Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

izzcim merhaba. Hakkında hayırlısı olur umarım.
Doğal yolla hamile kalan chnb ve mattika var. Pgt ile hamile kalan da delikız var, ikiz bekliyor :emir_bebek:
Tedaviyi bekleyen arkadaşlarımız var önümüzdeki 1-2 ay içinde.
Yalnız eylülde burası tedavi patlaması yaşayabilir :)

aynen, ortak acılar insanları kenetliyor. hep böyle...
eski denilebilir bana ama çok da değil. ben genetik sorunumu kazara hamile kalıp geçen yıl, 9 ay önce düşük ve kürtajdan sonra test sonucu öğrendim. 8 aydır bu forumu biliyorum. 4 ay önce de doğal denemeye karar verdim. gelişmeleri yazacağım demiştim ama maalesef (gerçi hayırlısı demiştim, maalesef demiym) hamile kalamadım. dediğim gibi 1 ay daha sonuç alamazsam pgt deneyeceğim...

sizde durumlar ne peki?

hadi bana biraz son elişmelerden bahsedin:) kimleri bekliyoruz? kim ne durumda?[/QUO

BICOK ARKADASLAR HAMIS GEREK NORMAL YOLLA GEREKSE PGTLI HATTA DOGURAN BILE VAR MASALLAH

BEN 10 DÜSÜGÜM VAR BIDE SAGLIKLI KIZIM VAR 10 YASINDA TABI KIZIMDA BILMIYODUM HIC BISEYDEN HABERIM YOKTU

oo maşallah 10 yaşında kızın var demek? ne güzel, maşallah... kaçıncı hamileliğindi kızın?
parça değişimi mi sendeki de?

ögrendıkden sonra hep kendımı sucluymus gıbı hıssettım yada onun gıbı duygular

ama bazende düsününce ben bır allahımn mücızesıyımkızımda öyle sakat olabılırdık rahmetlı babama da öyle demıstım

Canım sen neden suçlu olasın... Bu da bizim imtihanımız. Sabrederek güzel günlere kavuşacağız inşaallah. Rabbim kızına sağlıklı, uzun, hayırlı bir ömür nasip etsin :)

Ohss 100 hastadan birinde görülüyormuş doktorun dediğine göre. İnşaallah olmazsın. Puregonu 2 kutu aldın değil mi?

aldım canım hatta 3kutu dedı ordakı eczacı 2 kutu yeter dedı sonra yetmezse bız burdayız verırız demıstı sanırımo da dozu az dusunde ama bızım kı 300 doz olunca eskıehır den alırız canım 1 kutu daha ınsallah canım hakkımızda heseyın hayırlısı canım grsz tekrar canımcım

izzcim merhaba. Hakkında hayırlısı olur umarım.
Doğal yolla hamile kalan chnb ve mattika var. Pgt ile hamile kalan da delikız var, ikiz bekliyor :emir_bebek:
Tedaviyi bekleyen arkadaşlarımız var önümüzdeki 1-2 ay içinde.
Yalnız eylülde burası tedavi patlaması yaşayabilir :)

chnb ile mattikayı takip etmeye çalışıorum. delikıza şaşırdım, foruma ilk geldiği gün okumuştum onu en sn ama azmin zaferi, hızlı çıktı, süper:)
e iyi patlatalım o zaman ehe;)

IKINCI HAMILELIGIMDI KIZIM

ILKIDE DÜSÜKDÜ 8 HAFTALIK

EVET PARCA DEGISIMI

benim de hikayem seninkine benzer inş:) bende de parça değişimi, bende de ilki 8 haftalık düşüktü.
ikincisinde de inş seninki gibi kızım olsa... 1 taneye razıyım:) hayırlısı tabi de.

Son düzenleme:
benim de hikayem seninkine benzer inş:) bende de parça değişimi, ilki düşük, ikincisinde de kızım olsa... 1 taneye razıyım sanırım. hayırlısı tabi de.

HIC YOKTAN IYIDIR TABIAMA YINEDE ÖYLE DEME YALNIZ OLMASI DA ZOR ANNE OLUNCA DUYGULAR DEGISIYO

BU DUYGU BENI HEP ÜZDÜ HAYRLISI OLSUN YINEDE

ALMANYADAYIM TÜRKLERDEN BASKA KIMSEYEDE GÖNDERMIYOM KESIN DÖNÜS YAPACAZ DIYE INS

Canım probların ne kadar sürede geldiğini bilmiyorum ama belki prob vardır. Randevuyu veriyorlar o konuda telaşlanma. Hastaneyi arayıp genetik doktoru Cumhur Bey'le görüşmek istiyorum dersen bağlarlar ama pazartesiye kadar izindeymiş, Bileses yazdı şimdi.
Merhaba , eger 24 sure ile butun kromozomlara baktiracak isen proba gerek yok. Sadece bilgi icin.
anladım cnm ınsallah bende ohss olmam cnm demı cumartesı baslıyoruz maratona cnm dr 900ml yazdı ben evdeyken puregono bıtırmıs olucam o zaman cnm sagol cnm benımde senınle bugun hep aklımda sen vardın dr anlatınca yazdıkların aklıma geldı soz bozmuyoruz morelımızı :))
:29::29:

Inciye ben de katiliyoeum. Takilma sayinin az olmasina. 1 tane ile gerfeklesiyor hersey. Moral bozuluyor tabi cunku tedavide hep en cok sayi ciksin, en kalitelisi olsun istiyoruz yani herseyin enini istiyoruz. Ama bak gor sahip olanlar her zaman herseyin EN ine sahipmolanlar degil, kaderinde yazilmis olanlar ve biraz da sans ile arkadas olanlar.

Merhaba , eger 24 sure ile butun kromozomlara baktiracak isen proba gerek yok. Sadece bilgi icin.

