Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

çok üzüldüm büyük görümcen için.insan bazı şeyleri yaşamayınca anlayamıyor. küçük görümcene kolay gelmiş o zaman öyle söylemesi. benim tanıdığım birinede yeğeniverecekti çocuğunu. aile bütün bebek eşyalarına alıp geldiler doğuma ama yeğeni vazgeçti. aradan yıllar geçti. belkide 10 yıl falan. ailein iki tane kızı oldu. allah herkese kendi çocuğunu versin.

Kızlar bu arada bana embriyoların ultrason fotoları verilmedi size verilmişmiydi

AKasya CANIM tedaviye basliyomussuN Cook sevindim CANIM arkadasım
Hayırlı uğurlu olsun hadi

Canım benim Allah razı olsun. Sağol.. Kızlar selam Eşim gelene kadar yazayım. Gelince çok dır dır yapıyor Mervişim nasılsın tatlım ? ikizler de iyi mi ? Tuliprosa sen de yakında başlıyordun dimi ? Bizim tedaviler çakışacak galiba :26:

Benimkide yanımda bu halde olduğum için karışmıyo
Eşim torpil geçiyo bana
Sende eşine söyle de gett şurdan bana karışma
Ben tedaviye başlayacağım diye
Yarın kaçta muayenen
iyiyim çok şükür canım

Kızlar egunal arkadaştan yardım aldım allah razı olsun sanırım oluo ama o 3 sutun yapmış şimdilik ben çoğaltamadım ma yardım edicek bilgilerinizi verin bana doldurayımm

sağol hazadeciğim liste için. tuliprosa, yaş 28, sma hastalığı taşıyıcısı olduğum için, ilk denemem. bursa koza tüp bebek merkezi, adet bekliytorum ekim 3 gibi

10'da muayenem canım. Muayeneden sonra işe geri döneceğim. Ama cuma izne çıkıyorum. Bir daha ne zaman çağırırlar beni ya ? Pazar mı ?

10'da muayenem canım. Muayeneden sonra işe geri döneceğim. Ama cuma izne çıkıyorum. Bir daha ne zaman çağırırlar beni ya ? Pazar mı ?
Perşembe başlamış olacaksın hadi bakalım rabbim yar ve yardımcın olsun
Canım seni pazartesi çağırır doktorun yumoşarına bakar büyümüşler mi diye
Durum nasılsa ona göre eğer her şey yolundaysa hangi iğneye başlayacağını hemşireler anlatıyo sana

Amma kaynamış burası

Delikız doğum günün kutlu olsun. Allah yavrularınla, eşinle geçireceğin huzurlu, sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin inşaallah...

Tablolar süper olmuş :)

Akasyam pazar günü çağırırlar büyük ihtimalle. Sen yarın tedbirli git. 500 ya da 650 euro alıyorlar, ilaç da alacaksın.

Merve sakin kuzum :) Aslında hastaneyi tepelerine indirmek vardı ama neyse :) Sonuç güzel olacak inşaallah...

Hametim neden olmasın :)

Son düzenleme:

İncim sana vermişlerdi ben hatırlıyorum hatta sakladım felan diyodun:26:

evet canım. şu anda 13 aylık. doktorlar en fazla 2 yıl yaşar dediler. zihinsel bir problemi yok ama fiziksel olarak boynunu bile tutamıyor. ama o benim her şeyim, canım oğlum benim. şu anda uyuyor.

tuliprosa canım şuan ne diyeceğimi bilemiyorum yemin ederim boğazıma bir şeyler düğümlendi
Ağlamak istiyorum
Çok kötü oldum işte bende bundan korkuyodum ki sen bunları şuan yaşıyosun
Sen ne kadar özel bir annesin canım yaa
Yinede allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…