- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.121
bayramınız mübarek olsun kızlar..
Kızlar herkese iyi bayramlar...
Ben de sabah taksiyle kayınvalideme gittim. Gelinler kayınlar görümceler çocuklar tam bir curcunaydı başım ağrıdı...
Az önce geldik tekrar büyük görümceme yarın da kayınlarım ve eşleri ve çocuklar buraya gelecek.
Sizler ne yaptınız?
Sağol canım sizlerin de mübarek olsun. Nasılsın? Minik paşamız nasıl? Doğum yaklaşıyor
iyiyiz canım bayramda bi yere gidemeyince sakin sakin oturuyoruz evde. şekerlerin hepsini ben yedim
az kaldı, hala inanamıyorum, millet çok heyecanlı bebeğine kavuşmak için eylül annelerinde, ben aynı soğukkanlılıkla bekliyorum.
sağlıklı olsun da, sağlıkla gelsin vs. bunları düşünmekten heyecan fln yok.
eylül topiğimize hayırlı güzel haberler getirsin inş, ben doğurayım sağlıkla, sonra da pozitifler gelsin hep..
herkese merhabalar
geçmiş bayramınız mübarek olsun
ben de konyaya gittim geldim köy havası aldım geldim
çok şükür bir sıkıntı olmadı
bugün doktora gideceğim inş.
bakalım hamsiler nasıl
inş. iidirler
turkuaz seni o kadar aradım bana dönmedin
o anda tabiki dönmemen normal ama sonra aramanı beklerdim
neyse sağlık olsun
umarım herşey düzelir
Aminnnn inşallah hepimiz hayırlısıyla gelecek Ramazan bayramında ewlatlarımızla olur canımmKızlar hepinize hayırlı bayramlar...
Hamile arkadaşlarım bir sonraki Ramazan Bayramı'nı yavrularıyla birlikte karşılayacaklar inş.
Tedaviyi bekleyen arkadaşlarım bizler de 2013 Ramazan Bayramı'na yavrularımızla beraber gireriz inş hayırlısıyla...
Hepinizi çok öpüyorum.
Seninde bayramın mübarek olsun cnm az kaldı paşa geliyor..bayramınız mübarek olsun kızlar..
Hoşgeldin canım çok sewindim tatilinin iyi geçmesine biraz deşarj olmuşsundur vallahi ayy Eylülü dört gözle bekliorum varyaa inşallah hepinizden hayırlı haberler alıcaz canımBugün memleketten döndüm. Tatilim güzel geçti şükür. Bol bol yüzdüm. Güneşlendim. Kitap okudum. Ama şu an kötüyüm. Yarın iş var ve ben İstanbul'dan şimdiden bıktım.
Sizler nasılsınız ? Topik epey ilerlemiş. Kötü haberler gördümMoralim bozuldu. Ranacığım bebeğini kaybetmiş. Turkuaz olumsuz sonuç almış. Hametin tedavisi iptal olmuş... Ne desem bilemedim ki.. Bulup da kaybetmek de çok zordur.. Bulamamak da... Teselli edecek söz bulamıyor insan. Tek tesellimiz Allah'ın bir bildiği vardır elbet. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmaz. Umarım sizler için çok daha hayırlı kapılar açılır... Ben buna inanıyorum. Elbet hepimiz birgün anne olacağız..Umudumuzu kaybetmek yok. Biraz ağlayacağız, biraz umutsuzluğa kapılacağız ama yine güneş doğacak.. Yeni tedavi için gün sayacağız.. Hayat böyle birşey işte.. Bir güldürüp bir ağlatıyor.. Sonuç olarak hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Hepinizi çok seviyorum..
herkese merhabalar
bakalım hamsiler nasıl
inş. iidirler
neyse sağlık olsun
umarım herşey düzelir
herkese merhabalar
bakalım hamsiler nasıl
inş. iidirler
neyse sağlık olsun
umarım herşey düzelir
merhaba arkadaşlar.bende bayram boyunca evdeyedim.birde bu havada üşüttüm.bir tek kayınvalidemin bayramını kutlamaya gittim.gerisi hep evdeydim.iyi geldi.
delikız hoş gelmişsin.dr dan dnönünce bize de anlat hamsilerin durumunu.
hoşbulduk naz naber sen hangi devlete gittin bakayımDELİKIZZ Günaydın cnm hoşğeldinnn ankaraya
İyilerdir inş hamsileer annesii
evet köy havası ii geldi valla temiz hava bol oksijenAminnnn inşallah hepimiz hayırlısıyla gelecek Ramazan bayramında ewlatlarımızla olur canımm
Seninde bayramın mübarek olsun cnm az kaldı paşa geliyor..
