- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.681
Çok şükür cnm ama Allah korusun kötü çıksaydı dava etsen ne olurki ..
Hem pgt bile %100 vermiolar canım
Canım hiç bilmiorum kı yada erkekdemi oluo die inan nerden öğrenebilirim acaba :18:
Oluş Api yeditepe üniv.hast. canım Doç. kendisi ve mükemmel bir doktor kesinlikle ama kesinlikle tawsiye ediyorum ...
2 saat ilgilendi benimle tüm olasılıklardan bahsetti 5-6 kere enseyi ölçtü çok güler yüzlü ve soru cevaplamakdan hiç sıkılmıyor.
Fiyatlarınıda aldım
Normal dogum :6.000 tl
Sezeryan dogum :6.500 tl
fakat özel sağlık sigortam Anadolu benim anadolu ilede fiyatlar şöyle :
Normal dogum 3.420 tl
Sezeryan dogum :4.370 tl
Yani gebelik teminatı yok ise bu fiyatlardan egerki gebelik teminatı varsada bu fiyatlardan düşüolarmış ...
Epidurelde ekstra 1,000- dedi ama sigorta ile ne kadar sormayı unuttum ...
evet ederim
başım ağrıyr zaten
bende de bi kaç gündür baş ağrıları ve yorgunluk varAy benimdee hiç halim yok beynimin içinde birileri dolaşıoo
bende de bi kaç gündür baş ağrıları ve yorgunluk var
Eşime diorumki hayatım başım ağırıoo topikde dio baş ağrısımı başladı bu sefer
sorma valla bizimki de soruyor hep topiktekileri o da tanıyor
ne güzel ohh ........Vallahi eşimde artık soruo
Kocam bana 50 tane gül göndermiş
Herkese Günaydınlarrrr
Kızlar dün hastaneye gittim.Kızım gayet iyiymiş artık %100 kız dedi,yavaş yavaş pembişler almaya başlayabilirsin dediSuyum gayet iyiymiş rahim agzıda kapalı dedi.
Zehirlendigim dondurmadan dolayı idrar ,idrar kültürü kan istedi.Jeli temizledi ama çok acı çektim,rahimdende örnek aldı 2 tane niye aldıgını bilmiyorum.ondan sonra elevit yazdı.
Bebegim tam 17 cm olmuş kocamann ablamla birlikte gitmiştik el salladı teyzesine
Allaha şükür bi sıkıntı görünmüyor inşallah hep böle devam edr
Kızlar bu arada 1hafta içinde dondurmdan zehirlenen 4. hamileymişim doktorum söyledi.
3 kişi algidanın dondurmasından zehirlenmiş sizde dikkat edin.Bana 2 hafta süt ürünleri ve bir çok şeyi yasakladı.
Kızlar dün Oluş Apiye gittim kontrole detaylı ultrasyonda baktı bebeğimizin her yerini gösterdi çok şükür heryeri oluşmuştu ense kalınlığı 1,5 cnm rahim ağzım 3,5 cm di.
2 saat bizimle konuştu şükürler olsun herşey iyi görünüyor dedi ikili için kal aldı salı günü çıkıcak dedi.Ama amnioya şimdlik bugörüntülerle amniyoya gerek görmüorum ben dedi ikili çıksın yine bakarız dedi...Allahım Yücerabbim tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla çifter çifter nasip etsin inşallahhhh
iyiyiz canım çok şükür..
yapılacakları listelemeye çalışıyorum, hastanede benim haftamda bi sürü doğum vardı paçam tutuştu tabi.
yine de inş ağustosu bitiririz en azından. pek küçüğüz daha.
