- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.441
kızlarrrr slmmm nasılsınız..?
Benim kotam bitmişti yenilendi bugün artık burdayım
2 gündür fingir fingir geziyorum kocişle
Karnımda iyice büyüdü artık ayaklarıma baskı yapıyo varis olmuşummm
Mattikanın çok az kaldı valla onun yerine bende heyecanlanıyorummm
Ve artık yeni bi hamile haberi bekliyoruzzz lütfennnn
iyi günler arkadaşları dün opum vardı 6 tane yumurta toplanmiş ama sadece solda sağdakileri toplayamamış doktor rahimin üstüne çıkmişlardiye üstelik ben opuda uyanmışım doktora tekme atmişim sabah aradılar 5 tane dölenmiş bu sayı cok az pgt için bu durmda olanlar var mı hiç birde sağımdaki yumurtalar ne olacaklar bilen var mı acaba:18::18::18:
canım sayıya takılma.istatistiki olarak az görünüyo ama nasip bu işler.benim bir tedavimde 3. güne 2 embriyo kalmıştı ikiside sağlıklı çıkmıştı.burdan bir arkadaşında 8 tane girmişti pgtye hiç sağlıklı çıkmamıştı.(hazadeydi galiba)
birde kalan yumurtalar kosunda drlar bir tedbir almıştır için rahat olsun.yumurtaların içini boşaltmışlardır büyük ihtimal.
merve tedavin hayırlı olsun canım.
mattika topiğe çok giremiyorum.bende seni merak ediyordum.nasılsın?
inci,hazade,akasya,lave,delikız,nazefsa ve ismini sayamadığım dostlar inşallah hepiniz iyisinizdir.
ayaklarını havaya dik akşamları, masaj yap.
az kaldı diye bekliyorum bakalım ben de, sonsuza dek hamile kalıcakmışım gibi
ilk haber merveden gelicek inş.
Sayı çok önemli değil canım. 1 yumurtadan bile sağlıklı çıkabilir. Sen nerede tedavi görüyorsun ??
Kendi adıma iyi gibiyim hituciBu ay kısmetse tedaviye başlayacağım. Bekliyorum. Sen nasılsın ? Kızçeler nasıl ?
Maşallah bebişine canımGüzelce gez toz. Tadını çıkar. İlk hamilelik haberini Merve'den bekliyoruz inşallah
inşaallah hayırlısıyla sağlıkla rabbim tamamına erdirir canım.uyanmana niye müsade etmişler ki.. sayı önemli değil canım yeter ki sağlıklı bulunsun bir tane iki tane.
iyiyiz canım gün sayıyoruz bakalım, sen nasılsın?
kpss ye hazırlanıyodun, atanma umudu var mı?
inşaallah hayırlısıyla sağlıkla rabbim tamamına erdirir canım.
40000 öğretmen ataması olacak diye ümitliydim ama bizim payımıza 11 kişi düşmüş.umudum da yok artık.evimin kadını çocuklarımın anası olacam ben galiba.
Sayı çok önemli değil canım. 1 yumurtadan bile sağlıklı çıkabilir. Sen nerede tedavi görüyorsun
canım genartta aysun hocada
ayaklarını havaya dik akşamları, masaj yap.
az kaldı diye bekliyorum bakalım ben de, sonsuza dek hamile kalıcakmışım gibi
ilk haber merveden gelicek inş.
inşaallah hayırlısıyla sağlıkla rabbim tamamına erdirir canım.
40000 öğretmen ataması olacak diye ümitliydim ama bizim payımıza 11 kişi düşmüş.umudum da yok artık.evimin kadını çocuklarımın anası olacam ben galiba.
kızlarrr bana şu ayrıntılı ultasonla ilgili bilgi verirmisiniz?Kaçıncı haftanızda yaptırdınız?Devlet hastaneleri yapıyormu ücretsiz?4 boyutlu ultrasonla ayrıntılı ultrasonun farkı ne? BendeN 2 hafta önce istemişti doktor 20. haftanda yaptır diye,Ben medicana ya gidiyorum 420 tl gibi absürt bi fiyat istediler bende yok dedim.
iyi günler arkadaşları dün opum vardı 6 tane yumurta toplanmiş ama sadece solda sağdakileri toplayamamış doktor rahimin üstüne çıkmişlardiye üstelik ben opuda uyanmışım doktora tekme atmişim sabah aradılar 5 tane dölenmiş bu sayı cok az pgt için bu durmda olanlar var mı hiç birde sağımdaki yumurtalar ne olacaklar bilen var mı acaba:18::18::18:
Kızlar bu hafta pek giremedim kan kardeşimin kına gecesi vardı yarın düğün ve sonra tatile gidiyorum 1 hafta yokum ama sizi takip edicem inşallah Rabbim emeklerinizin mükafatı olarak hayırlı ewlatlar verir hepinizi çok sewiyorummm
Geçmiş olsun canım kızlar da yazmış ayaklarını kaldırmak iyi gelebilir...
