Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet cnm tedaviye baslayacagım kısmetse bende istanbuldayım..bir kez atasehırde denedim bende ama hastane konusuna takıldım biraz, ıkısıde iyi aslında..insallah tedavin iyi sonuclanır ve bebişine kavusursun mervecim..

Konuşmalarımız telsiz konuşması gibi oldu
94 654 merkez dinlemede tamam:)
Ben eşimden alışkınım gerçi

Canım denedin mi daha önce?
ben bilmiyordum ee aklında soru işareti bırakan mesele ne peki
Ben bu işlerin birazda kısme tolduğunu düşünüyorum
Şahıslara pek takılmam açıkçası
Olacaksa olur
Olduğu kadar Olmadığı Kader:):)

Konuşmalarımız telsiz konuşması gibi oldu
94 654 merkez dinlemede tamam:)
Ben eşimden alışkınım gerçi

Evet gerçekten öyle oldu Benim eşim de bir dönem kullanmıştı. O zaman evli değildik, telefonda konuşurken sürekli telsiz sesleri geliyordu deli oluyordum

Az önce bir topik gördüm görmez olaydım. 6 aylık hamile kadın eşine kızıp 8 tane ilaç içiyor ve bebeğinin hareketleri azalmasına rağmen hastaneye gitmiyor. İnş çocuğa bir şey olmamıştır.

Aaaaa
Bu gerçek olmasın Allah'ım
Tövbe yarabbim insanlar iyice sapıttı yazık günah yaa
Hangi topik hemen gitmem lazım

cok tesekkur ederim chnb cim, bilgilendirdin beni ..aslında bende en buyuk soru ısareti atasehır memoral'ın kendi labaratuvarının olmaması bu bır sorun yaratır mı?Volkan Baltacı ile ben bırkackez gorustum hatta ılk gorusmemızde epey uzun oldu çok ılgılıydı, o konuda bır rahatsızlıgım olmadı ..bırde bana nereye gıdersenız gıdın fısh yontemını uygulatın dedi,ilk denemenizden buyuk ıhtımalle uzgunum ama bir gol yemış olabılırsınız dedi(ilk denemem şişli memorıaldaydı ve array yontemı uygulanmıstı)ya işte boyle cnm..
bu arada bebişine masallah cnm,Allah saglıkla kucagına almak nasıp etsin insallah..

8 Senemi maşallah canım
Nice mutlu yıllara
4 Yıllık evlisiniz 1 yılda nişanlı kaldınız etti 5
3 yılda arkadaşlık yaşadınız demekki
Eee evlilik yıldönümünüz nasıl geçti

Sağolasın Mervem Tanıştığımızda miniciktim Okulumun bitmesini bekledik.
Güzel geçti Evde kutladık bu yıl

evet cnm daha once 2 kez dusuk yaptım ,10 haftalık olmadan kaybettım yani..
2 kezde denedim.ilki şişli de saglıklı cıkmadı array yontemı uygulandı..ikincisi atasehır de 2 tane saglıklı bulundu ama sonuc negatıfti.
bende 13 14 dengeli translokasyon varmış yanı tasıyıcılık..ve bu durumda volkan bey bana kesinlikle fish yontemı uygulanmalı dedi ve ilk denememın yanlış yonten oldugunu soyledi tabi bu bende bır soru ısaretı yarattı..atasehir memorıaldaysa labaratuvar yok bu bır problem olur mu dıye dusundum.. o yuzden merak ettim aslında pgt ile hamile kalanlar hangi hastanede tedavi oldular diye..
aslında sen guzel dusunuyorsun kader kısmet bazı seyler:))

Akidecim ben kullanılan yöntemden dolayı bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

Sakin olmak daha güzel emin ol :) İnş sonu güzel olur.
O kadın da böyle imtihan oluyor. Bebeğe bir şey olursa ömrü boyunca vicdan azabı çekecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…