- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.941
genetik testi nerde yaptırdınız?
bazen testi 20 bantta yapıyolar sorun çıkmıyo.
burda bi arkadaşın başına gelmişti fakülte hastanesinde sonuçlar normal çıkmıştı, daha sonra özelde 100 bantta test yapılınca sorun çıkmıştı.
canım Allah yardımcımız olsun ben son gebelikten önce iğne kullanmaya başladım hamile olduğumu öğrenincede dozu arttırdık fakat gebeliğimin 9.haftasında bebek 6 haftalık görünüyordu yani gelişmedi hapla düşük yapmak zorunda kaldım bende 46xx21ps+ ve mthfr1298 homozigot ve pkos var gebeliklerim klomenle oldu.eşimdede varikosel var eşim daha genetik test yaptırmadı bahsettiğin sperm fısh ünvde yapılıyormu?dediğin gibi yaşımızda ilerliyor
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuumbebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı
ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucum yarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende
işte geldim burdayımkimseler yok bugün nazefsa,herkes nerdeee?
sen nasılsın?sen de gitmişsin ama.....
delikız da yok bugün.
geldim geldim burdayımBen bakıyorum kim ne yazmış diye hepinizden haber alıyorumDelikızda kayıp nerede acaba sesi solugu çıkmıyo özletti kendini
Sen nasılsın asıl?Belirtilerin varmı?Neler hissediyorsn mesela,test gününe az kalmış ama şuanda bile kan testi yapsn çıkar. Çünkü 5.embriyosu ama olsun sen bekle yinede
ayyy çok üzüldüm RABBİM sabır versin yaaa...MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuumbebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı
ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucum yarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende
arkadaşlar merhaba
benim üçüncü tedavim bitti çok şükür.6 tane embriyom oldu iyi kalite donduruldu.öncedende 5 tane vardı.çük şükür rabbime.artık biraz ara vericem hem kendimi toparlayacam hem madda olarakta hazırlanacam.borum var hemde pgt için de para biriktirmem gerekecek.bundan sonra daha moralli olucam.beni bekleyen kuzularım varrrr çünkü.
100 tane tefricye okudum Allah kabul etsin.
zekai tahir buraka gittimmaiumut canım çok güzel bir haber maşallah...
hamet ben de merak ettim seni...
delikız bir arkadaş sordu gideceğin riskli gebelik takibi hangi devlet hastanesinde...
günaydın kızlar...
Topigimizdeki sessizligin nedeni nedir acabaaa
selam kızlar nasılsınız??
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
işte geldim burdayım
geldim geldim burdayım
ay çok yorgunum
dün eşya taşındı
haftasonu eşya toplamakla geçti
bugün işe geldim
gelir gelmez de topiğe girdim
eşyaları attık sadece ama daha çok iş var valla
perdesiddir kornişidir
elekrik su olmayınca bişey de yıkayamıyorsun
eşyaları ayarlama işi bayramdan sonraya kaldı
inş. en yakın zamanda gelir de ben de yavaştan halleder eevime geçerim
şimdilik annemde kalıyorum
ayyy çok üzüldüm RABBİM sabır versin yaaa...
bişey diyemiyorum gerçekten gözlerim doldu şuan
maş. ne güzel .
ohhh bu kadar sayıyla inş. güzel haberlerin gelecek
RABBİM yardımcın olsun
zekai tahir buraka gittim
tabiiiki ben
benim gibi geveze olmayınca ,herkese laf yetiştiren olmayınca topik de sessiz kaldı
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk zilloşHoşgeldinn canmmm nerelere gittin kayboldun sennnÖzlettin valla kendiniiii
Ohhh iyi biraz üstünden yük kalkmıştır.
Bebişler nasıl?
Bende şimdi kahvaltı yaptım ohh kaynımızı doyurduk analı kızlı
Elektrik ,su ne zaman baglancak?
kızlar gecemiz mübarek olsun:))
hoşbulduk zilloş
özletirim ben öyle
eşyayı attık o kadar asıl iş geride
yavaş yavaşa yapacağız artık inş.
ohh afiyet olsun ben de bamya pilav cacık yedim
elektrik su var da ankastre ürünleri çalıştıramıyorsun
onlar için bayramdan sonrayı beklememiz gerekiyor
annemdeyim ben de işte orda kalıyorum
eryamana transfer oldum artık anlıyacağın
ıvır zıvırlara bakacağız biz de bu ara
optimumun orda koçtaş açıldı oraya gideceğiz inş. bugün
cuma günü de izin aldım bayrama kayınvalideciğime gidiyorum
bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum 25 gibi filan
o zaman görüşürüz haberleşiriz ok
Kızlar gecemiz mübarek olsun:))
Ohhh afiyet olsunnn bamyaya bayılırım
Ne güzel valla annen ne güzel bakıyordur sana
Valla yaklaştık ne güzel gidip geliriz artık hatunn
Kayınvalidecigini de özlemişsindir şimdi git git gör
Eşimde çalışıyo bayramda sıkılıcam yine tek başıma ..
Mobilya falanmı alacaksın bakım?
Kızlar elevit mide bulantısı yaparmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?