- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #13.581
süper bi haber valla iki gündür moralim sifirdi 3. kahveyi iciyom siniriomde bu haber iyi oldu kucagina almak nasip olsun insallllllaaaaaaah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm evet incimde farketmişti çizelgemi hatta sormuştu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum şifammmmmmmmmm
geçenlrde ben senin hamilelik takvimini gördüm soracaktım sana bu ne iş diye
yoksa o bu muydu
bak yine ilk ben farketmişim
Çok mutlu oldum şifaaaaaa ALLAH tamamıa erdirsin
ne zaman öğrendin nasıl oldu anlat hemen
ayy isterim tabi ama Rabbimin işine karışılmaz birde değerlerim pek ikiz gibi durmuyosifam ister misin ikiz olsun![]()
canım çok sağol ALLAH razı olsun aminn ben hepimziin bu zorlu sınavdan başarıya ulaşacağımıza inanıyorumm ve çok dua ediyorummmsüper bi haber valla iki gündür moralim sifirdi 3. kahveyi iciyom siniriomde bu haber iyi oldu kucagina almak nasip olsun insallllllaaaaaaah
canımmm evet incimde farketmişti çizelgemi hatta sormuştu dacanım ben 2. tüp bebek tedavimi bu ay yaptırdım veeeee şükürler olsunnnn müjdemle aranızdayımmmm
ayy isterim tabi ama Rabbimin işine karışılmaz birde değerlerim pek ikiz gibi durmuyo
canım çok sağol ALLAH razı olsun aminn ben hepimziin bu zorlu sınavdan başarıya ulaşacağımıza inanıyorumm ve çok dua ediyorummm
kızlar 5 yumoşum toplandı 2 si dölllendi bölündü ve transfer oldu ve PGT nasip olmadı işte![]()
11. gün değerim 38.27 (salı günü )
ve bugün 13. gün değerim 106.54![]()
aynen öyke tek duamız bu sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin tez zamanda inşallah1 olsun 2 olsun yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun![]()
canımmm evet incimde farketmişti çizelgemi hatta sormuştu dacanım ben 2. tüp bebek tedavimi bu ay yaptırdım veeeee şükürler olsunnnn müjdemle aranızdayımmmm
ayy isterim tabi ama Rabbimin işine karışılmaz birde değerlerim pek ikiz gibi durmuyo
canım çok sağol ALLAH razı olsun aminn ben hepimziin bu zorlu sınavdan başarıya ulaşacağımıza inanıyorumm ve çok dua ediyorummm
kızlar 5 yumoşum toplandı 2 si dölllendi bölündü ve transfer oldu ve PGT nasip olmadı işte![]()
evet bir silip bir ekliyordum kaptırmayım kendimi diyeben de soracaktım sonra silmişsin zilli dedim herhalde yanlışlıkla oldu
keşke sorsaymışım
seni zilli tüp yaptırdım da demiyor hiç aşkolsun
neyse bebiş hatrına affetim seni
hayırlısı ile kucağına alırsın inş.
yaaa yok ben ermişim diyorum inanmıyorsunuz
ben size baştan beri bu ay pozitif demiyormuyum
nasıl da ispatlanıyor
çok şükür..
