Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İkinizinde yazdıklarına o kadar duygulandım ki..Canlarım benimmm allahım yardımcınız ollsun..
O kadar emek verip olmadıgını ögrenmek bide olupta kaybetmek..
İkiside çok zor rabbim size sabır versin.
Allahım size saglıkı evlatlar nassip etsin ..

Bende dün devlete gittim.
Kızımı merak ettigim için..
Gayet iyiymiş çok şükür.
İshal oldugumu söyledim eleviti bırak dedi
Ama ben yinede içicem ,kendi doktoruma sormadan bırakmıycam.
Kan degerlerim ölçülmüştü medicanadA ,hemoglobinim 11,3 çıkmıştı tülin hoca yazmamıştı ilaç.
Bu doktorum degerlerin düşük dedi, kan ilacı yazdı.
Kafam karıştı kullanıyımmı kullanmıyımmı diye.?
Haftaya medicanada kontrolüm var o zamana kadar beklesemmi?
Bu arada kızlar bebiş 21 cm olmuş doktor çok iyi dedi.
Ayrıca devlet olmasına ragmen ,bebeginiz %100 kız dedi.
Normalde söylmezler yaa

Hastaneden eve geldigimde kötü bi süprizle karşılaştım.
Bulaşık makinesinin muslugu kırılmış mutfagı su basmış dolaplarımın içi falan hep suydu.
Daha yeni yaptırmıştım dolaplarımıda.
Şok oldum zorla suyu çektim dolaplarımın için falan sildim.Allahtan şişmemişler
Aksilik işte olacagı varya.

Buarada herkese günaydınlarrrrrrrrrrr

Canım 16 dan sonra alırsın merak etme ben 16 ya dek 60 tım şimdi 67:))
Vallahi cnm kendimi hamile gibi hissetmiorum inanki hiç kilo almadımm :))
merhaba hazede hamılısın sanırım ıkızdıde galıba ınsallah allahım kucagına da almayı nasip eder.sen tedavını nerde yaptırdın problem neydı kacıncı tedvındı.
Merhaba cnm yok ikiz deil tek, İnşallah cnm sağlıkla alırız yawrumuzu ..
Ben 3 defa Yeditepe Üniv. hast tedavi gördüm cnm ama negatif sonuç aldık 3 kere kürtaj oldum.sonra Mucize bebegimiz geldi ve 3,5 aylık hamileyim Oğlumuz olucak
Rabbim sizlere çifter çifter versin inşallahh canım..
Sen n durumdasın
Ohhh iyi yapmışsın cnm Allahım inşallah altınlar bize altın bebeği getiricek ikiz bir kız bir oğlumuz olucakkk
Canım benimmm ewet kolay deill yaşadıgınnn ama inan geçio gerçekden geçioo ben 3 kere kürtaj oldum 3 kere tüp bebekden negatif aldım..
İtaharıda düşündüm eşimden boşanmayıda hatta eşimede söledim ama inan zamanla düzelio insan kendini suçlu hissedio kabahat bende dio ama belli bir süre sonra yaralar iğleşio tekrar tedavi için araştırmaya başlıosun yeni umutlar başlıo ...
İnşallah seninde umutların yeşericek sende anne olucaksın inan zamanı var demekkii

Canım benim öle deme ne olurr seninde ewladın olucakkk ay yeter artık diyceksinn ...
Bak bana 6 negatifim var düşünsenee kolaymı ama ben hiç vazgeçmedim belki buda sorunlu olucak gene vazgeçmiycem imtahanımız zor ama üstesinden Allahın izniyle geçicez ranacımm

Günaydın cnm vallahi üzüldüm dolaplara Allahdan şişmemiş mahfolurdu vallahii
Eee bebiş iyiymiş çok şükür oğluma kız çok vallahii alıcam kızlarınızı :))
ilaçlarını bırakma cnm kendi doktorun ne diosa onu yap ..
Bende bayramdan sonra gidim diorum dayanabilirsem

herkese merhaba kızlar ben size birşey danışmak istiyorum benim daha önce 6negatif denemem var tüp bebek yapma nedenimiz sperm sayı azlığı rahim filmi histeroskopi eşimin ve benim genetik testlerimiz temiz çok şükür benim bağışıklıkla ilgili sorun yok sadece antikaryolipin ımg testi orta pozitif coraspin kullanıyorum yumurta sayısı hep 15-20 arasında ımsı uygulandı 5.gün transferide yapılmasına rağmen pozitif sonuç alamıyoruz gittiğim her dr.pgt soruyorum gerek yok diyor durumu benim gibi olupta pgt yaptıran varmı hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum

Merhaba cnm öncelikle geçmiş olsun, ama sana benim fikrimce pgt gerek yok çünkü gerektiren bir genetik sorun yok o yüzden dediğin gibi imsi ile yola dewam edilmeli ama 6 tüpde sadece sperm sorunu ile neden tutmadı ilginç farklı bir sıkıntı olabilirmi diycem ama oda yok herşeye bakılmış pıhtılaşmaya felan bakıldımı??

cevabın için çok teşekkür ederim evet pıhtılaşmada bakıldı sorun yok herşey çok yolunda gidiyor embriyolr kaliteli ama tutunma olmuyor sanırım bütün testlerimiz en triod olabilirmi dendi oda normal çıktı durum böle yani ağustos sonu yeni tedaviye başlıcam inşşalh güzel haberler alırım ve son tedavim olur sizce başka yapılması gerekn test varmıdır.

