- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.001
sonra söylerim üff yaaa
trkuazdan haber yokmu cok merak ediyorum
canım çok sıkkın
Gelmedi henüz. Biz de bekliyoruzİnş güzel haberler verir bize.
inşallah delikızda telefon numarası var mı acaba bi arasada bu merakımız gitse banyo yapacam heyecandan pc başından kalkamıyorum
canını sikma bebeklerini düsün anlatta rahatlarsın biraz tabi anlatmak istersen
Gelmedi henüz. Biz de bekliyoruzİnş güzel haberler verir bize.
Söyle canım merak ettim şimdi. Allah korusun
Canım hayırdır ne olduu
turkuaz söylese daha iidi aslında amaAaaa doğru onda numarası vardı.
Delikız
turkuaz söylese daha iidi aslında ama
ona canım sıkkın
mesaj atmış olmadı diye
aradım açmıyor da telini
malum konuşmak istemiyordur
ben de çok üzgünüm şuanda
kaçıncı tedavisiydi acaba biliyor musunuz bende tedaviye başlayacaktım ama korkuyorum artık:
iyiyim jaleda sağolasıncanım nasılsın gördüğüm kadaraıyla gebesin hemde ikiz
hayırlı olsun demek istedim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
kaçıncı tedavisiydi acaba biliyor musunuz bende tedaviye başlayacaktım ama korkuyorum artık:
turkuaz söylese daha iidi aslında ama
ona canım sıkkın
mesaj atmış olmadı diye
aradım açmıyor da telini
malum konuşmak istemiyordur
ben de çok üzgünüm şuanda
Delikız sizi sessiz sedasız takip ediyorum, aynı merkezde tedavi görmüş biri olarak turkuazın da sonucunu merak ediyordum ,çok üzüldüm... negatifi aldığım gün geldi aklıma içim burkuldu, Rabbim sabır versin. Bizim için en büyük teselli dondurulmuşlarımızın olmasıydı, çok şükür ki turkuazın da var, Rabbim bizleri dondurulmuş yavrularımızdan yana yüzümüzü güldürü inş.
Allah yardımcısı olsun, sabırlar versin. O sonucu duymak çok zor çok. Bugün ve birkaç gün onun için zor geçecek ama inş en kısa zamanda yeni umutlarla yeni bir tedaviye başlayacak. Dualarımız onunla...
Delikız sizi sessiz sedasız takip ediyorum, aynı merkezde tedavi görmüş biri olarak turkuazın da sonucunu merak ediyordum ,çok üzüldüm... negatifi aldığım gün geldi aklıma içim burkuldu, Rabbim sabır versin. Bizim için en büyük teselli dondurulmuşlarımızın olmasıydı, çok şükür ki turkuazın da var, Rabbim bizleri dondurulmuş yavrularımızdan yana yüzümüzü güldürü inş.
amiiiiiiiiiiiiiiiinnn
inş. en yakın zamanda toparlanıp yeniden denemek için umudunu kaybetmez
valla ben de dünden beri heyecanlıyım
sabah serviste bile onu düşünüp dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?