Hoşgeldin canım çok sewindim tatilinin iyi geçmesine biraz deşarj olmuşsundur vallahi ayy Eylülü dört gözle bekliorum varyaa inşallah hepinizden hayırlı haberler alıcaz canım
Ohhh köy havası rahatlatmıştır cnm seni ..
Bak bakalım bıdıklar ne durumda ..
Evi naaptın cnm yerleştinmii
canım hoşgeldin aa okadar konyanın hangi köyü? bütün byaram evdeydik şeker almaya gelseydininş kuzular iyidir
hoşgeldiniz kızlar, bayramcılar dönmüş
ben bekledim topiği siz yokken
akasya tatil dönüşü iş zor gelir ama tatil de başka bişey ya.. 2 aydır evde olunca çalışıp yorulup tatile gitmeyi özledim.
rana bebeğin 4-5 aylık olana kadar millete söyleme bi daha, bi annen bilsin yeter. sonra laf anlatması çok zorluyo insanı.
Evden sıkılacağım gün olacak mı acabaBen 10 senedir iş hayatında olduğumdan tatili iple çekiyorum. Sanki aylarca evde kalsam sıkılmam gibime geliyor. Ama tabii denemek lazım. Belki de ben de sıkılırım. Sen nasılsın mattikacığım ? Oğluş nasıl ? Kısmetse ne zaman geliyor kuzucuk
hoşbulduk maiumut toptan anlatayım aşağıda durumu :))
hoşbulduk naz naber sen hangi devlete gittin bakayım
bu arada ben on gün sonraya kendi doktoruma randevu alacağım haberin olsun aldığım zaman ararım seni
gelmek istersen randevuları yakın alırız
evet köy havası ii geldi valla temiz hava bol oksijen
köy kahvaltısı
yok evim duruyor öyle hala
senden naber
tatilin nasıldı
hoşbulduk
söylemem rana açık adres te vereyimmi:))
şekerden sıkıldım zaten rana :))
sağolasın sen konyanın neresindesin
kuzulara gelelim
çok şükür ikisi de gayet iyi
biri 98 mm biri 120 mm çıktı
yani biri 10 cm biri 12 cm
çok şükür bir sıkıntı yok ama çok yoruldum bugün
sabahtan beri devletteyim
bi daha da gitmem sanırım devlete
saatlerce bekledim gerildim yoruldum
doktora ben de bakabilirmiyim dedim
salak çevirmedi
kafamı uzatıp uzatıp baktım yarım yamalak
başları yukarda popolar aşağıdaydı bu sefer ve birbirlerine dönüktüler
birinin eli ağzındaydı yine
cinsiyet söylemedi tabi doğal olarak ama çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
artık 10 gün sonra kendi doktoruma gideceğim inş.
en iisi yine özel yaaa
sabah 10dan beridir hastanedeyim
özelde ise en fazla 15 dak.bekliyorum
bebeklerimi rahatça görüyorum
çok şükür onları gördümya artık içim rahat neşem yerine geldi
Çok şükür cnm sorun olmamasına sewindimm
Vallahi dewletlerde insan sürünüo ewet daha iyi diolar ama inan mahfoluo ...
Bakalım kendi doktorun cinsiyeti söliycekmi ama ben biliorum bir kız bir erkek
çok şükür hazadem valla çok yoruldum
kasıklarıma hafif ağrı girdi
ALLAH imkanı olmayanlara kolaylık versin devlette muayene çok zor gerçekten
artık kendi doktorumun vaktine gelince kesin belli olur cinsiyetler
valla tatilde eşimin kardeş gibi gördüğü bi yakın arakadaşı var
onların da iki ikiz kızları var
onlara da başta yanlış söylemişler
belli olmuyor yani:))
sağolsunlar hemen bebek arabasını verdiler bize
ilk hediyemizi almış olduk böylece
sağlıklı olsun da gerisi boş
sıkılırsın canım ya, ben öğretmenim yaz tatiline alışkınım ama şimdi başlamıcam okula bu sene evde bunalır mıyım acaba diyorum, tamam bebek olucak ama 2 gün evden çıkmasam bunalıma giriyorum bazen. çalışmanın tadı başka yani. hele alışmış biri için..
2 haftamız var dr.un söylediği tarihe, allaha emanet iyidir inş oğluş da. hiç doğmıcakmış gibi sakin oturuyorum öyle.
Hayırlı olsun cnm ilk hediyeniz vallahiii,
Ay ben bişeyler almak istiyorum elim hiç gitmio korkuorum aldıgım zaman bişey olucak die almıorum o yüzden hiçbişey
Hazadem şaka maka derken sen de 15. haftaya gelmişsin. Bak gördün mü herşey yolunda.Bir bakmışsın 9 ay geçmiş. Bebişin kucağındaValla o kadar kötü günlerden sonra Allah'ın hediyesi bu bebiş.. Mucizelere inanıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?