- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.981
Günaydın İncimmm hoşgeldinnn naapıosun nasılsınnn
Bayramda bayrama gitmek ne demek ayol :))iyiyim ben de çok şükür evle uğraşıyoruz işte
bayram geldi bayrama gideceğiz inş.
bayram dönüşü doktora gideceğim artık kesin belli olur cinsiyetleri sanırım
senden naber
Günaydın canım. İyiyim şükür. Uykum var biraz :) Saat 5'te yattım, az daha uyurum belki :) Sen nasılsın?
Bayramda bayrama gitmek ne demek ayol :))
Ay hadi bakalım bıdıkların cinsiyeti neymiş bakalım ama bak gör biri kız biri erkek
5 demi kuzum nie okadar geç yattın ya , yada madem 5 de uyudun bu saatte nasıl uyandın :))
Bende nasıl olayım canım vallahii ptesi Arda lembete gittim bana detaylı ultrasyon ve 2li yapıp yapmadıgımı sordu bende yaptım dedim aaa sewindim dedi.nasıl çıktı çok şükür iyi çıktı dedimm. benim kontrol muayenemdi para vermeden çıktımm çıkarken çocuk demezmii 695 tl ödeme die hayırdır dedim detaylı ultrasyon dedi dedimki kim istemiş detaylı ve ben yaptırdım arda beyde bilio dedim.işde iz almak zorundayız dedi.Bakın dedim Arda bey bana 20 dk bile bakmadı detaylı ultrasyon 1 satten fazla sürüo dedim neyse müşteri hiz. geldi işde ödiyceksiniz dedimki bakın ben arda beye yaptıgımı söledimm neden tekrarını isteyim çok şükür tekrarını gerektiren bir durum yok arda beye sölemişler arda bey ödeme alın demiş..
Neyse arda beyi aradım dedimki siz 15 dk ultrasyon görüntüsüne detaylımı diosunuz??
benim emegim var bilmem ne dedii bende dedimki arda bey ben sizden istemedim ve detylı maliyetli bişey sormanız gerekirdii, neyse dedi siz ödeme yapmayın o halde elinizi kolunuzu sallaya sallaya çıkın, bende arda bey elimi kolumu sallaya sallaya çıkıorum dedim ...
Zaten Oluş APİ ye gidiektim çok memnunum Oluş hanımdan birdahada Allah göstermesin ama hayatta gitmem Memorial Arda Lembete
Kadir gecesi diye uyumak istemedim :) Sahur falan derken o saatte yattım. Eşimi işe uğurladım ondan kalktım canım. trkuaz'dan haber var mı bakayım dedim oturdum kaldım :)
Yaptıkları çok ayıp. Arda Bey neden böyle bir şey yaptı ki acaba. Hem soruyor yaptırdın mı diye hem ücret talep ediyor. Para vermek istemeyince de takındığı tavır hiç hoş değil. Neyse canım çok şükür memnun kaldığın bir doktor var, onda devam edersin.
Ewet yaa hani bana sormasaa diycemki yaptıı..
Ama soruo ve ben yaptırdım diorum sonuçlarımı sölüorum sözde detaylı oltrasyon yapıo ya bildigin gibi deil elim ayağım titredi görmeliydin onlar dua etsin nesrin abla aradaydı beni o yönlendirdi yoksa ben ona neler sölerdim...
