Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Delikız canım bebek büyüdükçe baskıdan dolayı idrar tam boşaltılamıyor bu yüzden hiç olmadım deme çoğu hamile olur ve enfeksiyonlar erken doğumun en önemli sebeplerindendir olursam deme sirkeli suyu diğer topikte herkes yapıyor başına gelmeden tedbirini al canım...

Doğum gününü de kutlarım...

Ayy akasyam şunları okudum yine gülmekten öldüm
Canım ya en güzelini yapıyosun ya ben bir şey olduğunda şoka giriyorum
Yani tepki veremiyorum sonradan geliyo aklım başıma iş işten geçince
Bide yapı meselesi sakin biri olduğum için

Yazacağım tabi orda ses etmedim köprüyü geçene kadar ayıya dayı durumu yapayım dedim

tamam chnb yapayım o zaman

Mattika hala doğuramamış ya
Canım benim beklemekte kötü böyle ya
Bence insan sabırsızlanır doğsada sağlıllı bi şekilde kucağıma alsam diye

CHNB canım nasıl yapıcaz bu sirkeli suyu?

Canımmmmmmm dogum günün kutlu olsunnnn seni seviyoruzzzzzhep mutlu ol kuzuların ve eşinle,bir ömür boyu..

Kızlar yazmışmıydım bu arada o kadar abarttım ki bu rüya işini geçen gece Doktorlar dizisinde Dr. Levent Atahanlı var(Kutsi) onun eski eşi Kadın Doğum Dr si Bilge Hanıma bile muayene oldum rüyamda:)).

Canım çok geçmiş olsun,Rabbimin duası yavrularının ve senin üzerine olsun,aklına kötü şeyler getirme, kendine dikkat et cnm.Aeol...

Kızlar yazmışmıydım bu arada o kadar abarttım ki bu rüya işini geçen gece Doktorlar dizisinde Dr. Levent Atahanlı var(Kutsi) onun eski eşi Kadın Doğum Dr si Bilge Hanıma bile muayene oldum rüyamda:)).

Hahahha
Ay çok güldüm valla bende çok izlerim o diziyi
Benimde bazen rüyalarıma giriyor o dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…