Inciye ben de katiliyoeum. Takilma sayinin az olmasina. 1 tane ile gerfeklesiyor hersey. Moral bozuluyor tabi cunku tedavide hep en cok sayi ciksin, en kalitelisi olsun istiyoruz yani herseyin enini istiyoruz. Ama bak gor sahip olanlar her zaman herseyin EN ine sahipmolanlar degil, kaderinde yazilmis olanlar ve biraz da sans ile arkadas olanlar.

Evet hametcim laveque'nin dediği gibi olur büyük ihtimalle. Ben 24 sure'yi unutmuşum. Memorial'da artık bu yöntem kullanılıyor. Büyük ihtimalle proba gerek kalmayacak.

HIC YOKTAN IYIDIR TABIAMA YINEDE ÖYLE DEME YALNIZ OLMASI DA ZOR ANNE OLUNCA DUYGULAR DEGISIYO

BU DUYGU BENI HEP ÜZDÜ HAYRLISI OLSUN YINEDE

ALMANYADAYIM TÜRKLERDEN BASKA KIMSEYEDE GÖNDERMIYOM KESIN DÖNÜS YAPACAZ DIYE INS

tabi... allahın dediği olur zaten, nasip ederse ne güzel tabi...
yaalnız olmanın zorluğunu biliyorum... ben tek çocuğum aynı sebepten dolayı. hep kardeş istedim annemlerden.. düşününce çok üzülüyorum, çocuk aklı ne bileceksin, annenin elinden gelmeyen birşey olduğunu... defalarca düşük yapmanın zorluğunu.... canım annem ya.... oof! yine ağlayasım geldi şimdi bak

Son düzenleme:
Evet hametcim laveque'nin dediği gibi olur büyük ihtimalle. Ben 24 sure'yi unutmuşum. Memorial'da artık bu yöntem kullanılıyor. Büyük ihtimalle proba gerek kalmayacak.
bu hem iyi hemde biraz kötü yanibenimsanirim yumurta rezervinde azalma var gibi bilmiyom simdi nasil iki yil önceki teste öyleydi yaklasik

yani cok yumis lazim durumu iste gerci hersey nasip kismet meselesi ama

tabi... allahın dediği olur zaten, nasip ederse ne güzel tabi...
yaalnız olmanın zorluğunu biliyorum... ben tek çocuğum aynı sebepten dolayı. hep kardeş istedim annemlerden.. düşününce çok üzülüyorum, çocuk aklı ne bileceksin, annenin elinden gelmeyen birşey olduğunu... defalarca düşük yapmanın zorluğunu.... canım annem ya.... oof! yine ağlayasım geldi şimdi bak

ooo gecmis olsun

annen kac düsük yapmis

benimanam bildigim4 fazlasini bilmiyom
bu anomali sanirim baba tarafinda tahminen cünkü halam biri de düsükleri varmis onun gelinide düsük yapmis
öbürhalaminda torunu özürlü

annemtarafinda yok

bu hem iyi hemde biraz kötü yanibenimsanirim yumurta rezervinde azalma var gibi bilmiyom simdi nasil iki yil önceki teste öyleydi yaklasik

yani cok yumis lazim durumu iste gerci hersey nasip kismet meselesi ama

ooo gecmis olsun

annen kac düsük yapmis

benimanam bildigim4 fazlasini bilmiyom
bu anomali sanirim baba tarafinda tahminen cünkü halam biri de düsükleri varmis onun gelinide düsük yapmis
öbürhalaminda torunu özürlü

annemtarafinda yok

benim annem de hatırladığı kadarıyla 4 ya da 5 düşük yapmış. ve benim de baba tarafımdan geliyor anomali.
dedm ya, benziyoruz.

6,5 çok yüksek bir değer değil, endişe etme. kireçlenme dediğimiz şey bile düşük dozlu romatizmal hastalıkmış biliyor musun?
dediğim gibi 5 olacakmış 6,5 olmuş. çok yüksek değil gerçekten. biran önce iyileşmeni diliyorum canım...

Yok canım bilmiyorum. İnşallah. Sağ ol ilgin için inşallah sen de senin için hayırlı olacak yöntemle hamile kalırsın...

Yer gök dua ile, inşaallah sağlıkla tamamlayacaksın. İçini ferah tut.

cnbh gecer gider ins sikintilarin

inci dün ani cikis yaptimkusura bakma
bugün kan verdimcuma sonuclar alcakmisim trombositler icin biliyosun insallah sonuclar iyi cikarsa basliyalim diyoruz

Sağ olun kızlar...

Hamet ben de öyle hissediyorum bazen. Benim de bebeklerim az su içinde dururken hep vidan azabı çekiyorum...

chnb cım 300 olunca dahamı olgunlasıyo yumurtalar anlamadım buun bana telde bıldırıldı dozu bızde o zaman termınale gelmsıtık anlamadım pek sadece dozunu 300 oldugunu tekrarlattım cnm ben bılgılendırısen sevınırım :50:

Canım sayıyı çoğaltmak için.Benim amh değerim o.3 menopoz sınırı. Bu yüzden bu doz oldu yaşım 35. 8 yumurtam oldu 7 si olgun çıktı 5 i pgt ye gitti 2 si sağlıklı çıktı. Ama transfer günü gelişimi durdu olmadı transfer. 2 ay sonra hamile kaldın doğal şu an suyum sızıyormuş:((

herşey olacağına varıcak, sen elinden geleni yaptın. allahın izniyle hayırlısıyla ve sağlıkla seninle kalıcak bebeğin.. duam hep böyle.

Amin canım hiçbir şey istediğim gibi olmadı inşallah sonu iyi olur...

Ben uyuyayım kızlar...

Back
X