Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım geç olsun da sonu iyi olsun inşallah.. Her işte bir hayır vardır. Ben de eylül için planladım ama genetik testim check edilecekti. Henüz haber alamadım. Evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmiyorum.

saat 1 de randevum var birazdan çıkacağım
çıkmadan önce bi göbüş göstereyim dedim :)
önden ve yandan tam profil göbüşüm :))

duanızı esirgmeyin ben çıkıyorum

Canım sakin kafayla git inşallah hiç bişey olmaz.
Bugün fıstıkların cinsiyetini ögrenicez çok merak ediyoruz
gelince hemen yazz merakta bırakma

Canım gaz sancısıdır tabi,sakın kötü düşünme.Husursuz oldugun için,Rüyalarınada yansıyordur..Bol bol dua et için rahat etmessse bi doktoruna görün..

İşte gelde bunu onlara anlat.Kendi kızının kayınbabası yapsa ayıplar,kendine gelince gayet rahat.
Eşim, şimdi öyle konuşuyor o zaman gelince öyle yapmaz merak etme sen diyor.
Ama adam beni sinir etmek için ugraşıyor işte.
O zaman geldiginde annem gelicek benm izmirden,heralde kendine ihtiyaç yok oldugunu anlayıp gider.
Ayy hamileligimizde bile bize stres yaşatıyorlar.
Çok dua ediyorum bebegimi kucagıma saglıkla alıp,şu sıkıntılardan kurtulmayı.

Yaptırıcam canım,öbür hafta devlete gidicem yapmazsa özele gidicem.

İyi tatiller kuzum

Hakkında hayırlısı olsun Selmacan. Sağ taraftaki yumurtalar için önlem alınmıştır. Doktorunu arayıp sor bence.

inci,hazade,akasya,lave,delikız,nazefsa ve ismini sayamadığım dostlar inşallah hepiniz iyisinizdir.

Sen gördük daha iyi olduj

Hoşgeldin

Hakkında hayırlısı olsun canım inş.

Merhaba tuliprosa. Hayırlısı böyleymiş demekki sıkma canını. Geç olsun güç olmasın.

saat 1 de randevum var birazdan çıkacağım
çıkmadan önce bi göbüş göstereyim dedim :)
önden ve yandan tam profil göbüşüm :))

duanızı esirgmeyin ben çıkıyorum

4 aylık ikiz demeye bin şahit lazım misali Maşallah Yakında iyice gösterirler kendilerini

merhaba kızlar,
bende tedevi öncesi birkaç gunluğune istanbuldan kaçtım..umarım herkez iyidir...
Merve acılısı yapmış tedaviye baslamıs insallahhh Allahım hamış kalsınn,kalbımiz seninle cnm..
Mattıka seni de merak ediyorum umarım ıyısındir:) doguma az kaldı cok heyecanlı,, saglıkla gelsin bebişin insallah cnm...
tüm hamişler iyidir insallah ve hamiş kalmak isteyenlerde..Bu arada benim tedavime de cok az kaldı heyecanla beklıyorum:)Allahım insallah bu sefer ben ve beklemekte olan tum arkadaslarımıza bu guzel duyguyu yasatırsın bizde bebişlerimize kavusuruz..

Hadi hakkında hayırlısı. Tedavi öncesi biraz uzaklaşmak iyi gelecektir. Merkeze karar verebildin mi?

Son düzenleme:

tşk ederim akide, beklemedeyiz biz hayırlısıyla.
çok az kaldı derken ne zaman başlıyosun tedaviye, tedaviler baya fazla bu ay, inş herkes güzel sona ulaşır.

tşk ederim akide, beklemedeyiz biz hayırlısıyla.
çok az kaldı derken ne zaman başlıyosun tedaviye, tedaviler baya fazla bu ay, inş herkes güzel sona ulaşır.

normal sartlar altında 6 eylul de regl olacagım, ancak içtiğim incir suları ve bitki çaylari biraz tarihde sapmalar yapabiliyor:))ama bu hafta baslarım sanırım..

normal sartlar altında 6 eylul de regl olacagım, ancak içtiğim incir suları ve bitki çaylari biraz tarihde sapmalar yapabiliyor:))ama bu hafta baslarım sanırım..