Hayırlı olsun eviniz canım...inş. sonu güzel olacak ben inanıyorum
eğer pozitif olursa artık beni nereye götürürsün yemeğe bilmem
sağolasın çok ani oldu valla akşama eşimle konuşup işleri ayarlamak için bismillah deyip başlamamız lazım
çok iş var yapılacak
mobilyaların bi kısmı yenilenecek
koltuklarım döşenecek halılar perdeler yıkamaya gidecek
amin inş.
darısı başına
hadi gözünaydın hazade inş. hep böyle devam eder
öyle ama hazade testlerde trizomi 13,18 ve 21 e bakılıyor
bunlara pgtde de bakılıyor
yani pgt yaptırıp da sonradan bunların çıkmaması lazım
souçta pgtde bakılmayan şeyler değil bunlar
Canım mesela Nesrin'in eşinde sorun vardı. O yüzden kız olursa sağlıklı olması kesin demişlerdi. O yüzden dedim. Sende de belki aynı mantıkla erkek olursa sağlıklıdır.Fiyatlar iyiymiş. Riskli gebelik uznmanı ise bayan olduğu için ben de tercih edebilirim.
Vallahi eşimde artık soruo
Kocam bana 50 tane gül göndermiş
Hayırlı olsun eviniz canım...
Ben pgt yaptırıp da bebeği incelenen o sorunda doğmuş birini okudum kk da. hem de ciddi bir sorundu. zaten buna rağmen amniyo öneriyorlar sorumluluğu üzerlerinden atmak için... Ki Seçgin (eskilerden) ikiz hamileydi pgt li. Ondan da istendi yaptırdı biri sağlam biri taşıyıcı çıktı...Tabi olmamalı zaten düşük bir ihtimal bu... Ama insan yapımı hata payı olabiliyor...
Bu arada hamile arkadaşlara ilişki yasak mı?:26: Bize hep yasak...
Maşallah canım. ben de çok yiyorum dondurma... O spekulum meselesi can yakıcı gerçekten...
Maşallah canım benim... Telefonda da kutladım iyiki doğdun...
Canım vaktinde doğacak paşamız inşallah...
Hayırlı olsun eviniz canım...
Ben pgt yaptırıp da bebeği incelenen o sorunda doğmuş birini okudum kk da. hem de ciddi bir sorundu. zaten buna rağmen amniyo öneriyorlar sorumluluğu üzerlerinden atmak için... Ki Seçgin (eskilerden) ikiz hamileydi pgt li. Ondan da istendi yaptırdı biri sağlam biri taşıyıcı çıktı...Tabi olmamalı zaten düşük bir ihtimal bu... Ama insan yapımı hata payı olabiliyor...
Canım eşimin 47 ve 48 x-yy. Yani erkeklerde yy bitişik. Yani yy yerine kız olan x gelse doğalda bu sorunu düşünmeyecektim. Ama kız olsaydı yine trizomi13,18,21 dışlanmış olmayacaktı. Ha bu arada 47 xyy lerde kol boyu normalden uzun olurmuş bizim bebeğin özellikle sordum kol boyunu. Biraz uzun ama normal sınırlarda uzun...Bence tran
slokasyonda cinsiyet önemli değildir...
Maşallah eşine...
canım nasıl yani serklaj dikişli olunca ilişki nasıl oluyorvalla daha neler duycam aydınlatırsan sevinirim dikişim nereye atılacak benim :50 bizede yasak zaten hiç kalkışmadık bile zaten kanama vs ama digerindede korkudan olmamıştı yasak falan dememişlerdi ama
Canım serklılajlara zaten yasak.... buradaki arkadaşlar serklajlı değil ya ondan dedim....:))
Vallahi mutlu oldumne güzel ohh ........
Maşallah canım benim... Telefonda da kutladım iyiki doğdun...
evet çok şükür gayet iyi hepsi de
e zaten pgtye rağmen bir sorun çıksaydı sanırım dava açardım
darısı başına inş.
chnb inş canım zamanını doldurabiliriz. çok şükür bi erken doğum riskimiz fln yok ama suyu azalırsa bekletmicek dr.
5 günde bir nst, haftada bir muayene diye bu yüzden söyledi.
baya ilerledik ama 34.haftada doğan bebekler de küveze giriyo, inş suyumuz yeterli olur 38 e kadar geliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?