Kızlar bir hamilemiz daha varmış, birazdan gelip müjdeyi verir![]()
kızlarr selammmm hemde Müjdeli selammm
şükürler olsun HAMİLEYİMMM![]()
ayy tam benlik bir karar bu sonuna kadar destekliyorummmmKimse tedaviye başladığını söylemesin, herkes bir anda hamileyim diye gelsin topik yıkılsın![]()
ALLAH seni emievet bir silip bir ekliyordum kaptırmayım kendimi diyecanım benim çok sağol ay bu ay olsun bu yıl olsun ama ben bereket bu yılbaşından bu ayna çokk şahit oluyorumm sırada bekleyenlerin sayısı gitgide azalıyoo inşş sıfırlanacakkkkk
![]()
olmaz öyleKimse tedaviye başladığını söylemesin, herkes bir anda hamileyim diye gelsin topik yıkılsın![]()
tabiki cnm devlet en güveniliri günde kaç hasta geliyor oraya benm dogum zaten kesin devlette kontrollerim ücretsiz oldugu için özelde yaptırıcam.hem özele verecegim sezeryan için 5000 milyarı çocugumun gelişimine harcarım..2 li testi zaten özelde yaptırma boşu boşuna para verme.nede olsa devlet yapıyor. senn ikiz oldugu için %90 sezeryan olur o yüzdende hiç özelde gerek yok yaptırmana.rabbim hepimizin yardımcısı olsun şu zor günleri kolaylıkla atlatalım..cnm bide bilgin varsa bişey sorucam ben kuran_ı kerimi hatim etmek istiyorum ama başlamadan önce okumamızın gereken bi dua,yada yapmamız geeken bişey varmı biliyormusun ??aslında ben de devleti düşünmüyor değilim
ATATÜRK ARAŞTIRMA HASTAHANESİ var bilkentte ,sezeryan olacaksam ne farkederki devlette de olabilir hem devlet en güveniliri ,bi de 182 çıktı şimdi netten randevu alabiliyorsun o kolaylık var ,aslında bi kere de orayı denemeyi düşünüyorum deneye deneye deneme tahtasına döneceğim ama şu 2 li test zamanı oraya gideyim diyorum hem orda yaparlar hem de denemiş olurum diyorum
kızlarr selammmm hemde Müjdeli selammm
şükürler olsun HAMİLEYİMMM![]()
Cnmm benmmm çoooooooooooooookkkkkkkk sevindimmm allah kucagına almayıda nasip etsinnnnnnnn inşallah (amin)![]()
bi de küvez olayı var zaten küvezde olursa devlet daha iyi diyorumtabiki cnm devlet en güveniliri günde kaç hasta geliyor oraya benm dogum zaten kesin devlette kontrollerim ücretsiz oldugu için özelde yaptırıcam.hem özele verecegim sezeryan için 5000 milyarı çocugumun gelişimine harcarım..2 li testi zaten özelde yaptırma boşu boşuna para verme.nede olsa devlet yapıyor. senn ikiz oldugu için %90 sezeryan olur o yüzdende hiç özelde gerek yok yaptırmana.rabbim hepimizin yardımcısı olsun şu zor günleri kolaylıkla atlatalım..cnm bide bilgin varsa bişey sorucam ben kuran_ı kerimi hatim etmek istiyorum ama başlamadan önce okumamızın gereken bi dua,yada yapmamız geeken bişey varmı biliyormusun ??
ben en iisi devlete gideyim bari
ama devlette de ani bişey olsa arayabileceğin bir kimse yok o var işte ..
yooo direk başlayabilirsin hatime özel birşeye gerek yok
ALLAH KABUL ETSİN
canımm hazademm çok sağol ALLAH razı olsun aminnn hepimiz inşallah
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Allahımmmmmmmm şükürler olsunnnnn nasıl sewindim canımmmm bilemezsinnnnnn allahım sağlıklaaaa kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhhh....
hemen detay istioruzzz hemennnnn
maşallah bize bu sayı yetmez daha çok bereket olsun inşallah bekleyen özleyen kimse kalmasın inşallah sağlıklı evlatlarımız kucaklarımızda haberlerimizi iletelim inşallahhhhhALLAH seni emi
bir silip bir ekliyormuş zilli
bu ay nazefsa ,ben ,hazade ,şifa .
maş. suphanallah
RABBİM arttırsın inş.
turkuaz görünmüyor o da tedavide ne yaptı acaba merak ediyorum
msnde de yok
turkuaz okuduysan bir haber et
eylülde de diğerleri akasya ,laveg,inci hepiniz birden haber vereceksiniz
olmaz öyle
biz söyledik ama![]()
çok teşekkürler canım benim ALLAH razı olsunCnmm benmmm çoooooooooooooookkkkkkkk sevindimmm allah kucagına almayıda nasip etsinnnnnnnn inşallah (amin)![]()
canım ben FMF ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım bu yüzden pgt düşünüyordum ama nasip olmadı ki yumoş çıkışmıyo bendeCanım sizde sorun neydi??
