazar:

olsun milka bahane bebişler şahane :1:
aydanın test günü de yarın bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum
evet bence de haftasonu kaçamkları ne güne duruyor dimi:1:
bu arada hazade sende msn yok mu vereyim de ekle beni :1:
VAR CNM OLMAZMI MSJ ATIORUM :))
Delikız tatilde havuza girme sakın enfeksiyon kapabilirsin...7-8 haftalarda başlar genelde...
İnci kaçamak yaparsın tatil için...
Hazade eylülde başlayın hadi Akasyayla...
Bu defa kader arkadaşım akasyam olucak sanırım :9::9:
Kızlar merhabalar,
1 günüm kaldı hiç heyecanlanmamaya fazla ümitlenmemeye çalıştım ama bugün başaramadım.
Bir heyecan sardı, hiçbir belirti de yok arada kasıklarım ağrıyor sadece,
bilemiyorum inşallah bu sefer ümitlerim boşa çıkmaz, hem bu sefer eşim de çok hevesli, offfff of

Delikız ikizlerin sağlıcakla gelişsin inşallah, diğer hamile arkadaşlar allah yardımcınız olsun,
inşallah yarın bende katılırım aranıza..
Chnb neler yaşamışsın çok üzüldüm bundan sonra inşallah daha sıkıntısız geçer hamileliğin...
Akasyam, İncim, Hazadem, Laveguem, diğer ismini yazamadığım bütün arkadaşlar destekleriniz için çok çok teşekkür ederim.
Allah cümlenizden razı olsun, inşallah birgün hepimizin kucakları dolacak..

Yarın öğleye doğru kan veririm sanırım öğleden sonra çıkar sonuçlarım, size yazarım mutlaka..

Herkese selamlar.....
Canım benim belirti sakın arama yanıltıyor insanı dua et ve rahatlaa Allahın izniyle yarın hepimiz bayram yapıcaz burdaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:
iyiyim çok şükür.. biraz temizlik yaptım dinleniyoruz oğluşumla..
dr. kalbinin açısı bozuk damarlarını net göremedim delik olabilir vs. dedi ama umursamıyoruz artık.
maşallah kıpır kıpır:emir_bebek:
kim ne derse desin sağlıkla gelicek inş.

senin de yarın pozitifini alıcaz inş. sonra hamilelik muhabbeti yaparız:1:
İnşallahhhh ohhh düşüncen ne güzel canımmm Allahın izniyle sağlıkla gelicek oluşumuzz dualarım seninle canımmm
Aydancım senın ıcın cok heyecanlıyım. Ben beklıyordum dayanamayıp bugun yaparsın dıye ama dayanmıssın .
Umuyorum , tum kalbımle de ıstıyorum hamıle kalmanı hayırlısıyla.
Kasık agrısı guzel bır sey benım de bıldıgım kadarı ıle. Ama ben hamıle kaldıgımda adet belırtısınden farklı hıc bır seyım olmamıstı.
ınsallah guzel haberlerle gel.

Mattıkacım sen artık hamılelıgının keyfını cıkarmaya basladın :16:sonuna kadar da yaşa guzelım en guzelıyle. Cok stres cektın , cok düşündün.
Hislerinin seni doğru yönlendirdiğini de düşünüyorum. Umuyorum kazasız belasız alacaksın yavrunu kucagına.

Delıkız bak senı unutmuyorum. Bu ısı kıvırdın :34:ama senınle hala ılgılenıyorum. Senın de belırtın yokmus. Buyuk sans bence bulantın olmaması vesaıre.
Bunyen zaten pek algılamıyormus bu tur seylerı :1:o halde ters gıden bır sey yok. Asayıs berkemal ıcerıde .

Chnbcım sen de atlattın zor gunlerı ınsallah . Bundan sonrasında sen de mattıka gıbı karnındakının keyfını cıkaracaksın.

ıncıcım canım sen nasılsın? Aranızda en son tedavı olacak olan benım dedın , benı üzdün :5:

Akasyacım sen de bır sure yok oluyormussun. Eylul gıbı bır tarıh koymussun . Belkı denk gelırız bellı mı olur ?

