Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum şifammmmmmmmmm
geçenlrde ben senin hamilelik takvimini gördüm soracaktım sana bu ne iş diye
yoksa o bu muydu
bak yine ilk ben farketmişim :1:
Çok mutlu oldum şifaaaaaa ALLAH tamamıa erdirsin
ne zaman öğrendin nasıl oldu anlat hemen
canımmm evet incimde farketmişti çizelgemi hatta sormuştu da :23::9::9::9: canım ben 2. tüp bebek tedavimi bu ay yaptırdım veeeee şükürler olsunnnn müjdemle aranızdayımmmm :49::46::46::46::nazar:

sifam ister misin ikiz olsun :emir_bebek::emir_bebek:
ayy isterim tabi ama Rabbimin işine karışılmaz birde değerlerim pek ikiz gibi durmuyo :31::29::29::29::29:

süper bi haber valla iki gündür moralim sifirdi 3. kahveyi iciyom siniriomde bu haber iyi oldu kucagina almak nasip olsun insallllllaaaaaaah
canım çok sağol ALLAH razı olsun aminn ben hepimziin bu zorlu sınavdan başarıya ulaşacağımıza inanıyorumm ve çok dua ediyorummm

kızlar 5 yumoşum toplandı 2 si dölllendi bölündü ve transfer oldu ve PGT nasip olmadı işte :5:

11. gün değerim 38.27 (salı günü )

ve bugün 13. gün değerim 106.54 :nazar:

canımmm evet incimde farketmişti çizelgemi hatta sormuştu da :23::9::9::9: canım ben 2. tüp bebek tedavimi bu ay yaptırdım veeeee şükürler olsunnnn müjdemle aranızdayımmmm :49::46::46::46::nazar:

ayy isterim tabi ama Rabbimin işine karışılmaz birde değerlerim pek ikiz gibi durmuyo :31::29::29::29::29:

canım çok sağol ALLAH razı olsun aminn ben hepimziin bu zorlu sınavdan başarıya ulaşacağımıza inanıyorumm ve çok dua ediyorummm

kızlar 5 yumoşum toplandı 2 si dölllendi bölündü ve transfer oldu ve PGT nasip olmadı işte :5:

1 olsun 2 olsun yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun :nazar:

ben de soracaktım sonra silmişsin zilli dedim herhalde yanlışlıkla oldu
keşke sorsaymışım:1:
seni zilli tüp yaptırdım da demiyor hiç aşkolsun:19:
neyse bebiş hatrına affetim seni:1:
hayırlısı ile kucağına alırsın inş.
yaaa yok ben ermişim diyorum inanmıyorsunuz:1:
ben size baştan beri bu ay pozitif demiyormuyum
nasıl da ispatlanıyor:1:
çok şükür..

ben de soracaktım sonra silmişsin zilli dedim herhalde yanlışlıkla oldu
keşke sorsaymışım:1:
seni zilli tüp yaptırdım da demiyor hiç aşkolsun:19:
neyse bebiş hatrına affetim seni:1:
hayırlısı ile kucağına alırsın inş.
yaaa yok ben ermişim diyorum inanmıyorsunuz:1:
ben size baştan beri bu ay pozitif demiyormuyum
nasıl da ispatlanıyor:1:
çok şükür..
evet bir silip bir ekliyordum kaptırmayım kendimi diye :27: canım benim çok sağol ay bu ay olsun bu yıl olsun ama ben bereket bu yılbaşından bu ayna çokk şahit oluyorumm sırada bekleyenlerin sayısı gitgide azalıyoo inşş sıfırlanacakkkkk :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar bir hamilemiz daha varmış, birazdan gelip müjdeyi verir :emir_bebek::nazar::52:
kızlarr selammmm hemde Müjdeli selammm
şükürler olsun HAMİLEYİMMM :49::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar:

:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7:
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Allahımmmmmmmm şükürler olsunnnnn nasıl sewindim canımmmm bilemezsinnnnnn allahım sağlıklaaaa kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhhh....:nazar::nazar::nazar:
hemen detay istioruzzz hemennnnn

Kimse tedaviye başladığını söylemesin, herkes bir anda hamileyim diye gelsin topik yıkılsın :9:
ayy tam benlik bir karar bu sonuna kadar destekliyorummmm :46::46::46::46::52::52::52::52::52: inşallah yaaaa çokkkk isterim hepimizin müjdesini almayı inşallah Yüce Rabbim kabul etsin dualarımızı

evet bir silip bir ekliyordum kaptırmayım kendimi diye :27: canım benim çok sağol ay bu ay olsun bu yıl olsun ama ben bereket bu yılbaşından bu ayna çokk şahit oluyorumm sırada bekleyenlerin sayısı gitgide azalıyoo inşş sıfırlanacakkkkk :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ALLAH seni emi :1:
bir silip bir ekliyormuş zilli :1:
bu ay nazefsa ,ben ,hazade ,şifa .
maş. suphanallah
RABBİM arttırsın inş.:nazar::nazar:
turkuaz görünmüyor o da tedavide ne yaptı acaba merak ediyorum
msnde de yok
turkuaz okuduysan bir haber et
eylülde de diğerleri akasya ,laveg,inci hepiniz birden haber vereceksiniz

