Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bu arada yürüyüşte yorulma başladı bende
aşırı yürüyen bir insandım önceden ama şimdi 5 dakika yürüsem seriliyorum hemen
bi gün uyusam ancak dinleniyorum
bi de çok uyumaya başladım bu ara
akşamları özellike 9 deyince uykum geliyor

Evet hituci gelmeye başladı artık :1:
Kim ne yazmış kim kime ne cevap vermiş hepsi birbirine giriyor, hoş da durmuyor bir yandan :)
Yok canım haftaya arayacağım. 1 ay süre vermişlerdi, inş uzamaz. Babamın tahlilleri için de 1 ay denmişti geçen aradım (2 ay oldu), 1 ay sonra çıkar dediler. Sonuç peşinde koşuyorum :) Bir de kadın doğuma gitmem lazım farklı testler için. Onu da haftaya hallederim inş.
Birden estiler :1: Ağla ağla bir hal oldum. 4 gün geciktim onun da gerginliği üzerimde.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geçtimiii 4 gün Allahımmm sen büyüksün Yarabbimmm test yapmasana incim yaaaa
cvp yazdım güzelim üstte....

hazade iyiyim,endişeliyim,dua edin ne olur....

sen nasılsın?bebiş nasıl?

Hayırdır cnm nie endişelisinnn,???
Bebişde nasıl bilmiorum bugün Oluş hanıma gidicem bakalım ne diycek

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım okumussunuzdur belkı bende sızler gıbı pgt yaptırcam merkez arayısındayım ıncı tanesı toplam pgt ucretı ne kadar odedın memorıala sımdıden tesekur ederım. benım 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal translakosyon var benım gıbı olan varmı aranızda arkadaslar.

chnb beğendin beğendin gittin :) Nereye kayboldun? Nasılsın yaz hele :)

Canım Doktorlar dizisi başladı kaçtım.:9::9::9: İyiyim çok şükür... Yatışa devam:))

İncim canım günün geçmiş kaza filan olmuş olabilir mi?:9: Tahlillerin de güzel çıksın inşallah...

Hazadem akraban için dua ediyorum inşallah bebeğine kavuşur sağlıkla... Senin de randevun varmış gideceğin dr ile ilgili olumlu yazılar okudum kk da. Epey rahatlatan bir dr imiş Oluş Hanım... Güzel haberlerini bekliyoruz...:16:

Nazefsa 3 te sen de güzel haberler ver bize...

Turkuaz inşallah bir kız bir oğlan olur sağlıkla doğar sen de diğer embriyolarına üzülmezsin....

Rana canım ya ben hastanee yatmıştım sen de yatsan canım...

Akasya tatilde mi?

Şifa yazmıyor galiba hamileliği nasıl acaba?

Mattika ses ver nasılsın?

Delikız ben de kendim karışım yaptım onu sürüyorum karnıma Lieracı Arda bey bana da önerdi...

Hituci göründün kayboldun sakinleştin mi? Kuzular nasıl?

Özlemcano gelişmeleri yaz canım ne zaman amniyo yapılacak?

Merve de yok?

Maiumut senin şu an hangi aşamada tedavin?

Lave canım yine kayboldun eylülde nerede başlayacaksın canım?

Unuttuğum var mı ? Herkes iyidir inşallah...

Dua ne oldu kızlar ben her gün 100 okuyorum... Bugünle birlikte toplam 500 oldu tefriciye. Kim yazıyor sayıları...

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım okumussunuzdur belkı bende sızler gıbı pgt yaptırcam merkez arayısındayım ıncı tanesı toplam pgt ucretı ne kadar odedın memorıala sımdıden tesekur ederım. benım 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal translakosyon var benım gıbı olan varmı aranızda arkadaslar.

Arkadaşım hoş geldin...

Ben Ataşehir memorialde fish tekniğiyle 5 embriyoya pgt için 1800 ödedim... Benim eşim mozaik canım...