Hazadecım senın su soyledıgın tup bebek yontemınden bır sey anlamasam da hosuma gıttı. Anladıgım su mu; dogal yumurtalar daha kalıtelı olur o yuzden dogal toplayıp dolluyorlar ve pgt yapıyorlar. Bunu da toplu yapıyorlar. Ay ay toplayıp bır anda pgt yapıyorlar.
Kuzum yurt dışında DOĞAL yani ilaçsız yumurta biriktiriliomuş her ay 1 yada 2 tane fakat türkiyede az dozajlı ilaçla daha az sayı fakat kaliteli yumurta elde ediliomuş dediğin gibi ay ay toplayıp toplu pgt yapılıyor... çok öptümmmmm :21:
kızlar çok şükür opuyuda atlattım 10adet yumurtam çıkmış inş sağlıklı olur hafif ağrılarım var geçecek inş şimdi kulağım telefonda sağlıklı embiriyo haberinide alsam içim biraz daha rahatlayacak.:26:

Hadi canım ilk aşama başarılıyla tamamlandı :nazar::nazar:
İnşallah embriyolarında sağlıkla gelişicekkk

cnmm maşallah diyim o zaman normal almışsınnn tebrikler:46:ayy bizde bi o haftalarımıza gelseydik..hele bide benm sürekli korkularım var midem bulanmıyo acaba bebegin kalbimi durdu falan filan:1: elimde olsa evede bir tane ultrason cihazı alcam anca bakıcam :52: bu arada cnm snn hiç böle korkuların oldumu olduysa kaçıncı haftada atlattın ?gerçi çevremdekiler hep diyo bebegin kalbinin durması kolay bişey degil ,senin bebekler genetige gitti saglıklılar diyolar ama işte anne yüregi :43:
ilk haftalarda 3 güne bir doktordaydım. çok stres yaparsan sen de git.
bir de benim 2 defa kalbi durdu bebeklerimin. o yüzden çok takıntı yaptım başlarda. 16-18.haftalara kadar haftada bir gittim dr.a
şimdi hareketlerini baya hissedince rahatım biraz daha.
şimdi de sağlıklı mı gelişimi normal mi vs. diye düşünüyo insan, kucağıma aldığım gün biticek heralde bu tasalar.

s.a
bende geldim
bugün bi adim daha attim
kan verdim cuma sonuclar insallah iyi cikarsa telefon randevu trafigi var güzel ALLAHIMnasip ederse
inş güzel çıkar sonuçların..

ilk haftalarda 3 güne bir doktordaydım. çok stres yaparsan sen de git.
bir de benim 2 defa kalbi durdu bebeklerimin. o yüzden çok takıntı yaptım başlarda. 16-18.haftalara kadar haftada bir gittim dr.a
şimdi hareketlerini baya hissedince rahatım biraz daha.
şimdi de sağlıklı mı gelişimi normal mi vs. diye düşünüyo insan, kucağıma aldığım gün biticek heralde bu tasalar.

canımm aynn bende öyleyim doktorumada söylemeye utanıyorum ben haftada 1 gelsem diye kadın ayda 1 çagırıyo çünkü :1:bu arada canım çok geçmiş olsun nden durdu peki kalpleri bebeklerinin? belirtilerin oldumu peki kalbinin durduguna dair kanama vs..bende korkular içindeyim allahın izniyle bi atlatsak şu ayları bebişlerimizi kucagımıza alsak rahatlycaz..:emir_bebek:

kızlar ben hastaneye yattım keseden sızma varmış. Yan odadan bebek sesi geliyor. Tekrar dolabilirmiş de. Dua edin bana...

canımm aynn bende öyleyim doktorumada söylemeye utanıyorum ben haftada 1 gelsem diye kadın ayda 1 çagırıyo çünkü :1:bu arada canım çok geçmiş olsun nden durdu peki kalpleri bebeklerinin? belirtilerin oldumu peki kalbinin durduguna dair kanama vs..bende korkular içindeyim allahın izniyle bi atlatsak şu ayları bebişlerimizi kucagımıza alsak rahatlycaz..:emir_bebek:
pıhtılaşma ve genetik sorun var işte canım, 2 düşükten sonra testler yapıldı zaten.
sen içini rahat tut. sonuçta sağlıklı bi embriyo konuldu. allah ömür verdikten sonra hiç bişey olmaz.
ama çok duramıyosan 2 haftada bir gidebilirsin. ya da arada başka dr.a gidersin.

