Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canını sikma bebeklerini düsün anlatta rahatlarsın biraz tabi anlatmak istersen

Gelmedi henüz. Biz de bekliyoruz İnş güzel haberler verir bize.

Söyle canım merak ettim şimdi. Allah korusun

Canım hayırdır ne olduu

Aaaa doğru onda numarası vardı.
Delikız
turkuaz söylese daha iidi aslında ama
ona canım sıkkın
mesaj atmış olmadı diye
aradım açmıyor da telini
malum konuşmak istemiyordur
ben de çok üzgünüm şuanda

turkuaz söylese daha iidi aslında ama
ona canım sıkkın
mesaj atmış olmadı diye
aradım açmıyor da telini
malum konuşmak istemiyordur
ben de çok üzgünüm şuanda

Allah yardımcısı olsun, sabırlar versin. O sonucu duymak çok zor çok. Bugün ve birkaç gün onun için zor geçecek ama inş en kısa zamanda yeni umutlarla yeni bir tedaviye başlayacak. Dualarımız onunla...

canım nasılsın gördüğüm kadaraıyla gebesin hemde ikiz
hayırlı olsun demek istedim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

kaçıncı tedavisiydi acaba biliyor musunuz bende tedaviye başlayacaktım ama korkuyorum artık :

Üçüncüydü ancak pgt'li ilk tedavisiydi. Ah bu testler en başından yapılabilse hayal kırıklıkları en aza inecek ama 1-2 negatiften önce istenmiyor maalesef. İnsan maddi manevi yıpranıyor.

canım nasılsın gördüğüm kadaraıyla gebesin hemde ikiz
hayırlı olsun demek istedim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
iyiyim jaleda sağolasın
sen nasılsın
amin inş. jaleda
hamsileri sağ salim büyütmeye uğraşıyorum işte
kaçıncı tedavisiydi acaba biliyor musunuz bende tedaviye başlayacaktım ama korkuyorum artık :

3

Allah yardımcısı olsun, sabırlar versin. O sonucu duymak çok zor çok. Bugün ve birkaç gün onun için zor geçecek ama inş en kısa zamanda yeni umutlarla yeni bir tedaviye başlayacak. Dualarımız onunla...

amiiiiiiiiiiiiiiiinnn
inş. en yakın zamanda toparlanıp yeniden denemek için umudunu kaybetmez
valla ben de dünden beri heyecanlıyım
sabah serviste bile onu düşünüp dua ettim

Maalesef dondurulmuşu yok

amiiiiiiiiiiiiiiiinnn
inş. en yakın zamanda toparlanıp yeniden denemek için umudunu kaybetmez
valla ben de dünden beri heyecanlıyım
sabah serviste bile onu düşünüp dua ettim

Toparlanacak inş. Zor olacak ama toparlanacak. Kendimden biliyorum. Transferimin iptal olduğu zaman da negatifi aldığım zaman da 10 gün geçmeden yeni tedavinin hayalini kurmaya, günleri saymaya başlamıştım. Allah'ın izniyle bu topikteki herkes bir gün anne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…