- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #16.301
chnb canım nasılsın? Önümüzdeki hafta sana gelmek istiyorum inş konuşalım bir ara 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
chnb canım nasılsın? Önümüzdeki hafta sana gelmek istiyorum inş konuşalım bir ara![]()
Merhaba kızlar herkes iyi gördüğüm kadarıyla ben de iyiyim şükür. eşim ve oğlum hataya döndü. yarım 4.30 da randevum var inşallah yolundadır her şey...
Trkuaz'ı çok merak ediyorum. Delikız hiç konuştunuz mu?
Bende seni merak ettimmm ama yazmadın bana((
Hosbulduk cnm:)
Amin,insallah hepimizin tedavileri olumlu sonuclanır yuzlerimiz guler eylul ayında..Ben memorıal şişlide ve atasehirde birer kez denedim.....aslında bunun karasızlıgını cok yasadım, şişli daha profosyonel bir merkez semra hnm da cumhur bey de cok ıyı ,atasehır de de Cem Bey cok rahat sakin ve Volkan Baltacıyla calısıyor onlarda cok ıyı..
ancak pgt ye fishle bakılsın istiyorum genetik doktoru Volkan Baltacı senin durumunda kesinlikle fish olmalı dedi..sıslıde fish yontemı artık yapılmıyor nıtekim benim ilk tedavimde microarray yontemi denendi uygulanan ilk kişilerdendim semra hnm da hata payı olabilir ben kendi insiyaitifimi kullanacagım dedi ancak hiç saglıklı bulunamadı malesef( biraz denek gibiydim sanırım
(
yani bu seferde birkez daha atasehir memorial da deneyeceğim sanırım..
Çok şükür cnm iyi olmana sewindim ..Merhaba kızlar herkes iyi gördüğüm kadarıyla ben de iyiyim şükür. eşim ve oğlum hataya döndü. yarım 4.30 da randevum var inşallah yolundadır her şey...
Kuzummmm incim çok özledim seniiiiiiHazadem![]()
Ama bana yazmadınnnDün yazdım :26:
Çikolatalı muzlu pasta istiyorum![]()
Akide slm ;
Ben de eylülde Şişli Memorial'da PGT 'li tüp bebek deneyeceğim. Cumhur Bey ile yaptığım görüşmede bana fısh yönteminin yeterli olduğunu, benim için diğer yönteme gerek olmadığını söyledi. Yani FISh yöntemi uygulanıyor.
Çok şükür cnm iyi olmana sewindim ..
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞALLAHH
O zaman yarın 6 da seni arıorum :) hayırlı haberlerle gel inşallahh
Kuzummmm incim çok özledim seniiiiii
Ama bana yazmadınnn
Aman allahımmm nasıl yanii :)
merhaba kızlar,
sizce atasehır memorıal mı yoksa şişli memorıal mı daha ıyı?buradakı arkadasların olumlu tedavileri hangisinde oldu acaba..bilgi verirseniz sevinirim.. cook karasızlık yasıyorum da..
Çok şükür cnm iyi olmana sewindim ..
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞALLAHH
O zaman yarın 6 da seni arıorum :) hayırlı haberlerle gel inşallahh
Kuzummmm incim çok özledim seniiiiii
Ama bana yazmadınnn
Aman allahımmm nasıl yanii :)
merhaba kızlar,
sizce atasehır memorıal mı yoksa şişli memorıal mı daha ıyı?buradakı arkadasların olumlu tedavileri hangisinde oldu acaba..bilgi verirseniz sevinirim.. cook karasızlık yasıyorum da..
canım senin de bugün sanırım ikimiz de güzel haberlerle dönelim inşallah:)) bana gelmiyor musunuz?
canım ben doğal hamileyim şu an ocakta pgt yaptırdık ataşehir memorialde eşimde sorun var mozaik. 7 yumurtamdan 6 sı döllendi 5 pgt ye gitti 2 sağlam çıktı ama 5. gün gelişimi durdu transfer olmadı. gönlüne hangisi yatarsa oraya git. ben izlenimimi söyleyeyim okmeydanında görümcem tüp denedi semra hoca transfere geleceğim dedi ama pazar gününe geldiği için gelmedi teline de ulaşamadılar. görümcem 47 hatta 48 yaşında son kez denemişti. bu konu beni rahatsız etti. Ama cumhur bey süper bir insan ben çekinmeden defalarca aradım pgt ve genetik sorunla ilgili hatta ataşehirde pgt denedik ilk cumhur beyle görüştüğüm halde. olgunlukla karşıladı kısmet işi dedi... Ben pgt sonramda volkan beyle görüştüm telde 4. sorumda biraz çabuk olur musunuz dedi açıkçası bu tavır hoşuma gitmedi. ben kime sormalıydım acabasorularımı? ataşehirin dezavantajı kendi bünyesinde lab ı olmaması yaptığı iş olarak iyi( ama bence bana soğuk tavırlı ve bir daha rahatça arayamayacağım tavırlı) bir dr ile çalışıyor olması. Okmeydanında semra hanım diye ısrar etmezsen genetik konusunda her an arayabileceğin pozitif, sıcak bir genetikçi olması güzel...
maşallah cnmbenimde eşimde morfoloji sorunu var 8 yumurtamdan 5 i döllendi 3 tanesi 5.güne geldi 35 yaşında olduğum için ikiz konuldu rabbim nasip etmedi cnm tedaviden kaç ay sonra hamiş kaldın eşinin sorunu morfoloji mi soru sormak cevap almak benim dr beni ne aradı ne de merak ettiler cumhur bey ataşehir de mi
Merhaba kızlar herkes iyi gördüğüm kadarıyla ben de iyiyim şükür. eşim ve oğlum hataya döndü. yarım 4.30 da randevum var inşallah yolundadır her şey...
Merhaba aruna. Mesajını görünce cevap vermek istedim. Chnb tedaviden yaklaşık 2 ay sonra hamile kaldı. Cumhur Bey Şişli'de. İnş sen de kısa zamanda yavruna kavuşursun.
cnm benim çok teşekkür ederim bende merkez arıyorum hem pgt yapan hem deneyimli hemde sıcak bir dr
Rica ederim :) Düşündüğün merkezlerle ön görüşmeye gitmeni tavsiye ederim. Pgt yapan yer sayısı kısıtlı. Doktorla iletişim kurabilmek gerçekten çok önemli. İnş içine sinen bir yer bulabilirsin.