Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tedavin hayırlı olsun canım dilerim bu dafa sağlıkla yawruna kawuşursun ...

Kızlar ben feciyim hiç vitamin ilaç almadıgım için karnıma ve bacaklarıma kramp girio magnezyum eksikliğindenmiş ...
Bana magnezyum verdi ama içemiorum hap fecii miğdem bulanıo :(
Bir tavsiyeniz varmı ne yapabilirim :43:

Amin cnm.. insallah sende saglıkla bebişini kucagına alırsın..
Bu arada magnezyumu dogal yoldan almayı deneyebilirsin diye dusunuyorum belki bır faydasını görürsün ..asagıya bır yazıdan kopyaladım bir incele istersen..

Magnezyum nelerde vardır;
kuru baklagiller, fındık, fıstık, badem, muz, kakao, patates, bitkisel yağlar, bal kabağı, susam ve maden sularıdır. Sürekli yumuşak içme suyu içilmesi de magnezyum eksikliğinde etkili olmaktadır. Bu sebeple zaman zaman aşırıya varmadan maden suyu içmek yararlıdır..

bakalım :1:
eşim bana söyleme süpriz olsun diyor ama:1:
Mümkün deil dayanamazsın :)))
Amin cnm.. insallah sende saglıkla bebişini kucagına alırsın..
Bu arada magnezyumu dogal yoldan almayı deneyebilirsin diye dusunuyorum belki bır faydasını görürsün ..asagıya bır yazıdan kopyaladım bir incele istersen..

Magnezyum nelerde vardır;
kuru baklagiller, fındık, fıstık, badem, muz, kakao, patates, bitkisel yağlar, bal kabağı, susam ve maden sularıdır. Sürekli yumuşak içme suyu içilmesi de magnezyum eksikliğinde etkili olmaktadır. Bu sebeple zaman zaman aşırıya varmadan maden suyu içmek yararlıdır..

Amin cnm inşallahhh hepimiz alırız sağlıkla,
Bilgiler için çooook teşekkür ederim cnm vallahi ilaç içmeyimde n verirseniz yerim o durumdayım inan:43:

Akide hoşgeldin aramıza. İnş tedavin olumlu sonuçlanır. Nerede yaptıracaksın?

Hosbulduk cnm:)
Amin,insallah hepimizin tedavileri olumlu sonuclanır yuzlerimiz guler eylul ayında..Ben memorıal şişlide ve atasehirde birer kez denedim.....aslında bunun karasızlıgını cok yasadım, şişli daha profosyonel bir merkez semra hnm da cumhur bey de cok ıyı ,atasehır de de Cem Bey cok rahat sakin ve Volkan Baltacıyla calısıyor onlarda cok ıyı..
ancak pgt ye fishle bakılsın istiyorum genetik doktoru Volkan Baltacı senin durumunda kesinlikle fish olmalı dedi..sıslıde fish yontemı artık yapılmıyor nıtekim benim ilk tedavimde microarray yontemi denendi uygulanan ilk kişilerdendim semra hnm da hata payı olabilir ben kendi insiyaitifimi kullanacagım dedi ancak hiç saglıklı bulunamadı malesef :(( biraz denek gibiydim sanırım:((
yani bu seferde birkez daha atasehir memorial da deneyeceğim sanırım..

Hosbulduk cnm:)
Amin,insallah hepimizin tedavileri olumlu sonuclanır yuzlerimiz guler eylul ayında..Ben memorıal şişlide ve atasehirde birer kez denedim.....aslında bunun karasızlıgını cok yasadım, şişli daha profosyonel bir merkez semra hnm da cumhur bey de cok ıyı ,atasehır de de Cem Bey cok rahat sakin ve Volkan Baltacıyla calısıyor onlarda cok ıyı..
ancak pgt ye fishle bakılsın istiyorum genetik doktoru Volkan Baltacı senin durumunda kesinlikle fish olmalı dedi..sıslıde fish yontemı artık yapılmıyor nıtekim benim ilk tedavimde microarray yontemi denendi uygulanan ilk kişilerdendim semra hnm da hata payı olabilir ben kendi insiyaitifimi kullanacagım dedi ancak hiç saglıklı bulunamadı malesef :(( biraz denek gibiydim sanırım:((
yani bu seferde birkez daha atasehir memorial da deneyeceğim sanırım..

