Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Amin canım...

Sağ ol canım güle güle git güle güle gel...

turkuaz söylese daha iidi aslında ama
ona canım sıkkın
mesaj atmış olmadı diye
aradım açmıyor da telini
malum konuşmak istemiyordur
ben de çok üzgünüm şuanda

Canım çok ama çok üzüldüm canım ... Tek tesellim mozaik olanlarda sağlıklı çıkma olasılığının daha fazla olması...

Aminnnnnnnnnnn......

Hoşgeldin canım. Haberlerin güzel olmasına sevindim. Tosuncuk geliyor desene :)
Görümcenin Allah yardımcısı olsun.

Canım inşallah şeker çıkmaz 2 gün sonra yapılacak şeker olunca da tombik oluyorlar...

Nasıl merak ettim cnm seni iyice ağırlaşmış olmalısın bir sorun yoktur inşallah
çok sağol hazadecim, iyiyiz çok şükür, 3 haftamız kaldı.

ah canım işte dediğim gibi, bi dahaki kontrole geçiyo söylenen sıkıntı diye. bi dahakine de kilosu normal çıkar..
inş şeker fln yoktur

bugün dr.daydık biz de. suyumuz aynı, sık takip gerekiyo ama tehlikeli değil.
3 hafta sonraya sezeryan günü verdi dr. 6-7 eylül.
haberler böyle.

canım ya yine sözün bittiği yer.ya ne pacaz ya sağlıklı embriyo daha iyi tutunur diyorlar ee ne anladık.biz önce pgt yapacaz odan sonrabile sorunsuz olanların şansı aynımı yabenimkiler daha önce tutunmuyordu acba pgt yapmadık da ondan dedikAllah sbaır versin arkadaşım.

hazade iyiki vermemişsin parayı zaten adam sormuş sen yaptırdık deyince detaylı bakma gereği görmemiş ama maşAllah parayı alma hakkını görmüş kendisinde.resmen sömürülüyoruz.

Son düzenleme:
Canım inşallah şeker çıkmaz 2 gün sonra yapılacak şeker olunca da tombik oluyorlar...

İnş çıkmaz güzelim.

haberler böyle.

Maşallah
İlk paşamız geliyor inş sağlıkla

Canım kilosunun yüksek olması aslında iyi bir şey de hemen dr lerin aklına şeker geliyor( Yaptır hemen bana bildir dedi, devlette yaptıracağım testleri çok pahalı orada...

haberler böyle.

Geriye sayım başladı demek. Aldın mı bebişe kıyafet:)) Gecelik tavsiye ederim senin için de... Kahramınımız adı özgür mü olacaktı...

Kızlar durup dururken 2 gündür ishal oldum önemli bişeymidir acaba sizded oluyormu?

yediğin bir şey mi dokundu acaba? Ben de tam tersiyim (

Bol su iç canım geçmezse ve sancılı olursa dr ye git ishaldeki sancı hormonuyla doğumdaki sancı hormonu aynıymış çünkü...

Kız aynı kiloyuzben 1 kilo aldım daha iyi gidiyorum.
Sende yavaş yavaş başlarsın artık almaya canım hem bu haftalarda almamız daha iyi sonra zaten şişcezz yeterince
Ben artık hafif hafif hissediyorum..En son 2 hafta önce gittim 17 cm di.Şimdi olmuştr 20 cm falan.
Bizimkinin boyu biraz uzunda
Anasının kızı
Ayy zaman ne çabuk geçiyor yaa kocaman oldular kızz
Mattikanın bebegi açılışı yapacak sonrada bizimkiler takılacak peşine inşallah saglıkla

Ayy canım benm inşallah bir an önce sennde o vakitlerin gelecek.. senden 6 hafta sonrada sıra bende inşallahhh

yediğin bir şey mi dokundu acaba? Ben de tam tersiyim (

Bol su iç canım geçmezse ve sancılı olursa dr ye git ishaldeki sancı hormonuyla doğumdaki sancı hormonu aynıymış çünkü...

Yarın gidicem allahtan yaa söyleyim doktoruma.
Sancılı degil ama anlamadım gitti eşimde bende aynıyız.Yedigimiz bişey dokundu diye düşünüyorum,eşimdede oldugu için..Sanada yeşil fasulye tavsiye ederim kabıza birebir anında geçiriyor canımm..

Yediğin bir şey dokunmuş olabilir. Mideni, ayaklarını üşütmüş olabilirsin canım. Geçmiş olsun. Geçmezse yarın bir doktora görün.

Yarın gitcem zaten canım.Gitmişken söyleyeyim artık havadan nem kapar oldum yaaa
İncim sen ist.yaşıyorsun?

yani illa bişey denicek her kontrolde.
kalbinin damarları görünmüyo, sıkıntı olabilir diyen adam bugün kalbi çok sağlıklı trizomi belirtisi de yok, iyi düşünün dedi. ama zamanında yüreğimizi hoplatmıştı işte.
kalp zor görünür diyo bir de, o zaman da deseydin ya bunu

Sanırım sorun çıkarsa hani siz hep iyi demiştiniz gibi suçlama olmasın diye diyorlar. Ben de bebek çok hareketli dowlular pelte gibi olurmuş dedim her zaman geçerli değil dedi. Of dediğin gibi hep bir acabalar var. Allah sağlıkla nasip etsin. Amin...

Merve yok ne zamandır. Memlekete mi gitti acaba :26:

Ayy canım benim ya beni merak etmişsin sağolasın
Aynende memlekete gittik geldik
Çok şükür evime kavuşabildim
Ayağımın tozuyla hemencicik giriverdim topiğime
Sizleri çok özledim valla
İnşallah hepiniz iyisinizdir bebeklerinizde tabi
Benim tatilim çok çok kötü geçti ama elimden bir şey gelmiyor
Mecburen katlandım
Altınlarımıda aldım allaha şükür

Ranacım okudum çok üzüldüm inanki
İmtihan dünyası işte sabırdan başka kurtuluş yok
Sabredelim inşallah sonumuz selamete çıksın

mervecim hoş geldin canım.ohhhh altınlarıda almışsın iyi yapmışsın.artık bir takvim belli edersin dimi:)

arkadaşlar şifaa nerde yaahaberi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…