Birde gülüolar ayy 695 deilmiş 430 tl miş özel sigortanız varmış.Dedim sen dalgamı geçiosun yaa ben neden ödeyeyimm
ula bayramda bayrama gitmek normal bir tabir çünkü eşimin memleketine gidiyoruz da ondanBayramda bayrama gitmek ne demek ayol :))
Ay hadi bakalım bıdıkların cinsiyeti neymiş bakalım ama bak gör biri kız biri erkek
5 demi kuzum nie okadar geç yattın ya , yada madem 5 de uyudun bu saatte nasıl uyandın :))
Bende nasıl olayım canım vallahii ptesi Arda lembete gittim bana detaylı ultrasyon ve 2li yapıp yapmadıgımı sordu bende yaptım dedim aaa sewindim dedi.nasıl çıktı çok şükür iyi çıktı dedimm. benim kontrol muayenemdi para vermeden çıktımm çıkarken çocuk demezmii 695 tl ödeme die hayırdır dedim detaylı ultrasyon dedi dedimki kim istemiş detaylı ve ben yaptırdım arda beyde bilio dedim.işde iz almak zorundayız dedi.Bakın dedim Arda bey bana 20 dk bile bakmadı detaylı ultrasyon 1 satten fazla sürüo dedim neyse müşteri hiz. geldi işde ödiyceksiniz dedimki bakın ben arda beye yaptıgımı söledimm neden tekrarını isteyim çok şükür tekrarını gerektiren bir durum yok arda beye sölemişler arda bey ödeme alın demiş..
Neyse arda beyi aradım dedimki siz 15 dk ultrasyon görüntüsüne detaylımı diosunuz??
benim emegim var bilmem ne dedii bende dedimki arda bey ben sizden istemedim ve detylı maliyetli bişey sormanız gerekirdii, neyse dedi siz ödeme yapmayın o halde elinizi kolunuzu sallaya sallaya çıkın, bende arda bey elimi kolumu sallaya sallaya çıkıorum dedim ...
Zaten Oluş APİ ye gidiektim çok memnunum Oluş hanımdan birdahada Allah göstermesin ama hayatta gitmem Memorial Arda Lembete
Vallahi bende yakıştıramadım vede diokii beni bir odaya aldılar o arada arda bey çıkmış yoldaydı aradım dilara hanım 30 saniyem var dio lakayitliğe bak yaa siinir oldummchnb'nin randevusu var bugün, gelemdiğine göre büyük ihtimalle hastanededir.
Hadi çalışanlar neyse de Arda Bey'e hiç yakıştıramadımNeyse sıkma canını.
ula bayramda bayrama gitmek normal bir tabir çünkü eşimin memleketine gidiyoruz da ondan
özeller öyle işte malesef bazıları çok paracı
neyse takma boşver hepsinde az çok var o tutum ne yapacaksın
İnci canım Allah kabul etsin dualarımızı... Benim 2.45 te canım randevum. Arkasından 47 yaşında görümcem vardı ya hani tüp denemişti kasım gibi. Onun 2 doğal düşüğü vardı ama 39-40 yaşlarında... Kürtajda tüplerine zarar verdiler. Bunu sormuştum Arda beye. Bakacak belki ameliyatla düzelirse... Mucize işte ama ben inanıyorum mucizelere...
Turkuaz gelmemiş...
Hazade canını sıkma neden öyle anlamış değilim gerçekten üzüldüm...
Delikız güle güle git gel Trabzona gideceksin sanırım ama dr ne sor canım yolculuu... Hep felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama ben nevşehire gitttim geldim 4 gün sonra kanamam oldu... sonu malum(
hERKES İYİ sanırım...
Canım nasılsınn iyimisinn
İnci canım Allah kabul etsin dualarımızı... Benim 2.45 te canım randevum. Arkasından 47 yaşında görümcem vardı ya hani tüp denemişti kasım gibi. Onun 2 doğal düşüğü vardı ama 39-40 yaşlarında... Kürtajda tüplerine zarar verdiler. Bunu sormuştum Arda beye. Bakacak belki ameliyatla düzelirse... Mucize işte ama ben inanıyorum mucizelere...
Turkuaz gelmemiş...
Hazade canını sıkma neden öyle anlamış değilim gerçekten üzüldüm...