Canım Doktorlar dizisi başladı kaçtım.:9::9::9: İyiyim çok şükür... Yatışa devam:))
Hazadem akraban için dua ediyorum inşallah bebeğine kavuşur sağlıkla... Senin de randevun varmış gideceğin dr ile ilgili olumlu yazılar okudum kk da. Epey rahatlatan bir dr imiş Oluş Hanım... Güzel haberlerini bekliyoruz...:16:

Dua ne oldu kızlar ben her gün 100 okuyorum... Bugünle birlikte toplam 500 oldu tefriciye. Kim yazıyor sayıları...

Ay doktorlar hakikaten artık baydı ama en çok izlenin dizi herkes izlio :9::9:
Allah razı olsun canım kuzenimin eşi hala beklio işde çok zor vallahi ..
Ewet ben hem oluş Apiye hemde arda beye gidiorum,bugün 12+1 oldum detaylı ultrasyona giricem ama oluş hanımdamı arda beydemi yapsam bilmiorum eşim arda bey dio bakalım akşam ne olcak...
Delikız yazıcam dedi amaa bakaltım ben bir cnm

nazefsa canım bende vurunuyorum prolotonu 4günde bir transferden beri o jelinde iğnesini progestan vurunuyorum 3defa günde senin günün bitmiş artık bıraktırır delikızın dediği gibi güzel kızını gör gel bakalım inş herşey yolundadır.

chnb canım bende izliyorum doktorları herkez gibi:1: aman nereye yatıcam hastaneye yatsamda aynı yaptıkları bişey olsa kanamam dursa yada yatırsalar razıyım herşeye ne degişik hamilelik geçiriyorum inş sağ salim ayında gününde doğum yaparız hepimiz.

delikız aklıma gelmedi degil gitmek ama bayram öncesi ve bayram gircek araya gözükemiycem bukez elin kolun bağlı oturcam gibi geliyor aciller vs beni tatmin etmiyor ooff ama arıycam birazdan bakalım ne diyecek bukez:44::44: aman canım ne yürüşüşü 3canınla:49: daha erken yürüyüşe falan maşallah sağlıklı bebeklerin ama yorma kendini .

incii günün geçmiş canım hayırlısı havalardanda olabilir inş biraz dahada geçerde test yaprsın:34:

mattikayı bende merak ettim inş iyidir aynı şehirdeymişiz iyi olsam keşke giderdim ziyaretine :26:

Mattika ne yaptı acaba :26: İnş herşey yolundadır.

Mattika ses ver nasılsın?

mattikayı bende merak ettim inş iyidir aynı şehirdeymişiz iyi olsam keşke giderdim ziyaretine :26:

çok sevindim burda görünce inş iyisindir canım..

sağolun kızlar merak etmişsiniz beni:16:
bugün çıktım hastaneden, çok şükür tehlikeli bi durum yok, ama suyun azlığı geçmiş değil.
5 günde bir nst için geliceksin dedi dr, haftada bir de kontrole gidicem. gerek olursa tekrar yatırıcak.
böyle böyle sağlıkla sonuna geliriz inş.

hastanede yoruldum, dinlenicem şimdi.

ranacım kanaman devam ediyo mu hala, ali acar senin durumunda olanları hastaneye yatırıyo, eğer ona devam ediceksen tekrar git ya da muayenesini ara durumunu söyle, yatırır seni.
biraz yoğun bi dr ama en ufak bi ihtimali bile atlamıyo.

turkuaz transferin olmuş çok sevindim inş pozitifi yazıcaksın buraya.
mozaiklerin her zaman translokasyonlara göre şansı fazla oluyo sanırım, mozaik olup da sağlıklı bulunamayan hiç olmadı burda.

bugün çıktım hastaneden, çok şükür tehlikeli bi durum yok, ama suyun azlığı geçmiş değil.
5 günde bir nst için geliceksin dedi dr, haftada bir de kontrole gidicem. gerek olursa tekrar yatırıcak.

geçmiş olsun canım bebeğinin iyi olmasına sevindim gözetim altında inş sorun olmadan yapıcaksın dogumunu.:34:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geçtimiii 4 gün Allahımmm sen büyüksün Yarabbimmm test yapmasana incim yaaaa

Stresten gecikiyor canım, oluyor bana böyle arada. Gelmedikçe daha da geriliyorum.

Sevda ben Şişli Memorial'de yaptırdım. İlkinde yazdığım gibi fish yöntemiyle bakıldı. 2 embriyom vardı, 300 euro (yaklaşık 700 lira) ödedim. İkincisinde tüm kromozom analizi yapıldı. 5 embriyom vardı, 1750 dolar (yaklaşık 3 bin lira) ödedim.

Mattika canım hoşgeldin. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. En az 37'yi görürsün inş.

....

Delikız ben de kendim karışım yaptım onu sürüyorum karnıma Lieracı Arda bey bana da önerdi...

ben de emin olamıyorum hala
arda bey sana ne dedi
içinde paraben var diye okudum da nette
ama etkisi de çok fazlaymış etkiliymiş yani
madem zarrlı doktorlar nasıl öneriyorlar anlamadım gitti valla
ben tutuyorum nazefsa tutuyor aslında o daha iyi tutuyor ama ben tutarım
vaktim olmadı toparlamaya da ondan yazamadım

geçmiş olsun dinlen tabi hastaneye girip çıkmak bile yoruyor insanı yaaa
inş. sağlıkla sonuna kadar gelirsin

İncim canım günün geçmiş kaza filan olmuş olabilir mi?:9: Tahlillerin de güzel çıksın inşallah...

:1::1: Sahurda bazen denk geliyoruz, konu ilgimizi çekerse izleyip kalıyoruz :1: Umarım havalardandır :) Sağol canım. Allah kabul etsin.

Çok şükür canım az kaldı inşallah herşey sağlıkla gelicek mucize bebegimiz ..
Eşimin teyzesiininde suyu fazlaymış çocugu erken alabiliriz demiş doktoru hey yarabbim sen büyüksün dedim. kimi çok verirsin su kimine az
Stresten gecikiyor canım, oluyor bana böyle arada. Gelmedikçe daha da geriliyorum.

Canım yinede bir test yap ne kaybedersinki ne olurrrrr

mesajlar gitmiş yine :52:

cbnb 400 tane okumuş allah razı olsun
turkuaz 111 tane okumuş allah razı olsun
nazefsa 100 tane okumuş allah razı olsun
DELİKİZ 50 tane okudu
başka varmıydı okuyan

Çok şükür canım. Dün akşam evde bir fırtına estirdim, zor duruldum ama şimdi iyiyim.
bende geçenlerde öyleydim.valla birilerini parçalamadan kazasız geçtiya şükrediyorum :)
seninde adet gecikmesinden galiba.geçer inş.

İnşallah incim

Günaydın canımm, nasılsın kızlar nasıl artık seni sık sık görüoruz mutlu oluorum vallahiii.
bende sizinle birlikte olunca mutlu oluyorum canım.gelmeyince insan özlüyo,merak ediyo valla.

Evet hituci gelmeye başladı artık :1:
Kim ne yazmış kim kime ne cevap vermiş hepsi birbirine giriyor, hoş da durmuyor bir yandan :)
Yok canım haftaya arayacağım. 1 ay süre vermişlerdi, inş uzamaz. Babamın tahlilleri için de 1 ay denmişti geçen aradım (2 ay oldu), 1 ay sonra çıkar dediler. Sonuç peşinde koşuyorum :) Bir de kadın doğuma gitmem lazım farklı testler için. Onu da haftaya hallederim inş.
Birden estiler :1: Ağla ağla bir hal oldum. 4 gün geciktim onun da gerginliği üzerimde.
bencede canım bi test yap ne olur ne olmaz.

Hituci göründün kayboldun sakinleştin mi? Kuzular nasıl?

.
daha iyiyiz canım hamdolsun teşekkür ederim merak ettiğin için

mesajlar gitmiş yine :52:

cbnb 400 tane okumuş allah razı olsun
turkuaz 111 tane okumuş allah razı olsun
nazefsa 100 tane okumuş allah razı olsun
DELİKİZ 50 tane okudu
başka varmıydı okuyan
ben 100 demiştim :( aşkolsun

Son düzenleme:
canım ben 500 okudum...
tamam pardon düzeltiyorum :1: