- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.361
kızlar ben geldim.Ahmet Ardamız 1200 gram olmuş dr iri bebek diyor. Şekerim yokmuş. Yapısal bir irilik dedi. Serklaj da iyi ki atılmış dikiş üzerinde yuvarlak bir boşluk olmuş dikiş olmasaymış açılma olurmuş. Zaten çok baskım oluyor kalkınca. Yatmaya devam:)) Bizden haberler böyle...
kızlar ben geldim.Ahmet Ardamız 1200 gram olmuş dr iri bebek diyor. Şekerim yokmuş. Yapısal bir irilik dedi. Serklaj da iyi ki atılmış dikiş üzerinde yuvarlak bir boşluk olmuş dikiş olmasaymış açılma olurmuş. Zaten çok baskım oluyor kalkınca. Yatmaya devam:)) Bizden haberler böyle...
maşallah canım oğluşuna.
bizim hala ismimiz belli değil
boyumuz uzun ama kilosunu formda tutuyo3 kilo olduk sayılır ama ne kadar geçebiliriz bilmiyorum.
hele sağlıklı olsunlar da.
Gözün aydın canım. Paşamız sağlıkla gelecek inşallah..Tosun paşa olacak o
maşallah canım oğluşuna.
bizim hala ismimiz belli değil
boyumuz uzun ama kilosunu formda tutuyo3 kilo olduk sayılır ama ne kadar geçebiliriz bilmiyorum.
hele sağlıklı olsunlar da.
Maşallah tos tosumuza:)
Teyzeleri sevsin onu tombik tombik
İyi çok şükür şekerinde yokmuş
Her şey yolunda çok şükür
Gerçekten ismi henüz yok değilmi senin oğlanın:),
Eski zamanlarda öyl eolurmuş ya çocuk doğarmış
3-4 yaşına gelince konurmuş karakterine göre:):)
sağ olun kızlar Allah olmayan herkese nasip etsin... mattika artık doğduğunda takvim yaprağından bak koy:))
Selam akideciğim ;
Ben tedavi yöntemimin en başından beri tüm araştırmalarımı Şişli Memorial aracılığıyla yaptırdım. Oranın genetikçisini çok ilgili ve canayakın buluyorum. O nedenle evim karşıda olmasına rağmen Şişli'yi tercih edeceğim. Ayrıca doktorum Nur Hanım'dan da çok memnunum. Hastane de genel anlamda çok temiz bir hastane. Ataşehir'e hiç gitmedim. Bilmiyorum. O nedenle yorum yapamayacağım.
Ay Nesrin ablam yeni gördüm mesajınıDelikız birkaç hafta sonra bebekler çok hızlı büyüyecek belli olur yakında...
kızlar istanbulda oturup gelmek isteyen olursa sevinirim. mervişim sen de gel...
Ay Nesrin ablam yeni gördüm mesajını
Keşke kısmet olsa gelip seni görmeyi çok isterim valla
yok yok mervenin dediği gibi ismini kendi alsın, bi kahramanlık yapsın
görmemişin bi oğlu olmuş bi isim beğenememişaynen böyle oldu bizimki artık doğunca o heyecanla koyarız bi isim elbet
yapsın tabi... içine doğar doğunca...yok yok mervenin dediği gibi ismini kendi alsın, bi kahramanlık yapsın
görmemişin bi oğlu olmuş bi isim beğenememişaynen böyle oldu bizimki artık doğunca o heyecanla koyarız bi isim elbet
Ay Nesrin ablam yeni gördüm mesajını
Keşke kısmet olsa gelip seni görmeyi çok isterim valla
Selam akideciğim ;
Ben tedavi yöntemimin en başından beri tüm araştırmalarımı Şişli Memorial aracılığıyla yaptırdım. Oranın genetikçisini çok ilgili ve canayakın buluyorum. O nedenle evim karşıda olmasına rağmen Şişli'yi tercih edeceğim. Ayrıca doktorum Nur Hanım'dan da çok memnunum. Hastane de genel anlamda çok temiz bir hastane. Ataşehir'e hiç gitmedim. Bilmiyorum. O nedenle yorum yapamayacağım.
Cok tesekkur ederim..pekı sen ne zaman baslıyacaksın?
Gel kuzum birlikte gidelimMesajımı almadın mı
Cevap gönderildi
10 Dakika engeline takıldım
Cevap alınmıştır tamam
Birazdan karşılık yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?