Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İyi düşünelim canım. Herşey iyi olsun. Doktorunla ayrıntılı görüş. Guatr nedeniyle risk alma. İlaç kullanman yeterliyse zaten hiçbirşeycik olmaz.. :16:

İnşallah canım. İnanır mısın ben 3 defa büyük ameliyat geçirdim. Narkoz aldım. Ama bu işlemlerden şu an çok tırsıyorum. :18: Belki de narkozun ne kadr gıcık bişey olduğunu bildiğim için zorlanıyorum.Allah yardımcımız olsun. Hedefe giden yolda çekilen acı kutsaldır demişler :1:

Bitmedi galiba canım. Tekrar bir sayalım. 50 tane okuyabilmiştim ben :17:Kısmetse yeniden okumaya başlayacağım.

Akasya,ben ilk narkozumu kurtaj olurken almıstım nasıl korkmustum anlatamam elim ayagım tıtremıstı:((ama çok basıt bırseymıs kısa bır uyku dıye dusun tam bır narkoz degıl yanı bu..basıt bır işlem oldugunu ögrenince yasayınca sonra kı dört tanesinde korkmadım artık,yanı ınan bu boyle kendini sıkmamaya calıs bu konuda cnm..bu tedavideki esas zorluk fizıksellikten cok psikolojık bence o yuzden az stresli olmalı ve biraz da polyannacılık oynamalıyız:)) Allah yardımcımız olsun..

Bizde dğn hastaneye gittik yumoşların durumu iyiymiş
Pazartesi toplarız dedi doktor inşallah
Bide bende guatr çıktı:5:
Doktor tsh değerini ölçtür demişti
Allahtan ölçtürmüşüm.ultrasyonda temiz çıktı çok şükür
yarın tam teşhis konacak
Guatr için İlaç tedavisine başlayacağım inş
Bakalım hayırlısı

Düşüğe felan sebep oluyormuş yada embriyonun tutunamamasına doktorum öyle dedi
Ama ilaç tedavine başlarsan bişeycik olmaz dedi
Sayısını söylemedi sadece boyutlarını söyledi
9 11 13 diye sıralanıyor işte:)
Canım çok sağol allah razı olsun senden:54:
Rabbim gönlüne göre versin seninde

Maşallah :nazar: Büyüyor hınzırlar :1: Guatr için de üzülme canım. Tedavisi var çok şükür. Doktor bir tehlike görse söyler zaten.

Akasya,ben ilk narkozumu kurtaj olurken almıstım nasıl korkmustum anlatamam elim ayagım tıtremıstı:((ama çok basıt bırseymıs kısa bır uyku dıye dusun tam bır narkoz degıl yanı bu..basıt bır işlem oldugunu ögrenince yasayınca sonra kı dört tanesinde korkmadım artık,yanı ınan bu boyle kendini sıkmamaya calıs bu konuda cnm..bu tedavideki esas zorluk fizıksellikten cok psikolojık bence o yuzden az stresli olmalı ve biraz da polyannacılık oynamalıyız:)) Allah yardımcımız olsun..

Akasyacim inan bana bayılmak işin en zevkli kısmı:)
düşünemediğin bir 15 dakika , keyfi düşünsene...
Ben hiç narkoz almadım ancak narkozun daha yan etkili bir sey oldugunu duydum.
OPUdaki narkoz değil, farklı bir ilaç.
bu sebeple geçmiş deneyimlerin her ne ise sil kafandan lütfen .
dedim ya en zevkli kısmı o. Tadını çıkar!

Kızlar Cnm arkdaslarim incimmmm akasyam chnb mervemm lavunce mattika hametimm delikizimm nasefsamm nasilsiniz sizleri cooooook özledim hep aklım sizde mattikacim dogum yaklaştı Rabbim ewladini saglikla kucağına almayı nasip etsin ... Mervem tedavin nasıl gidio akasyam sen neler yapiosun incim tahlil sonucların nasıl çıktı insallah hersey yolundadir ne olur yazın ben gecmise bakamiorum tel yaziorum vee cok yavaş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallahhh

Kızlar Cnm arkdaslarim incimmmm akasyam chnb mervemm lavunce mattika hametimm delikizimm nasefsamm nasilsiniz sizleri cooooook özledim hep aklım sizde mattikacim dogum yaklaştı Rabbim ewladini saglikla kucağına almayı nasip etsin ... Mervem tedavin nasıl gidio akasyam sen neler yapiosun incim tahlil sonucların nasıl çıktı insallah hersey yolundadir ne olur yazın ben gecmise bakamiorum tel yaziorum vee cok yavaş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallahhh

Canım biz de seni çok özledik :16: Tatilin iyi geçiyordur umarım. Gelince okursun artık :) Ben kromozom ve pıhtılaşma sonuçlarımı salı günü alacağım nasipse. Kadın doğumda yaptıracağım başka tahliller de var, onlar da 1-2 günde çıkar. Daha rahim filmi var of of :52:

Akasyacim inan bana bayılmak işin en zevkli kısmı:)
düşünemediğin bir 15 dakika , keyfi düşünsene...
Ben hiç narkoz almadım ancak narkozun daha yan etkili bir sey oldugunu duydum.
OPUdaki narkoz değil, farklı bir ilaç.
bu sebeple geçmiş deneyimlerin her ne ise sil kafandan lütfen .
dedim ya en zevkli kısmı o. Tadını çıkar!