Tedavin hayırlı olsun canım. Ben de senin gibi arı sütü , polen , bal bitkisel ne varsa atlayanlardanım Ama bir taraftan da ters etki yapar mı diye korkuyorum. Topikte tedaviye Merve başladı. Devamında sen. Hadi bakalım bu ay heyecanlı geçecek gibi Umarım bu ay hepimiz için uğurlu gelir. Bebişlerimiz bizi bekletmez.

Amin cnm,seninde ay sonuna dogru baslayacak değil mi inci?

Yok canım benimki nasip olursa ekim veya kasım daha hastaneyle görüşmedik. Tedavi öncesi yaptırmamız gereken bir işlem var, sonucu 6-8 haftada çıkacak. Ondan sonra tedaviye başlayacağız inş.

tesekkür ederim cnm..incir suyunu ben gecen tedavimde de yapmıstım iyi geldiğini düşünüyorum aslında benim yumurta sayım dusuk yaklasık 5-7 tane oluyor..en son 5 tane pgt ye girmişti 4 tanesi 5.gune kaldı..normalde 5,gune kayıp cok olurmus..dr sevinmişti acıkcası:)bu sefer regl olunca cörekotu bala da baslayacagım:)) ters etki yapacagını sanmıyorum cunku hepsi faydalı besinler cnm..
sırayla tedavilerimiz baslıyor benden sonra da sen baslayacaksın sanırım,insallah söylediğin gibi bebişlerimiz bizi bekletmezzzz..

Ben de arı sütü ve polen aldım. Bir de kuru incir ile hurma yiyorum. Bal tarçın çörekotu yapıyordum ama bir iki yerde kist yaptığını okudum. zaten Pkos nedeniyle kistik bir yapım var iyice tırstım Sayıya çok takılıyoruz ama önemli olan altın yumurtayı bulmak.. Bakalım.. Emek bizden takdir Rabbimden.. Ben de eylül adetiyle başlayacağım inşallah.. 15'inden sonra olur büyük ihtimalle..

Evet sayı cok da önemli degil ama elimizden geleni yapalım da gerisi Allahın takdiri..
gecmiş olsun,kist varsa dikkatli olmanda fayda var tabiki cnm..EYLUL umarım bizlerin ayı olsun, umut olsun isteyenlerede akasyacım..ben olumlu tedavileri, isteyipte hamıle kalanları okuyunca kendımınmıs gıbı sevındım hep.. insallah sıra bizdedir ve bu sefer bizler umut oluruz isteyen herkese:)

Canımcım hamsiler başlamış oynamaya Hafiften göbüş çıkmış Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz..
evet göbüş hafiften çıktı
geldim geldim
doktor bana ayrıntılı için bi kaç yer önerdi arayıp fiyat alacağım
doktor devlette yüzeysel bakıyorlar tavsiye etmiyorum dedi

İyi tatiller kuzum

4 aylık ikiz demeye bin şahit lazım misali Maşallah Yakında iyice gösterirler kendilerini

doktor bile tek gebelik gibi maş. hiç göbüş yok diyor
ama bundan sonra çıkabilir diyor
hayırlısı ALLAHtan
gelelim hamsilere
çok şükür ikisi de iyi ama sanırım uyuyorlardı
doktor bi kaç kez salladı onları cinsiyeti görmek için
bi türlü göstermediler bayağı uğraştırdılar valla
%90 biri kız biri erkek dedi
ama ben yine de güvenemiyorum
bizim bi arkadaşa da öyle demişler de sonradan ikisi de kız çıkmış
ama pipiyi gördüm ben olsa olsa bizde 2 erkek olur
durumlar böyle
bi de 5 gün rapor aldım
evde temizliğe başlayacağız kardeşimle
benden gelişmeler bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…