Kimse tedaviye başladığını söylemesin, herkes bir anda hamileyim diye gelsin topik yıkılsın :9:
olmaz öyle :4:
biz söyledik ama :19:

aslında ben de devleti düşünmüyor değilim
ATATÜRK ARAŞTIRMA HASTAHANESİ var bilkentte ,sezeryan olacaksam ne farkederki devlette de olabilir hem devlet en güveniliri ,bi de 182 çıktı şimdi netten randevu alabiliyorsun o kolaylık var ,aslında bi kere de orayı denemeyi düşünüyorum deneye deneye deneme tahtasına döneceğim ama şu 2 li test zamanı oraya gideyim diyorum hem orda yaparlar hem de denemiş olurum diyorum
tabiki cnm devlet en güveniliri günde kaç hasta geliyor oraya benm dogum zaten kesin devlette kontrollerim ücretsiz oldugu için özelde yaptırıcam.hem özele verecegim sezeryan için 5000 milyarı çocugumun gelişimine harcarım..2 li testi zaten özelde yaptırma boşu boşuna para verme.nede olsa devlet yapıyor. senn ikiz oldugu için %90 sezeryan olur o yüzdende hiç özelde gerek yok yaptırmana.rabbim hepimizin yardımcısı olsun şu zor günleri kolaylıkla atlatalım..cnm bide bilgin varsa bişey sorucam ben kuran_ı kerimi hatim etmek istiyorum ama başlamadan önce okumamızın gereken bi dua,yada yapmamız geeken bişey varmı biliyormusun ??

kızlarr selammmm hemde Müjdeli selammm
şükürler olsun HAMİLEYİMMM :49::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar:

Cnmm benmmm çoooooooooooooookkkkkkkk sevindimmm allah kucagına almayıda nasip etsinnnnnnnn inşallah (amin):nazar:

tabiki cnm devlet en güveniliri günde kaç hasta geliyor oraya benm dogum zaten kesin devlette kontrollerim ücretsiz oldugu için özelde yaptırıcam.hem özele verecegim sezeryan için 5000 milyarı çocugumun gelişimine harcarım..2 li testi zaten özelde yaptırma boşu boşuna para verme.nede olsa devlet yapıyor. senn ikiz oldugu için %90 sezeryan olur o yüzdende hiç özelde gerek yok yaptırmana.rabbim hepimizin yardımcısı olsun şu zor günleri kolaylıkla atlatalım..cnm bide bilgin varsa bişey sorucam ben kuran_ı kerimi hatim etmek istiyorum ama başlamadan önce okumamızın gereken bi dua,yada yapmamız geeken bişey varmı biliyormusun ??
bi de küvez olayı var zaten küvezde olursa devlet daha iyi diyorum

ben en iisi devlete gideyim bari:1:
ama devlette de ani bişey olsa arayabileceğin bir kimse yok o var işte ..
yooo direk başlayabilirsin hatime özel birşeye gerek yok
ALLAH KABUL ETSİN

:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7:
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Allahımmmmmmmm şükürler olsunnnnn nasıl sewindim canımmmm bilemezsinnnnnn allahım sağlıklaaaa kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhhh....:nazar::nazar::nazar:
hemen detay istioruzzz hemennnnn
canımm hazademm çok sağol ALLAH razı olsun aminnn hepimiz inşallah

ALLAH seni emi :1:
bir silip bir ekliyormuş zilli :1:
bu ay nazefsa ,ben ,hazade ,şifa .
maş. suphanallah
RABBİM arttırsın inş.:nazar::nazar:
turkuaz görünmüyor o da tedavide ne yaptı acaba merak ediyorum
msnde de yok
turkuaz okuduysan bir haber et
eylülde de diğerleri akasya ,laveg,inci hepiniz birden haber vereceksiniz

olmaz öyle :4:
biz söyledik ama :19:
maşallah bize bu sayı yetmez daha çok bereket olsun inşallah bekleyen özleyen kimse kalmasın inşallah sağlıklı evlatlarımız kucaklarımızda haberlerimizi iletelim inşallahhhhh :emir_bebek::nazar:

