- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.041
Amin canım...
Hayırlı haberlerle gel inş. Evet görümceni biliyorum. İnş onun için de hayırlı bir kapı açılır...
Ranacım ne desek boş. İçin cayır cayırdır şimdi ama zaman hafifletecek. İnş bizler de bir gün anne olacağız. Meleğin seni bekleyecek ahirette. Allah'ım büyük sabır versin.
rana başın sağolsun RABBİM sabır versin
inş. görümcene RABBİM şifa verir de bir an önce durumu düzelir
yok ben konyaya gidiyorum bu sefer
5 saatlik yola gidiyorum bu sefer
inş.RABBİM isterse bu bebekleri hiçbirşey olmaz
zaten otobüsler eskisi gibi değil gayet rahat oluyor
mesafe de kısa aralarda duruyorlar da
inş. bir sıkıntı çıkmaz
işyerinde de saatlerce koltukta oturduğum oluyor o zaman da bişey olması lazım
ama çok pimpirikli olmak istemiyorum
sakınan göze çöp batıyor
önlemli dikkatli şekilde gideceğim
olacağı varsa her halukarda olur diye düşünüyorum
sonuçta bu işler tamamen ALLAHın takdri
tedbiri elden bırakmayacaksın gerisi ALLAHa kalmış
RABBİM de yardımcı olacaktır inş.
turkuaz söylese daha iidi aslında ama
ona canım sıkkın
mesaj atmış olmadı diye
aradım açmıyor da telini
malum konuşmak istemiyordur
ben de çok üzgünüm şuanda
Allah yardımcısı olsun hakikaten zor bir durum hiç bişey denilmio bizlerde bu durumu çok yaşadık ama hayat süprizlerle dolu chnb gibi mattika gibi benim gibi Rabbim en kısa zamanda hayırlı ewlatlar verir inşallahhh
Hoşgeldin canım. Haberlerin güzel olmasına sevindim. Tosuncuk geliyor desene :)
Görümcenin Allah yardımcısı olsun.
çok sağol hazadecim, iyiyiz çok şükür, 3 haftamız kaldı.Nasıl merak ettim cnm seni iyice ağırlaşmış olmalısın bir sorun yoktur inşallah
ah canım işte dediğim gibi, bi dahaki kontrole geçiyo söylenen sıkıntı diye. bi dahakine de kilosu normal çıkar..Kızlar randevudan geldik... 3.8 mm lik Koroid Pleksus kistimiz geçmiş şükür:)) Bugün itibarıyle 23 artı 4 günlük oldum. Ama bebek yüzde 3 lük en üst sınırda çıktı kilo olarak. 815 gram. 2 gün sonraya şeker testim var umarım şeker çıkmaz. Zayıf olur bir dert kilolu olur ayrı dert.
Amniyo dışında genetik sorunun netlik kazanmayacağını yine söyledi yok dedik zaten bu haftadan sonra sorun olsa da yapılacak bir şey yok ki bu konudaki düşüncemi siz de biliyorsunuz...Epey sohbet de ettik Arda bey'in eşi de Kastamonuluymuş bu arada:)) Hemşerimmiş:))
Rahim ağzı uzunluğum 2.6 iyi:)) Bizden haberler böyle...
Görümceme de malesef mucize bir ümit vermedi yumurta donasyonu olabileceğini söyledi. Cem Beye de sordu o da aynı fikirde...
..
Canım inşallah şeker çıkmaz 2 gün sonra yapılacak şeker olunca da tombik oluyorlar...
bugün dr.daydık biz de. suyumuz aynı, sık takip gerekiyo ama tehlikeli değil.
3 hafta sonraya sezeryan günü verdi dr. 6-7 eylül.
haberler böyle.
çok sağol hazadecim, iyiyiz çok şükür, 3 haftamız kaldı.
ah canım işte dediğim gibi, bi dahaki kontrole geçiyo söylenen sıkıntı diye. bi dahakine de kilosu normal çıkar..
inş şeker fln yoktur
bugün dr.daydık biz de. suyumuz aynı, sık takip gerekiyo ama tehlikeli değil.
3 hafta sonraya sezeryan günü verdi dr. 6-7 eylül.
haberler böyle.
Kızlar durup dururken 2 gündür ishal oldum önemli bişeymidir acaba sizded oluyormu?
Kızlar durup dururken 2 gündür ishal oldum önemli bişeymidir acaba sizded oluyormu?
Şükürler olsun Maşallahhh
Vallahi cnm Kist beni korkutuodu çok ama çok sewindim inann Allahım tekrar şükürler olsunnn oğluşumuz gelio sağlıkla inşallahhh...
Görümceninde Allahım yardımcısı olsun cnm ne diyelim zor ...
Git git kuzummm rahatlaaa
Tabi cnmm 430 lira sanki az para dediğin gibi bu halimle çalışıorumm ...
Napim cnm bende senin gibi heran bişey olucakmış gibi hissediorum, korkuorum.Yemekle aram yok hala 3 ay onceki gibi 60 kiloyum
Gr almadım yanii bakalım cnm işde beklioruzz ... Sen nasılsın nasıl gidio hissetmeye başladınmı cnm sennn ben hiç farketmiorumm
Canım kilosunun yüksek olması aslında iyi bir şey de hemen dr lerin aklına şeker geliyor( Yaptır hemen bana bildir dedi, devlette yaptıracağım testleri çok pahalı orada...
Geriye sayım başladı demek. Aldın mı bebişe kıyafet:)) Gecelik tavsiye ederim senin için de... Kahramınımız adı özgür mü olacaktı...
yediğin bir şey mi dokundu acaba? Ben de tam tersiyim(
Bol su iç canım geçmezse ve sancılı olursa dr ye git ishaldeki sancı hormonuyla doğumdaki sancı hormonu aynıymış çünkü...
Yediğin bir şey dokunmuş olabilir. Mideni, ayaklarını üşütmüş olabilirsin canım. Geçmiş olsun. Geçmezse yarın bir doktora görün.
İncim sen ist.yaşıyorsun?
Canım kilosunun yüksek olması aslında iyi bir şey de hemen dr lerin aklına şeker geliyor( Yaptır hemen bana bildir dedi, devlette yaptıracağım testleri çok pahalı orada...
Geriye sayım başladı demek. Aldın mı bebişe kıyafet:)) Gecelik tavsiye ederim senin için de... Kahramınımız adı özgür mü olacaktı...
yani illa bişey denicek her kontrolde.
kalbinin damarları görünmüyo, sıkıntı olabilir diyen adam bugün kalbi çok sağlıklı trizomi belirtisi de yok, iyi düşünün dedi. ama zamanında yüreğimizi hoplatmıştı işte.
kalp zor görünür diyo bir de, o zaman da deseydin ya bunu
Merve yok ne zamandır. Memlekete mi gitti acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?