Laveciğim daha önce bahsetmiştim bende panik atak var. Ve eski yaşadıklarım nedeniyle hastanalerde daha çok oluyor :5: Doktor muayene masasına bile tam uzanamadan tetikte yatıyorum . Tam yatarsam müthiş bir baş dönmesi oluyor. Böyle de psikopatım :27: Ama ilginçtir Memorialda kendimi kötü hissetmedim. Panik atak da gelmedi. Umarım yumurta toplamada tekrar panik atak duygusu yaşamam. :31:

Bebeğim faceten takip ediyorum :16: Dünyanın en güzel annesitatilde ... Biz de seni çok özledik.. Hadi gel gariii.. Tedaviye başlayacağım.. Manevi gücüne ve dualarına ihtiyacım var :16::16::54::54:

Canım biz de seni çok özledik :16: Tatilin iyi geçiyordur umarım. Gelince okursun artık :) Ben kromozom ve pıhtılaşma sonuçlarımı salı günü alacağım nasipse. Kadın doğumda yaptıracağım başka tahliller de var, onlar da 1-2 günde çıkar. Daha rahim filmi var of of :52:

İncim canım inşallah birşey çıkmayacak. Yeni tedavine için rahat bir şekilde başlayacaksın. :16:

yok canım ya, dr.a gittim bugün keyfimiz yerinde hala:1:

Canımcım dünyanın bu halini hissediyorsa paşam doğmak istemiyordur :1: Valla ben de bilsem hep orda kalmak isterdim:34::34::34:Sağlıkla gelsin inşallah paşa :16::16:

Kızlar nasılsınız:16:
Pazartesi saat 13.30da ayrıntılı ultrosonum var bana şans dileyin sizi seviyorummmm:9::16:

kızlar merhaba..
bugun bende yenı tedavime basladım.. bu sefer cok stres yok fazla heyacan da yok bende kendimi analayamadım:))..Allahıma cok dua ettim İnsallah bu son olur bebişime kavusurum diye..İnsallah hepimiz bir bir tedavilerimize basladıkça hamiş kalırız:))hamişlerde saglıkla yavrularını kucaklarına alırlar..

kızlar merhaba..
bugun bende yenı tedavime basladım.. bu sefer cok stres yok fazla heyacan da yok bende kendimi analayamadım:))..Allahıma cok dua ettim İnsallah bu son olur bebişime kavusurum diye..İnsallah hepimiz bir bir tedavilerimize basladıkça hamiş kalırız:))hamişlerde saglıkla yavrularını kucaklarına alırlar..

Allah muvaffak eylesin akidecim. İnşaallah güzel haberlerle gelirsin.

kızlar merhaba..

tedavin hayırlı olsun canım. dularım seninle. inşallah güzelhaberlerini alırızda bize de umut olur. kaçıncı tedavin canım.

Ayrıntılı ultrosona gidiyorum bugüne aldık randevuyu bana şans dileyin kızlar:16:

hadi bakalım iyi şanslar.güzel haberlerle dön inşallah.

kızlar bugün ayrıntılı ultrosona girdim.
Bebegin herşeyinin iyi oldugunu söyledi doktor maşallah:nazar:
Sadece kalpte ekojonik fokus gözlendigini söyledi yani kalpte kireçlenme.
Ama kesinlikle önemli bişey degil dedi hiç kafana takma dedi.
Tabi ister istemez takıyor insan.

kızlar merhaba..

Hayırlı uğurlu olsun canım benim:nazar:
En güzeli zaten bende ne heyecan var nede stres:)

kızlar bugün ayrıntılı ultrosona girdim.
Bebegin herşeyinin iyi oldugunu söyledi doktor maşallah:nazar:
Sadece kalpte ekojonik fokus gözlendigini söyledi yani kalpte kireçlenme.
Ama kesinlikle önemli bişey degil dedi hiç kafana takma dedi.
Tabi ister istemez takıyor insan.

CAnım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim maşallah:nazar:
Eee bi sorun yokmuş takma kafana
Doktor bir ilaç felan verdimi peki bunun için
Geçici bir şeymiymiş bu kireçlenme olayı:26:

Net gidiyo bizdede giremiyorum kaç günden beri
Kontrollerimiz devam ediyor
Yumoşlarım büyüyorlar maşallah:nazar:
Ama biraz yavaş büyüyorlarmış neyseki sorun değil dedi doktor
Gizli guatr varmış bende tedaiye engel değil dedi
iLAÇ TEDAVİsine başladık guatr için
Bende haberler böyle:1: