Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

turkuaz transferin olmuş çok sevindim inş pozitifi yazıcaksın buraya.
mozaiklerin her zaman translokasyonlara göre şansı fazla oluyo sanırım, mozaik olup da sağlıklı bulunamayan hiç olmadı burda.

mattika teşekkürim ederim,transferim oldu evdeyim

inşallah pozitifi görürüm bende sizler gibi....

hastaneden çıkmışsın,endişe ediyordun bak,için rahatlamıştır,sende güzel güzel dinlen....

kızlar benim bu arada,benim felaket tansiyonum düşüyor cumartesi akşamdan beri,9 a 5 e,ya da 8 e 4 e

benim gib olan oldu mu aranızda,çok halsiz kalıyorum,az öncede ondan kayboldum,hemen yatmak istiyorum

delikız aysun hanımı aradım,progestanın yan etkisi dedi,sen jeli kullanmış mıydın?yoksa sadece progestanı fitil olarak mı kullanmıştn?

hastaneden çıkmışsın,endişe ediyordun bak,için rahatlamıştır,sende güzel güzel dinlen....

kızlar benim bu arada,benim felaket tansiyonum düşüyor cumartesi akşamdan beri,9 a 5 e,ya da 8 e 4 e

benim gib olan oldu mu aranızda,çok halsiz kalıyorum,az öncede ondan kayboldum,hemen yatmak istiyorum

delikız aysun hanımı aradım,progestanın yan etkisi dedi,sen jeli kullanmış mıydın?yoksa sadece progestanı fitil olarak mı kullanmıştn?

ben jel kullanmadım sadece progestan fitil kullandım
sen de fitil olarak mı kullanıyorsun
ağızdan alıyorsan ondan ypabilir
yok bende öyle halszlik yapmadı

ben jel kullanmadım sadece progestan fitil kullandım
sen de fitil olarak mı kullanıyorsun
ağızdan alıyorsan ondan ypabilir
yok bende öyle halszlik yapmadı[/QUOTE

sanırım ağızdan aldığım için oldu,daha önce hiç olmamıştı

ben 100 tane daha okudum tefriciyeyi,inşallah bugünde okurum
neden ağızdan alıyorsun aysun hanım mı dedi

bana fitil olarak vermişti

cbnb 500 tane okumuş allah razı olsun
hituci 100 tane okumuş allah razı olsun
turkuaz 211 tane okumuş allah razı olsun
nazefsa 100 tane okumuş allah razı olsun
DELİKİZ 50 tane okudu

bende geçenlerde öyleydim.valla birilerini parçalamadan kazasız geçtiya şükrediyorum :)
seninde adet gecikmesinden galiba.geçer inş.
bende sizinle birlikte olunca mutlu oluyorum canım.gelmeyince insan özlüyo,merak ediyo valla.
Vallahi canım Allah bin kere razı olsun senden hepimizle tek tek ilgilendin herzaman Allah seni eşini ewladını hiç darda bırakmasın inşallahhh

Ahhh canımmm ahhhh bende ölüodumm o progestandann insanı mahfedio kullanma düşüp bayılırsın çok etki etmiş demek insan çok kötü oluo doktorla görüş vajinal al

tamam pardon düzeltiyorum :1:
çok yoğunum bugün ksuruma bakmayın

çok yoğunum bu ara kusura bakma hituci :16:
turkuaz 111 tane okumuş allah razı olsun
DELİKİZ 50 tane okudu

Selam kızlar ;

Haftasonu eşimin memleketindeydim. Dün gece döndük. Bugün de işteyim. Bayağı yazışmışsınız. Yeni arkadaşlar da gelmiş Hoşgelmişler.. Ben de 50 tane okuyacağım inş :17: Kusura bakmayın bir türlü başlayamadım.. :17:

neden ağızdan alıyorsun aysun hanım mı dedi

bana fitil olarak vermişti

turkuaz 211 tane okumuş allah razı olsun
DELİKİZ 50 tane okudu
,

evet aysun hanım demişti,neyse önemli değil,sonu güzel olsun da razıyım

sen nasılsın?bana dua etmeyi unutma olur mu sevgili adaşım inşallah pozitifi görürüm

Selam kızlar ;

Haftasonu eşimin memleketindeydim. Dün gece döndük. Bugün de işteyim. Bayağı yazışmışsınız. Yeni arkadaşlar da gelmiş Hoşgelmişler.. Ben de 50 tane okuyacağım inş :17: Kusura bakmayın bir türlü başlayamadım.. :17:

Hoşgeldinnn kuzumm nerelere gittin bakayım anlat nasıl geçtiii, özledik seni vallahii

