- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.261
DeliKiz nasılsın gecti mi sancıların
DeliKiz nasılsın gecti mi sancıların
Merve mesajlarını okudukça deliye döndüm resmenBu nasıl bir yaklaşım bu nasıl bir ilgisizliktir
EN başta o rapor olayına fena takıldım. Ne demek vermemek ya. Göstermediler mi peki? Diğer embriyolar için sağlıksız demişler de hani nerede bunun belgesi? Hangi kromozomlarda sorun çıkmış, bunu bilmek senin hakkın. Lütfen ara şu hastaneyi ve genetikçiyle görüş. Fıtık oldum
Ayy akasyam şunları okudum yine gülmekten öldümBayrama kalırsa tabii soracağım canım. Öncelikle Cumhur Bey'e sorarım. PGT yapılırken o olmazsa oluyor mu vs vs . Nur Hanım'a sorarım. Ertele derlerse kasıma kalır. Hayırlısı. Hehehe paşacık gülsün birazValla Mervişim iyi dayanmış. Ben çok fevriyim. Eşim beni sakinleştiriyor. Daha geçen gün bir genetik tanı merkezini hem telefon ile hem de e-mail ile öyle kötü fırçaladım ki .. Aptallar. Bir arkadaş raporumu göndermişti. Orada çalışan biri. Bakıp dediler ki ; gelsin görüşelim. Defalarca aradım bir türlü randevu vermiyor. Bugün dolu, yarın ara, üçte ara.. İki üç kelime genetik danışma alacağım haaa.. Ben kendimde bulmadım. Onlar beni aradılar. Neyse baktım böyle böyle.. Dedim ya siz bedavaya mı geleceğimi zannettiniz ? Arkadaş rapor gönderdi diye beni beleşçi mi sandınız Ben dedim bu uğurda dünya kadar para harcamışım. Sizin 200 TL hadi taş çatlasın 500 TL danışmanlık ücretinizi mi ödeyemeyeceğim. Biz de dedim hizmet sektöründeyiz. Verdim veriştirdim. Ohh rahatladım Geri dönüp yorum bile yapamamışlar.
Akasya
sor canım sor. Ne ciddiyetsizler ya... paranla rezillik çekiyorsun...
mervişim yalnız sözle kalma bence şikayet bölümüne yaz nette. hemen dönüyorlar o zaman. niye saklıyorlar ki? bir şey yoksa da insanın aklında şüphe kalıyor...
iyiyim mervem
sancılarım geçti çok şükür sen nasılsın
şafak kaç
Delikız canım bebek büyüdükçe baskıdan dolayı idrar tam boşaltılamıyor bu yüzden hiç olmadım deme çoğu hamile olur ve enfeksiyonlar erken doğumun en önemli sebeplerindendir olursam deme sirkeli suyu diğer topikte herkes yapıyor başına gelmeden tedbirini al canım...
Doğum gününü de kutlarım...
İyi sevindim senin adına maşallah hamsilerine
Şafak:7 galiba
inş. hayırlısıyla o da doğuracakMattika hala doğuramamış ya
Canım benim beklemekte kötü böyle ya
Bence insan sabırsızlanır doğsada sağlıllı bi şekilde kucağıma alsam diye
Delikız canım bebek büyüdükçe baskıdan dolayı idrar tam boşaltılamıyor bu yüzden hiç olmadım deme çoğu hamile olur ve enfeksiyonlar erken doğumun en önemli sebeplerindendir olursam deme sirkeli suyu diğer topikte herkes yapıyor başına gelmeden tedbirini al canım...
Doğum gününü de kutlarım...
CHNB canım nasıl yapıcaz bu sirkeli suyu?
Abooo eminmisin beAmin inşaallah akidem.
Bak şimdi aklıma geldi sıralamayı yaparken seni yazmamışım
Merve
Akide
Akasya
Laveque
Tuliprosa
Hadi 5 hamile haberi bekliyoruz inşaallah...
Sırada trkuaz, hamet ve ben varız
nazım canım arkadaşım beni hiç unutmuyorsun ALLAH RAZI OLSUN
zaten bitek sen hatırlamışsın sağolasın
çok zor günler geçiriyorm
cumartesi gecesi başlayıp pazar gecesine kadar devam eden doğum sancısı gibi sancılarla uğraştım
ilk başta miyomum ağrıyor sandım ama dayanamayınca acile gittik
ve düşük tehdidi dedi doktor
bebekler sağlıklı ,rahim ağzım kapalı ama sancılar devam ederse rahim ağzın açılır ALLAH korusun düşüğe neden olur dedi doktor
iğne ilaç verdi rapor da verdi yatacaksın dedi
çoğul gebeliklerde olabiliyormuş
ALLAHtan kanamam yoktu suyum filan gelmedi çok şükür
ama iki gün boyunca sancı çektim çok zor geçti
bir sürü doktor aradım kendi doktorumu aradım
bol su yatak istirahati iğne ilaç aynısını söyledi
pazartesi günü de gel kontrol edelim olmazsa heyet çıkartalım dedi
duruma göre belki bi ay belki doğuma kadar yatak istirahati verebilirler
moralim çok bozuktu kaç gündür
yavrularıma zorla kavuşmuş olmamın yanında birden herşeyim böyle güzel giderken sanırım nazar dedğdi bana
ama herşeye razıyım yeterki yavrularıma bişey olmasın
acildeki doktor hemen oğlan cevval gibi kız daha küçük dedi
yani artık eğer RABBİM nasip ederse %100 bir kızım bir oğlum olacak
duana muhtacım beni duasız bırakma
RABBİM meleklermizi korusun inş.
ben genelde yatıyorum wc ve yemek için kalkıyorum
doktor 24.haftadan sonraki bebekleri yaşatabiliyoruz ondan öncesi için yapılacak bişey yok dedi
yani ilk aşamada önümde bi 5 haftalık süreç var onu atlatısam inş. ondan sonra aşama aşama doğurana kadar ne kadar süreyi uzatırsam o kadar iyi olacak
RABBİM bu mucizeyi verdi inş. nasibimde vardır da sağlıkla doğururum
inş. sen de bebiş de iyisindir
dualarım seninle
Kızlar yazmışmıydım bu arada o kadar abarttım ki bu rüya işini geçen gece Doktorlar dizisinde Dr. Levent Atahanlı var(Kutsi) onun eski eşi Kadın Doğum Dr si Bilge Hanıma bile muayene oldum rüyamda:)).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?