Canım sizde sorun neydi??
Nasıl pgt olmadı anlamadım ve nerede yaptın ay çok heyecanlandım yaaaa:9::9::emir_bebek::emir_bebek:

Cnmm benmmm çoooooooooooooookkkkkkkk sevindimmm allah kucagına almayıda nasip etsinnnnnnnn inşallah (amin):nazar:
çok teşekkürler canım benim ALLAH razı olsun :34::29: amin amin hepimizin artık mutluluk üzerine paylaşımları olsun inşallah :nazar::46::52::52:

Canım sizde sorun neydi??
Nasıl pgt olmadı anlamadım ve nerede yaptın ay çok heyecanlandım yaaaa:9::9::emir_bebek::emir_bebek:
canım ben FMF ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım bu yüzden pgt düşünüyordum ama nasip olmadı ki yumoş çıkışmıyo bende :5: ilk tedavimi Kayseri acıbadem de yaptırmıştım 2 . tedavimde yine aynı yerde nasip oldu :49::nazar::nazar::nazar::52:

bi de küvez olayı var zaten küvezde olursa devlet daha iyi diyorum

ben en iisi devlete gideyim bari:1:
ama devlette de ani bişey olsa arayabileceğin bir kimse yok o var işte ..
yooo direk başlayabilirsin hatime özel birşeye gerek yok
ALLAH KABUL ETSİN

sagol cnmmm bem dualarımda sizede yer vericemmm inş..tabii cnm devlete dogumu yapıyorsun baba sadece bir defa gelip 1 saat kalabiliyormuş yanında ne kötü yaa .bu arada kuzum sen aklına öle küvezi falan getirip hiç korkutma kendini tamammıııı allahı izni ile gayet iyi beslenip dogacaklar yavrularınnnnn :):):emir_bebek:

çok teşekkürler canım benim ALLAH razı olsun :34::29: amin amin hepimizin artık mutluluk üzerine paylaşımları olsun inşallah :nazar::46::52::52:

canım ben FMF ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım bu yüzden pgt düşünüyordum ama nasip olmadı ki yumoş çıkışmıyo bende :5: ilk tedavimi Kayseri acıbadem de yaptırmıştım 2 . tedavimde yine aynı yerde nasip oldu :49::nazar::nazar::nazar::52:

Ay canımm benim nasıl sewindim bilemezsin ay nasılda gizledin ayollll vallahi bravooo ben olsamm hayattaaa duramazdımmm:9::9::9::9:

çok şükür bu sefer yüzün güldü
darısı diğerlerinin başına inş.
sagol cnmmm bem dualarımda sizede yer vericemmm inş..tabii cnm devlete dogumu yapıyorsun baba sadece bir defa gelip 1 saat kalabiliyormuş yanında ne kötü yaa .bu arada kuzum sen aklına öle küvezi falan getirip hiç korkutma kendini tamammıııı allahı izni ile gayet iyi beslenip dogacaklar yavrularınnnnn :):):emir_bebek:
sağolasın
yaa devlette de şu olay var sezeryan da olsa erkek doktor oluyor
ben erkeğe hiç görünmedim istemiyorum da
o yüzden ben yine özele döneyim bari özelde en azından herşeyi ayarlama imkanın var :1:
inş. yaa inş. küveze gerek kalmaz :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Ay canımm benim nasıl sewindim bilemezsin ay nasılda gizledin ayollll vallahi bravooo ben olsamm hayattaaa duramazdımmm:9::9::9::9:
canım kociş 1 hafta izinliydi vee aslında dr um çok da umutlandırmadı ilk başlarda her an iptal olabilir diye hazırlıklıydık aslında bu yüzden gizledim zaten bu niyetle başladık ne yapalım dedik iptal olursa tedavi daha sonraki eylül ayı düşünüyorduk o ara kısmet olur dedik yani canım hep tetikdeydik :18: bu yüzden gizleyebildim :3::34: ama sonu güzel bitti inşallah hepimizin tedavilerimizin sonu güzel bitsin müjdeler yağmur misali yağsınn inşallah :49::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::16::16:

çok şükür bu sefer yüzün güldü
darısı diğerlerinin başına inş.

sağolasın
yaa devlette de şu olay var sezeryan da olsa erkek doktor oluyor
ben erkeğe hiç görünmedim istemiyorum da
o yüzden ben yine özele döneyim bari özelde en azından herşeyi ayarlama imkanın var :1:
inş. yaa inş. küveze gerek kalmaz :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
sağol delikızım inşallah pgt yaptırmak kısmet olmadı ama sağlıklı olsun bebişim hepimizin sağlıklı evlat haberlerini alayım inşallah :emir_bebek::nazar::46::52::52::52::52::52::31:

Son düzenleme:
Back
X