- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.281
Kızlar size bir şey anlatayım:
Ben 2003 te ilk düşüğümü yapıyorum tıp fakültesinde. Küçük görümcem bekar o zaman o yanımda refakatçiydi. Niye ağlıyorsun dedi bana? O zaman nişanlıydı dedi ki:
Ben evleneyim ablalarımın çocuğu olmazsa doğum yapıp isteyene vereceğim dedi. Ben de dedim öyle deme sakın, bak ben bu kan pıhtısına ağlıyorum veremezsin kimseye deme dedim. O da ablalarımdan mı sakınacağım deyip kızdı bana...
Evlendi. Geldiğinde gördün esmer görümcem vardı ya. Onun 2 düşüğü oldu kürtajda tüplerine zarar verdiler. 2 aşılama, 2 tüp denedi olmadı. Küçük görümcem ben sana 2. ÇOCUĞUMU doğum yapıp vereceğim dedi ona. Doğurdu 2. kız oldu. O zaman diğer görümcem çalışıyordu bebek de küçük emiyor 2 yaşından sonra çoğunlukla kızı teyzesinde durdu o baktı 2 yaşına dek tüm masraflarını büyüğü karşıladı. Onca senede tüp bebek denemedi kızı ona verecekler diye. Şu an 48-49 yaşında. Geçen sene küçük görümcem demez mi o kızı ben doğurdum ben emzirdim ablam ne yaptı ben veremeyeceğim kızımı. kIZI TEYZEYİ çok seviyor onu da kıskandı. Teyzesi çok güzel büyüttü kızı halbuki...
Ben de çok sinirlendim ben sana düşük yaparken dedim sakın deme veremezsin demiştim... Bunca yıl ablan senin yüzünden tedavi olmadı yaşı geçti dedim. Bu sene kardeşler arasında para topladık tüp bebek denettik maddiyatı bizler karşıladık. Ama olmadı. yaş geçti çünkü. Eşim ve ben geçen ay onu Arda beye götürdük var mı bir çare. kıbrısta başkasının yumurtası ve eşinin spermiyle olur dei(
Kızın bu sene okulu başladı ve küçük görümcem aldı kızını( büyük görümcem elinden bebeği alınmış çocuk gibi kalakaldı çok üzgün...
yani diyeceğim ne olur umudunuzu kaybetmeyin ve sonuna dek deneyin...
Amin inşaallah akidem.
Bak şimdi aklıma geldi sıralamayı yaparken seni yazmamışım
Merve
Akide
Akasya
Laveque
Tuliprosa
Hadi 5 hamile haberi bekliyoruz inşaallah...
Sırada trkuaz, hamet ve ben varız
ay inşallahinci yaaa. bu listede adımı görünce bile içim bi hoş oluyor.
AKasya CANIM tedaviye basliyomussuN Cook sevindim CANIM arkadasım
Hayırlı uğurlu olsun hadi
Canım benim Allah razı olsun. Sağol.. Kızlar selamEşim gelene kadar yazayım. Gelince çok dır dır yapıyor Mervişim nasılsın tatlım ? ikizler de iyi mi ? Tuliprosa sen de yakında başlıyordun dimi ? Bizim tedaviler çakışacak galiba :26:
Kızlar egunal arkadaştan yardım aldım allah razı olsun sanırım oluo ama o 3 sutun yapmış şimdilik ben çoğaltamadım ma yardım edicek bilgilerinizi verin bana doldurayımm
Benimkide yanımda bu halde olduğum için karışmıyo
Eşim torpil geçiyo bana
Sende eşine söyle de gett şurdan bana karışma
Ben tedaviye başlayacağım diye
Yarın kaçta muayenen
iyiyim çok şükür canım
Kızlar bu arada bana embriyoların ultrason fotoları verilmedi size verilmişmiydi
Perşembe başlamış olacaksın hadi bakalım rabbim yar ve yardımcın olsun10'da muayenem canım. Muayeneden sonra işe geri döneceğim. Ama cuma izne çıkıyorum. Bir daha ne zaman çağırırlar beni ya ? Pazar mı ?
Anaaa.. Onuda mı vermedilerHazade, İnci falan hep almıştı. Vermeleri lazımdı canım.
Ayy valla sinir krizi geçirecem şimdiiii
Boşver Mervem.. Sonu iyi olacak inşallah.. İstedikleri kadar saçmalasınlar Rabbim yazdıysa sen ikizlerine kavuşacaksın.
slm bişey sormak istiyorum kromozomları normal olupta pgt yaptıran varmı tekrarlayan düşüklerde
Senin bir oğlun vardı değil mi tulip rosa
Amma kaynamış burası
Delikız doğum günün kutlu olsun. Allah yavrularınla, eşinle geçireceğin huzurlu, sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin inşaallah...
Tablolar süper olmuş :)
Akasyam pazar günü çağırırlar büyük ihtimalle. Sen yarın tedbirli git. 500 ya da 650 euro alıyorlar, ilaç da alacaksın.
Merve sakin kuzum :) Aslında hastaneyi tepelerine indirmek vardı ama neyse :) Sonuç güzel olacak inşaallah...
Hametim neden olmasın :)
Canım benim Allah razı olsun. Sağol.. Kızlar selamEşim gelene kadar yazayım. Gelince çok dır dır yapıyor Mervişim nasılsın tatlım ? ikizler de iyi mi ? Tuliprosa sen de yakında başlıyordun dimi ? Bizim tedaviler çakışacak galiba :26:
evet canım. şu anda 13 aylık. doktorlar en fazla 2 yıl yaşar dediler. zihinsel bir problemi yok ama fiziksel olarak boynunu bile tutamıyor. ama o benim her şeyim, canım oğlum benim. şu anda uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?