Nasıl pgt olmadı anlamadım ve nerede yaptın ay çok heyecanlandım yaaaa![]()
bi de küvez olayı var zaten küvezde olursa devlet daha iyi diyorum
ben en iisi devlete gideyim bari
ama devlette de ani bişey olsa arayabileceğin bir kimse yok o var işte ..
yooo direk başlayabilirsin hatime özel birşeye gerek yok
ALLAH KABUL ETSİN
sagol cnmmm bem dualarımda sizede yer vericemmm inş..tabii cnm devlete dogumu yapıyorsun baba sadece bir defa gelip 1 saat kalabiliyormuş yanında ne kötü yaa .bu arada kuzum sen aklına öle küvezi falan getirip hiç korkutma kendini tamammıııı allahı izni ile gayet iyi beslenip dogacaklar yavrularınnnnn :):)![]()
çok teşekkürler canım benim ALLAH razı olsunamin amin hepimizin artık mutluluk üzerine paylaşımları olsun inşallah
canım ben FMF ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım bu yüzden pgt düşünüyordum ama nasip olmadı ki yumoş çıkışmıyo bendeilk tedavimi Kayseri acıbadem de yaptırmıştım 2 . tedavimde yine aynı yerde nasip oldu
![]()
çok teşekkürler canım benim ALLAH razı olsunamin amin hepimizin artık mutluluk üzerine paylaşımları olsun inşallah
canım ben FMF ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım bu yüzden pgt düşünüyordum ama nasip olmadı ki yumoş çıkışmıyo bendeilk tedavimi Kayseri acıbadem de yaptırmıştım 2 . tedavimde yine aynı yerde nasip oldu
![]()
sağolasınsagol cnmmm bem dualarımda sizede yer vericemmm inş..tabii cnm devlete dogumu yapıyorsun baba sadece bir defa gelip 1 saat kalabiliyormuş yanında ne kötü yaa .bu arada kuzum sen aklına öle küvezi falan getirip hiç korkutma kendini tamammıııı allahı izni ile gayet iyi beslenip dogacaklar yavrularınnnnn :):)![]()
yaa devlette de şu olay var sezeryan da olsa erkek doktor oluyor
ben erkeğe hiç görünmedim istemiyorum da
o yüzden ben yine özele döneyim bari özelde en azından herşeyi ayarlama imkanın var
inş. yaa inş. küveze gerek kalmaz![]()
canım kociş 1 hafta izinliydi vee aslında dr um çok da umutlandırmadı ilk başlarda her an iptal olabilir diye hazırlıklıydık aslında bu yüzden gizledim zaten bu niyetle başladık ne yapalım dedik iptal olursa tedavi daha sonraki eylül ayı düşünüyorduk o ara kısmet olur dedik yani canım hep tetikdeydik :18: bu yüzden gizleyebildimAy canımm benim nasıl sewindim bilemezsin ay nasılda gizledin ayollll vallahi bravooo ben olsamm hayattaaa duramazdımmm![]()
sağol delikızım inşallah pgt yaptırmak kısmet olmadı ama sağlıklı olsun bebişim hepimizin sağlıklı evlat haberlerini alayım inşallahçok şükür bu sefer yüzün güldü
darısı diğerlerinin başına inş.
sağolasın
yaa devlette de şu olay var sezeryan da olsa erkek doktor oluyor
ben erkeğe hiç görünmedim istemiyorum da
o yüzden ben yine özele döneyim bari özelde en azından herşeyi ayarlama imkanın var
inş. yaa inş. küveze gerek kalmaz![]()