kızlar ben hastaneye yattım keseden sızma varmış. Yan odadan bebek sesi geliyor. Tekrar dolabilirmiş de. Dua edin bana...
neden olmuş ki sızma, allaha emanetsiniz inş hiçbişey olmıcak bu defa.
dr ne diyo?

pıhtılaşma ve genetik sorun var işte canım, 2 düşükten sonra testler yapıldı zaten.
sen içini rahat tut. sonuçta sağlıklı bi embriyo konuldu. allah ömür verdikten sonra hiç bişey olmaz.
ama çok duramıyosan 2 haftada bir gidebilirsin. ya da arada başka dr.a gidersin.

dr ne diyo?

Canım dikiş çok güzel. Antibiyotik de kullandım bilmiyoruz...

dr ne diyo?

Canım dikiş çok güzel. Antibiyotik de kullandım bilmiyoruz...

Canım benim ne olur toparlamaya çalış kendini. Dediğim gibi herşey bizler için. O sızıntı duracak Allah'ın izniyle. Dualarımdasın. Lütfen bırakma kendini lütfen.

Chnbcım canım allahıın da ıznı ıle atlatacaksın bugunlerı. Bıraz zor gecıyor, uzuyor senı okadar.
Sonu guzel olacak ınsallah.

Dıkıs ıyıyse sorun ne pekı.

Canım benim ne olur toparlamaya çalış kendini. Dediğim gibi herşey bizler için. O sızıntı duracak Allah'ın izniyle. Dualarımdasın. Lütfen bırakma kendini lütfen.

İNCİTANECİM canım ben geldım ıstanbuldan bugun tedavı basladı allahımın ıznı ıle ama bıraz morelım bozuldu dr yumurtalık rezervın az 3 tane yumurta cıkabılır dedı ısatnbuldan memlekete kadar agladım sayılır ıptal olabılır hepsıde ıyı cıkabılır dedı ama benım umıdım kırıldı sankı cuma aksamı tekrar ıstanbula gıdıcem bugun ılk ıgnemı otobuste yapmak zorunda kaldım puregon 300ml veıyo senın kactı canım bız dert ortagıyız senınle allahım bızımde yuzumuzu guldursun bıde antıbıyotık verdı bakteri olusmamısı ıcın canım bıde folıkasıte basladık canım benden sımdılık bu kadr tekrar grsz canım:50:

İNCİTANECİM canım ben geldım ıstanbuldan bugun tedavı basladı allahımın ıznı ıle ama bıraz morelım bozuldu dr yumurtalık rezervın az 3 tane yumurta cıkabılır dedı ısatnbuldan memlekete kadar agladım sayılır ıptal olabılır hepsıde ıyı cıkabılır dedı ama benım umıdım kırıldı sankı cuma aksamı tekrar ıstanbula gıdıcem bugun ılk ıgnemı otobuste yapmak zorunda kaldım puregon 300ml veıyo senın kactı canım bız dert ortagıyız senınle allahım bızımde yuzumuzu guldursun bıde antıbıyotık verdı bakteri olusmamısı ıcın canım bıde folıkasıte basladık canım benden sımdılık bu kadr tekrar grsz canım:50:

Haydi hayırlı olsun canım. Moralini bozma ne olur. Bu işler sayıya bakmıyor maalesef. Evet bizler için sayı önemli ama fazla olup da sağlıklı çıkmama ihtimali de var. Puregonu 300 doz mu vuruyorsun? Ben ilkinde 125 ikincisinde 200 vurulmuştum. Hangi şehirdesin sen? Zor olmaz mı senin için sürekli gidip gelmek. Antibiyotiği bu akşam eşin de sen de kullanacaksınız. İnşaallah güzel olacak herşey. Habersiz bırakma olur mu. Bir de Cumhur Bey'le görüşme şansınız oldu mu?

chnbm biraz daha iyi misin canım?

Sağ ol canım Allah ne yazdıysa o olacak...Ne kadar üzülsem boş diyorum. Ben elimden geleni yaptım. Allah hayırlısıyla vaktşmş tamamlamayı nasip eder inşallah...