Amin akidecim :)
Merkezdaş çıktık :1: Şişli'de ne zaman denedin? Belki denk bile gelmişizdir. Şişli'de istersen fish'le bakılıyor diye biliyorum. 1 haftaya kadar Cumhur Bey'le görüşmeye gideceğiz. Sorayım bakayım. Allah gönlüne göre versin inş canım.

konuştum inci
turkuaz iyi çok şükür toparlamış sesi bana çok iyi geldi
inş. bi 3 ay sonra tekrar düşünüyor vucudu toparlayınca
RABBİM inş. bu sefer nasip eder

Çok sevindim. Buraya da yazmıştık ilk zamanlar çok zor olacak ama geçecek demiştik. Genelde 3 ay ara diyor doktorlar. İnş manen ve madden iyice toparlamış olur kendini. Konuşursan selamımızı söyle :)

Çok sevindim. Buraya da yazmıştık ilk zamanlar çok zor olacak ama geçecek demiştik. Genelde 3 ay ara diyor doktorlar. İnş manen ve madden iyice toparlamış olur kendini. Konuşursan selamımızı söyle :)
ben de çok sevindim tekrar denemesine
tabiki tedirginlikler oluyor ama pes etmemek en önemlisi
turkuaz biraz vucudum toparlansın diyor
hem kafa hem vucut toparlanır inş.
arayacağım aklımda ..
geçen konuşmamız yarı kalmıştı
iletirim

ben de çok sevindim tekrar denemesine
tabiki tedirginlikler oluyor ama pes etmemek en önemlisi
turkuaz biraz vucudum toparlansın diyor
hem kafa hem vucut toparlanır inş.
arayacağım aklımda ..
geçen konuşmamız yarı kalmıştı
iletirim

Tabi ya umudumuz olmazsa yürüyemeyiz ki bu yolda. Negatifleri almam dün gibi ama şimdi yeni tedavimi dört gözle bekliyorum. Trkuaz ve olumsuz sonuç alan diğer arkadaşlar da yeni umutlarla başlayacak tedavilerine inş.

Son düzenleme:
Tabi ya umudumuz olmazsa yürüyemeyiz ki bu yolda. Negatifleri almam dün gibi ama şimdi yeni tedavimi dört gözle bekliyorum. Trkuaz ve olumsuz sonuç alan diğer arkadaşlar da yeni umutlarla başlayacak tedavilerine inş.

inş.
valla ben hamişim ama gözüm hep sizde
birinden bi haber bekliyorum aslında hazade gibi bir süpriz de olabilir:1:

Amin akidecim :)
Merkezdaş çıktık :1: Şişli'de ne zaman denedin? Belki denk bile gelmişizdir. Şişli'de istersen fish'le bakılıyor diye biliyorum. 1 haftaya kadar Cumhur Bey'le görüşmeye gideceğiz. Sorayım bakayım. Allah gönlüne göre versin inş canım.

Sişlide bir sene oldu sanırım belkide daha fazla 6 ay öncede atasehirde denedim belkide karsılasmısızdır:)cumhur bey bize fish anlatmıstı ancak tedaviye gittiğimizde yeni yonteme gecmişlerdi,cumhur bey siz karar verin dedi,semra hanım sa tedavide array olmalı fish artık yapılmıyor dedi ve array yapıldı biz semra hnm bırakmiştık zaten kararı..suan nasıl bılmıyorum, semra hnm bu konuda cok netti fish istemiyordu..sorarsan sevinirim aslında merak ediyorum..
sen ne zaman baslıyacaksın? benim tahmınlerim 6,7 eylul gibi ben baslarım hayırlısıyla..

Sişlide bir sene oldu sanırım belkide daha fazla 6 ay öncede atasehirde denedim belkide karsılasmısızdır:)cumhur bey bize fish anlatmıstı ancak tedaviye gittiğimizde yeni yonteme gecmişlerdi,cumhur bey siz karar verin dedi,semra hanım sa tedavide array olmalı fish artık yapılmıyor dedi ve array yapıldı biz semra hnm bırakmiştık zaten kararı..suan nasıl bılmıyorum, semra hnm bu konuda cok netti fish istemiyordu..sorarsan sevinirim aslında merak ediyorum..
sen ne zaman baslıyacaksın? benim tahmınlerim 6,7 eylul gibi ben baslarım hayırlısıyla..

Benim de ilk denememin üzerinden 8 ay geçti. Karşılaşmamışız. Ben fish veya array ile ilgili Semra Hanım'la hiç konuşmadım. Cumhur Bey'le karar verdik. Okumuşsundur burada belki. Geçen yaz array yaptıran ilk kişi Seçgin isimli birisiydi. Doğurmuştur şimdiye kadar :) Tamam canım sorarım. Ben adetimden sonra rahim filmi çektireceğim ondan sonra bir adet dönemi beklemek istiyorum. Gecikme gibi bir durum olmazsa ekim ortası başlayacağız inş. Uzun olacak bu kez. Hadi hayırlısı hakkında. İnş güzel olur sonu.

Back
X