İnşallah son tedavin olur cnm ama malesef başka yapılabilinicek bişey yok çünkü herşey yapılmış ama bence Perinatologa git onlar daha iyi araştırıolar ..
Sen nerede yaşıosun hangi hastaneye doktora gidiyorsun

canım ben bursada yaşıyorum acıbadem e gidiyorum ama memorial e falan gittim üniversiteye de gittim araştırılsın diye onlarda birtek bağışıklı testlerini verdiler diğer yapılması gerekenler yapılmış dediler.acıbademdeki dr.memnunum ama işte deneme sayısı fazla olunca insan tedaviden korkar hale geliyor perinatolog neye bakıyor bilgi verirmisin ilk defa duydum da

perinatolog riskli gebelik uzmanı canım yani normal bir kadın dogumcunun anlayamadıgı yada atladıgı şeyi rahatlıkla bulabiliyor ..
Ama sen herşey yapıldı diosun peki hiç hamile kalabildinmi sen doğal yolla?
yada tüplerin negatif oluşu hakkında bilgi verilmedimi?

hiç gebelik oluşmadı bende buyüzden çok korkuyorum tedavilerim hep çok güzel gelişti olumlu olacak gözüyle bakıldı her negatifin ardından testler yapıldı ama hepsi temiz çıktı çok şükür akapunktur hipnoz bile yaptırdım stres olmayayım diye olumlu sonuç alanların başarı öykülerini okuyup onlar ne yaptıysa bitkisel olsun dua olsun devamlı yapıyorum ama Rabbim daha nasip etmedi zamanı gelmemiş demekki.

Hoşgeldin Altınları almışsın Bayram sonrası başlıyormuş tedavi hadi hayırlısı olsun inş canım.

Kızlar kuzenimin kızı dogdu fakat 745 gr 26 haftalık
Normal dogumla almışlar hemen küveze konmuş çok korkuoruz :18:

Allah yardımcısı olsun o minik yavrunun da kuzeninin de...

Hametcim çok üzüldüm ama bunda da var bir hayır elbet. Sen elinden geleni yaptın, için rahat olsun. Nasibinde sağlıklı bir bebek sahibi olmak varsa doğal da denesen olacak tüp de denesen olacak. Dua edelim...

trkuazcım şu an bunları hissetmen, düşünmen çok normal. Burada çoğumuz negatifi gördük ve o sonucu aldığımızda hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Ama ne olursa olsun umudunu yitirme. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Zamanı gelmedi demek ki. Her zaman hayırlısı için dua etmiyor muyuz canım. Zamanla için ferahlayacak emin ol. Allah'ım yardımcın olsun. Her daim dualarımızdasın...

Ranacım canım Allah yardımcın olsun. İnş bu son olsun. Dualarımızdasın...

Merhaba Perlanore. Sonuçlarının temiz çıkması çok güzel ama tabi bu kadar deneme hem maddi hem manevi çok zor. Dediğin gibi vakti gelmemiş henüz. İnş en hayırlı zamanda yavruna kavuşursun. Allah yardımcın olsun...

Kızlar hepinize hayırlı bayramlar...
Hamile arkadaşlarım bir sonraki Ramazan Bayramı'nı yavrularıyla birlikte karşılayacaklar inş.
Tedaviyi bekleyen arkadaşlarım bizler de 2013 Ramazan Bayramı'na yavrularımızla beraber gireriz inş hayırlısıyla...
Hepinizi çok öpüyorum.

sağol arkadaşım sen ve diğer arkadaşların bende bayramını kutluyorum hamile arkadaşlar rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ben ve benim gibi bekleyenler tedavilerimiz güzel sonuç versin inşallah...sizlerden bir ricam olacak bir tablo yapsak çok ii olur...

Canım pgt yapılma nedenleri arasında bu da yazıyor ama bu topikte ben bu nedenle pgt yaptırmış ya da pgt ile bu yüzden hamile kaslmış okumadım...

Lupus antikoagülan testi yapıldı mı?

dondurulmuşun var mı?

Turkuaz ve minicikumut canım benim bir oğlum var olmasına rağmen sizleri anladığımı düşünüyorum. İnşallah son acınız olur...

Nazefsacığım kızına maşallah.... dr ne sorarsın ama bence de eleviti iç...

dolabına da üzüldüm...

Günaydın kızlarrrr... Dün giremedim nete erkenden hastaneye gittik tahliller için. Ama şeker yüklemesi için ayrıyeten randevu lazımmış çarşambaya verdiler. Diğer şeker tahlilini yaptılar. Aç ve yemekten 2 saat sonra. ben farkı da bilmiyorum...

sonra koşuyoluna geçtik akşam da eltime iftara epey hareket ettim dün hamilelik boyunca geçirdiğim en hareketli gündü. hastanede de tekerlekli sandalyede değildim yürüdüm... İnşallah sorun olmamıştır...

iNCİ İYİ BAYRAMLAR CANIM...

Merhaba Perlanore. Sonuçlarının temiz çıkması çok güzel ama tabi bu kadar deneme hem maddi hem manevi çok zor. Dediğin gibi vakti gelmemiş henüz. İnş en hayırlı zamanda yavruna kavuşursun. Allah yardımcın olsun...[/QUOTE]

çok teşekkür ederim.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar herkese iyi bayramlar...

Ben de sabah taksiyle kayınvalideme gittim. Gelinler kayınlar görümceler çocuklar tam bir curcunaydı başım ağrıdı...

Az önce geldik tekrar büyük görümceme yarın da kayınlarım ve eşleri ve çocuklar buraya gelecek.

Sizler ne yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…