İnşallah... Çıkacaklar di mi?:))
Canım inşallah 11 kişiden biri olursun...
Canım ben 12. haftada ve 16.-17. haftalarda yaptırdım genetik ultrason da deniyor... 20 li haftalarda da yapılmıştı. 320 tl verdim yüzde 50 indirimli. Canım siz pgt li yaptırdınız gerekli mi? bunu bence pgt dr ne sor... devleti bilmiyorum da belki fakülte yapıyordur ama emin değilim...
Benim 7 dolu toplanmıştı. 5 i 3. gün embriyosu oldu 2 sağlıklı çıktı nasip de varsa olur....
Canım iyi gelir tatil ama havuza girme tamam mı?
Nazefsa benim her organına ayrıntılı bakıldı kalp, böbrek,barsak, parmak, kol, kafa.... Ölçüldü her organı. Sizin fishle bakıldı ya dışlanmayan genetik sorunların belirtileri olabilir mi diye bakılabilir belki. Canım nelere para veriyoruz bence baktır bazı sorunlar anne karnında da tedavi edilebiliyor için rahat eder bence...
Kayınvalideleri çok duyduk da kayınpederler de yaparmış demek. Eşin konuşsa? bir de niye sizdeler bu kadar uzun zamandır?
Delikız ben pgt li kalsaydım testleri yaptırmazdım tek ayrıtılı yaptırdım. Hatta 4 lü yü yaptırdığıma da pişmanım 2 lim çok iyiydi ve ben 4 lü sonucuna göre zaten amniyo yaptırmayacaktım boşuna huzursuz oldum...
Senin hamsiler iyidir inşallah... Cinsiyet öğrenme de bugün sanırım:))
Gece wc ye kalkmaktan uyuyamadım.Bir de gaz sancısıydı umarım, çok sancım oldu. Eşim olsaydı kesin acile giderdim. Rüyalar da cabası beni huzursuz etmeye yetiyor...
kötü olmuş doğrusu, ama vardır bi hayır, bebeğinin gelme zamanı bir ay sonradır belki ondan böyle olmuşturmerhaba arkadaşlar. dün doktora gitmiştim tedaviye başlamak için ama kötü bir sürprizle karşılaştım. lazer cihazı bozulmuş ve yenisinin gelmesi 15 günü bulurmuş. bir ay erteledik tedaviyi inşallah bu ay bir sorun çıkmaz. kendimi çok hazırlamıştım. akasya sen benden önce başlarsın büyük ihtimalle.
doğum yapınca emzirceksin, gerekirse göğüsler fora geziceksin, dikişler olucak sezeryan da olsa normal de olsa.Çok Dogru söylüyorsun canım..Devlet yapmıyorsa muhakkak ben gidip yaptırıcam..
Bizde degiller .Kendi evleri var.Ama adam kaynana gibi ,uzaktan bile yetiyor dili.
Eşimde hak vermiyor babasına ,bana gelince haklısın diyor.ama babasına cevap veremiyor.
Geçen gün sinir etti beni,bebek olunca 3 ay bizdesiniz diyor .
Bende, ne münasebet dedim.
O zaman biz gelir kalırız diyor
Sırf inatlaşıyoruz yani,git evinde kal.Aynı semtte oturuyoruz kalmakta neymiş.
Off off herkes kayınvaliden çeker bende kayınbabamdan çekiyorum.
Ayy bi açıldım susmadım canım k.bakma nolur
zaten bildiğin bişeydir ama düzenli olarak felak nas oku canım, hamilelikte rüyalar çok oluyo, çözümü felak nas okumak.Gece wc ye kalkmaktan uyuyamadım.Bir de gaz sancısıydı umarım, çok sancım oldu. Eşim olsaydı kesin acile giderdim. Rüyalar da cabası beni huzursuz etmeye yetiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?