Delikız güle güle git gel Trabzona gideceksin sanırım ama dr ne sor canım yolculuu... Hep felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama ben nevşehire gitttim geldim 4 gün sonra kanamam oldu... sonu malum(
hERKES İYİ sanırım...
napıyım canım saf saf bakınıyorum karnıma bakıyorum vardı yok oldu diyeiçim dışına çıktı dün okadar kan kaybettimki bebek teste gidecek diye sunni sancı ilaç vermişlerdi sabah 7dem kanamayla zor yetiştim merkeze 1saatte orda kan kaybettikten sonra aldılar soguk odaya kabus gibiydi herşey çok şükür istedikleri gibi olmuş ben hiç bakmadım eşime vermişler götürmüş teste ben bu tüp bebek maceramıda böyle sonlandırdım çok agır geldi sabaha kadar agladım için yandı
yapacak bişey yok 6.ya başlıycam tabi belli ara verdikten sonra asla pgte yapmadan tüp yapmam dedi drum bunuda yapması gerikirdi oysa tam anlamıyla denediler hani ilki pgt oldu su boşaldı o çok saglıklıydı diyor ondada rahim agzım ölçülmedi bırakıp gitti bundada hadi bismillah çok güzel denendik
artık tam bir pgtliyim daimi üyesiyim buranın sizleri çok seviyorum ne yazık sizlerle aynı şeyleri yaşayamıycaminş arda bebişlerinizden fırsat bulup ozamanda destek olursunuz bana
bakalım kimin döneminde denk gelip yine sonuç bekliycemsizi takipteyim sevinçlerinize ortagım rabbim kucagınıza verecek inş
trkuazı bende merak ettim ona bakmak için geldim.
napıyım canım saf saf bakınıyorum karnıma bakıyorum vardı yok oldu diyeiçim dışına çıktı dün okadar kan kaybettimki bebek teste gidecek diye sunni sancı ilaç vermişlerdi sabah 7dem kanamayla zor yetiştim merkeze 1saatte orda kan kaybettikten sonra aldılar soguk odaya kabus gibiydi herşey çok şükür istedikleri gibi olmuş ben hiç bakmadım eşime vermişler götürmüş teste ben bu tüp bebek maceramıda böyle sonlandırdım çok agır geldi sabaha kadar agladım için yandı
yapacak bişey yok 6.ya başlıycam tabi belli ara verdikten sonra asla pgte yapmadan tüp yapmam dedi drum bunuda yapması gerikirdi oysa tam anlamıyla denediler hani ilki pgt oldu su boşaldı o çok saglıklıydı diyor ondada rahim agzım ölçülmedi bırakıp gitti bundada hadi bismillah çok güzel denendik
artık tam bir pgtliyim daimi üyesiyim buranın sizleri çok seviyorum ne yazık sizlerle aynı şeyleri yaşayamıycaminş arda bebişlerinizden fırsat bulup ozamanda destek olursunuz bana
bakalım kimin döneminde denk gelip yine sonuç bekliycemsizi takipteyim sevinçlerinize ortagım rabbim kucagınıza verecek inş
rana başın sağolsun RABBİM sabır versinnapıyım canım saf saf bakınıyorum karnıma bakıyorum vardı yok oldu diyeiçim dışına çıktı dün okadar kan kaybettimki bebek teste gidecek diye sunni sancı ilaç vermişlerdi sabah 7dem kanamayla zor yetiştim merkeze 1saatte orda kan kaybettikten sonra aldılar soguk odaya kabus gibiydi herşey çok şükür istedikleri gibi olmuş ben hiç bakmadım eşime vermişler götürmüş teste ben bu tüp bebek maceramıda böyle sonlandırdım çok agır geldi sabaha kadar agladım için yandı
Vallahi bende yakıştıramadım vede diokii beni bir odaya aldılar o arada arda bey çıkmış yoldaydı aradım dilara hanım 30 saniyem var dio lakayitliğe bak yaa siinir oldumm
Ya n bilim iyi bir doktor işinin ehli ama bu tutumunu garipsedim ama
Turkuaz gelmemiş...
hERKES İYİ sanırım...
canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?