- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #15.561
chnb beğendin beğendin gittin :) Nereye kayboldun? Nasılsın yaz hele :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEvet hituci gelmeye başladı artık
Kim ne yazmış kim kime ne cevap vermiş hepsi birbirine giriyor, hoş da durmuyor bir yandan :)
Yok canım haftaya arayacağım. 1 ay süre vermişlerdi, inş uzamaz. Babamın tahlilleri için de 1 ay denmişti geçen aradım (2 ay oldu), 1 ay sonra çıkar dediler. Sonuç peşinde koşuyorum :) Bir de kadın doğuma gitmem lazım farklı testler için. Onu da haftaya hallederim inş.
Birden estilerAğla ağla bir hal oldum. 4 gün geciktim onun da gerginliği üzerimde.
cvp yazdım güzelim üstte....
hazade iyiyim,endişeliyim,dua edin ne olur....
sen nasılsın?bebiş nasıl?
chnb beğendin beğendin gittin :) Nereye kayboldun? Nasılsın yaz hele :)
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım okumussunuzdur belkı bende sızler gıbı pgt yaptırcam merkez arayısındayım ıncı tanesı toplam pgt ucretı ne kadar odedın memorıala sımdıden tesekur ederım. benım 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal translakosyon var benım gıbı olan varmı aranızda arkadaslar.
Canım Doktorlar dizisi başladı kaçtım.İyiyim çok şükür... Yatışa devam:))
Hazadem akraban için dua ediyorum inşallah bebeğine kavuşur sağlıkla... Senin de randevun varmış gideceğin dr ile ilgili olumlu yazılar okudum kk da. Epey rahatlatan bir dr imiş Oluş Hanım... Güzel haberlerini bekliyoruz...
Dua ne oldu kızlar ben her gün 100 okuyorum... Bugünle birlikte toplam 500 oldu tefriciye. Kim yazıyor sayıları...
Mattika ne yaptı acaba :26: İnş herşey yolundadır.
Mattika ses ver nasılsın?
mattikayı bende merak ettim inş iyidir aynı şehirdeymişiz iyi olsam keşke giderdim ziyaretine :26:
çok sevindim burda görünce inş iyisindir canım..
sağolun kızlar merak etmişsiniz beni
bugün çıktım hastaneden, çok şükür tehlikeli bi durum yok, ama suyun azlığı geçmiş değil.
5 günde bir nst için geliceksin dedi dr, haftada bir de kontrole gidicem. gerek olursa tekrar yatırıcak.
böyle böyle sağlıkla sonuna geliriz inş.
hastanede yoruldum, dinlenicem şimdi.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geçtimiii 4 gün Allahımmm sen büyüksün Yarabbimmm test yapmasana incim yaaaa
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım okumussunuzdur belkı bende sızler gıbı pgt yaptırcam merkez arayısındayım ıncı tanesı toplam pgt ucretı ne kadar odedın memorıala sımdıden tesekur ederım. benım 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal translakosyon var benım gıbı olan varmı aranızda arkadaslar.
bugün çıktım hastaneden, çok şükür tehlikeli bi durum yok, ama suyun azlığı geçmiş değil.
5 günde bir nst için geliceksin dedi dr, haftada bir de kontrole gidicem. gerek olursa tekrar yatırıcak.
ben de emin olamıyorum hala....
Delikız ben de kendim karışım yaptım onu sürüyorum karnıma Lieracı Arda bey bana da önerdi...
Dua ne oldu kızlar ben her gün 100 okuyorum... Bugünle birlikte toplam 500 oldu tefriciye. Kim yazıyor sayıları...
Canım Doktorlar dizisi başladı kaçtım.İyiyim çok şükür... Yatışa devam:))
İncim canım günün geçmiş kaza filan olmuş olabilir mi?Tahlillerin de güzel çıksın inşallah...
Çok şükür canım az kaldı inşallah herşey sağlıkla gelicek mucize bebegimiz ..sağolun kızlar merak etmişsiniz beni
Stresten gecikiyor canım, oluyor bana böyle arada. Gelmedikçe daha da geriliyorum.
Canım yinede bir test yap ne kaybedersinki ne olurrrrr
mesajlar gitmiş yine
cbnb 400 tane okumuş allah razı olsun
turkuaz 111 tane okumuş allah razı olsun
nazefsa 100 tane okumuş allah razı olsun
DELİKİZ 50 tane okudu
başka varmıydı okuyan
bende geçenlerde öyleydim.valla birilerini parçalamadan kazasız geçtiya şükrediyorum :)Çok şükür canım. Dün akşam evde bir fırtına estirdim, zor duruldum ama şimdi iyiyim.
bende sizinle birlikte olunca mutlu oluyorum canım.gelmeyince insan özlüyo,merak ediyo valla.İnşallah incim
Günaydın canımm, nasılsın kızlar nasıl artık seni sık sık görüoruz mutlu oluorum vallahiii.
bencede canım bi test yap ne olur ne olmaz.Evet hituci gelmeye başladı artık
Kim ne yazmış kim kime ne cevap vermiş hepsi birbirine giriyor, hoş da durmuyor bir yandan :)
Yok canım haftaya arayacağım. 1 ay süre vermişlerdi, inş uzamaz. Babamın tahlilleri için de 1 ay denmişti geçen aradım (2 ay oldu), 1 ay sonra çıkar dediler. Sonuç peşinde koşuyorum :) Bir de kadın doğuma gitmem lazım farklı testler için. Onu da haftaya hallederim inş.
Birden estilerAğla ağla bir hal oldum. 4 gün geciktim onun da gerginliği üzerimde.
daha iyiyiz canım hamdolsun teşekkür ederim merak ettiğin içinHituci göründün kayboldun sakinleştin mi? Kuzular nasıl?
.
ben 100 demiştimmesajlar gitmiş yine
cbnb 400 tane okumuş allah razı olsun
turkuaz 111 tane okumuş allah razı olsun
nazefsa 100 tane okumuş allah razı olsun
DELİKİZ 50 tane okudu
başka varmıydı okuyan
tamam pardon düzeltiyorumcanım ben 500 okudum...
çok yoğunum bu ara kusura bakma hituciben 100 demiştimaşkolsun