Lave sağ ol.Canım crp denen değer 5 olmalıymış en fazla. 6.5 çıkmış benim... bu neden olabilir kanda enfeksiyon...

Bilesis arkadaşım ben de 3oo pregon kullandım.

yahu arkadaşlar,

iş yoğunluğu ve benim kanadımda bi gelişme olmaması hasebiyle nadiren uğrayabiliyorum son dönemlerde.
forum epey aktif yalnız, sevindim, daha önce görmediğim rumuzlar...

ara kontrol noktası deyip bilgi vereyim dedim. doğal yolla denemeye karar vermiştim hatırlayanlar olacaktır. maalesef hamile kalamıyorum 4 aydır. hayırlısı tabi...
Ama ben ilk hamileliğimi kaza eseri yaşadığımdan olacak ki, deneyeceğim olacak sanıyordum.
PGT'siz denemeyi düşünenlere duyrulur. Kürtajın da tesiri olabiliyor demişti doktor. Neyse. 1 ay daha denemeler sonuç vermesse sanırım pgt'ye yönelip, bekleyişlerinize bu defa kendi bekleyişlerimle eşlik edeceğim.

Bu arada herkese yeniden merhaba!

Sağ ol canım Allah ne yazdıysa o olacak...Ne kadar üzülsem boş diyorum. Ben elimden geleni yaptım. Allah hayırlısıyla vaktşmş tamamlamayı nasip eder inşallah...

Lave sağ ol.Canım crp denen değer 5 olmalıymış en fazla. 6.5 çıkmış benim... bu neden olabilir kanda enfeksiyon...

Bilesis arkadaşım ben de 3oo pregon kullandım.

crp iltihabik birşeyler olduğunun göstergesi. diş çürümesinden bile kana iltihap karışmış olabilir. romatizmal durumlarda çok yükseliyor misal.
ama kandaki demir oranı çok düştüğünde ve demir tedavisi alındığı dönemlerde de yükselebiliyor. demir takviyesi alıyor musun? ya da kandaki demir değerlerin çok düşük mü?

crp iltihabik birşeyler olduğunun göstergesi. diş çürümesinden bile kana iltihap karışmış olabilir. romatizmal durumlarda çok yükseliyor misal.
ama kandaki demir oranı çok düştüğünde ve demir tedavisi alındığı dönemlerde de yükselebiliyor. demir takviyesi alıyor musun? ya da kandaki demir değerlerin çok düşük mü?
.

CAnım demir değil de elevit içiyorum. Çürük dişim var aslında. Bacak ağrım da çok olur benim belki romatizmam da vardır...

Haydi hayırlı olsun canım. Moralini bozma ne olur. Bu işler sayıya bakmıyor maalesef. Evet bizler için sayı önemli ama fazla olup da sağlıklı çıkmama ihtimali de var. Puregonu 300 doz mu vuruyorsun? Ben ilkinde 125 ikincisinde 200 vurulmuştum. Hangi şehirdesin sen? Zor olmaz mı senin için sürekli gidip gelmek. Antibiyotiği bu akşam eşin de sen de kullanacaksınız. İnşaallah güzel olacak herşey. Habersiz bırakma olur mu. Bir de Cumhur Bey'le görüşme şansınız oldu mu?

sagol canım inşallah hayırlısı olur haklısın canım sayıyı onemlı degılde bızım ıste farklı durumya ercı bugun bı bayanla tanıstım hastanede 1 tek embrıyo cıkmıs onunla hamıle kalmıs evet canım puregoneu 300 doz vuruyorum bılecıkteyım canım ben nur hanım 16 sında gel dedı bende esyalarımı almaya geldım cumartesı gunı ısteyız ınsallah kullandık canım antıbıyotıgı onu halledık sukur cumhur bey yıllık ızındeymıs canım 18 de baslıyomus o zman gorusucez sanırım sana yazıcam hep canım senın ılkıne kac ymurtan olmustu rezerv problemı cıkınca benı bıtırdı hersey bızımı buluyo dedım sonra pısman oldum suan bıle aglıyorum nasıl olcak bılmıyorum canım ya bayagı streslendım ben senın destegıne ıhtıyacım var ınan geldım hemen sana yazdım cnm :50:

Back
X