Selam kızlar ;

hoşgeldin akasya
nasıldı haftasonu
,

evet aysun hanım demişti,neyse önemli değil,sonu güzel olsun da razıyım

sen nasılsın?bana dua etmeyi unutma olur mu sevgili adaşım inşallah pozitifi görürüm

konuş bence vajinal al progestanı
yoksa sürekli öyle baş dönmeli ve yorgun gezersin
ben fitilde çok rahat ettim
hem fitil daha etkili direk vajinal olduğu için
dua ediyorum ve inanıyorum inş. ikizlerin olacak
pozitif olacağı yönünde içimde bir his var
RABBİM inş. güzel haberler verdirecek sana
test günün ne zaman

Ben de sizleri özledim kızlar :16: Aklım buradaydı. Ama gittiğim yerde net yoktu. Haftasonum çok güzel geçti. Yeşillik sakin bir yerdeydik. Görümcem sağolsun herşeyi önüme getirdi:9: Bol bol yedim içtim. Bir sürü ufaklık vardı. Onları sevdim. Hele bir çitlenbik vardı görmeniz lazım :16: 3.5 yaşında bir kız. Kıvır kıvır uzun saçlar.. Bir de dilli maşallah. Kendini öyle bir sevdiriyor ki.. Onu öpmeye doyamadım. Kız doğurasım geldi..:9: Sürekli dua ettim. Allah bizlere de nasip etsin diye. Çocuklarla vakit geçirmek beni çok mutlu etti. Daha da heveslendim. :34:

Sizler de iyisiniz dimi ? Mattikacığım hastaneden çıkmış.. Şükür..:nazar: Turkuaz bebişleri alıp gelmiş.. Hadi bakalım pozitifi de göreceğiz:nazar: Hazadem de iyi. İncim ve ben beklemede :9: Gün sayıyoruz.. Nesrin bol bol dinlenip dizi izliyor :9::10: En güzelini yapıyor.. Ranacığım endişeli.. Ama inşallah bebişi onunla.. Delikızın testleri iyi çıkmış.. :16: Nazefsa korkmuş ama herşey yolunda şükür.. Eylül bebek geliyor.. :21:

Hamet nelerde ? :26:

merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza.allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Hoş geldin arkadaşım... Allah bu yolda muvaffak etsin...

Akasya Allah gönlüne göre versin... KIZ DA olsun erkek de...

Mattika çıkmışsın hastaneden. Yoruldum yazmışsın neden yoruldun?

Nazefsa gelmedi sanırım...

Turkuaz progestan halsizlik yapar ben de vajinal kullandım...

Hoş geldin arkadaşım... Allah bu yolda muvaffak etsin...

Akasya Allah gönlüne göre versin... KIZ DA olsun erkek de...

Mattika çıkmışsın hastaneden. Yoruldum yazmışsın neden yoruldun?

Nazefsa gelmedi sanırım...

Turkuaz progestan halsizlik yapar ben de vajinal kullandım...

Canım aminn..:16: Kız erkek farketmez.. Sağlıklı olsun.. Gerisi boş.. :34: Benimki öylesine bir dilek.. Normalde hep erkek bebeğe yakın hissedirdim kendimi ama bu kız beni kendine aşık etti :9::16:

Kızlar birşey soracağım.. Arı sütü polen almak istiyorum. Ama sahteleri de varmış. Epey de pahalı. Arı dünyası diye bir siteden biri ile görüştüm. Güvenilir geldi ama bilemedim. Tecrübesi olan var mı ?? :26:

Akasya canım ben kullanmadım dr ye sor bir de canım zaten yumurtan çok olacak sıkıntı verir mi? sanki yumurtası az olnlar kullanıyor...:44:

Tolip arkadaşım inşallah başarılı olur tedavin Allah oğluna da sağlıklı bir ömür versin...

merhaba trkuaz arkadasım gecmıs sayfaları okudumda transferın olmus allahım ınsallah olumlu sonuc almayı nasıp eder. sızın problem neydı kac yumurta toplandı kac tane saglıklı cıktı kac tanesı transfer edıldı bende yaptırcam o yuzden cok soruyorum kusura bakma sızlerın tecrubesını o kadar ıhtıyacımız farkı helekı tedavıye yenı baslıcak olanlar olarak hangı merkezde yaptırdın ben baya bı masraflı bı ıs oldugunu duydum ama henuz arastırmadım toplamında ne kadar ucret odedın 15.20 arası duydum ama kesın bı bılgım yok sımdıden tesekurler.

Akasya canım ben kullanmadım dr ye sor bir de canım zaten yumurtan çok olacak sıkıntı verir mi? sanki yumurtası az olnlar kullanıyor...:44:

Tolip arkadaşım inşallah başarılı olur tedavin Allah oğluna da sağlıklı bir ömür versin...

inşallah canım.kaç aydır bu tedaviyi bekliyorum.ilk tedavim o yüzden çok heyecanlıyım. gerileri okuyamadım. senin kaç tedavin oldu ve problemin neydi?

Back
X